- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
bi tanesi twister bence onu almana gerek yok onsuz da yapabilirsin hareketi kırmızı olan da mekik icin bence cok guzel bi alet bende almayı düşünüyorum mekik cekmeyi kolaylastırıyo baya
1,60 zeynep abla
mekik çekme aleti bim de satıldı gecen ama aldıramadım eşimebnce al canım
55 kilo olman lazım canım benim biraz daha dikkat kuzum
Eki Görüntüle 717332 Eki Görüntüle 717331
kızlar bu iki aleti kullanan varmı bugun yolda gelirken bi yerde gördüm almayı düşünüyorum göbegimin gitmesi icin
teşekkürler canım oklavayla yaparım o zama o harketi dimi
bende bimde vitrininde gördüm sizin oralarda yoktur die demedim di isminialimmi bimden zeynep abla
teşekkürler canım oklavayla yaparım o zama o harketi dimi
yok balım almadı eşimbende bimde vitrininde gördüm sizin oralarda yoktur die demedim di isminialimmi bimden zeynep abla
ben uyuyourum kızlar sabah iş beni bekler hepinize iyi geceleeerr cok cok öptüm hepinizi
iyi geceler güzelim :)ben uyuyourum kızlar sabah iş beni bekler hepinize iyi geceleeerr cok cok öptüm hepinizi
gördüm Zeynep abla eline sağlık.benimkini hediye ettim bile bendegoncam sagol canım nasılsın elbiseyi başladım gördün mü cok güzel oluyor :)
ben uyuyourum kızlar sabah iş beni bekler hepinize iyi geceleeerr cok cok öptüm hepinizi
goncam canım benim kız kardeşimin evini tasıcaz bana ek zaman verebilirmisin yetiştiremicem yoksa yada yok - rep vericem dersen canın sag olsun balım derimgördüm Zeynep abla eline sağlık.benimkini hediye ettim bile bende
iyi geceler canım.
bende çıkıyorum şimdi eşim pc yi istiyo yarın evdeyim görüşürüz inşallah :)
ben karşılık beklemiştim açıkçası ama umduğum karşılığı alamadım:)
günaydın gülüm :)Yaşlandın mı ne artık yahu
Bilgisayar karşısında koltukta uyumuşum az önce
Sessizliğim ondandı yani
günaydın gülüm :)
oyyy kıyamam sana kuzum biraz sonra bende senin durumunda olabilirim :)Uyanda balığa gidelim mi diyorsun
Kafam fazlaca düşünce uyandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?