Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

huuuu huuuuu geldim burdayım ama geçmişi de takip etmem lazım bugün hiç giremedim . Senin gibi hem geçmişi hem geleceği takip etmeye çalışayım o zaman....

Naber nasılsın ?

bende bi sayfada gecmiş bi sayfada gelecek var canım öle kolay oluyo ben bide taaa salı gününe gittim spor listesi yapcam yapabilirsem :18::18::18:

Tamam buldum

59,5 - 58,4 = 1,1 x100=110:59,5= 1,85

Menümü hesaplamalar bitince yazarım

Hedefe Son 4 kilooooooooooooooo :122::122::118::118::124:
oohh oohh ne güzel canım yaaa darısı benim başıma
canım menün çookk az geldi bana akşam az yani sporda yokmuş

evimin balkonundan erciyes dagı :)

dumanların arasında kalmış bügün yağmur yagıcak herhalde :)
ooohhhh manzaraya bak yaa bizde ne deniz ne dag var bişi yok
tebrik ederim canımm

son kez mi gidiyomusun canım

Ausun bu sabah paylaştığı listeyi gören ya da duyan insaniyet namına şuraya taşısın bulamıyorum, yoksa yazmadı mı bu kız

Aaaaa ne ayıp yazmadan mı çıkmışım
Eşim tepemdeydi tatlım ya , ahh bu erkekler evde olunca akıl gidiyor işte
Yazarım şimdi kaptanım benim

Çok güzel canım , bu aralar eski listelerinden eser yok

Miden bulandığı için peynir ekmekle geçiştirmen mantıklı olmuş yine de

Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum

Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869

Seni uzun zamandır görmüyorlarsa çok şaşıracaklar bence.
Kilondan daha incesin canım kesinlikle

taş gibi hatun olucaksam denir be be be

Daha listeyi inceleyemedim Aus ne kadar vermiş ki, dün bir sürü spor yapmış işe yaradı mı acaba...

800 gr . canım

Sporlar cezadandı dün yaptım ki bugün yarasın diye .

menün çok dengeli olmuş canım. Ya uğraşma adamcağızla git başka spor yap....

bilimsel olarak açıklayamam ama şekeri yüksekmiş bir de biz karpuzu yeteri kadar yemek yerine tabaktaki bitene kadar yiyoruz ya Türk milleti olarak fazla geliyor tabi.

anasının nikahı artık.... Sen kaç kilo verdin yaaa ağlıycam şimdi hakkaten hüngür hüngür ağlıycam şimdi.

geçen hafta 74 düm ama evelki hafta 72.4 düm. sonuçta kilo vermiş sayıyorum kendimi gidesim de gelmiyor zaten izne ayrılmıyorum o yüzden üzülmüyorum artık kilo vermediğime, almadığım için seviniyorum. 300 - 500 versem de olur bir gün 58 olurum inşallah böyle 300- 500 lerle de olsa....

Mesaj sayım : 122

Ne kadar konuşmuşsun, hiç susmamışsın...

ben de deniycem çok merak ettim...

bende bi sayfada gecmiş bi sayfada gelecek var canım öle kolay oluyo ben bide taaa salı gününe gittim spor listesi yapcam yapabilirsem :18::18::18:

öyle yapıyım bari ben de

canım ben onu sana dedim ki ausa degil :44:

biliyorum canım anladım zaten, ben onunla bu hafta yarıştım ya bugün de giremedim topiğe sen biliyor musun ne kadar vermiş diye sana sordum ama gerek kalmadı öğrendim...

hıımm güzel menü ama biraz öglen agır sanki canm
güzel canım menün de sporunda ama kek göze carpıyo
güzel menün canım benim
Kızlar biraz önce facebookta bir guruba birisi eklemiş; jillianla 14 günün sonucu

ay bu fark 14 günde miiii
aus tebrik ederim canım
ah bana daha cok var 5li rakamlara 1,5 kilo
Mesaj sayım : 122

ya bu mesajları kısa yoldan nasıl sayıyoruz banada ögretseniz

haa pardon canım ya bebde simdi ögrendim ausun kılosunu bende baya gerideyimde özür

He yaaa sorma bende anlamadım , bir de ben bu hafta hafta içi sabah hariç hiç girmedim , hep dışarıdaydım
Cidden çok konuşuyorum galiba

Bende çoooooook hafta 300-500 gittim canım . Bence almadıktan sonra o hafta sabit kalsan bile sorun yok . Almamayı dengelemenin tek yolu da spor .

Geçen hafta çok vermiştim canım , listede o yüzden öyle .Bu hafta 800 sadece

ya bu mesajları kısa yoldan nasıl sayıyoruz banada ögretseniz

Canıım şimdi sen sadece burada yazıyorsan işin kolay kullanıcı profiline gir , yukarıda etkinliklerimde sadece bahar2106i tıkla , bu şekilde arkadaşlarının yazdıklarını görmezsin .
Bu şekilde o hafta kaç mesaj yazdığını rahatlıkla görebilirsin .

Ben sitede seksen yerde yazdığım için öyle bakınca sadece 4.takım mesajlarımı bulamıyorum , benim yolum başka ama pratik yine.Sitede 4. takım dışında başka yerlerde de sürekli yazan varsa onlara anlatayım .

Son düzenleme:
benimle yarış :) ama önce derslerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Zeynep ablaaa ben seninle bu hafta değil tatile gitmeden önceki son hafta yarışayımolur mu? sen benden fazla spor yapıyorsun adaletsizlik olur, O zaman spor konusunda yarışırım seninle, sabah başlar gece bitiririm artık 1 haftada bütün sporlarımı telafi edermişim

Topraksss Hani benim ödülüm

Bahar canımmesajın nasıl sayıldığını buraya yazayım dedim, gitmedi mesaj bendeözel mesajla gönderdim

Bana müsade arkadaşlar, derse döneyim

tebrikler canım güzel kilo vermişim
benim 5 hazıranda almanyadan teyzem gelicek

Dünkü menümü yazmamışım

Sabah:

1 Fincan yeşil çay ve kepek ekmekle yağsız tost

Ara:

1 kase kiraz
Yağsız süt

Öğle:

1 kase mercimek yemeği erişteli
4 kaşık yoğurt
Salata

Akşam:

Tavuk suyunda haşlanmış patates/tavuk
4 kaşık yoğurt
Salata

Ara:

Süpriz çözüm

Karışık meyve suyu yani , yusuf öyle diyor , Elleriyle yaptı oğlum tabii babasının yardımı ile bana da içmek kaldı

yazdığım her şey silinmiş bir sürü alıntı yapmıştım.Neyse şöyle aklımda kalanları özet geçeyim

1) mesaj sayım 69

2) Benle de Aus yarıştık 700 gram o vermiş ben 600 verdim. 100 gram farkla kaybettim . Ona ödül ver canım bol bol yesin, dondurma, pizza, kaymaklı ekmek kadayıfı, kumpir hepsinden bir tam porsiyon birde Yusufun yarım porsiyonlarını yesin.

3)IIIIIıııııı başka ne vardı. he listemi birazdan paylaşıcam.

4)Zeynep Abla ayakta alkışlıyorum seni. Azmini kıskanıyorum valla helal olsun sana.

5)Demmay tebrikler canım . Hedefine çok az kaldı...

6)Rapunzel biz de Deniz görmüyoruz canım çok yakınız ama görmüyoruz ben şaka olsun diye yazmıştım.

7)Jelly miydi neydi o kadını 10 günde zayıflatan ne olduğunu bilmiyorum ama bende deniycem.

8) Demmay dünkü menün güzel canım çok dengeli ama başka sporlar yapsan da adamcağızı rahat bıraksan ya...Yazııııkk.

9) Gogo hayırlı yolculuklar... İnşallah iyi bir hafta sonu geçirirsin.

10)Topraksım sabah günaydın demediğim için özrümü iletmişmiydim bilmiyorum iletmediysem bunu kabul eder misin şekerparem?

11)Pegasus çoook sevindim hedefine ulaşmana. inşallah arada bir uğrarsın ben görünüşe göre uzun süre buralarda olucam. Gelirsen bir iki kelime laflarız. Gelmezsen de hakkını helal et bana emeğin geçti arkadaşım... İyi tailler diliyorum umarım çoook eğlenirsiniz...

12) Son olarak geçen hafta 74 düm bu hafta kilo veremezsem izne ayrılcağımı söylemiştim. Bu hafta 600 gr verdiğim için ve hiiiç gidesim olmadığı için izne ayrılmıyorum ...Bu Zeynep abla beni çoook hırslandırıyor ama bende icraat yok kadın çatır çatır kilo veriyor. En sonunda hedef kilomı 70 yaptırıcaksınız bana

canım menünü begenmedim sabah ekmek yokmu öglen 3 kaşık salata olurmu akşam güzel spor yok sporu yapmalısııınnn

yorumun için teşekkürlerhemen açıklayım öğlen patates salatası doktor bana demiştiki 1 dilim ekmek yerine 1 patates değişimi yap dedi yemek yerine içine 1 kaşık yağ koyabilirsin dedi hem yemek hem ekmek yerine geçti yani

domates tabağını birkaç kere anlattım aa sana denk gelmedi sanırım 2 dilim ekmek kızartıyorum hakkım kadar 1 -2 dilim arası peynir domates zeytin(5) veya zeytinyağı (1 yk)
domatesi ekmeği peyniri doğruyorum yağını koyuyorum harika oluyor biraz da limon sıkıyorum canım çekti

yarış yapanlar sürekli birliktemi yapıyorlar yoksa her hafta değiştirebiliyorlarmı...:26:
degişiyo sürekli canım
menü ve spor güzell
bu hafta benimle yarışmak isteyen varmı...
beeeennn

geçmiş olsun canım menün kötü degilki güzel bence arapsacı ne bide :44::44: sporda yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…