Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menü

Sabah

1 dilim ekmek
3-4 kaşık yoğurt

sabah işe geç kalmıştım şirketin mutfağından yedim

Ara

yarım portakal

Öğlen

3 kaşık nohut
1 kaşık pilav
1 porsiyon az şerbetli ş ile başlıyan bir tatlı ama adını hatırlayamadım çıldırıcam

Ara
3 diyet bisküvi

Akşam

tavuklu salata
ayran
1 dilim ekmek

Spor
200 twist
100 mekik
30 dakika hızlı tempo yürüyüş
30 dakika Elif Duru eşim ve ben tek kale maç yaptık çok feci terledim.

su 2 litre

Şambali ? Şekerpare ?
Menün azıcık az olmuş canım .

iyidir canım, bir yandan Elif Duruyla saklambaç oynuyorum bir yandan da geçmişteyim kusura bakma

Aynı durumdayız canım , bizde kule yapıyoruz arada bakıyorum .

Gerbera iyiyim canım ? Sen nasılsınız ?
Artık takımdasın . Umarım daha sıkı bir motivasyon ile kilolarla savaşırsın .

Güzel olmuş menün her zamanki gibi kontrollü

Bahar canımmesajın nasıl sayıldığını buraya yazayım dedim, gitmedi mesaj bendeözel mesajla gönderdim

Bana müsade arkadaşlar, derse döneyim

iyi dersler....

Cikmam lazim,bekliyorlar
herkese iyi aksamlar...

canım yaa, senin adına çok sevindim gerçekten ama içimde burkuldu birden....Güle güle git güle güle gel....Albüm koyma sözün var dönüşte bekliyoruz...

kızlar şimdilik 3.yüz ama diğer takımlara bakamadım, çıkıyorum kargoya yetişicem akşama uğrayamazsam şimdiden iyi haftasonları
öpüyoruuuuuuuuummmmmmmmmm

Şekerparem benim ben de seni öpüyorum....Sana da iyi tatiller...

Çok incesin yaaa, ne güzel düşünmüşsün...

Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum

Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869

Süper olmuşsun , çok ince görünüyorsun. Ayrıca senin boyun kaçtı benden çoook daha incesin çünkü...

mesaj listemiz arkadaşlar eksikler mesajlarını sayabilirse memnun olurum

topraks:155
pegasus:46
eftelya_blue:21
rapunzel:56
Ausencia:122
bahar:
Buyumueyenbaby:69
Zeynep_canan:
Demmay:60
cimcimesude:64
gogo:72
garbera:

canım bu listeyi görmemişim öyle ulu orta yazmıştım bi yerlere buna da ekledim şimdi...

ya ben yine mi sonuncuyum ama yaz dönemi benim işlerim çok yoğun oluyo giremiyorum ki buraya fazla ya napcam bu msg işini bilmiyorum valla... bir çözüm bulalım takım arkadaşlarım buna ya

E çok kolay...... Ver şifreni Ausa, senin şifrenle girsin arada bir , bak nasıl tavan yapıyor mesaj sayın...

ohh be, helal sana canım arkadaşım benim tatlı resimlerine bakıyordum görsellerden kafayı yerdim onu bugün hatırlamasam. Şambali şambali....

az mı olmuuuş. Bana niye çok yiyorum gibi geliyor??? Alah allaaaah dur bida bi okıyım acaba yazmadığım şeyler mi var? Yoook hepsi bu kadar , ahaaaa :18::26: ben bir de kornet yedim dün ama spordan önce yemiştim ....Heee demek suçluluk duygum ondanmış...

:126::126::126::126::126::126:

No problem

ohh be, helal sana canım arkadaşım benim tatlı resimlerine bakıyordum görsellerden kafayı yerdim onu bugün hatırlamasam. Şambali şambali....

Söz konusu yemekse hele de tatlı ise hiç kaçmaz benden .

Ceza alacaksın madem insan şambali mi yer yahu şöyleeeee kaymaklı ekmek kadayıfı , bol dondurmalı bir kazandibi

inşallah bi daha o kiloları almazsın canım bizlerde mezun oluruz inşallah kendine iyi baakk
ya biz ya biz
Cikmam lazim,bekliyorlar
herkese iyi aksamlar...
güle güle canımm iyi tatilleerr
teşşekkküüüüüüüür ederiiiimmmmm canım benim
Bahar canımmesajın nasıl sayıldığını buraya yazayım dedim, gitmedi mesaj bendeözel mesajla gönderdim

Bana müsade arkadaşlar, derse döneyim
gördüm canım cevap attım teşekkür ederiiimmmm
güzel menü su ve spor yokmu fıstııkkk
uuuuuuuuuufffff cok dadlu bişi bu yaaaaa
aus , baby, bahar nbr kızlar
gecmişde bi cıkaydım yaaa iyi olucamda

spor müthiş menu cok güzel tatlı dısında bebişimm

meyvelerini toplamaya başladım bile

Oooooooo bir de kornet haa
Hem şerbetli tatlı hem kornet

Onları çıkar menün cidden az tatlım

Yaaa bişey diycem, Topraksım belirtmediğimiz sürece yaptığımız sporları cezadan düşmeyeceğini söylemiş. Ben hiçbirini belirtmedim ayrıca hangi spor kaç dakka ne kadar kalori yaktırıyor aklımda tutamıyorum ne yapcam ben şimdi ? 250 kalori + 150 kalori cezam vardı benim. Baharcım hadi canım spor listeni hazırla da bakıyım ben bu hafta ne yapmışım belki Topraksı ikna eder düşürtürüm cezamdan ???

uuuff o konuyu acma canım ya elime yüzüme bulaştırdım ya excele yazmıstım burda paylaşılmıyo kagıda yazim dedim resmini cekimm dedim oda olmadı ben yapamadım bu listeyi yaa özür dilerim

Bugün neler oldu niye giremedim yazayım hemen
Sabah kahvaltıdan sonra gezmeye gittik 3 ay kadar gitmiyorduk .. Saat 4 misafir aradı geldim hemen gel diye daha kalkmadan bir telefon daha çok sinirliyim çok moralim bozuk diye annem onuda çağırdı biz eve geldik bi komşuda gelmiş neyse komşu gitti çay koyuldu ben yemedim ilk defa sizin için ve kendim içinsaat 8de gittiler anca gelebildim sonra yürüyüşe çıktım az biraz bu saati buldu yani bu yüzden gelemedim bugün

Dükü menüm

sahur
uyuya kalmışım yok

Iftar
pilavın sadece tadına baktım yemedim ben pilav sevmem çğnkü pirinç pilavı
arapsaçı kavurması yumurtalı
1-2 dilim ekmek net hatırlamıyorum ama az yedim

kayısı ve erik yedim tv izlerkende
Spor: yürüyüş yapmadım hareketlerden yaptım yapabildiğimce
Su:1,5 lt olmuştur:26:

Son düzenleme:
dünki menümü yazim
Sabah iki kuru kayısı bi bardak ılık su (72 kcal)
Kahvaltı kepek ekmekli peynirli tost ( 160 kcal ), bi bardak sekersiz cay (0kcal)
Ara: bi avuç beyaz leblebi ( 145 kcal ) , 1 fincan yesil çay (3 kcal)
Öğlen : tavuk döner dürüm ( 480 kcal )
Ara : bi avuç beyaz leblebi (145 kcal) , bi bardak nescafe (78 kcal)
Akşam : bi tane cok küçk biber dolması (138 kcal )bi tane patlıcan dolması (64 kcal) 5 sarma (67 kcal) hepsi etsiz zeytinyaglıydı bi tabak semizotu salatası (20 kcal) bi kase yogurt (46 kcal)
Ara : 1 adet erik ( 8 kcal ) 100 gr çilek ( 26 kcal )
Su : 3 litre
Spor :
sabah 60 dakka akşam 40 dakka yürüyüş
30 dakka twist
250 adet ip atlama
100 yan göbek hareketi

Toplam da 1452 kalorilik yemişim vay halime yavas yavas su yediklerimi azaltmam gerek hele helede öğlen yedigim
topraks 500 kalorilik cezam vardı bu sporlardan kaç kalorisini düşücez :44::44:

uuuff o konuyu acma canım ya elime yüzüme bulaştırdım ya excele yazmıstım burda paylaşılmıyo kagıda yazim dedim resmini cekimm dedim oda olmadı ben yapamadım bu listeyi yaa özür dilerim

Eyvaaaaah, eeee nooolcak şimdi neyse Topraks gelsin de bir çözüm buluruz benim şimdi çıkmam lazım Elif Duru onun yanına gidiyim diye bi yerler çarpıp ağlıyor numarası yapıyor. Çocuğun bi yerlerine bişey olmadan biraz ilgi alaka göstereyim bilgisayarla aynı anda idare edmek istemiyor...

Cıksss cıkssss , geçmişe dönüş yok.

Hemen bu gece 400 kalorilik spor yapıyorsun

Mesala ;

30 dakikalık bir koşu ile 450 kalori harcayabilirsin

Canım yaa sizin evin kapısı han kapısı gibi mübarek.... Allah orucunu kabul etsin. İftar az olmuş sağlığın için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…