- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
biri bana garberayı bulabilir miiii?
en son hangi sayfada yazmış acaba:44:
listesine ve mesajlarına bakmam gerek
kızlarrr biraz önce beni 0850 ile başlayan bir numara aradı vodofone dan aradığını tarife değişimi için onay istediklerini kampanyalarını anlattı sonra kişisel bilgileri almak için doğum tarihi sordu anne babamın ismini sorunca kapadım çünkü hiçbi kurumsal firma anne babanın ismini direk sormaz anne kızlık soyadının tamamını sormaz tc kimlik numarası sormaz:26:
sonra araştırdım internetten bir dolandırıcılık şebekesiymiş vodofone digitürk avea turkcell ya da çeşitli bankalardan aradıklarını söylüyolar sakın kanmayın ben akıllı davrandım hemen araştırdım
benim bi sürü işim var çamaşır falan katlıycam görüşürüz sonra kızlar :)
Ya kizlar su dunki gosterdiigm alet kafama takildi annemde verecegin 3-5 kilo icin almaya degermi diyor
Faydasini gorurmuyum kizlar gercekten ya
Anaaam goruyonmu sen sunlari ta ben olsam annemin tum gecmisini sulalesini anlatirdim galiba kizlik soyadi orada dursun :):) ogrendigim iyi oldu cok sagol canim yaakızlarrr biraz önce beni 0850 ile başlayan bir numara aradı vodofone dan aradığını tarife değişimi için onay istediklerini kampanyalarını anlattı sonra kişisel bilgileri almak için doğum tarihi sordu anne babamın ismini sorunca kapadım çünkü hiçbi kurumsal firma anne babanın ismini direk sormaz anne kızlık soyadının tamamını sormaz tc kimlik numarası sormaz:26:
sonra araştırdım internetten bir dolandırıcılık şebekesiymiş vodofone digitürk avea turkcell ya da çeşitli bankalardan aradıklarını söylüyolar sakın kanmayın ben akıllı davrandım hemen araştırdım
Yinemi misafir :):):)benimde bir sürü işim var yamisafir gelecekmiş ama biraz geç gelecekmiş ondan biraz rahatım ama yarım saate biter yine gelirim
Canım benim diyet geçici, spor ömür boyu
iyi akıl etmişsin aferin :))kızlarrr biraz önce beni 0850 ile başlayan bir numara aradı vodofone dan aradığını tarife değişimi için onay istediklerini kampanyalarını anlattı sonra kişisel bilgileri almak için doğum tarihi sordu anne babamın ismini sorunca kapadım çünkü hiçbi kurumsal firma anne babanın ismini direk sormaz anne kızlık soyadının tamamını sormaz tc kimlik numarası sormaz:26:
Sonra araştırdım internetten bir dolandırıcılık şebekesiymiş vodofone digitürk avea turkcell ya da çeşitli bankalardan aradıklarını söylüyolar sakın kanmayın ben akıllı davrandım hemen araştırdım
haklısın canım diyetime dikkat ediyorum elifle hemen hemen anı menülerimizde ama tartıda biraz fazla rakam görünce canım sıkıldı girip okuyorum tam yazcam bi işim çıkıyor ya pcyi kaptırıorum yazamadığımı fark etmemiştim daha sık gelmeye çalışırım tabi
tamam canım tartıda artı görmek moralinizi bozmasın önemli olan bunun sürekli olmaması, moralimizi bozunca daha çok yiyor daha çok kilo alıyoruz. Seni özellikle daha çok görmek istiyorum, senin için daha iyi olacağını düşünüyorum. Yarın oylaman yapılacak gayretini ve niyetini biraz daha göstermelisin güzelimburdayım canım bundan sonrada burada olacağım zaten
hayde kolay gelebenim bi sürü işim var çamaşır falan katlıycam görüşürüz sonra kızlar :)
canım benim ya neden 3-5 kilo için düşünüyorsunki sürekli yapacağın birşey evde olması gereken şeylerden biri.sonuçta spor sağlık için.5 kilo verdikten sonra sporuda diyetide bırakırsan sil baştan al ırsın kiloları.sporu daima yapmalıyız.ben eve eliptik bisiklet alırken herzaman dışarı çıkıp yürüyemiyorum ama elimin altında olursa fırsat buldukça yaparım dedim.sağlıklı beslen sürekli spor yap bakalım kilodan eser kalırmı.yağlarımız gitsin kaslarımız değil.Ya kizlar su dunki gosterdiigm alet kafama takildi annemde verecegin 3-5 kilo icin almaya degermi diyor
Faydasini gorurmuyum kizlar gercekten ya
Oyle canim su sporu aliskanlik haline getirmeliyimcanım benim ya neden 3-5 kilo için düşünüyorsunki sürekli yapacağın birşey evde olması gereken şeylerden biri.sonuçta spor sağlık için.5 kilo verdikten sonra sporuda diyetide bırakırsan sil baştan al ırsın kiloları.sporu daima yapmalıyız.ben eve eliptik bisiklet alırken herzaman dışarı çıkıp yürüyemiyorum ama elimin altında olursa fırsat buldukça yaparım dedim.sağlıklı beslen sürekli spor yap bakalım kilodan eser kalırmı.yağlarımız gitsin kaslarımız değil.
Merhaba
sabah
1 dl kizarmis ekmek üzeri krem peynir ve 1 cay kasigi recel
ara
2 kayisi,1 avuc kiraz
ögle
1 yumurtali menemen,1 dl ekmek
ara
1 cay bardagi kefir,1 seftali
aksam
1 kepce kurufasulye,2 kasik bulgur pilavi,salata
su
2 lt den az fazla
spor
1 saatten biraz fazla bisiklet turu,1 saat stepper,40 dk zumba,300 mekik
Merhaba
sabah
ara
2 kayisi,1 avuc kiraz
ögle
ara
aksam
su
2 lt den az fazla
spor
ewet yaa bitemedii ürüyolar resmenAnaaam goruyonmu sen sunlari ta ben olsam annemin tum gecmisini sulalesini anlatirdim galiba kizlik soyadi orada dursun :):) ogrendigim iyi oldu cok sagol canim yaa
Yinemi misafir :):):)
Dogru diyosun canim ya alim ben en iyisi :)
gerckten bozuyodum moralimi ama moral bozmak değil diyete daha sıkı sarılmak benim yararıma o yüzden artık burdayım buranın da verdiği motisvasyonla diyetime devam edecegimiyi akıl etmişsin aferin :))
tamam canım tartıda artı görmek moralinizi bozmasın önemli olan bunun sürekli olmaması, moralimizi bozunca daha çok yiyor daha çok kilo alıyoruz. Seni özellikle daha çok görmek istiyorum, senin için daha iyi olacağını düşünüyorum. Yarın oylaman yapılacak gayretini ve niyetini biraz daha göstermelisin güzelim
hayde kolay gele
burdayım bundan sonra.. dediğim gibi kilo tartıyı gördükçe moralimm bozuluyor du diyet işe yaramıyor gibi hissediyordumBencede gerbera biraz daha takima katilmali hem evdesin daha cok girmen gerek canim ya ben iki arada bi derede giriyom :) girmeyince yapamiyom bagimlilik yapti egerki daha cok giricem dersen oylama yapalim bence
Merhaba
sabah
ara
2 kayisi,1 avuc kiraz
ögle
ara
aksam
su
2 lt den az fazla
spor
az olmus,semizotlu böregi hic denememisti,bi denemek lazimGunaydiinnn :)
Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su
Kahvalti az peynir bi dilim ekmek domates salatalik cay
Ara yok
Oglen peynirli sandivic ayran
Ara bi avuc beyaz leblebi ( disari cikinca aldim )
Aksam iki tane kucuk incecik kepekli undan yapilmis semizotlu borek bi bardak ayran
Ara yok
Spor aksam yuruyus
Su 2.5 litre cok icemiyorum bu aralar
manti haric sorun yokGünaydın.
Offf işkence gibi geceydi , sabaha karşı şişmiş bir midenin gazabıyla uyandım ve ancak tüm yediklerimi çıkıranca rahatladım:26:
Dün sabah ;
2 bardak çay
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
Domates / Salatalık
Mor lahana / maydanoz / dereotu salatası
3 çatal menemen
Öğle :
1,5 koca tabak yoğurtlu mantı(Günün skandalı )
Ara:
3 ceviz / 3 kuru incir
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
Spor yemek yerken sarfettiğim performans
bence sen tersini uygula,salata yerken semizotlu börek yiyormus gibi düsünAksamki semizotlu borek cok guzeldi yaa zor tuttum kendimi daha fazla yememek icin seve seve yedim resmen :) annemde diyor kepek ekmekle salata yiyormusun gibi hisset bi tane daha ye dedi yok anne yeter dedim direndim :) eskiden 5 taneyu gozu kapali yerdim uuufff
tebrik ederim,cok güzelgünaydınnnnnn herkese,ilk önce dünkü menümü yazayım sonrada fırsat buldukça geçmişe bakarım..
21.05.2013 salı,
sabah:
1 k.k.kadar dil peyniri,
1 domates,1salatalık,
1,5 dilim kepek ekmek,
ara:
3 adet keten tohumlu ve çörek otlu kraker (cevizden küçük boyutu,)
öğle:
1 adet fırında tavuk budu,
3 kaşık p.pilavı,
1 ayran,
ara:
6 adet erik 1 kaysı,10 adet taze dut,
akşam:
5 kaşık fırında azıcık yağla yapılmış patlıcan domates ve biberli sebze yemeği,
2 dilim kepek ekmek,
2 bardak ayran,
su:2,5 lt,
spor:
250 tane gögüs kası için hareket
250 sırt kası için hareket,
30 mekik,
150 arka bacak hareketi,
150 ön bacak hareket,,
70 ip atlama,
300 twist,
eliptik bisiklette 12 km yol yaptım,
250 tane yan kaslar için hareket,ohhhhhhhhhhhhhh dün spora doydum hiç bırakmak istemedim ama geç olmuştu.eşim kendinimi öldüreceksin diyip duruyordu.
saat gece 12 ye kadar yaptım..cezamda 200 cal.düşüyorum geriye 150 caori kaldı..
aksam az olmus sanki:44:şindik menümü yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
10 adet yeşil erik
yeşil çay
öğlen
ton balıklı sandviç
cola zero
ara
4 kuru kayısı
3 yeşil erik
yeşil çay
akşam
çok az yeşil mercimek
çok az yoğurtlu semizotu yemeği
1 dilim tam buğday
su 2 lt
spor yarım saat jillian 2.level
spor da olsaymis daha iyi olurmusGeçmişe yorum yazdığıma göre dünki menüme geçebilirim
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah; 1 dilimhellim, bol yeşillik, bitki çayı, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kuru kayısı
Öğlen, 5 yk kuru fasulye+ 1 dilim ekmek+ 5 yk yoğurt
Ara; yine 3 kuru kayısı
Akşam; Bol yeşillikli kısır, 5 yk yoğurt
Ara; bitki çayı
Su; kesin 4 lt yi buldu,
Spor :18:
Kızlar Cumartesiden itibaren finaller için yeniden kampa giriyorum, sabah olunca menümü ve yorumlarımı yapıp çıkacağım, sonra eşimbilgisayarı saklayacak ki bir şeye bakıp 40 saat oyalanamayayım ,haberiniz olsun
afiyet olsun
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
2 zeytin
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara
3 erik
Öğlen
1 kase çorba
Derisi soyulmuş fırında tavuk butu+ 2 dilim patates o da fırında
2 kaşık bulgur
2 kaşık salata
Yarım dilim ekmek
Ara
3 erik
2 burçak bisküvi
Akşam
Hiç iştahım yoktu yemek yemedim
2 minicik hamur işi börek gibi bişeydi ama minyatür
3 cici bebe
Spor
10 dk trambolin
Değişik pozisyonlarda toplam 300 mekik
Su 2 lt
ögle az geldi banadünkü menüm:
sabah 1 bardak su
1 küçük otlu çörek kırmızı közlenmiş biber salatası 1 kaşık
1 dilim b.peynir yoğurtlu patlıcan 1 kaşık kadar(sabah kahvaltıyı kankamla dışarda yaptık)
ara 1 avuç kadar leblebi
öğlen:2 kaşık makarna yoğurt
ara 5-6 erik 2 yeni dünya
akşam:yoğurtlu buğday çorbası 2 kepçe
ızgara tavuk
bol acılı yeşil salata
su 2 lt.
spor sabah normal yürüyüş 45 dk.kadar
akşam 30 dk yürüyüş 30 dk.spor aletlerinde çalışma
dün kendimi spora yeni başlamış gibi hissettim bu kadar aradan sonra.
cnm spora yükleniyorum dogru,yanliz vücut alistigi icin az yaptimmi hafif geliyor,faydasinida gördüm,basenler gitti nerdeyse,göbek dersen degil 3 cocuk hic cocuk dogurmus gibiyim,bikiniyi rahatlikla giyebilirim bu yaz,yirtikta yok zaten,sarkmada kalmadiSporun cokmu olmus canim menun guzel kaynanan sizde mi hala
twıstrın çalıştırdığı kaslar...Health Twister - Waist Twisting Disc - YouTube
menü güzel, sporunu da yapmışsın hadi bakalım gitsin kilolaarrrrrrrdünkü menüm
sabah 1 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara 1 elma 3 kflakes diyet kraker yeni çıkanlardan
ara 1 bardak süt
öğlen 4 kasık bulgur yanında
domates salatalık
bakla salatası
1 kase puding (listede var)
ara 1 elma
akşam 4 kasık mercimek 2 dilim ekmek salata 3 kasık yoğurt
spor 1 saat yürüyüş 15 dk twist step
su 2 lt
menün de sporun da çok güzel, ispanya güzel görsün diyosun yani :)Merhaba
sabah
ara
2 kayisi,1 avuc kiraz
ögle
ara
aksam
su
2 lt den az fazla
spor
albüm süper olur, herkesi heveslendireceği kesin bekliyoruzaz olmus,semizotlu böregi hic denememisti,bi denemek lazim
manti haric sorun yok
bence sen tersini uygula,salata yerken semizotlu börek yiyormus gibi düsün
tebrik ederim,cok güzel
aksam az olmus sanki:44:
spor da olsaymis daha iyi olurmus
afiyet olsun
ögle az geldi bana
cnm spora yükleniyorum dogru,yanliz vücut alistigi icin az yaptimmi hafif geliyor,faydasinida gördüm,basenler gitti nerdeyse,göbek dersen degil 3 cocuk hic cocuk dogurmus gibiyim,bikiniyi rahatlikla giyebilirim bu yaz,yirtikta yok zaten,sarkmada kalmadi
yapabilirsem albüm ekleyecegim mezun olduktan sonra,öncesi ve sonrasi diye,aradaki 25 kg lik fark i görürsün sende
kaynanam gitti cnm,geldikten sonra esimle arasinda anlasmazlik oldu 2 gün kaldi gitti
twıstrın çalıştırdığı kaslar...Health Twister - Waist Twisting Disc - YouTube
menün de sporun da çok güzel, ispanya güzel görsün diyosun yani :)
albüm süper olur, herkesi heveslendireceği kesin bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?