Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü güzel olmuş.spor süresini yazmamışın.
geçmiş olsun .tabi yidin mantıyı hem ameliyat olcan hemde bu kadar tombilikususn ahı tutmuştur tabi.neyse şimdi yi bakam ameliyattan sonra hep hafif beslenmek zorunda kalçan nasılsa nihahahaha
menü güzel olmuş spor çooookkk olmuş
beğendim..
menü güzel spor için az gayret etsen bak emeklerin boşa gitcek.
akşam olmamış.iyiki benim evde bebek yok cicibebeye bayılırım ..
pizzayı 1 dilim yiyeydin bari..
canım bana taktik uygulamaya gerek yok geçen hafta 71.8 di ya sabah tartıldım meraktan 72.2 çıktım.rahat ol sen bana noluyo bilmiyorum bi yerde yanlış yapıyorum ama çözemedim

rapor güzel olmuş.benim ceza haneme bugün yazman gerekcek. artık dayanamadım nogger yidim ben.üstüne baktım 240 kalori yazıyodu 1 paketi.bu arada kızım kornet yedi inlove olandan baktım sizin için onunda 1 tanesi 240 kalori yazıyodu..şimdi ben cezamı alıyım kuzu kuzu :18:

20 yaşında evlendim, 21 yaşında Anne oldum, Şuan 29 yaşındayım canım Facebook profilimde var kızımın ve oğlumun fotoları

bir hafta kamptasın yani arada bir cee de ama olmaz mı

Topraks Canım sabahları gelip menümü yazacağım, yazılan menülere yorum yapacağım inşallah...

Çok iyimenün ve sporun Gonca abla

Ah spor yaktın beni Kızlar söz veriyorum Şu finaller bir bitsin, Hiçyoktan evde Lessie 5mil yapacağım, Mersin'e gittiğimde de yürüyüşümü vs yapıp vücudumu sıkılaştıracağım, inanın Bu yıl bu derslerdüzenimi al üst etti, İlk yılım olduğundan çok bocaladım, düzenim karıştı... Biliyorum spor çok önemli, spor yapmayıda çok severim ben amabu yıl böyle oldu

hiç beğenmedim ne bu kadar yürüyüş Allah aşkına işin gücün yok mu senin
şaka bir yana tebrik ederim soydaşım çok güzel

1 dilim 300 kalori 1 dilimini akşam yemeğinden saysam geriye 600 kalori cezan olur hadi kolay gele, akşam gel de mezdeke yapalım benim cezaların da yarısı duruyo yapılacak

akşam için ceza versem mi bilemedim sağlıksız bir beslenme olmuş canım:26: 150 kalori versem 10-15 dk fazladan trambolinle yakarsın sen onu:))) trambolini de arttırmaya çalış bebek

tebrik ederim

Sorma sorma :) :) bole ispanakli felan borek yaptimi oyle der dusunki salata ve ekmek yiyosun der :) annem 42 yasinda yanimda ablam gibi duruyo
Maşallah annene ben de geri saymaya başlıyorum bu yıl :)))))

menünü de sporunu da çok beğendim hatta spor oldukça fazla olmuş cidden:))))

son olarak: diyete başlama günü her haftanın ilk pazarteis günü, bozma zamanı salı günleridir :)
bizim için o çoook eskidendi bak hatırlamıyoruz bile

annende hem şişmansın diyo hem kıyamıyo, ana yüreği işte naparsın

Öğlenki skandal hariç güzel menü canım, spor yapmışsın ama cezadan onu düşmiycem geceki bedeninin verdiği cezayı düşücem sadece :)800 kalori civarı bir skandal olmuş canım fakat akşamki bozulan mide cezasını düşüyorum 600 kalori cezan var hayırlı olsun

çok az olmuş bir ayarını tutturamdın kuzucuk, bu sefer beğenmedim butonuna basıyorum, üzgünüm ((

Kızlar birara bi Üniv.öğrencisi katılmıştı aramıza, birisinin tanıdığımı akrabası mıydı neydi? Ondan da ses çıkmıyor :26:

Bu arada CUma Yaklaşıyor, Tehlikenin farkında mısınız :18::18:

Biliyorum bugün hepimiz için çoooook güzel bir gün olacak, bu güzel gün için şimdiden şükrediyorum. Lütfen siz de benimle beraber şükredin.

Eki Görüntüle 717468
sukurler olsun bugunleri gordugumuze
Menun az mi canim banami ole geliyo spor guzel
Menun guzel canim aksam kisir ne kadardi :) kampinda kolay gelsin canimm
Guzel canim menun ve sporun
Kabak cekirdegi tuzlumuydu :))
Aksam cok fazla olmus canim
:) :) :) :) ablaya bak :) ne ceza vercek acep
Pizza aski eftelya ve yoprakdaydi bu hafta canim :) galiba baska yiyen olmamisti
Bugun aksam evde net vardir insallah canim rahat rahat sohbet ederiz
GuEl menu canim oglen az olmus sabah guzeldi sporda guEl ben bunu hergun yapiyom ise gidip gelirken :)

Bende korka korka yedim dun niye bana fazla yiyorum gibi geliyo anlamiyom yaa yemeden once size sorucam az kaldi :) :)

tebrik ederim
menünü de sporunu da çok beğendim hatta spor oldukça fazla olmuş cidden:))))
teşekkür ederim bana kalsa daha biraz daha ip atlayıp mekik çekecektim ama eşim elimden aldı geç oldu dedi.az oturmadın yanıma dedi.tam 2 saat yaptım sporumu.cumaya az kaldıııııı.kendimi aşmalıyım sporda..severim yapmayıda vakit bulsam sürekli yapacağım işte vakit kısıtlı..

Canim cok kise girip haber etmeden gero kaciyo biri daha vardi ismini unuttum oda baya paylasim yapiyodu gitti sonra bisey demeden senin dedigin kiside topragin kuzeniydi

Canım büyük tabaktaydı , yanında ekmek olmadığından bulguruda yarım çay bardağıydı.. Bol yeşillikti

O kadarda yuklenme kendine canim benim bence

canım menünde güzel sporunda...

evet canım benim kuzi, o kargaşada kaldı sonra da onun saatleri uymuyor bize uyum sağlayamaz, sonra düzene oturtursa bakarız

Ya kizlar su dunki gosterdiigm alet kafama takildi annemde verecegin 3-5 kilo icin almaya degermi diyor
Faydasini gorurmuyum kizlar gercekten ya

kızlarrr biraz önce beni 0850 ile başlayan bir numara aradı vodofone dan aradığını tarife değişimi için onay istediklerini kampanyalarını anlattı sonra kişisel bilgileri almak için doğum tarihi sordu anne babamın ismini sorunca kapadım çünkü hiçbi kurumsal firma anne babanın ismini direk sormaz anne kızlık soyadının tamamını sormaz tc kimlik numarası sormaz:26:
sonra araştırdım internetten bir dolandırıcılık şebekesiymiş vodofone digitürk avea turkcell ya da çeşitli bankalardan aradıklarını söylüyolar sakın kanmayın ben akıllı davrandım hemen araştırdım

haklısın canım diyetime dikkat ediyorum elifle hemen hemen anı menülerimizde ama tartıda biraz fazla rakam görünce canım sıkıldı girip okuyorum tam yazcam bi işim çıkıyor ya pcyi kaptırıorum yazamadığımı fark etmemiştim daha sık gelmeye çalışırım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…