- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
huuuu huuuuu geldim burdayım ama geçmişi de takip etmem lazım bugün hiç giremedim . Senin gibi hem geçmişi hem geleceği takip etmeye çalışayım o zaman....
Naber nasılsın ?
Daha listeyi inceleyemedim Aus ne kadar vermiş ki, dün bir sürü spor yapmış işe yaradı mı acaba...
oohh oohh ne güzel canım yaaaTamam buldum
59,5 - 58,4 = 1,1 x100=110:59,5= 1,85
Menümü hesaplamalar bitince yazarım
Hedefe Son 4 kilooooooooooooooo :122::122::118::118::124:
canım menün çookk az geldi bana akşam az yani sporda yokmuşgünaydın herkese:
dünkü menüm 23.05.2013 perşembe:
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek
1 domates,1salatalık,
ara:
1 portakal 3 kaşık yoğurttan oluşan tarçınlı karışım,
öğle:
1 adet haşlanmış tavuk budu,
1 kaşık p.pilavı,
2 ince dilim somun ekmek,
1 kase mercimek çorbası,
ara:
10 adet fındık,2 adet kuru hurma,
1 adet küçük nektari,
akşam.
2 salatalık 1 kepçe yoğurttan oluşan cacık,
yarım dilim kepek ekmek,
su:2 lt,
spor yok...
geçen haftaki kilom:65,300 bu haftaki kilom..65,00bu ne ya veremiyorum üffffffffffffffff sıkıldım valla.eşim çok zayıfladığımı söyledi sabah ama ben bunu neden baskülde bir türlü görüp sevinemiyorum.ama birşey var % 4 oranında kas oranım artmış...
ooohhhh manzaraya bak yaa bizde ne deniz ne dag var bişi yok
***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon5167,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera198790,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar210661,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
Günaydin
son kez listemi yazayim
söyledigim gibi dün yine ayran detoksu yaptim,nasil yapildigini dün yazmistim
su
3 lt
spor
1,30 dk bisiklet,1 saat stepper,30 dk zumba,300 mekik
ayran detoksu yapmadan önce tartildim 1,8 kg vermistim,yedikerimi azaltip spora yüklenmek fayda etti,kalanini ayran detoksuyla verdim...simdi sira korumada
tartimin fotosunu cektim ama bilgisayara yükleyemedim,kimsenin kalbine yanlis biseyler gelmesin,esim evde yok simdi,eger gelirse rica ederim yüklemesi icin,tabi yüklerse,pek sevmiyor böyle seyleri,yinede ben elimden geleni yaparim...
topraks cnm,dilek in kilosu - cikmis,yüzdesi nasil + oluyor anlamadim:44:bir kontrol et istersen
Ausun bu sabah paylaştığı listeyi gören ya da duyan insaniyet namına şuraya taşısın bulamıyorum, yoksa yazmadı mı bu kız
BAHAR BABY VE BENNNNNNNNNLİSTEYİ PAYLAŞMAMIŞIZ
kendi listemi yazayım bari
sabah
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
domates+salatalık
yeşil çay( ausdan çaldım)
ara
3 kuru kayısı
2 eti burçak
yeşil çay
öğlen
ton balıklı sandviç
yarım kola zero
ara
5 yeşil eril
3 eti burçak
yeşil çay
akşam
bir tabak taze fasulye
çok az pilav
cacık
1 dilim tam buğday
su 2,5 lt
spor
yarım saat jillian2. level
yarım saat mezdeke
15 dk yer hareketleri
Ben de yazıyım listeyi sonra biraz temizlik yapmam lazım ablam evde deeğil o gelince yazsa olurmu topraks zaten oruçlu oldugu için akşamı yazaacak sadece
tüm gün midem bulandı pek bişey yiyemedim
sabah yarım domates 1 dilim ekmek 2 catal peynir
ara 2 kayısı 1 seftali
öğlen 4 kasık pilav 3 kasık yoğurt salatalık
ara 3 kayısı
akşam közlenmiş biber salatası 2 dilim ekmek 1 dilim peynir hem midem bulanıyodu hem de arapsaçı vardı onu sevmediğim içiin salata ve peynir yedim
SU 1 LT ANCA OLMUŞTUR
SPOR 250 MEKİK
çok dengesiz oldu farkındayım ama kullandıgım ilaç böyle midemi bulandırıyo kötü oluyorum o yzuden menü de dengesiz oluyo
Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum
Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869
taş gibi hatun olucaksam denirbe be be
Daha listeyi inceleyemedim Aus ne kadar vermiş ki, dün bir sürü spor yapmış işe yaradı mı acaba...
Bu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola
Glelim dün ki menüme
kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi
Ara; 3 tane bu sefer taze kayısı
Öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt
Ara; 1 bardak süt
Akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık
Akşam; şekersiz sütlü kahve
Su; 3 lt
Spor; Kocaya laf yetiştirmeŞaka bir yana yine yok
Rakibim Prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim
Kızlar dün Seda sayana bir diyetisyen katıldı kadın dedi ki verdiğiniz kilolarda ilk 3 ay sonra 6 ay sonra 2 yıl çok önemli dedi, eğer bu dönemlerde kilo alınmazsa bir daha alınmaz dedi. Birde Karpuzu yaz geldi diye hanımlar sürekli yiyor ben danışanlarıma HAftada 1 pazar günleri veriyorum dedi , karpuzun ne zararı olacak anlamadım abartmadan yediğin müddetçeuzmanlar diyor her meyveyi mevsiminde muhakkak bol bol tüketin diyorlar
***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon5167,0/ / /% ) Kendi İsteği İle Ayrıldı
eftelya_blue: (63,2 /64,3 /-1,1 /-0,87 % ) İzne Ayrılmak İstiyor Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera198790,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia63,1 /60.4 / 2,7/2,14 % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar210661,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-1/%-0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ 58,4/1,1 /0,92% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 /65 /0,9 /0,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / 71,8 /0,3 /0,21 %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
Günaydın arkadaşlar ,
Pek kırmızı olmuş bu hafta listemiz gözlerim kamaştı
Pegasus tebrikler , süper bir nokta olmuş .
Pokemon , hakkında hayırlı olsun , bir yerlerde ver de o kiloları nerde olursa farketmez
Eftelya , izne ayrılmak istiyormuşsun güzelim , sağlıklı ve kaçamaksız bir izin olur dilerim .
Kilo veren tüm arkadaşlarıma da kocaman
Baby canım , eksi gözüküyorsun ama geçen haftanın neticesinde biliyorum , bu hafta ben 800 gr . vermişim .
Offf yaaa , çok az kaldı 5 li rakamlara , heyecan bastı beni
menü güzel sıcakta daha çok yenmiyo sanırım en azından aralar falan tam:))
bu hafta da devam et vücut bırakacaktır merak etme, şaşkın şu an bu kadar spora:))
tebrik ediyorum arkadaşım
aslında menülerinde bişey yok ama sanırım polikistik için kullandığın ilaçlardan bir alıp bir veriyosun, sen tatilde güzel spor yap dönüşte güzel bir kilo bekliyoruz
evet canım alelacele yazdım çıkmak için kontrol ettim, sağolasıntebrik ediyorum seni çok güzel kilo vermişsin, tatilden dönüşte de uğra buraya mutlaka
çok güzelllll ben de bir ara 11. katta oturuyordum çok severim yüksek evleri:)
sağlığına dikkat et hasta olmayasın bi de zayıflıycam diye
akşam yemek yememişsin canım menün güzel sporu neden yapmadığını biliyorum:) kilo konusunuda kafaya takma vücudun savunmadadır şu an haftaya dökülür:)
zeynep bu hafta benim 3 kilo vermem gerek, seninle mi yarışsak acabaaaaa:44:
menü güzel ama öğlen yememişsin olmazzzzzz
haftaya biliyosun her anlamda bomba olacaksın senden özellikle bekliyorum, kendini ona göre motive et kuşum
teşekkür ederim şekerparem benim
ayy ona hiç dikkat etmemiştim cimcime giderken o kadar çok onu eklemişki ancak el sallama olduğuna ikna oldum:)))
Mesaj sayım : 122
ya anlamıyorum ben mi yapamadım acaba benim göbüş hiç gitmedi iki haftadır yapıyorum ben debugün ölçünce söyliycektim unuttum gogo da haber bekliyodu benden, ben jillianı bırakıcam demiştim kendi kendime:44:
bende bi sayfada gecmiş bi sayfada gelecek var canım öle kolay oluyoben bide taaa salı gününe gittim spor listesi yapcam yapabilirsem :18::18::18:
canım ben onu sana dedim ki ausa degil :44:
hıımm güzel menü ama biraz öglen agır sanki canmgünaydın kızlar kilom 64.3 menümü de yazıyım yoğunum sonra çıkıcam.... listeye eklerseniz sevinirim.
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
fırında makarna
köfte
ara
bi avuç badem
akşam
2 dilim tam buğday
taze fasulye
cacık
2lt su
spor cezam için 45 dakka mezdeke, sonra 30 dakka bisikler, 100 mekik
güzel canım menün de sporunda ama kek göze carpıyodünkü menümü yazayım unutmadan
sabah parmak ucunda zıplama 50 kez
ılık su yeşil çay 1 dilim ekmek tam buğday
peynir domates salatalık
ara 1 ince dilim kek
öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara 3 yeni dünya
ara şekersiz nescafe
akşam fırında tavuk yanında 2 kaşık garnitür patates havuç bezelye karışık
1 bardak ayran
ara domates salatalık biber
4-5 erik
2 lokma kepek ekmekle şeker koymadan yapılmış armut marmelatına bandırıp yedim(bundan yapıcam bende güzel bi diyet tatlısı ama az yapmak lazım şekersiz olduğu için çabuk bozulur sanırım)
su 3 lt.
spor 30 dk.latin dansı(cezam için)
30 dk.lesli yürüyüşü kendim için
vee nöbet baya yoğun geçti st.2 ye kadar çalıştık
güzel menün canım benimBu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola
Glelim dün ki menüme
kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi
Ara; 3 tane bu sefer taze kayısı
Öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt
Ara; 1 bardak süt
Akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık
Akşam; şekersiz sütlü kahve
Su; 3 lt
Spor; Kocaya laf yetiştirmeŞaka bir yana yine yok
Rakibim Prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim
ay bu fark 14 günde miiiiKızlar biraz önce facebookta bir guruba birisi eklemiş; jillianla 14 günün sonucu
aus tebrik ederim canım***4. TAKIM 310.ETAP***
eftelya_blue: (63,2 /64,3 /-1,1 /-0,87 % ) İzne Ayrılmak İstiyor Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Ausencia63,1 /60.4 / 2,7/2,14 % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-1/%-0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ 58,4/1,1 /0,92% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 /65 /0,9 /0,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / 71,8 /0,3 /0,21 %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
ah bana daha cok var 5li rakamlaraGünaydın arkadaşlar ,
Pek kırmızı olmuş bu hafta listemiz gözlerim kamaştı
Pegasus tebrikler , süper bir nokta olmuş .
Pokemon , hakkında hayırlı olsun , bir yerlerde ver de o kiloları nerde olursa farketmez
Eftelya , izne ayrılmak istiyormuşsun güzelim , sağlıklı ve kaçamaksız bir izin olur dilerim .
Kilo veren tüm arkadaşlarıma da kocaman
Baby canım , eksi gözüküyorsun ama geçen haftanın neticesinde biliyorum , bu hafta ben 800 gr . vermişim .
Offf yaaa , çok az kaldı 5 li rakamlara , heyecan bastı beni
Mesaj sayım : 122
menün çok dengeli olmuş canım. Ya uğraşma adamcağızla git başka spor yap....
bilimsel olarak açıklayamam ama şekeri yüksekmiş bir de biz karpuzu yeteri kadar yemek yerine tabaktaki bitene kadar yiyoruz ya Türk milleti olarak fazla geliyor tabi.
anasının nikahı artık.... Sen kaç kilo verdin yaaa ağlıycam şimdi hakkaten hüngür hüngür ağlıycam şimdi.
geçen hafta 74 düm ama evelki hafta 72.4 düm. sonuçta kilo vermiş sayıyorum kendimi gidesim de gelmiyor zaten izne ayrılmıyorum o yüzden üzülmüyorum artık kilo vermediğime, almadığım için seviniyorum. 300 - 500 versem de olur bir gün 58 olurum inşallah böyle 300- 500 lerle de olsa....
Ne kadar konuşmuşsun, hiç susmamışsın...
ben de deniycem çok merak ettim...
öyle yapıyım bari ben de
biliyorum canım anladım zaten, ben onunla bu hafta yarıştım ya bugün de giremedim topiğe sen biliyor musun ne kadar vermiş diye sana sordum ama gerek kalmadı öğrendim...
anasının nikahı artık.... Sen kaç kilo verdin yaaa ağlıycam şimdi hakkaten hüngür hüngür ağlıycam şimdi.
geçen hafta 74 düm ama evelki hafta 72.4 düm. sonuçta kilo vermiş sayıyorum kendimi gidesim de gelmiyor zaten izne ayrılmıyorum o yüzden üzülmüyorum artık kilo vermediğime, almadığım için seviniyorum. 300 - 500 versem de olur bir gün 58 olurum inşallah böyle 300- 500 lerle de olsa....
Ne kadar konuşmuşsun, hiç susmamışsın...
kızlar benim çıkmamlazım. bugün eskişehire gitcez pazara kadar ordayım.internet bulursam girerim arada yada telefondan falan bakarım görüşürüz pazar inşallahözleyin beni anacım
ya bu mesajları kısa yoldan nasıl sayıyoruz banada ögretseniz
benimle yarış :) ama önce derslerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler canım güzel kilo vermişim***4. TAKIM 310.ETAP***
RrapunzelL70,8 /70 /0,8 /0,56% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
benim 5 hazıranda almanyadan teyzem gelicekGörmeden inanmaammmBu hafta dile kolay 1.600 kilo verdim
oh oh maşallaaahhh
Gonca abla ne güzel ya bende kaçsam haftasonu bir yerlere, Neyse 3 Haziran'da deniz sezonunu açacağım inşallah , o da birşeydirYolun açık olsunnnn
esimi bekliyorum,calisiyor bu gün,gelsin dus alir cikariz,gece yolculuk,sabah ta orda oluruz
parti yapalim tabi,ben pasta yerim,siz diyet bisküvi
canım menünü begenmedim sabah ekmek yokmu öglen 3 kaşık salata olurmu akşam güzel spor yok sporu yapmalısııınnn
degişiyo sürekli canımyarış yapanlar sürekli birliktemi yapıyorlar yoksa her hafta değiştirebiliyorlarmı...:26:
menü ve spor güzellBAHAR BABY VE BENNNNNNNNNLİSTEYİ PAYLAŞMAMIŞIZ
kendi listemi yazayım bari
sabah
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
domates+salatalık
yeşil çay( ausdan çaldım)
ara
3 kuru kayısı
2 eti burçak
yeşil çay
öğlen
ton balıklı sandviç
yarım kola zero
ara
5 yeşil eril
3 eti burçak
yeşil çay
akşam
bir tabak taze fasulye
çok az pilav
cacık
1 dilim tam buğday
su 2,5 lt
spor
yarım saat jillian2. level
yarım saat mezdeke
15 dk yer hareketleri
beeeennnbu hafta benimle yarışmak isteyen varmı...
Ben de yazıyım listeyi sonra biraz temizlik yapmam lazım ablam evde deeğil o gelince yazsa olurmu topraks zaten oruçlu oldugu için akşamı yazaacak sadece
tüm gün midem bulandı pek bişey yiyemedim
sabah yarım domates 1 dilim ekmek 2 catal peynir
ara 2 kayısı 1 seftali
öğlen 4 kasık pilav 3 kasık yoğurt salatalık
ara 3 kayısı
akşam közlenmiş biber salatası 2 dilim ekmek 1 dilim peynir hem midem bulanıyodu hem de arapsaçı vardı onu sevmediğim içiin salata ve peynir yedim
SU 1 LT ANCA OLMUŞTUR
SPOR 250 MEKİK
çok dengesiz oldu farkındayım ama kullandıgım ilaç böyle midemi bulandırıyo kötü oluyorum o yzuden menü de dengesiz oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?