Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cuma çok iyi cumartesi öğleni gördüm öğleni gördüüümmmmmmmmmmm ödüle sayıyorum

çıtır kadın zeynep

teşekkür ederim canım

ne cıtır ne cıtır ne demezsin 12 kilo var daha :) o dediğinden olmama

Selamlar güzeller

Nasıl oldu hala bilmiyorum ama bugün iki ünite çalıştım

Kaldı 23
aferin sana canım benim çoğu gitmiş azı kalmış :)

pazar günü naptın sen yav

ARKADAŞLAR KURALLARI SON KEZ YAYINLIYORUM 10. MADDEYİ EN SON PAYLAŞIMDA KONUŞULAN KONU NETLEŞİRSE KESİNLEŞTİRİRİZ. EĞER KONUŞULDUĞU GİBİ BİR KURAL GELİRSE BİZ DE BÖYLE BİR MADDE KOYMAK ZORUNDA KALIRIZ TAKIMIN KAPANMAMASI İÇİN DİYE DÜŞÜNDÜM.
SON BİR OKURSANIZ PÜSKÜÜTE İLK SAYFAYI DEĞİŞTİRMESİ İÇİN BİLGİ VERMEK İSTİYORUM.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 5 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan uzaklaştırılır.

baharcım teşekkür ederim çalışman için sen kendi bilgisayarına böyle ayrıntılı kayıt alabilirsin senden ricam buraya bu sporları toplu yazman
örneğin;

topraks:125 dk
bahar: 201 dk
zeynep: 1500 dk :)))) vs. vs.

böylece dk olarak en çok kim spor yapmış anlayabilirz.

paylaşım alanında neler konuşuluyor ben pek takip edemiyorum kuzum ama ben okey veriyorum kurallara
uymayan gerekli cezaları alsın

bundan sonra dakika dakika yazmak lazım canım benim :)

Topraks canım , paylaşım alanına pegasusun başarı hikayesi ile ilgili mesaj yazmışsın ama pegasus 1 saat kadar önce siteydi .

Tatilden de giriyor demek ki haberin olsun canım .

İstersen özel mesaj yaz hatırlat , bir daha girince başarı öyküsünü de yazar o zaman.

paylaşım alanında neler konuşuluyor ben pek takip edemiyorum kuzum ama ben okey veriyorum kurallara
uymayan gerekli cezaları alsın

tamam canım ben de bir çalışma daha hazırlıyorum, bitirebilirsem onu da koyucam buraya herkes fikrini bildirir.

tamam canım sağol ayrıca paylaşımdaki savunma için de teşekkür ederim okuduğum halde bu oldu hiç bakmamış olsam içim gam yemiycek

Zaten önemli olan bu kadar çeşit varken kendini tutabilmek canım

Güzel olmuş güzel

aferin sana canım benim çoğu gitmiş azı kalmış :)

Aşk olsun yaa , içimden gelmiyor çalışmak ne yapayım

tamam canım sağol ayrıca paylaşımdaki savunma için de teşekkür ederim okuduğum halde bu oldu hiç bakmamış olsam içim gam yemiycek

Ne demek canım yaa , zaten nu özellikle belirttim o mesajdan sonra da burayı takip etmiş hatta beğenileri var dedim .
Zaten senin yapman gereken bir şey de yktu ki hala bana göre

Canım sanırım giren yeğeni pegasusun , yengeme süpriz olur falan yazmış bir konuda

cidden kaçırmışım di mi ben yarın sabah tartılıyım bakıyım bu arada söylemeyi unutmuştum ben 70 kilo olana kadar cuma sabahı klasik kahvaltım olan böreği kendime yasakladım.

cidden kaçırmışım di mi ben yarın sabah tartılıyım bakıyım bu arada söylemeyi unutmuştum ben 70 kilo olana kadar cuma sabahı klasik kahvaltım olan böreği kendime yasakladım.

Ya ben senin bu avatarındaki çiçeklerle zeynebin eski çiçeklerini karıştırıyorum hep , o cevap yazmış sandım şimdi de .

Geçen hastanede de tablo olarak vardı zeynebin avatar çiçekleri hemen aklıma geliverdi

Evet canım biraz fazla olmuş .

Bende bugün kornet yedim ama ödül vardı yaa

kızlar ben böyle bir liste hazırladım, aklıma gelenleri yazdım. veyalardan biri seçilebilir, sizin de aklınıza gelen varsa ekleyelim baştan belli olsun ödüller ve cezalar

fikirleri bekliyorum

ÖDÜLLER
listede
1. olduğumuzda 1 gün serbest
2. olduğumuzda 1 öğün serbest
3. olduğumuzda 300 kalori ödül

ikili yarışlarda kazananlara
250 kalori ödül veya kaybedene ceza verme hakkı veya 1 bonus veya ?????

Haftanın spor birincisine
400 kalori ödül veya 1 hafta boyunca kaçamaklara ceza verme hakkı( spor bakanlığı) veya 2 bonus veya???????

Haftanın en aktif üyesine
250 kalori ödül veya 1 bonus veya ?????

NOT: 10 bonus biriktirene bir serbest gün veya ????

CEZALAR
Kaçamaklara kaçamak değerince spor cezası

Listeye giremeyince 1 hafta boyunca 15 dk ek spor veya ????

Kilo alanlara her gün 20 dk ek spor veya 1 hafta kaçamaksız düzenli menü ve her gün spor veya ????

Haftalık mesaj barajının altında kalan üyelere
Bir sonraki hafta 35*2=70 üzeri mesaj yazma zorunluluğu, o hafta da 70 altında kalırsa 1 uyarı cezası veya ????????

selam kızlar nasılsınız.. bugün piknikteydik ewe geç geldik biraz işler vardı sonra dinlendim buraya geldimm :))

iyiyiz canım , gece nöbetindeyiz topraksla

Nasıl geçti piknik , çok kaçamak olmadı değil mi

Bugün baby de piknikteydi ne yaptı acaba , sarmaları börekleri götürdü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…