Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Topraks canım , paylaşım alanında püsküüt , genel bir sorunun altını çizmiş ve önerisi var , sende gelince biz de takım içinde konuşuruz tatlımm

ben geldim baharım :) günaydın
Gunaydin zeynosuuum :) gormedim yazdigini hemen ciktiydim
araların cok az bahar sana vur dedik sen öldürdün mevyelerinin yanına ya ayran yada süt takviyesi yap canım
Zeynep abla evde sut icen yok bi benim bende icince kabizlik yapiyo gibi geldi icmiyodum haftaya evde olunca baslicam bi kutu sut aliyom yarisini icemeden cope gidiyodu simdi evde olunca icerim
Ayrani dersen yogurt bitms yapamadim ev yogurdu yiyoruz hazir yogurdu almayada usendiydim :)
yine 5 yildizli bi liste :)
Canim cok gecmis oldub kotu biseyi yoktur insallah suyun
oduller benim icin uygun canim :)
Guzel canim menunde sporunda
Dun spor yapmayinca yedigime dikkat edim dedim bide malzeme elde olmayinca eksik oldu biraz canim

canım günaydın :)
menün cok güzel beğendim meyve suyunu diyetisyenime özellikle sordum
Yandex.Video
girabolu denen meyva suyunu cok ama cok severim ama bana kesenlikle yasak dedi direk kana karıştığı içim vücütta seker olarak depolanıyormuş

Canım ama şimdi sıcaklar geldi , insan serin serin bir şeyler içmek istiyor. Bunun en masumu da benim için kendi sıktığım meyve suyu (sadece meyvelerin şekerleri) ya da şekersiz limonatalar var hazır 4 cal. bir bardağı.

günaydııınnnn kimsecikler yok kac gündür yaaa
elime ılık suyumu aldım içiyodum girim bakim neler olmuş dedim hiç bişey yok
lütfen nerde bu cemaatttt
haftasonu sessizligi
dediğin mantıklı geldi onları giymek icin daha cok hırs yaparsın :)) siz nişanla ilgili sorunları hallettiniz mi
bence az olmuş
eftelya izine girdimi

eftelya
gogo
rapunzel
topraks
dünki menüleri yazmamışsınız haberiniz olsun kızlar

cimcime 3 menüyü birden yazıyodu o pazartesi yazar
yazıyım hemenn
bence uygun...su için geçmiş olsun

begendiim

bende söyledim diyetisyene ama ben senden şişkoyumya o bakımdan bana yasaklamış olabilir :)) :)
şişko kadın Zeynep

menülerimi yazıyım

CUMA

2 dilim ekmek domates 1 yumurta

ara 3 kayısı 2 erik

öğlen 5 kaşık makarna 4 kaşık yoğurt light kola

ara 1 şeftali

akşam 5 kaşık kabak yemegi 4 kaşık yogurt 2 dlim ekmek

ara 1 bardak süt

su 2 lt

spor 200 mekik 1 saat yürüyüş 20 dk twist step

CUMARTESİ

sabah 1 yumurta az peynir 2 dilim ekmek

ara 1 bardak süt

öğlen 1 dilim börek 2-3 çatal pasta komsudaydım

ara 1 şeftali

akşam 4 kaşık patlıcan yemegi 2 kasık pilav 1 dilim ekmek 3 kasık yogurt

su 2 lt

spor 1 saat yürüyüş 15 dk twist step 250 mekik

bende söyledim diyetisyene ama ben senden şişkoyumya o bakımdan bana yasaklamış olabilir :)) :)
şişko kadın Zeynep

İltifat mı edelim illa onu mu istiyorsun hıı

Aramızda bişeycik kalmadı ki seninle

Pazar öğlen bu haftadaki 300 kalorilik ödüle denk geliyorsa , sorun yok canım .

Bir de hem pilav hem ekmek olmasa özellikle akşam öğününde iyi olur canım .

Buralarda gez bana cevap verme:117:

Bgün ki kalorin çok iyi canım, zaten 300 de yaltıysan sana kalan 700 gr böyle gidersen kısa zamanda verirsin kilolarını, aynen devam

Çok güzel ablacım menün ve sporun

Menü ve spor gayet iyi canım

Harika hepside

Günaydın kızlar, bugün sabaha karşı 6 da yattım, doğal olarak saat 1:30 du kahvaltı yaptığım dünde gece uyumadım ve 12 falandı kahvaltı yaptığım o yüzden ara öğün ve 3 öğün olmadı, dün ve bugün...

Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
kahvaltı 1 tost, domates salatalık, bitki çayı

Ara; şekersiz türk kahvesi, 10 badem

Öğlen ve akşam; 1 porisyon hatay tepsi kebabı, 1 tane kıbrıs pidesi , Piyaz, 2 bardak ayran

Pide bu;

Ara; 4 tane form bisküvi, şekersiz türk kahvesi

Su; 3lt
spor; yok

canlar öncelikle teşekkür ederim, su şimdi daha iyi artık hastalık konusunda tecrübeliyim, sabahtan anladım hemen ilaç vermeye başladım, sanırım grip oluyordu ama çok şükür bugün daha iyi. Dün çok mızmızdı neredeyse hiç kucağımdan inmedi bugün de eşimle oğlum redbul gösterisine gideceklerdi, yolda bizimki yan çizmiş başka plan yapmışlar su peşlerinden o kadar ağladı ki kıyamadım ben de kızı aldım peşlerinden gittim:) tabi eve geldik bu saat oldu işler şimdi beni bekliyor(( çocuklara uyduk böyle oldu bu saattten sonra artık ne yapabilirsem. Nikimi açık bırakıyorum bir yandan da işlerimi yapayım. gelen olursa arada bakarım

Nisan konusu beklemede canim simdilik
Menun guzel pilavla ekmek bi arada olmus
Canim bende ole dusunuyorum ama bugun fazla kacti galiba tutmuyoki iste bi gun bigunu
O pidenin bi tanesini yedinmi canim buyuk gibi gorunuyo

Aman iyi olsun minnos yaa ben burdayim canim gelirsen :)

Canım bir elden biraz daha uzun amaincecik, ekmeğin hiç içi yok, Daha net foto bulsam ekleyeceğim

Kızlar ablam buna gidiyor Mersin'e gidince bende katılacağım trx diye bir egzersiz, kilo verip sıkılaşma en sona kalacak artık

[video=youtube;ciOWpfyEhD0]https://www.youtube.com/watch?v=ciOWpfyEhD0[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…