- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
cuma çok iyi cumartesi öğleni gördüm öğleni gördüüümmmmmmmmmmmödüle sayıyorum
çıtır kadın zeynep
teşekkür ederim canım
Selamlar güzeller
Nasıl oldu hala bilmiyorum ama bugün iki ünite çalıştım
Kaldı 23
iyi geceler ancak geldim menülerimi yazayım bari
cumartesi
sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 limonlu soda
öğlen
sosisli ekmeğine et döner
ayran
ara
çeyrek simit
b.peynir
domates
bir lokma tahinli kete ( tadımlık)
çay
akşam
bir kase çorba
kıymalı beğendi
yarım dilim ekmek
çok az makarna
spor yok
su 1,5 lt
pazar
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
2 parça kaşar
domates
salatalık
4 zeytin
çay
ara yok
öğlen
kfc tavuk 3 parça kemiksiz
15-20 patates kızarması
1 tane küçük ekmeklerden
diyet cola
ara
1 cornet dondurma
akşam
1 tabak bezelye
2 çatal kıymalı beğendi
yarım dilim tam buğday
yoğurt
su 2 lt
spor yok
pazar günü yaptığım kaçamakları, ikili yarış ve listedeki ödülümüz için sayıyorum fakat tam kalorileri bilmediğim için 300 calorilik ceza veriyorum kendime biraz fazla kaçtı sanırım:))
cidden ne yaptım ben yaw pişmanım ama son pişmanlık fayda etmez:))))ne cıtır ne cıtır ne demezsin12 kilo var daha :) o dediğinden olmama
Aferin sana canım benim çoğu gitmiş azı kalmış :)
Pazar günü naptın sen yav
paylaşım alanında neler konuşuluyor ben pek takip edemiyorum kuzum ama ben okey veriyorum kurallaraARKADAŞLAR KURALLARI SON KEZ YAYINLIYORUM 10. MADDEYİ EN SON PAYLAŞIMDA KONUŞULAN KONU NETLEŞİRSE KESİNLEŞTİRİRİZ. EĞER KONUŞULDUĞU GİBİ BİR KURAL GELİRSE BİZ DE BÖYLE BİR MADDE KOYMAK ZORUNDA KALIRIZ TAKIMIN KAPANMAMASI İÇİN DİYE DÜŞÜNDÜM.
SON BİR OKURSANIZ PÜSKÜÜTE İLK SAYFAYI DEĞİŞTİRMESİ İÇİN BİLGİ VERMEK İSTİYORUM.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 5 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan uzaklaştırılır.
baharcım teşekkür ederim çalışman için sen kendi bilgisayarına böyle ayrıntılı kayıt alabilirsin senden ricam buraya bu sporları toplu yazman
örneğin;
topraks:125 dk
bahar: 201 dk
zeynep: 1500 dk :)))) vs. vs.
böylece dk olarak en çok kim spor yapmış anlayabilirz.
paylaşım alanında neler konuşuluyor ben pek takip edemiyorum kuzum ama ben okey veriyorum kurallara
uymayan gerekli cezaları alsın
Topraks canım , paylaşım alanına pegasusun başarı hikayesi ile ilgili mesaj yazmışsın ama pegasus 1 saat kadar önce siteydi .
Tatilden de giriyor demek ki haberin olsun canım .
İstersen özel mesaj yaz hatırlat , bir daha girince başarı öyküsünü de yazar o zaman.
ben geldimm nabersiniz kızlar hemencik menülerimi yazıyım..
cuma menüsü
sabah ılık 2 bardak su parmak ucunda 50 zıplama
1 dilim ekmek domates salatalık maydanoz
1 dilim peynir
1 t.kaşığı tahin pekmez
ara 1 nektarin
öğlen 3 kaşık makarna yoğurt
ara yolda 2 diyet bisküvi
akşam tarhana çorbası 1 kepçe
5 yaprak sarma yoğurt
spor 1 st. hızlı yürüme kocişimle eee kızı babaanneye bırakınca :))
su 2.5 lt. yeşil çay mate çayı
cumartesi menüm
sabah ılık su 2 bardak
1 dilim karışık tahıllı ekmek
domates salatalık peynir
1 t.kaş. erik marmelatı
ara yok çarşıda fink atıyoduk
öğlen yarım simit peynir acuka
1 küçük parça tahin helvası
ara 1 çiy börek
akşam 5-6 yaprak sarma bol yoğurt acı sos
ara 2 diyet bisküvi şekersiz kahve
spor çarşıda 6 saat ful gezme alışveriş
su 2 lt. yeşil çay mate çayı
beni tebrik edin herkes haşhaşlı peksimetleri çiy börekleri irmik helvası un helvası dondurma götürürken ben sadece bunları yedim.bugünde aynı böyle geçti yarın yazarım menümü
iyi geceler ancak geldim menülerimi yazayım bari
cumartesi
sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 limonlu soda
öğlen
sosisli ekmeğine et döner
ayran
ara
çeyrek simit
b.peynir
domates
bir lokma tahinli kete ( tadımlık)
çay
akşam
bir kase çorba
kıymalı beğendi
yarım dilim ekmek
çok az makarna
spor yok
su 1,5 lt
pazar
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
2 parça kaşar
domates
salatalık
4 zeytin
çay
ara yok
öğlen
kfc tavuk 3 parça kemiksiz
15-20 patates kızarması
1 tane küçük ekmeklerden
diyet cola
ara
1 cornet dondurma
akşam
1 tabak bezelye
2 çatal kıymalı beğendi
yarım dilim tam buğday
yoğurt
su 2 lt
spor yok
pazar günü yaptığım kaçamakları, ikili yarış ve listedeki ödülümüz için sayıyorum fakat tam kalorileri bilmediğim için 300 calorilik ceza veriyorum kendime biraz fazla kaçtı sanırım:))
aferin sana canım benim çoğu gitmiş azı kalmış :)
tamam canım sağol ayrıca paylaşımdaki savunma için de teşekkür ederimokuduğum halde bu oldu hiç bakmamış olsam içim gam yemiycek
cidden kaçırmışım di mi ben yarın sabah tartılıyım bakıyım
Zaten önemli olan bu kadar çeşit varken kendini tutabilmek canım
Güzel olmuş güzel
Aşk olsun yaa , içimden gelmiyor çalışmak ne yapayım
Ne demek canım yaa , zaten nu özellikle belirttim o mesajdan sonra da burayı takip etmiş hatta beğenileri var dedim .
Zaten senin yapman gereken bir şey de yktu ki hala bana göre
Canım sanırım giren yeğeni pegasusun , yengeme süpriz olur falan yazmış bir konuda
cidden kaçırmışım di mi ben yarın sabah tartılıyım bakıyımbu arada söylemeyi unutmuştum ben 70 kilo olana kadar cuma sabahı klasik kahvaltım olan böreği kendime yasakladım.
evet gördüm ben de, ben mesaj attım ama ya gelmezse 1 cezamız var zaten ne olacak bakalım
selam kızlar nasılsınız.. bugün piknikteydik ewe geç geldik biraz işler vardı sonra dinlendim buraya geldimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?