Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün çok güzel akşam biraz az olmuş ama genelde iyi.canım gögüs hareketi yapıyorum birde avonun gögüs toparlayıcı jelini aldım bunlar geçici çözümler ama doğumlardan sonra çok sarktı toparlamam lazım hareketlerlede destekliyorum az da olsa fark etmeye başladı.

Menün güzel Gonca abla, tatlı olmamış arada

Dolma bitti nihayet Pizza, sabah çeyrekte olsa pizza olmamış Kaptana cezayı kim verecek?

Bir ceza daha bekliyor

Menün ve sporların gayet iyi canım

Canımmenünün çok çok iyi

O jellerden bir ara bende kullanmıştım ama düzenli kullanmadığım için sanırım pek etkisini görmedim .

Yemek , yememek , kaçamak ...falan hep bir yere kadar aslında , ne yapıp edip SPOR yapacağız . Başka yolu yok sağlıklı kilo vermenin.

teşekkür ederim canım benim.ama eşim birdaha lokantacılık yapmayacağım diyiyo oda bende stres yapıyor.ozaman iş bulması dahada zor olacak devretmesi şu aşamada en doğru karar dahada borca girmeden bitmeli çünkü.işler çok kötüydü son zamanlarda zaten..allah inşallah bir kapğıyı kapatır bir diğerini açar inşallah..

tekrar günaydın canlar bir geçmişe bakayım sabahtan beri neler olmuş:)))

evet spor yapıldıkça insan inceliyor benim salon bitti mecburen daha fazla spor yapmam lazım dün beyaz tv de ebru kardiyo ve pilates yapıyordu biraz yapayım dedim ama başımdaki ağrı yüzünden bıraktım ilk fırsaatta yapacağım tamamen yağ yakımına yönelikti.

İnşallah canım .
Başka bir mesleği , eğitim aldığı alan var mı yoksa duruma göre bir iş mi arıyor şuan ?
Allah kolaylık versin ya .

tekrar günaydın canlar bir geçmişe bakayım sabahtan beri neler olmuş:)))

Günaydın canım , bende tam 5 mesaj yazdım yeter diye çıkıyordum

Kızlar günaydın, Dün bende piknikteydim

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su

Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, 4 dilim kavun şekersiz çay, 1 dilim ekmek, 5 dilimkendi yağıyla pişmiş sucuk

Ara; Yok

Öğlen; Aynen fotodaki gibi ama tavuklu, 2 bardak ayran ve bol salata, yarım bardakta meyve suyu

Ara; ÇAyın yanına 2-3 avuç çekirdek

Akşam; 1 kase müsli, 3 forum bisküvi ve bitki çayı

su; 3 lt
Spor ; az birşey yürüyüş, piknikte oğlum uyuduğundan yerimden bile kalkamadım

İnşallah canım .
Başka bir mesleği , eğitim aldığı alan var mı yoksa duruma göre bir iş mi arıyor şuan ?
Allah kolaylık versin ya .

yok canım ya eğitim aldığı herhangi birşey yok.aile mesleği işte devam ettirmişler.üniversiteyi kazandı okumadı.lise meğzunu şartlarda böyle olunca iş bulması bayağı zorlaşıyor.

Pikniği iyi atlatmışsın demmaycım , 2-3 avuç çekirdek hariç ama

Ay sorma, çekirdek denilen illetibiliyorsun Aus'cum 2 tane hatır kırılmasın diye aldım sonra arkadaşlara söylene söylene bıraktım Kaç zamandır yemiyordum

Çekirdekle ilgili en büyük şehir efsanesi ya hiç eline almayacaksın ya da aldın mı bırakamayacaksın

Bende çok severim , kabak çekirdiği diyet zamanı bir avuç yenilebilir ama o da bana ay çekirdeğinin keyfini vermiyor hiç .

Ayçiçek Çekirdeği 100 Gram 560 calori canım benim onun dışında herşey gayet güzel.

günaydın kızlarrr ben dün pazar menümü yazmıştım akşam harici şimdi tamamını yazıyorum:)

pazar
sabah
2 adet küçük çiçek ekmek
peynir
1 yumurta
çay

ara
1 adet biber dolma

öğle
çeyrek ekmek köfte

sonra sporlara başladım şimdiden 2 lt su oldu zaten yarım saat bisiklet 30 dakika mezdeke

henüz akşam yemeğini bilmiyorum ama çok tokum belki de bişey yemem bakcaz duruma göre

akşam
1 dilim pizza
yarım bardak zero

kaptanım cezalarıma razıyım da seni kim cezalandıracak

Anlaşılan durumlar pizzayı işaret etti

Sen yine iyi , bir dilim . Ya bu topraksı ne yapmalı ikiiiiii kocaaaaaaaa dilimmmmmmm

Arada da kek yemiş zaten , tam buğday unu falan yazıp göz boyamaya çalışıyor ama

benim başka bilgisayara bağlanmam lazım açık görünsemde diğer bilgisayarda işim var.bitince dönerim.

Kolay gelsin canım

Son düzenleme:

kaptana tüm üyeler olarak toplanıp ceza verelim kardeşe bak di mi ama napıyım kilo almasın die söylüyorum ben gerçi dün onun tansiyonu kötü oldu kendi ellerimle hazırladım yemeğini yesin biraz die pizza ondan yani taa nerelere gidip aldım o pizzayı yesin ablama feda olsun ama cezaları vercez tabii orası ayrı

valla bence pikniğe gitmene rağmen iyi dengelemişsin çekirdek hariç ama o meret de yenmeden olmaz ki yawww

auscum krep kaçamağı hariç menü gayet iyi spor da güzel 200 e çıkarmışsın mekiği bravo

offff yemediğin bişey kaldı mı valla hangisinden başlasak ki lavaşlar mı lahmacunlar mı pastalar mı seni direk kaptana havale diyorum bu menüyle

ben menüleri birbirine karıştırmışım ya yaş pasta sendeymiş lavaş cimcime de ikinize bir yazmış olıyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…