bana göre de yeterli şimdilikSorma tatlım yırttım kendimi burada babyyy diye diyee , hatun hala okyanus sen kimsin diyordu aşağıda birine
Bende spor yapıyorum , en kötü baby e yenileceğim yani , arkadaşım kazanacak diyorum
Aaaaaa bu zeynep ne zaman midem bulanıyor yazmış onu okumamışım , yoksa hamilelik öncesi zayıflayayım mı dedi bu kadın , ondan kaçamak falan da yapmıyor
Ohhhh ne mutlu sana , su uyudu mu ben bile rahatlıyorum
Samimi paylaşım konusunda şuanda bir sıkıntı yok zaten , ha bir de canım benim kişi sayısı yeterli değil mi ? Bildiğim kadarı ile 12 kişi oluyor takımlar , ekstra hallerde 15 e çıkabiliyor diye okumuştum .Şimdilik yeni birine gerek yok heralde.
bunu konuşalım canım, diğer arkadaşlar da fikirlerini söylesin.kızlar o kadar alıntı yaptım hepsi gitti bende canım sıkıldıkapattım pc2yi derse döndüm, sonra girdin baktın yazmadın demeyin firurum
benim bir itirazım şu liste taşıma işine, bence her hafta bu sorun oluyor ( ben geldiğimden beri gördüğüm şey? Bu listeyi yapabilirim diyen 1kişiüstlensin o yapamadığında isteyen birisiyapsın onun yerine 1 haftalığına, Ben mesela hiç anlamadım 4. haftamdayım hala liste işinden..
diğerlerine bir sorunum yok, en baştaki Uygulama ve mesaj yazma iyi bence
Kızlar aranıza katılalı 1 ay oldu ve verebildiğim kilo sadece 2Napacağım ben yaaa ,çok umutsuz vakayım çoook , bak şimdi nasıl moralim bozuldu, bu hafta tartılında 602ları görmesem bari, Mehteran takımı gibi 2 geri 1 ileri ,ne olacak benim bu halim off offff
Hep geri gitmekten iyidir diye düşüneceksin tatlım .
Eğer şuanda diyete devam etmesen , sadece 2 kilo vermiş değil başlangıçtan 2-3 kilo almış olacaktın belkide bir ayda
güzel olmuşşgünaydın herkese mutlu pazarlar
menümü yazayım
sabah
2 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek
2 lokma reçelli ekmek
domates
çay
ara
yok
öğlen
2 biber dolması
yoğurt
1 kase çorba
ara
1 dilim tam buğdaydan kek
çay
akşam
1 imambayıldı
2 çatal karışık kızartma domates soslu
2 kaşık pilav
yoğurt
spor
yok 3 halı 2 yolluk yıkama+temizlik
su 2,5-3 lt
çok iyi Zeynep abla..günaydın hanımlar menünü yazıyım yürüyüşe çıkıcam
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa yeşilçay
2 dilim tam.bug. ekmagının arasına hellim peynirli tost
3 tane yeşil zeytin
maydanoz
ara
1 kutu süt
öğlen
1 orta boy alabalık
bol salata
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek tam.bugday
ara
1 elma
akşam
5 kaşık madımak yemeği ( bitti)
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam.bug. emeği
salata yapmaya erindim bol yeşillik yedim
ara 1 ç.bardagı süt
3 çilek
spor
45 dakika hoca ile
40 dakika spor aletleriyle
40 dakika hızlı tempoda yürüdüm
su 3 lt
toparlanman iyi olur..Günaydııın;
Ben birkaç gündür diyeti bozmuştum bunu daha önce söylemiştim zaten yüzden hiç menü yazmak istemiyorum ama kural bozulmasın diye yazıyorum sonuçta izinli olup olmadığım perşembe belli olacak kiloma göre...
Cumartesi
sabah
3 light bisküvi
yarım domates
işe geç kaldığım için bunları bulabildim anca iş yerinde
ara yok
Öğle
dilim beyaz ekmek
3 - 4 çatal menemen
kaşık bulgur
Ara
3 erik
2. ara
erik
Akşam
patates sote (Böyle bir yemek yok ben uydurdum.
2 kaşık yoğurt
1 lokma çiko
spor
20 dk trombolin.
yarından itibaren tekrar toparlanıcam inşallah...
menü güzel olmuş.Kızlargünaydın, pikniğe gideceğiz hemen hızlı bir şekilde yazayım menümü
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah; 1 kk peynir, bol yeşillik, şekersiz çay, 1 dilim ekmek
Ara; 3 tane kuru kayısı
Öğlen; kahvaltıyı çok geç yaptığımdan 1 kase müsli+ 1 bardak sütle
Ara; 1 türk kahvesi şekersiz 2 ince kare bitter çikolata
Akşam; Kıyma kavurma 4 yk, 2 dilim ekmek, 2 kase cacık
Ara; 3 form bisküvi, şekersiz çay
Su; 3 lt
Spor; yok
güzel olmuş sütlü tatlı arada yenebilir bence.Günaydınlar , keyifli pazarlar
Günler günleeeer sonra bugün nihayet evdeyim
Dünkü menüm ;
Sabah :
1 fincan çay
Yağsız menemen ( 4-5 çatal)
3 zeytin
1-2 parça dil peyniri
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 elma
Öğle:
Yine dışarıdaydım . Tavuklu sandviç yedim ayranla beraber.
Ara:
1/2 porsiyon kazandibi (dünya üzerinde bende seratonin salgılayan tek tatlı)
Akşam:
1 kase çorba
Tavuklu pilav (4-5 kaşık)
Yoğurt
Salata
3 litre kadar su
Arada bir yerde limonata vardı yazmayı unuttum .Şekersiz 4 cal lik.
Spor 3,5 saat kitap fuarı yürümek
Sabah yürüyüşümsü koşu 1 saat.
menü az gibi geldi bana.Iyi günler
sabah
1 dl ekmek,peynir,salata
ara
2 kayisi
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
ara
1 seftali
aksam
1 kase ton balikli salata
su
2,3 lt
spor
2 saate yakin bisiklet gezmesi,40 dk zumba,30 dk stepper,300 mekik
cuma sabah az olmuş diğerleri iyi çiçek ekmek bildiğimiz çiçek ekmeğin iki yaprağıysa fazla olmuş biraz.selam kızlar ancak girebildim forumacumadan itibaren tüm menülerimi yazıyım biraz önce mezdekemi de yaptım bugünkü spor faslını kapadım
cuma
sabah
çeyrek pohoça peynirli
çay
ara
2 adet diet bisküvi
kahve
öğle
yarım tabak mantı
ara
1 adet elma
akşam
2 adet biber dolma
yoğurt
2 lt su
150 mekik...
cumartesi
2 dilim yumurtalı peynirli ekmek( fırında)
domates
çay
öğle
makarna
yoğurt
akşam
2 kaşık pilav
salçalı köfte
yoğurt
3 lt su
spor olarak bol bol temizlik dip köşe ayrıca teyzemin evinin tüm camlarını sildim öldüm yorgunluktan
pazar
sabah
2 adet küçük çiçek ekmek
peynir
1 yumurta
çay
ara
1 adet biber dolma
öğle
çeyrek ekmek köfte
sonra sporlara başladım şimdiden 2 lt su oldu zatenyarım saat bisiklet 30 dakika mezdeke
henüz akşam yemeğini bilmiyorum ama çok tokum belki de bişey yemem bakcaz duruma göre
but önemli madem yazayım hastanede fırında salça soslu yapıyolar genelde..iki but ve yanında garnitür vardı patates hvuç bezelyeli.budun birini derisini ayırıp yedim.normaldede fazlasını yiyemezdim zaten hastane yemekleri pek güzel olmuyo..canım menün güzel sen baya kavradın bu işi dısarda oldugun zaman bile yiyecegini götürüyorsun
bence sen bu hafta hiç izinli yazıkmicaksın canım :)
tabi izinli yazılmak için çook yemezsen
canım budu nasıl yedin hasladınmı fırındamı kızarttınmıo çok önemli en önemlisi o
menün gercekten güzel olmuş beyaz leblebiyi yemektende korkma canım bende ilk başlarda cok yerdim
perşembe menüm
sabah bi bardak ılık su biraz hoplama saymadım
az peynir bi dilim ekmek cay
ara: 2 kuru kayısı biraz ceviz galiba bi tane kadar
öglen peynirli sandivic
ara bi bardak ayran bi ceviz 5 kuru kiraz
akşam
4 kaşık menemen 2 dilim ekmek bi kase yogurt cok acıkmıştım ekmek falza oldu ama cavdar ekmegiydi
ara yok
spor sabah 60 akşam 50 dakka yğrğyğş hızlı hızlı ve 200 ip atlama
su 3.5 litre
cuma menüm
sabah bas dönmesiyle uyandıgım için hiç bişey yiyip içemedim
yolda işe giderken iki poaca yedim :26: bi tane kayısılı meyve suyu
ara yok sadece yeşil çay var halen midem bulanıyodu
öğlen arakadaslarım cagırdı dogum günümü kutladık bi dilim ekmek 1 şiş tavuk ızgara bi bardak tuzlu ayran tansiyonum düşmüştü yarım dilim ekmek
ara yok
akşam dısardaydım erkek arkadasımla lokantaya gittik yarım dürüm kebab ( biraz fazla etli oldu biliyorum)
ara yok
spor sabah 1 saat akşam 2 saat yürüyüş
su 2 litre ancaır içemedim
bi kase 5 i bi arada yeşil cayı içtim ögleden sonra
cumartesi menüm
sabah bi bardak ılık su 30 ip atlama
kahvaltıda biraz tavada yumurta 3 lokma kadar biraz peynir yeşillik domates salatalık iki dilim ekmek cay
ara bir tane muz
öğlen 5 tane sarma bi tane patlıcan dolması bi tane patates dolması ekmek yok bi kase cacık
ara 3 tane kayısı taze olanı kuru olanı degil
bir türk kahvesi daha sonra
akşam yine dolma vardı bi kase sade sehriye corbası 2 tane dolma ekmek yok bi tabak salata
ara yok
su 3lt
spor sadece 200 ip atlama yürüyüş yok :26:
Kızlar aranıza katılalı 1 ay oldu ve verebildiğim kilo sadece 2Napacağım ben yaaa ,çok umutsuz vakayım çoook , bak şimdi nasıl moralim bozuldu, bu hafta tartılında 602ları görmesem bari, Mehteran takımı gibi 2 geri 1 ileri ,ne olacak benim bu halim off offff
sevgili takım arkadaşlarım
ben kendi adıma doğru bulduğum şekilde elimden geldiğince size destek olmaya ve tabi size destek olurken kendime destek olmaya gayret edeceğim. Hepinize gayretinizden dolayı teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum ve hakkımızda hayırlısını diliyorum.
Arkadaşlar aşağıda takım kurallaımızı alıntılayıp taleplere göre biraz değişiklik yaparak yayınlıyorum. Yarın akşam saat 22:00 son olmak üzere konuyu konuşup son haline ulaştırmamızı öneriyorum. Lütfen fikirlerinizi belirtiniz.
Yanlız konuşurken uygalama ile kural maddelerini karıştırmayalım.
Örneğin; günde 5 mesaj yazmak zorunludur ( bir kural olabilir)
takım arasında rekabet için ikili yarışlar yapılacaktır ( bu ise uygulama olabilir)
çünkü daha sonraki üyeler bunu yapmak istemeyebilir ya da şu an birileri yarışırken birileri yarışmayabilir.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.
buradaki 49 sayısını genel bir itiraz konusu olduğu için düşürerek diğer takımların da kural olarak benimsedikleri sayıyı yazdım. Bu konuda fikirlerinizi yazabilirsiniz. Bunlar daha önce konuşuldu ne kadar çok katılım yaparsak o kadar motivasyonumuz artıyor, bu nedenle hedefimize ulaşabilmek için buraya da mesai harcama zorunluluğumuz var. Hepimiz için tecrübe ile sabit ki defalarca tek başımıza bunu denedik kimi zaman başardık kimi zaman yarım kaldık. Önümüze koyduğumuz bu hedefi gerçekleştirebilmek için mecburiyetten değil kendimiz için, bedenimiz, sağlığımız, güzelliğimiz ve özgüvenimiz için burada bulunmak zorundayız arkadaşlar. Kiloluyken her nekadar etrafı kandırıp biz kendimizle barışığız biz mutluyuz desek de kendimizi kandıramayız ve bunun böyle olmadığını biliyoruz. O yüzden bahaneleri bırakalım ve mutlu, enerjik ve pozitif olmak için birbirimize destek olacağımız bu platformda buluşalım. E daha ne diyim gelin işte bol bol
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
bu kuralı kanıksadık zaten sorun yok sanırım, kaçamaklarımızı yazalım lütfen. kaçamak yapmak ayıp değil yemek yemeyi sevmeseydik kilolu olmazdık, ama buradaki irade bize spor yaptıracağı için en azından yediğimiz vücuttan atılacak. Ben bu cezalara ödül olarak bakıyorum siz de öyle görmeye çalışın
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
burda da sorun yok sanırım, sadece birşey söylemek istiyorum; lisedeki edebiyat öğretmenimiz eleştirilere mutlaka önce iyi yönü bildirip sonra hatalı bulduğumuz noktayı söylememiz gerektiğini öğretmişti. Yapıcı olmaya çalışalım, nefis en büyük düşmanımız ve biz ona yenik düşmeye çok müsaitiz insanolu olarak, bu gerçeği kimse yadsıyamaz
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
listenizi yazarken kaçamak olduğunu düşündüğünüz kısmın yanına günü itirafı diye yazabiliriz. Bu durumda sütlü tatlı ya da simitceza almaz bir öneridir yine fikirleri bekliyorum
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
eveeeeeeeeetttttt gelelim fasulyenin faydalarınaaaaşimdi bu kuraldaki yapılamak istenen şey çok doğru, bu bilimsel bir gerçek ve bizim böyle bir kuralımız olamlı kesinlikle. Yanlız bizler normal bir diyet uygularken arada zamansızlıktan, hastalıktan vs.vs. vs. sebepten bazı şaşmalar yaşabiliriz. Burada diğer üyelerden toplumsal baskı rica ediyorum ben de ön uyarı yapacağım. Amma velakin kişi kasıtlı olarak bu tarz diyetleri uygulamakta ısrar ediyorsa 3 uyarıdan sonra takım dışı kalacaktır. Yine fikirleri bekliyorum.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
bu konuda itirazı olan?????
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
bu konuda itirazı olan?????
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
[/B]
UYGULAMALAR
1- takım içi rekabet
2- günlük yapılan sporlar kayıt altına alınarak en çok spor yapana ödül verilebilir
3- en istikrarlı su içme, en düzenli liste vs. enlere ödüller, bu ödüller yemek olmak zorunda değil
benim şimdilik aklıma gelenler bunlar şimdi de siz buyruuuuunnnnnnnnnn
yok soydaş nerdeeee bende yarış oldumu metabolizma anormalleşiyor hemen kasıyor bana kastı varnihayet gelebildim geç oldu ama dünkü menümü yazayım.sürpriz misafirler eltimler geldidünden beri bilgisayara bakamadım.hafta sonu planlarımızıda iptal etmek zorunda kaldık:)
sabah ılık su iki bardak
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta bol yeşillik
1 dilim peynir 1 dilim hellim (yağsız tavada kızarttım)
ara 1 avuç leblebi
öğlen bebek mevlütündeydim
2 kaşık p.pilavı 4 kaşık et kavurma ayran.
ara 1 minik baklava gibi bi tatlı
akşam 3 kaşık kıymalı makarna ve 1 kase yoğurt
ara 1 parça kuşbaşılı pide(burda misafirlerimiz gelmişlerdi yemek yememişler pide alıp geldiler e napayım artık o kadarda iradeli davranamadım)
su 3 lt.
spor günün yoğunluğundan o da yok..
topraksım bu hafta sen beni geçersin yarışta :18:
selam herkese kocaman öüpüklerle günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
gene sizleri sıkacak şekilde 3 günlük menümü yazıyorum.
17.05.2013 cuma:
sabah:
1 domates,
1 salatalık,
5 y.zeytin,
1,5 dilim tam buğday ekmeği,
ara:
1 küçük muz,
öğle:
1 yarım lavaşta tavuk döner,
ara:5 yeşil erik
akşam:
1 lahmacun,
su:2,5 lt,
spor:
30 dak b-fit
100 twist,
18.05.2013 c.tesi
sabah:
1 kase yoğurt,
1 çatal ucunda omlet,
yarım dilim peynir,
1 domates,
1 salatalık,
2 dilim tam b.ekmeği
ara:
1 bardak ayran,
öğle:
3 kaşık patates yemeği,
2 kaşık p.pilavı,
ara:
3 yeşil erik,
akşam,
2 kaşık patates yemeği,
1 dilim tam.b.ekmeği,
su:2 lt,
spor:
30 dak eliptik bisikletle 9,5 km yaptım,
200 twitst,
60 mekik,
50 sağ 50 sol bacak hareketi,
50 yanları çalıştırma hareketi,
19.05.2013 pazar:
sabah:
1 bardak limonlu sıcak su,
2 çatal ucunda omlet,
1 dilim peynir,
3 y.zeytin,
1 tatlı kaşığı kavrulmuş salça,
1 domates,1 salatalık,bol yeşillik,
ara:5 erik,
öğle:
4-5 kaşık kızlarımın şehriye çorbasından.
ara :1 ceviz,
akşam:
2 kaşık et sote,
3 kaık pilav yarım dilim ekmek,
su:1,5 litre.
spor:300 twist,
20 şertane yan mekik,
Gunaydiiinnn
Dunki menumu yazicam ama yazmaya yuzum yok
Sabah bi bardak ilik su 20 hoplama
Kahvalti bi dilim ekmek peynir zeytin cay
Ara yok disardaydim
Oglen
Piknige gitmistij tavuk izgara salata yesillik vardu ne kadar yedim sayamadim dun gozum donmustu
Ara bi bucuk ince ama yas pasta bi bardak kola
Aksam 3 kasik yesil fasulye ve 3 kasik yogurt ekmek yok
Ara yok
Spor 2 saat yruyus
Su 2 litre ancadir
Biliyorum cezam buyukkusura bakmayin kizlar
günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnn
iyi haftalar diliyorum hepinize
sporuma başalamdan menümü yazayım
sabah
1 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
1 parça b.peynir
3 zeytin
çeyrek poğaça
çay
ara
2 eti form sunta( resmi aşağıda)
Eki Görüntüle 715913
öğlen
2 biber dolma bitti nihayet
3 eti sunta
ara
1 dilim tam buğday unlu kek
1 bardak süt
akşam
2 dilim pizza bugünki itirafım
1 bardak cola zero
su 2 lt
spor çooooooooookkkkkk ütü
akşamki pizzanın 1 dilimini kaçamak olarak değerlendiriyorum ve nette baktım değişik değerler var ortalama 300 kalori diyorum ve 300 kalori cezam var
nihayet gelebildim geç oldu ama dünkü menümü yazayım.sürpriz misafirler eltimler geldidünden beri bilgisayara bakamadım.hafta sonu planlarımızıda iptal etmek zorunda kaldık:)
sabah ılık su iki bardak
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta bol yeşillik
1 dilim peynir 1 dilim hellim (yağsız tavada kızarttım)
ara 1 avuç leblebi
öğlen bebek mevlütündeydim
2 kaşık p.pilavı 4 kaşık et kavurma ayran.
ara 1 minik baklava gibi bi tatlı
akşam 3 kaşık kıymalı makarna ve 1 kase yoğurt
ara 1 parça kuşbaşılı pide(burda misafirlerimiz gelmişlerdi yemek yememişler pide alıp geldiler e napayım artık o kadarda iradeli davranamadım)
su 3 lt.
spor günün yoğunluğundan o da yok..
topraksım bu hafta sen beni geçersin yarışta :18:
dur anlıycamşimdi çaprazları anladım, çapraz yaptığımda dirseklerim yere paralel mi yoksa dik aşağı doğru mu duruyor. Ben tarif ettiğin gibi zıplayabilmesi için aşağı doğru göğsümün altında çapraz yatım ve yukarı doğru kolları ittim :44: oldumu ki acaba
Iyi günler
sabah
1 dl ekmek,peynir,salata
ara
2 kayisi
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
ara
1 seftali
aksam
1 kase ton balikli salata
su
2,3 lt
spor
2 saate yakin bisiklet gezmesi,40 dk zumba,30 dk stepper,300 mekik
selam kızlar ancak girebildim forumacumadan itibaren tüm menülerimi yazıyım biraz önce mezdekemi de yaptım bugünkü spor faslını kapadım
cuma
sabah
çeyrek pohoça peynirli
çay
ara
2 adet diet bisküvi
kahve
öğle
yarım tabak mantı
ara
1 adet elma
akşam
2 adet biber dolma
yoğurt
2 lt su
150 mekik...
cumartesi
2 dilim yumurtalı peynirli ekmek( fırında)
domates
çay
öğle
makarna
yoğurt
akşam
2 kaşık pilav
salçalı köfte
yoğurt
3 lt su
spor olarak bol bol temizlik dip köşe ayrıca teyzemin evinin tüm camlarını sildim öldüm yorgunluktan
pazar
sabah
2 adet küçük çiçek ekmek
peynir
1 yumurta
çay
ara
1 adet biber dolma
öğle
çeyrek ekmek köfte
sonra sporlara başladım şimdiden 2 lt su oldu zatenyarım saat bisiklet 30 dakika mezdeke
henüz akşam yemeğini bilmiyorum ama çok tokum belki de bişey yemem bakcaz duruma göre
Aus benim bu iki günlük menümü görüp rehavete kapılacak ama cuma ona fark atıcam haberi yok. Bu hafta benim diyetimin miladı olacak malesef Aus yanlış hafta seçti, çünkü eğer bu hafta da başaramazsam kilo vermeyi iki hafta izinli olucam kendime çeki düzen vermek için . Ama ben burada kalmak için kilo vermeliyim bunun için yarından itibaren çok çaba göstericem, canım Arkadaşım Aus sana yazık olacak moralin bozmak istemezdim ama benim planlarım böyle...
yoo güzel anlatmışsın ben yaptım oldu, hatta bu hareket omuzlara da iyi gelir bence...
inşallah canım benim ya hedefim o ama olursa tabi.cuma akşam lahmacunu kayınvalidemin dilinden kurtulmak için yedim bir gün önce yememiştim diye ısrar etti.laf söyleyip durdu o yüzden yedim yoksa akşam ton balıklı salata yiyecektim.çorba az içtim evet ama yemek yemeye vaktim yoktu bende çocuların karnını doyururken öğün atlamaktansa yiyeyim dedim.patatesi az suyunu çok yediğim için pilavı tercih ettim.birde zaten onuda az yedim.toplamda içinde 5-6 küçük patates yemişimdir herhalde.
Sporların içinSımsıkı bir kadın olacaksın bu gidişle
Şimdi cuma yine klasik cimcime günü olmuş , lavaş , lahmacun ...
Bir gün öğlen sadece 4-5 kaşık çorba yazmışsın ...Çok az .
Bir de patates yemeği yediğin öğünlerde yanında ekmek yerine salata ve yoğurt tercih etmeliyiz .
düne kadar sadece aşırı migren ağrısı çektim.dün gece yazma bağlayıp yattım bugün ağrısı geçmiş allahtan.sitres içindeyim miğdeme ara ara kramp giriyor.eşim dükkanı devredecek işsiz kalacak onun sıkıntısı var çok canım sıkılıyor.düşünmeden yapamıyorum.Cimcimecim günaydınnnnnnnn canım ?
Nasılsın bu sabah ? Ağrıların vardı geçti değil mi ?
inşallah canım benim ya hedefim o ama olursa tabi.cuma akşam lahmacunu kayınvalidemin dilinden kurtulmak için yedim bir gün önce yememiştim diye ısrar etti.laf söyleyip durdu o yüzden yedim yoksa akşam ton balıklı salata yiyecektim.çorba az içtim evet ama yemek yemeye vaktim yoktu bende çocuların karnını doyururken öğün atlamaktansa yiyeyim dedim.patatesi az suyunu çok yediğim için pilavı tercih ettim.birde zaten onuda az yedim.toplamda içinde 5-6 küçük patates yemişimdir herhalde.
düne kadar sadece aşırı migren ağrısı çektim.dün gece yazma bağlayıp yattım bugün ağrısı geçmiş allahtan.sitres içindeyim miğdeme ara ara kramp giriyor.eşim dükkanı devredecek işsiz kalacak onun sıkıntısı var çok canım sıkılıyor.düşünmeden yapamıyorum.dün akşamda kızımın iğnesini yapmak için çıktık akşam yemeğimizi de alıp parka gittik kaynanam,kayınlarım eltimle orda yedik.çıkarken eşim anahtarı kapının üzerinde bırakmıştı dışarda kaldık çilingirci geldi oda açamadı anahtar göbeğini çıkardı yerinden.kapımız şuan açık öğlen gelip takacak.dün o yüzden sporumuda yapamadım akşam. bugün den sonra herşeyin güzel olmasını istiyorum.dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim.eşim tez vakitte hayırlı bir iş bulur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?