mesaj listemiz arkadaşlar eksikler mesajlarını sayabilirse memnun olurum
topraks:155
pegasus:46
eftelya_blue:21
rapunzel:
Ausencia:122
bahar:
Buyumueyenbaby:
Zeynep_canan:
Demmay:60
cimcimesude:64
gogo:72
garbera:
Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum
Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869
aus , baby, bahar nbr kızlar
dünkü menü
Sabah
1 dilim ekmek
3-4 kaşık yoğurt
sabah işe geç kalmıştım şirketin mutfağından yedim
Ara
yarım portakal
Öğlen
3 kaşık nohut
1 kaşık pilav
1 porsiyon az şerbetli ş ile başlıyan bir tatlı ama adını hatırlayamadım çıldırıcam
Ara
3 diyet bisküvi
Akşam
tavuklu salata
ayran
1 dilim ekmek
Spor
200 twist
100 mekik
30 dakika hızlı tempo yürüyüş
30 dakika Elif Duru eşim ve ben tek kale maç yaptık çok feci terledim.
su 2 litre
iyidir canım, bir yandan Elif Duruyla saklambaç oynuyorum bir yandan da geçmişteyim kusura bakma
Dünkü menümü yazmamışım
Sabah:
1 Fincan yeşil çay ve kepek ekmekle yağsız tost
Ara:
1 kase kiraz
Yağsız süt
Öğle:
1 kase mercimek yemeği erişteli
4 kaşık yoğurt
Salata
Akşam:
Tavuk suyunda haşlanmış patates/tavuk
4 kaşık yoğurt
Salata
Ara:
Süpriz çözüm
Karışık meyve suyu yani , yusuf öyle diyor , Elleriyle yaptı oğlum tabii babasının yardımı ile bana da içmek kaldı
Bahar canımmesajın nasıl sayıldığını buraya yazayım dedim, gitmedi mesaj bendeözel mesajla gönderdim
Bana müsade arkadaşlar, derse döneyim
Cikmam lazim,bekliyorlar
herkese iyi aksamlar...
kızlar şimdilik 3.yüz ama diğer takımlara bakamadım, çıkıyorum kargoya yetişicem akşama uğrayamazsam şimdiden iyi haftasonları
öpüyoruuuuuuuuummmmmmmmmm
haydi kızlar partiyeeeeeeeeeeeeeee:119::118::118::124::124:
pegasus bir daha kilolarla başın hiç belaya girmesin, tebrik ediyoruz. İyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hidi kızlar 3 çocuklu çıtır anne için hoooooop dansaaaaaaaaaa
Bütün Kızlar Toplandık (Nil Karaibrahimgil) - YouTube
Eki Görüntüle 719968 Eki Görüntüle 719969 Eki Görüntüle 719970
Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum
Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869
mesaj listemiz arkadaşlar eksikler mesajlarını sayabilirse memnun olurum
topraks:155
pegasus:46
eftelya_blue:21
rapunzel:56
Ausencia:122
bahar:
Buyumueyenbaby:69
Zeynep_canan:
Demmay:60
cimcimesude:64
gogo:72
garbera:
ya ben yine mi sonuncuyum ama yaz dönemi benim işlerim çok yoğun oluyo giremiyorum ki buraya fazla yanapcam bu msg işini bilmiyorum valla... bir çözüm bulalım takım arkadaşlarım buna ya
Şambali ? Şekerpare ?
Menün azıcık az olmuş canım .
Aynı durumdayız canım , bizde kule yapıyoruz arada bakıyorum .
Aynı durumdayızcanım , bizde kule yapıyoruz arada bakıyorum .
iyi dersler....
canım yaa, senin adına çok sevindim gerçekten ama içimde burkuldu birden....Güle güle git güle güle gel....Albüm koyma sözün var dönüşte bekliyoruz...
Şekerparem benim ben de seni öpüyorum....Sana da iyi tatiller...
Çok incesin yaaa, ne güzel düşünmüşsün...
Süper olmuşsun , çok ince görünüyorsun. Ayrıca senin boyun kaçtı benden çoook daha incesin çünkü...
canım bu listeyi görmemişim öyle ulu orta yazmıştım bi yerlere buna da ekledim şimdi...
E çok kolay...... Ver şifreni Ausa, senin şifrenle girsin arada bir , bak nasıl tavan yapıyor mesaj sayın...
ohh be, helal sana canım arkadaşım benim tatlı resimlerine bakıyordum görsellerden kafayı yerdim onu bugün hatırlamasam. Şambali şambali....
inşallah bi daha o kiloları almazsın canım bizlerde mezun oluruz inşallah kendine iyi baakkutandim valla
tesekkürler cnm,darisi hepinizin basina,herkes istedigi kiloya ulasir insallah bir an önce,gelin olacaklar kugu gibi olur,evlilerde genc kiz gibi dolanir ortalikta...
yarim saate cikacaktik,bi bakim dedim son kez durum ne,mesajini gördüm,cok mutlu oldum...
tekrar tesekkürler
ya biz ya bizgarnitür yemisin kek yemisin ben bir sey demicem
canım benim cok güzel olmuş menün
bu hafta 4ünüzlede yarışırım :)
ausencia
gonca
çiğdem
gökçe
varmışınız benimle yarışmaya
:) :)
ben kendime güveniyorum gelin bakalım
güle güle canımm iyi tatilleerrCikmam lazim,bekliyorlar
herkese iyi aksamlar...
teşşekkküüüüüüüür ederiiiimmmmm
Canıım şimdi sen sadece burada yazıyorsan işin kolay kullanıcı profiline gir , yukarıda etkinliklerimde sadece bahar2106i tıkla , bu şekilde arkadaşlarının yazdıklarını görmezsin .
Bu şekilde o hafta kaç mesaj yazdığını rahatlıkla görebilirsin .
Ben sitede seksen yerde yazdığım için öyle bakınca sadece 4.takım mesajlarımı bulamıyorum , benim yolum başka ama pratik yine.Sitede 4. takım dışında başka yerlerde de sürekli yazan varsa onlara anlatayım .
gördüm canım cevap attım teşekkür ederiiimmmmBahar canımmesajın nasıl sayıldığını buraya yazayım dedim, gitmedi mesaj bendeözel mesajla gönderdim
Bana müsade arkadaşlar, derse döneyim
güzel menü su ve spor yokmu fıstııkkkDünkü menümü yazmamışım
Sabah:
1 Fincan yeşil çay ve kepek ekmekle yağsız tost
Ara:
1 kase kiraz
Yağsız süt
Öğle:
1 kase mercimek yemeği erişteli
4 kaşık yoğurt
Salata
Akşam:
Tavuk suyunda haşlanmış patates/tavuk
4 kaşık yoğurt
Salata
Ara:
Süpriz çözüm
Karışık meyve suyu yani , yusuf öyle diyor , Elleriyle yaptı oğlum tabii babasının yardımı ile bana da içmek kaldı
uuuuuuuuuufffff cok dadlu bişi bu yaaaaayorumun için teşekkürlerhemen açıklayım öğlen patates salatası doktor bana demiştiki 1 dilim ekmek yerine 1 patates değişimi yap dedi yemek yerine içine 1 kaşık yağ koyabilirsin dedi hem yemek hem ekmek yerine geçti yani
domates tabağını birkaç kere anlattım aa sana denk gelmedi sanırım 2 dilim ekmek kızartıyorum hakkım kadar 1 -2 dilim arası peynir domates zeytin(5) veya zeytinyağı (1 yk)
domatesi ekmeği peyniri doğruyorum yağını koyuyorum harika oluyor biraz da limon sıkıyorumcanım çekti
gecmişde bi cıkaydım yaaa iyi olucamdaaus , baby, bahar nbr kızlar
dünkü menü
Sabah
1 dilim ekmek
3-4 kaşık yoğurt
sabah işe geç kalmıştım şirketin mutfağından yedim
Ara
yarım portakal
Öğlen
3 kaşık nohut
1 kaşık pilav
1 porsiyon az şerbetli ş ile başlıyan bir tatlı ama adını hatırlayamadım çıldırıcam
Ara
3 diyet bisküvi
Akşam
tavuklu salata
ayran
1 dilim ekmek
Spor
200 twist
100 mekik
30 dakika hızlı tempo yürüyüş
30 dakika Elif Duru eşim ve ben tek kale maç yaptık çok feci terledim.
su 2 litre
şambali ? şekerpare ?
aynı durumdayız canım , bizde kule yapıyoruz arada bakıyorum .
az mı olmuuuş. Bana niye çok yiyorum gibi geliyor??? Alah allaaaah dur bida bi okıyım acaba yazmadığım şeyler mi var? Yoook hepsi bu kadar , ahaaaa :18::26: ben bir de kornet yedim dün ama spordan önce yemiştim ....Heee demek suçluluk duygum ondanmış...
meyvelerini toplamaya başladım bile
Yaaa bişey diycem, Topraksım belirtmediğimiz sürece yaptığımız sporları cezadan düşmeyeceğini söylemiş. Ben hiçbirini belirtmedim ayrıca hangi spor kaç dakka ne kadar kalori yaktırıyor aklımda tutamıyorum ne yapcam ben şimdi ? 250 kalori + 150 kalori cezam vardı benim. Baharcım hadi canım spor listeni hazırla da bakıyım ben bu hafta ne yapmışım belki Topraksı ikna eder düşürtürüm cezamdan ???
uuuff o konuyu acma canım ya elime yüzüme bulaştırdımya excele yazmıstım burda paylaşılmıyo kagıda yazim dedim resmini cekimm dedim oda olmadı ben yapamadım bu listeyi yaa özür dilerim
Yaaa bişey diycem, Topraksım belirtmediğimiz sürece yaptığımız sporları cezadan düşmeyeceğini söylemiş. Ben hiçbirini belirtmedim ayrıca hangi spor kaç dakka ne kadar kalori yaktırıyor aklımda tutamıyorum ne yapcam ben şimdi ? 250 kalori + 150 kalori cezam vardı benim. Baharcım hadi canım spor listeni hazırla da bakıyım ben bu hafta ne yapmışım belki Topraksı ikna eder düşürtürüm cezamdan ???
Bugün neler oldu niye giremedim yazayım hemen
Sabah kahvaltıdan sonra gezmeye gittik 3 ay kadar gitmiyorduk .. Saat 4 misafir aradı geldim hemen gel diye daha kalkmadan bir telefon daha çok sinirliyim çok moralim bozuk diye annem onuda çağırdı biz eve geldik bi komşuda gelmiş neyse komşu gitti çay koyuldu ben yemedim ilk defasizin için ve kendim için saat 8de gittiler anca gelebildim sonra yürüyüşe çıktım az biraz bu saati buldu yani bu yüzden gelemedim bugün
Dükü menüm
sahur
uyuya kalmışım yok
Iftar
pilavın sadece tadına baktım yemedim ben pilav sevmem çğnkü pirinç pilavı
arapsaçı kavurması yumurtalı
1-2 dilim ekmek net hatırlamıyorum ama az yedim
kayısı ve erik yedim tv izlerkende
Spor: yürüyüş yapmadım hareketlerden yaptım yapabildiğimce
Su:1,5 lt olmuştur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?