.....................
pegasus sana da iyi geceler, yarın hepimiz için daha güzel bir gün olsun diliyorum
goncam canım benim kız kardeşimin evini tasıcaz bana ek zaman verebilirmisin yetiştiremicem yoksa yada yok - rep vericem dersen canın sag olsun balım derim
Gunaydiinnn :)
Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su
Kahvalti az peynir bi dilim ekmek domates salatalik cay
Ara yok
Oglen peynirli sandivic ayran
Ara bi avuc beyaz leblebi ( disari cikinca aldim )
Aksam iki tane kucuk incecik kepekli undan yapilmis semizotlu borek bi bardak ayran
Ara yok
Spor aksam yuruyus
Su 2.5 litre cok icemiyorum bu aralar
Spor spordan sayilmaz :)) bi tabak da degil bi bucuk tabak fazla olmus canim bence sen gidemicen burda haha :) hep bizimlesin ne guzel bende bugun sabah tartildim bu hafta fazla kacirdim ya kilo almusimdir dedim sabitim galiba cuma gunu sabit cikicam benGünaydın.
Offf işkence gibi geceydi , sabaha karşı şişmiş bir midenin gazabıyla uyandım ve ancak tüm yediklerimi çıkıranca rahatladım:26:
Dün sabah ;
2 bardak çay
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
Domates / Salatalık
Mor lahana / maydanoz / dereotu salatası
3 çatal menemen
Öğle :
1,5 koca tabak yoğurtlu mantı(Günün skandalı )
Ara:
3 ceviz / 3 kuru incir
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
Spor yemek yerken sarfettiğim performans
Afiyet olsun kuzum , öğlen az diğerleri güzel olmuş bence .
Spor spordan sayilmaz :)) bi tabak da degil bi bucuk tabak fazla olmus canim bence sen gidemicen burda haha :) hep bizimlesin ne guzel bende bugun sabah tartildim bu hafta fazla kacirdim ya kilo almusimdir dedim sabitim galiba cuma gunu sabit cikicam ben
Oglen az gorunuyoda doyuyorum ama canisi :)
Aksamki semizotlu borek cok guzeldi yaa zor tuttum kendimi daha fazla yememek icin seve seve yedim resmen :) annemde diyor kepek ekmekle salata yiyormusun gibi hisset bi tane daha ye dedi yok anne yeter dedim direndim :) eskiden 5 taneyu gozu kapali yerdim uuufff
selam guzeller okuyun..Diyete başlamadan önce
Dünyada çok popüler olan diyetler ülkemizde de rağbet görüyor. Ancak unutmayalım ki başka ülkelerde başarılı olan diyetler, ülkemizin özel şartları nedeniyle bize uygun olmayabilir. Ayrıca her diyet programı da her bedene uymaz
1- Gerçekten tam bir katılım ve iradeyle zayıflamaya hazır mısınız? Değilseniz önce ruhsal ve zihinsel olarak hazırlanın.
2- Bir başkası için yararlı veya etkili olabilen diyetler sizin için aynı oranda başarılı olmayabilir. Diyeti seçerken yaş, cinsiyet, tıbbi özellikler ve beden tipinizi dikkate alın.
3- Diyet için gereken malzemeleri veya yemekleri önceden hazırlayın.
4- Sadece diyetle zayıflanmaz. Diyetle beraber mutlaka düzenli hareket edin. Ayrıca masajın, doğal-bitkisel preparatların, çayların, baharatların, psikolojik desteklerin ve gerektiğinde yardımcı zayıflama aletlerinin de önemi büyüktür.
5- Hiçbir diyet tek başına bir mucize değildir. Sabırla ve düzenle uygulandığında işe yarar. Artık bir sistemi seçtiniz mi doktor kontrolünde ve yoğun tecrübeye dayanıyorsa güvenin. Siz bir Hollywood Starı veya Uzakdoğu'da bir aşramda (tekke) yaşayan bir derviş değilsiniz ki! Kendi ülkemizin koşullarına, alışkanlıklarına, dinsel özelliklerine ve genetik yapısına uygun, ülkemizin kendi doktorlarının tıbbi tecrübeleri ve gözlemlerine dayanan sistemlere güvenin.
6- Eğer bir kişi sağlıklı ve bilinçli beslenmeyi alışkanlık haline getiriyor veya yaşam tarzına dönüştürülebiliyorsa o zaman başarı gelir ve verilen kilolar geri alınmaz. Ancak sadece yaza ince girmek için belirli bir dönem zayıflamayı amaçlıyor sonra tekrar hatalı beslenme veya yaşam tarzına geri dönüyorsanız 'Yoyo Sendromu' denilen durumla karşı karşıya kalırsınız. Bir verir bir alırsınız ve bu durum metabolizmanız için hiç de iyi değildir.
Beyin gücü
Şimdi bu gece yatmadan önce yarın diyet ve zayıflama programına başlıyorum diye konsantre olun, geriye doğru 5 dakika yaslanın gözlerinizi kapayın ve 2 ay sonra kendinizi olduğunuzdan daha ince, sağlıklı ve güzel hayal edin. Bu hayali zihninize kaydedin ve doğadan, sizi yaratandan enerji çekin, destek ve motivasyon isteyin. Siz istemesini bilirseniz her zaman ana kaynak ve yaratan size akıtmaya hazırdır. Şimdiden hepimize başarılar!
1 tabak bana , yarım tabakta yusuftan kalan
Yok canım yaa , bende artıldım merak edip , vermişim
son olarak: diyete başlama günü her haftanın ilk pazarteis günü, bozma zamanı salı günleridir :)
Annendeki mantık süpermiş
son olarak: diyete başlama günü her haftanın ilk pazarteis günü, bozma zamanı salı günleridir :)
günaydınnnnnn herkese,ilk önce dünkü menümü yazayım sonrada fırsat buldukça geçmişe bakarım..
21.05.2013 salı,
sabah:
1 k.k.kadar dil peyniri,
1 domates,1salatalık,
1,5 dilim kepek ekmek,
ara:
3 adet keten tohumlu ve çörek otlu kraker (cevizden küçük boyutu,)
öğle:
1 adet fırında tavuk budu,
3 kaşık p.pilavı,
1 ayran,
ara:
6 adet erik 1 kaysı,10 adet taze dut,
akşam:
5 kaşık fırında azıcık yağla yapılmış patlıcan domates ve biberli sebze yemeği,
2 dilim kepek ekmek,
2 bardak ayran,
su:2,5 lt,
spor:
250 tane gögüs kası için hareket
250 sırt kası için hareket,
30 mekik,
150 arka bacak hareketi,
150 ön bacak hareket,,
70 ip atlama,
300 twist,
eliptik bisiklette 12 km yol yaptım,
250 tane yan kaslar için hareket,ohhhhhhhhhhhhhh dün spora doydum hiç bırakmak istemedim ama geç olmuştu.eşim kendinimi öldüreceksin diyip duruyordu.
saat gece 12 ye kadar yaptım..cezamda 200 cal.düşüyorum geriye 150 caori kaldı..
Kilo veriyosan ne guzel boyle yemekden sorun yok o zaman canim ama bak sen ne yapmisin oglen biraz fazlami kacti aksam hafif yiyim demissin corba yrmissin bide aksam agir biseyler yeseydin kilo olarak donerdi bence iste bunu hayat felsefesi gibi gormek gerek artik sende hersey rayina oturmus artik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?