Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim bi sürü işim var çamaşır falan katlıycam görüşürüz sonra kızlar :)

bilgi için teşekkürler bilmiyordum geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun

Anaaam goruyonmu sen sunlari ta ben olsam annemin tum gecmisini sulalesini anlatirdim galiba kizlik soyadi orada dursun :):) ogrendigim iyi oldu cok sagol canim yaa
benimde bir sürü işim var yamisafir gelecekmiş ama biraz geç gelecekmiş ondan biraz rahatım ama yarım saate biter yine gelirim
Yinemi misafir :):):)

Canım benim diyet geçici, spor ömür boyu

Dogru diyosun canim ya alim ben en iyisi :)

iyi akıl etmişsin aferin :))

burdayım canım bundan sonrada burada olacağım zaten
tamam canım tartıda artı görmek moralinizi bozmasın önemli olan bunun sürekli olmaması, moralimizi bozunca daha çok yiyor daha çok kilo alıyoruz. Seni özellikle daha çok görmek istiyorum, senin için daha iyi olacağını düşünüyorum. Yarın oylaman yapılacak gayretini ve niyetini biraz daha göstermelisin güzelim

benim bi sürü işim var çamaşır falan katlıycam görüşürüz sonra kızlar :)
hayde kolay gele

Ya kizlar su dunki gosterdiigm alet kafama takildi annemde verecegin 3-5 kilo icin almaya degermi diyor
Faydasini gorurmuyum kizlar gercekten ya
canım benim ya neden 3-5 kilo için düşünüyorsunki sürekli yapacağın birşey evde olması gereken şeylerden biri.sonuçta spor sağlık için.5 kilo verdikten sonra sporuda diyetide bırakırsan sil baştan al ırsın kiloları.sporu daima yapmalıyız.ben eve eliptik bisiklet alırken herzaman dışarı çıkıp yürüyemiyorum ama elimin altında olursa fırsat buldukça yaparım dedim.sağlıklı beslen sürekli spor yap bakalım kilodan eser kalırmı.yağlarımız gitsin kaslarımız değil.

Bencede gerbera biraz daha takima katilmali hem evdesin daha cok girmen gerek canim ya ben iki arada bi derede giriyom :) girmeyince yapamiyom bagimlilik yapti egerki daha cok giricem dersen oylama yapalim bence

Merhaba

sabah
1 dl kizarmis ekmek üzeri krem peynir ve 1 cay kasigi recel
ara
2 kayisi,1 avuc kiraz
ögle
1 yumurtali menemen,1 dl ekmek
ara
1 cay bardagi kefir,1 seftali
aksam
1 kepce kurufasulye,2 kasik bulgur pilavi,salata
su
2 lt den az fazla
spor
1 saatten biraz fazla bisiklet turu,1 saat stepper,40 dk zumba,300 mekik

Oyle canim su sporu aliskanlik haline getirmeliyim

Sporun cokmu olmus canim menun guzel kaynanan sizde mi hala

menünde çok güzel sporunda...:92:gitsin eskiler gelsin yeniler

Anaaam goruyonmu sen sunlari ta ben olsam annemin tum gecmisini sulalesini anlatirdim galiba kizlik soyadi orada dursun :):) ogrendigim iyi oldu cok sagol canim yaa

Yinemi misafir :):):)

Dogru diyosun canim ya alim ben en iyisi :)
ewet yaa bitemedii ürüyolar resmen
gerckten bozuyodum moralimi ama moral bozmak değil diyete daha sıkı sarılmak benim yararıma o yüzden artık burdayım buranın da verdiği motisvasyonla diyetime devam edecegim
Bencede gerbera biraz daha takima katilmali hem evdesin daha cok girmen gerek canim ya ben iki arada bi derede giriyom :) girmeyince yapamiyom bagimlilik yapti egerki daha cok giricem dersen oylama yapalim bence
burdayım bundan sonra.. dediğim gibi kilo tartıyı gördükçe moralimm bozuluyor du diyet işe yaramıyor gibi hissediyordum

spor da menü de iyi görüüyo

dünkü menüm

sabah 1 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay

ara 1 elma 3 kflakes diyet kraker yeni çıkanlardan

ara 1 bardak süt

öğlen 4 kasık bulgur yanında
domates salatalık
bakla salatası
1 kase puding (listede var)

ara 1 elma

akşam 4 kasık mercimek 2 dilim ekmek salata 3 kasık yoğurt

spor 1 saat yürüyüş 15 dk twist step

su 2 lt

az olmus,semizotlu böregi hic denememisti,bi denemek lazim
manti haric sorun yok
bence sen tersini uygula,salata yerken semizotlu börek yiyormus gibi düsün
tebrik ederim,cok güzel
aksam az olmus sanki:44:
spor da olsaymis daha iyi olurmus
afiyet olsun
ögle az geldi bana
Sporun cokmu olmus canim menun guzel kaynanan sizde mi hala
cnm spora yükleniyorum dogru,yanliz vücut alistigi icin az yaptimmi hafif geliyor,faydasinida gördüm,basenler gitti nerdeyse,göbek dersen degil 3 cocuk hic cocuk dogurmus gibiyim,bikiniyi rahatlikla giyebilirim bu yaz,yirtikta yok zaten,sarkmada kalmadi
yapabilirsem albüm ekleyecegim mezun olduktan sonra,öncesi ve sonrasi diye,aradaki 25 kg lik fark i görürsün sende

kaynanam gitti cnm,geldikten sonra esimle arasinda anlasmazlik oldu 2 gün kaldi gitti

menü güzel, sporunu da yapmışsın hadi bakalım gitsin kilolaarrrrrrr

menün de sporun da çok güzel, ispanya güzel görsün diyosun yani :)

albüm süper olur, herkesi heveslendireceği kesin bekliyoruz

menün de sporun da çok güzel, ispanya güzel görsün diyosun yani :)

albüm süper olur, herkesi heveslendireceği kesin bekliyoruz

gecen sene göbekten mayo giymistim,bikini giymeye utanmistim,bu sene rahatlikla giyecegim,sporun cok faydasi oluyor kesinlikle,dedigim gibi sarkma kalmadi,vücudum sikilasti,e göbek yok basen yok,ve 3 cocuklu citir bir anne oldum,daha ne olsun demi ama

albümü profilime eklemeyi düsünüyorum,ordaki albüm bölümüne,cünkü orda istedigim zaman cikarabiliyorum,yanliz tatilden geldikten sonra hazirlarim ancak,bakarim artik,bende herkesin heveslenmesini istiyorum,istenirse oluyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…