Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun guzel canim sporuna diyecrk laf yok muhtesem yapmissin :))

canım menü genel anlamda iyi görünüyor.
canım benim geçmiş olsun ilk önce...menünde mantı var ama onunda yanında başka birşey yemediğin için bence yenebilecek miktarda genel anlamda iyi sporda olsa daha güzel olacakmış..

Bu nasıl bir spor aşkı canım yaa

Süpersin valla . Seni spordan sorumlu bakan yapalım .

Menünde güzel canım.
bir önceki gün yapmamıştım onun acısını da çıkardım yediğim kornet cezasınıda düşününce yaptım.eliptikte bir yandanda adım saydım ilk yarım saatte 8000 adım saydım gerisinde saymadım.bugünde inşallah daha iyisini yapacağım sabah işe yarım saat hızlı ve dik yokuş çıkarak gedim.akşamda kayınvalidemlere yürüsem ohhhhhhhhhh süper olacak. perşembe spor yapmayacağım.çünkü spor yapıp ertesi gün baskülde kilo almış görünüyorum.akşam tok karnına olan kilom sabah aç karnıma çıkandan daha az dı.perşembe vücudumu dinlendireceğim.ama dünkü yaptıklarım baskülde olmasada kıyafette çok fark etti bunu fark ettim..
Menun guzel canim sporuna diyecrk laf yok muhtesem yapmissin :))

teşekkürler canım benim.bu hafta başka olacak dedim..

Biliyorum bugün hepimiz için çoooook güzel bir gün olacak, bu güzel gün için şimdiden şükrediyorum. Lütfen siz de benimle beraber şükredin.

şindik menümü yazayım

sabah
nesfit+süt

ara
10 adet yeşil erik
yeşil çay

öğlen
ton balıklı sandviç
cola zero

ara
4 kuru kayısı
3 yeşil erik
yeşil çay

akşam
çok az yeşil mercimek
çok az yoğurtlu semizotu yemeği
1 dilim tam buğday

su 2 lt
spor yarım saat jillian 2.level

menün biraz az gibi ama genel anlamda iyi..

Çok geçmiş olsun canım Kolestrol varsa bu ömür boyu diyet anlamına geliyor

Ya Topraks Artık sen kaptan olduğuna göre Şu Zeynep ablanın menüleri için özelbirşey bulalım, kadının maaşallahı var, sürekli aynı şeyleri yazmaktan usandım yahu

Eki Görüntüle 717332 Eki Görüntüle 717331
kızlar bu iki aleti kullanan varmı bugun yolda gelirken bi yerde gördüm almayı düşünüyorum göbegimin gitmesi icin

Bende arkadaşlar gibisadece Mekik aletini tavsiye ederim

Yaşlandın mı ne artık yahu

Bilgisayar karşısında koltukta uyumuşum az önce

Sessizliğim ondandı yani

Ay hiç güleceğim yoktu

2 defa arayı atlamışsın canım onlar olmamış ama diğerleri iyi

Aus'u Topraksın ellerine Teslim ediyorum Mantı olmasaymış süper bir listeymiş , sporuna da bayıldım

Menünde sporunda harika , Zeynep ablayla sen zaten Gururumuzsunuz
Biliyorum bugün hepimiz için çoooook güzel bir gün olacak, bu güzel gün için şimdiden şükrediyorum. Lütfen siz de benimle beraber şükredin.

Eki Görüntüle 717468

Şükürler olsun Rabbime, ama keşke daha serin bir sabaha uyanabilseydik

Çok iyi menü ve spor kaptan

Geçmişe yorum yazdığıma göre dünki menüme geçebilirim

Kalkar kalkmaz 1 bardak su

Sabah; 1 dilimhellim, bol yeşillik, bitki çayı, 1 dilim ekmek

Ara; 3 kuru kayısı

Öğlen, 5 yk kuru fasulye+ 1 dilim ekmek+ 5 yk yoğurt

Ara; yine 3 kuru kayısı

Akşam; Bol yeşillikli kısır, 5 yk yoğurt

Ara; bitki çayı

Su; kesin 4 lt yi buldu,
Spor :18:

Kızlar Cumartesiden itibaren finaller için yeniden kampa giriyorum, sabah olunca menümü ve yorumlarımı yapıp çıkacağım, sonra eşimbilgisayarı saklayacak ki bir şeye bakıp 40 saat oyalanamayayım ,haberiniz olsun

canım menün genel anlamda iyi canım.spor hiç yokbenimde haftaya sınav için biraz vakit ayırmam gerekecek o yüzden bende fazla giremeye bilirim.benim eşimde bu yıl bitmezse tek ders kalsa bile kayıt yapmak yok diyip duruyor.artık bitsin çok sıkıldım.ben evde asla ders çalışamaıyorum çocukar uyanıkken yani.kitap elime geçtiği gibi tepemdeler..

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
2 zeytin
2 yemek kaşığı yoğurt

Ara
3 erik

Öğlen
1 kase çorba
Derisi soyulmuş fırında tavuk butu+ 2 dilim patates o da fırında
2 kaşık bulgur
2 kaşık salata
Yarım dilim ekmek

Ara
3 erik
2 burçak bisküvi

Akşam

Hiç iştahım yoktu yemek yemedim
2 minicik hamur işi börek gibi bişeydi ama minyatür
3 cici bebe

Spor
10 dk trambolin
Değişik pozisyonlarda toplam 300 mekik

Su 2 lt

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrr ya ben bugün çok yoğunum o yüzden giremiyorum hemen menümü yazıp çıkıcam... zaten kesin ceza alıcam

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
1 avuç kabak çekirdeği

öğle
3 adet kadınbudu köfte
salata
yoğurt

ara
3 adet diet limonlu bisküvi

gelelim akşammaaaa

3 dilim pizza
yarım bardak zero

sonra hiçbişey yemedim arkadaşımdaydım spor da yapamadım verilecek her cezaya razıyım ver cezamı kaptan hanım

mersi canısı, önerin için bişey düşünücem:)))) ben pazartesini bir bitirebilsem salı günkü cezalara gelicem inşallah

menün güzel spor sıcaktan yok sanırım bi çare ara sen yine de bence :)) ne kadar olmayacaksın, kamp ne kadar sürecek canısı

tembeller siziiiiiii

akşam ıı ıhhhh neyse sabahtan akşama kadar düzene sokmuşsun akşamda oturdu mu tamamdır bu iş

yandın sen, yaktım çıranı bekle

biri bana garberayı bulabilir miiii?
en son hangi sayfada yazmış acaba:44:
listesine ve mesajlarına bakmam gerek

Menün güzel canım , sporunda süper

Nedir bu pizza aşkı 3 gündür forumda

Canım spor yapmamamın sebebi sıcaklar+ yorulmamak için,güniçinde evde afedersin at mislai koşuşturuyorum, bu sefer sporda yapsam Ders çalışacak ne halim kalır ne de vaktim

Gelecek Pazar günü özgürlüğüme kavuşuyorum canım, Glecek Pazar gününe kadar sürecek

İnsaf yahu, ne zaman ben nete giremesem çeneniz düşüyor. Hiç düşünmüyorsunuz , bu kız iş yerinden nasıl geçmişi okuyup bitirecek diye...14 sayfa ...

Pazartesi günü interenet sinyali yoktu biz de yine kablolardan sandık. Dün gece internet yok diye 11 e kadar PC yi açmadım bile ,11 de eşim işten gelince aaa internet düzelmiş dedi o kadar sinir oldum ki keşke ben de kontrol etseydim ....

Canım birisi 8 yaşında kızım, 3 yaşında oğlum var

Prapunzeli ban rakip olarak kim verdi,çabuk çıksın ortaya Prapunzell anacımyerken azcık beni de düşün Menünde sporunda harika

Neeee 8 yaşında kızın mı var , ben onu hiç hatırlamıyorum sadece 3 yaşındaki oğlunu biliyorum. Sen kaç yaşında evlendin, resimlerde de çok küçük gösteriyorsun , çok şaşırdım. Allah bağışlasın... Maaşallah size...

Huu huuuuuuu

Sabahtan beri gezmelerdeyim

Tabiii kaçamaklarda oldu

Geçmişe bakmadan az laflayalım dedim

Kaçır kaçır hiiiç sorun değil sana bu hafta serbest ...

Auuuuusssssssss bak diyet yapman gerekiyomuş mezun olamıyacaksın

İşte bu yorumu çoook beğendim...( Dost muyum düşman mı belli değil )

İyidir güzelim , gezdim gezdim geldim bugün .

Laf aramızda kalsın öğlen bir de mantı yedimm

Ohhhh affiyet olsun, bal şeker olsun...

hoş bulduk iyiyim sen nasılsın

oh ne güzel gez bakalım mantı icin de afiyet olsun sen cok fazla kacırmamıssındır yedigini de biraz fazladan sporla yakarsın

Yok yok spora falan gerek yok, zamanla kendiliğinden yanar onlar , kasmasına gerek yok bence

kızlar yeni bir yöntem buldum gerçi benim aklıma yeni geldi fikir yeni sayılmaz.
topiğimizi açtıktan sonra yanda bir sekme daha açıp geçmişi ve diğer sayfaları okuyorum

Ben de kendimi zeki sanıyorum, hiç aklıma gelmedi..

Barış çubuğu iyidir, seni de mutlu eder, karşılık olumsuz olsa bile senin vicdanını rahatlatır, iyi yapmışsın...
Topraksım bir ricam var, Aus yediklerinin cezasını haftaya uygulasa olur mu?

bir hafta kamptasın yani arada bir cee de ama olmaz mı

çok akıllısın sennnnn ben de goncaya aynı taktiği uygulıyım heh heee:)) üzgünüm canım ama ben cezasını vermek zorundayım
Bu arada bi yerde gördüm ben sana küstüm yazmışım hem şakadır hem de soru sordun diye değil kesin eftelya ile ilgili bişey demişsindir ondan yazmışımdır aşkısıııııı

dünkü menüm:
sabah 1 bardak su
1 küçük otlu çörek kırmızı közlenmiş biber salatası 1 kaşık
1 dilim b.peynir yoğurtlu patlıcan 1 kaşık kadar(sabah kahvaltıyı kankamla dışarda yaptık )

ara 1 avuç kadar leblebi

öğlen:2 kaşık makarna yoğurt

ara 5-6 erik 2 yeni dünya

akşam:yoğurtlu buğday çorbası 2 kepçe
ızgara tavuk
bol acılı yeşil salata

su 2 lt.
spor sabah normal yürüyüş 45 dk.kadar
akşam 30 dk yürüyüş 30 dk.spor aletlerinde çalışma
dün kendimi spora yeni başlamış gibi hissettim bu kadar aradan sonra.

Kızlar anca pazartesinin raporunu bitirdim, geceyi beklemek zorunda olduğum için ve bu işleme dün başladığım için biraz sürdü, şimdi bugünün geçmişine yorumlarımı yapayım:) salı günü neler olmuş görelim bakalım

Pazartesi gününden çıkardığım sonuç genel olarak iyi, arada kaçamaklar olmuş ama çok değil. No problem fakaatttt
zeynep ve aus dışarıda işleri olduğu için açığı akşam kapatmışlar amaaa
sevgili eftelya ve garbera neredeyse yoksunuz
Eftelya bir görünüp gitmişsin akşam da girmemişsin
garbera pazartesi gecesi gelip iki mesaj yazmış ve sonra da hiiiiiiç gelmemişsin
bu uyarı değil sadece şu an için bilgi vermek için yazdım haberiniz ola, buraya bekliyoruz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…