bende yazayım menümü sonra biraz temizlik yapayım
sabah 50 zıplama 2 bardak su
1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta salatalık domates
1 dilim peynir
ara 3 kuru erik 1 ç.bardağı süt
öğlen yağsız tavada tavuk domates biber(acıdan dudaklarım şişti zannettim)
2 dilim ekmek tam buğday
ara 4 yeni dünya 1ç.bardağı süt
sonra uyudum biraz
akşam ızgara 1 porsiyon ızgara et
2 kepçe yoğurtlu sebze çorbası
salata acılı yine 1 kase yoğurt yarım dilim kadar ekmek
ara 3 kuru erik 2 ceviz
su 2 lt.
spor sabah zıplama
60 dk.yürüyüş 10 dk.basketbol
30 dk.latin dansı (150 kal. cezamın yerine )
yeşilçay,mate çayı 2 fincan.
börekler var ama güzel menü arada olsun biraz börek çörekGünaydın kızlar daha kimsegirmemiş ve menüsünü yazmamış, ilk yazan ben olayım o zaman :)
kalkar kalkmaz;1 bardak su
Kahvaltı, 2 kare ince dilim börek, bitki çayı, domates salatalık
Ara; 3 kuru kayısı
Öğlen; 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ekmek, 2-3 tane karpuz
Ara; Şekersiz türk kahvesi
Akşam; Akşam menümü fotoladım,(hellimli maydanozlu kepekli makarna) yalnız cacık 2 kase
Ara; 3 form bisküvi, çay
Su; 2-2,5 lt
Spor; yok
herkese günaydın.bugün evden bir sinir küpü olarak çıktım.bacaklarımdaki dayanılmaz ağrıyamı yanayım baskülde 66,400 çıktığımamı.65 kiloydum.bu kadar dikkat edip bukadar spor yapıp üüzrinede kilo alan tek kişi benimdir herhalde.sabah yürüyecektim ağrıya rağmen ama sinirimden vazgeçtim.şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. ben herşeyden vaz geçip oluruna mı bıraksam ay çok sinirliyim.emeklerime yanıyorum hiç birşey değilsede akşam 38 derece sıcağa rağman yürüyorum. offfffffffff...:44::44:
dünkü menüm:28.05.2013
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
4 adet fındıktan az büyük köfteden oluşan nohutlu yayla çorbası pirin yok içinde,
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
6-7 dilim fırında az yağda yapılmış patates,
yarım közlenmiş patlıcan,
1 adet közlenmiş acı biber,
2-3 dilim fırında domates,
ara:
(günün itirafı)
Eki Görüntüle 723392
su:
4 litreden fazla
spor:
sabah 30 dak.akşam 50 dak.yürüyüş...
sabah:
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
4 adet fındıktan az büyük köfteden oluşan nohutlu yayla çorbası pirin yok içinde,
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
ara:
(günün itirafı)
Eki Görüntüle 723392
su:
4 litreden fazla
spor:
bu hafta bi bitsinde zeynoşum artık evde daha dikkkatli yicem bide adet oldum beli bacaklarım kopuyor agrıdan kaç gündür sadece yürüyüş yapabildimbaharcıgım cok güzel dürüm biraz göze batsada ac kalmaktan iyidir özellikle akşam yemeğini cok beğendim san bir tavsiyem olucak canım dürümün ekmeğini yeme bence içinin etini ve salatasını al evden de kendine tam buğday ekmeği ada cavdar ekmeği getir
goncam sporuna bayıldım çalışkan arkadaşım benim
zıplamıyorum ben parmaklarımın ucunda yaylanıyorum :)
afiyet bal seker olsun bitanem
duşta degildimki spordan çıktım süt içiyordum
dök kirli çamaşırlarımı ortaya
evde dus almadım o terle nasıl geliyim eve :) orda dus alıyorum
sarımsak sür canım başka su aktarlardaki yagları kullanKızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadımbi bu eksikti
dünki bmrekmi buGünaydın kızlar daha kimsegirmemiş ve menüsünü yazmamış, ilk yazan ben olayım o zaman :)
Ara; 3 kuru kayısı
Akşam; Akşam menümü fotoladım,(hellimli maydanozlu kepekli makarna) yalnız cacık 2 kase
Ara; 3 form bisküvi, çay
Su; 2-2,5 lt
Spor; yok
canım üzülme arada böyle oluyo ya bendede cok oldu ben bazen varya bi hafta bi kilo veriyorum bazende iki hafta hiç kilo veremiyorum sabit kalıyoherkese günaydın.bugün evden bir sinir küpü olarak çıktım.bacaklarımdaki dayanılmaz ağrıyamı yanayım baskülde 66,400 çıktığımamı.65 kiloydum.bu kadar dikkat edip bukadar spor yapıp üüzrinede kilo alan tek kişi benimdir herhalde.sabah yürüyecektim ağrıya rağmen ama sinirimden vazgeçtim.şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. ben herşeyden vaz geçip oluruna mı bıraksam ay çok sinirliyim.emeklerime yanıyorum hiç birşey değilsede akşam 38 derece sıcağa rağman yürüyorum. offfffffffff...:44::44:
canım menün güzel acıyı cokmu seviyosun ben acısız yemek yiyemiyorumbende yazayım menümü sonra biraz temizlik yapayım
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
2 dilim ekmek tam buğday
sonra uyudum biraz
ara 3 kuru erik 2 ceviz
su 2 lt.
spor sabah zıplama
maydonuz suyuna benimde ihtiyacımvar bugün tartıldım bende aynı yerimde duruyorum hiç kilo verememişim ama bu hafta spor yapamadımBu kadar yıpratma kendini canım yaBende bu sabah 59 çıktım, biraz önce Zeynep ablaya söyledim acaba niye diye, Tartıda olur bazen böyle değişiklikler, Ödemdirmuhtemelen maydonuz suyunu tavsiye ediyorlar, Gonca ablada bana tavsiye etmişti, maydanoz suyu içmeyi dene istersen, ödemini atarsın
sabah:
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
ara:
(günün itirafı)
Eki Görüntüle 723392
su:
4 litreden fazla
spor:
Günaydın arkadaşlar , geçmişe hiç bakmadan menümü yazıp çıkacağım , bugün yine gezmelerdeyim
Sabah kahvaltısında arkadaşta , oradan öğleden sonra alışverişe , akşam eşimle döneriz artık
Hemen dün yediklerimi yazayım ;
Sabah :
1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim
3 zeytin , domates , maydanoz , dereotu , salatalık .
Ara:
1 muz
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek
Akşam:
Arkadaşta toplanmıştık , sofra muhteşemdi , herkes bir şeyler yapıp getirmişti.Binbir çeşitten yediklerim ;
1/2 dilim boşnak böreği
1 kaşık fellah köftesi
3 kaşık pirinç salatası
1/2 dilim tiramisu
Su 2 litre kadar
Spor yok :18:
Öpüyorum hepinizi, bugün kaçamaksız bir gün beni bekliyor olacak , hissediyorum
spor yok ama menü fena değil.tiramisu görsem dayanabilirmiyim bilmem.Günaydın arkadaşlar , geçmişe hiç bakmadan menümü yazıp çıkacağım , bugün yine gezmelerdeyim
Sabah kahvaltısında arkadaşta , oradan öğleden sonra alışverişe , akşam eşimle döneriz artık
Sabah :
1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim
Ara:
1 muz
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek
Akşam:
Arkadaşta toplanmıştık , sofra muhteşemdi , herkes bir şeyler yapıp getirmişti.Binbir çeşitten yediklerim ;
1/2 dilim boşnak böreği
1 kaşık fellah köftesi
3 kaşık pirinç salatası
1/2 dilim tiramisu
Su 2 litre kadar
gelelim benim menüye
sabah bi bardak ılık su
bi tane peynirli tost iki bardak çay iş yerinde yedim sabah evde yiyemedim
ara : bi tane kurabiyeönceki akşam annem yapmıştı akşam yemiyim demiştim sabahda dayanamadım attım çantaya bi tane ama küçüçükdü
öğlen : peynirli sandiviç ,domates ,salatalık, çay ( dün evden yemek getirme günümdü nerdeyse)
ara : yok başka bişey koymayı unutmuşum
akşam : 3 kaşık patlıcan yemegi bi yarım kase semizotlu yogurt bi dilim çavdar ekmegi
su : 2 litre hastayken içemiyorum
spor : sabah 60 dakka yürüyüş akşam annem ateslenmiş hemen eve gittim erken cıkıp o yüzden yürüyemedim evdede spor yapamadım karnımın agrısından
Günaydın arkadaşlar , geçmişe hiç bakmadan menümü yazıp çıkacağım , bugün yine gezmelerdeyim
Sabah :
1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim
Ara:
1 muz
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek
Akşam:
1/2 dilim boşnak böreği
1 kaşık fellah köftesi
3 kaşık pirinç salatası
1/2 dilim tiramisu
Su 2 litre kadar
sarımsak sür canım başka su aktarlardaki yagları kullangeçmiş olsun canım benim
dünki bmrekmi buakşam güzel öglen güzel sabahki börekde inceydi zaten
günün itirafı ne dondurmamı canım :44:
biberle patlıcanı nerde közlüyosun ocakdamı :44:
sporunda güzel kötü degilki canım
gelelim benim menüye
sabah bi bardak ılık su
ara : bi tane kurabiyeönceki akşam annem yapmıştı akşam yemiyim demiştim sabahda dayanamadım attım çantaya bi tane ama küçüçükdü
öğlen : peynirli sandiviç ,domates ,salatalık, çay ( dün evden yemek getirme günümdü nerdeyse)
akşam : 3 kaşık patlıcan yemegi bi yarım kase semizotlu yogurt bi dilim çavdar ekmegi
spor : sabah 60 dakka yürüyüş akşam annem ateslenmiş hemen eve gittim erken cıkıp o yüzden yürüyemedim evdede spor yapamadım karnımın agrısından
canım benim hani haftada 2 kez tartılıyorum bugün öyle görünce yılıkdım ya..canım benim biz patlıcanı biberi tepsi yemeklerini ekmek fırınlarında yaptırıyoruz ateste pişiyor.fırın kültürü burda çok fazladır..canım üzülme arada böyle oluyo ya bendede cok oldu ben bazen varya bi hafta bi kilo veriyorum bazende iki hafta hiç kilo veremiyorum sabit kalıyo
vücudun sıkılaşıyo sen tartıya bakma elbet asagısını göstericektir
canım menün güzel acıyı cokmu seviyosun ben acısız yemek yiyemiyorumsprunda güzel
maydonuz suyuna benimde ihtiyacımvar bugün tartıldım bende aynı yerimde duruyorum hiç kilo verememişim ama bu hafta spor yapamadım
günün itirafı ne dondurmamı canım :44:
biberle patlıcanı nerde közlüyosun ocakdamı :44:
sporunda güzel kötü degilki canım
evet algida maraş usulü eşim 1 haftadır almıştı ama yemiyordum.dün eşime sinirlendim onu bekledim geç saate kadar gelmeyince oyalanacak birşeyler ararken dondurma yiyeyim bir dilim dedi..bu hafta kaçamak ta hiç yapmamıştım birşey olmaz 1 defadan dedim hüplettim.menü güzel olmuş sporda güzel.neki o algida maraş usülümü kalorisi fazla değildir onun
:18::18::18::18::18::18
O dondurma hiç amahiç olmamış canım, BirMax!ın kalorisi bile 180 kalori civarıMenün onun haricinde iyi sporunda var
ama 1,400 fazla çıktı bu ne ya şok şok şok sinir bozucu durum ip atlamaktan sürekli yürümektan bacağım ağrıyor ama sonuç hüsran.ödem işinede benzemiyor..umutsuzluğa kapılma daha cumaya zaman var.geçen hafta bende olmuştu öyle çarşamba 72.9 çıkmıştım cuma 71.8 çıktım.hergün tartılmasak iyi olcak aslında ama yapamıyoruz işte açken tokken sabah kilom akşam kilom deyip tartılıyorum bendeyinede gayret etmeye devam etmelisin
gelelim benim menüye
sabah bi bardak ılık su
canım benim hani haftada 2 kez tartılıyorum bugün öyle görünce yılıkdım ya..canım benim biz patlıcanı biberi tepsi yemeklerini ekmek fırınlarında yaptırıyoruz ateste pişiyor.fırın kültürü burda çok fazladır..
evet algida maraş usulü eşim 1 haftadır almıştı ama yemiyordum.dün eşime sinirlendim onu bekledim geç saate kadar gelmeyince oyalanacak birşeyler ararken dondurma yiyeyim bir dilim dedi..bu hafta kaçamak ta hiç yapmamıştım birşey olmaz 1 defadan dedim hüplettim.
:18::18::18::18::18::18lmasada yedim artık.
ama 1,400 fazla çıktı bu ne ya şok şok şok sinir bozucu durum ip atlamaktan sürekli yürümektan bacağım ağrıyor ama sonuç hüsran.ödem işinede benzemiyor..
spor yok ama menü fena değil.tiramisu görsem dayanabilirmiyim bilmem.
menü güzel olmuş yürüyüşte yapmışsın :) annene geçmiş olsun canım..
Dün kimenün olmamış, tiramusular falan Ayrıca finale şurda ne kaldı ki maaşallah leylek mi gördün havada
Canım o aktarda satılan ürünleri hep denedim uzun sürede fayda ediyorlar, benim acil çözüme ihtiyacım var inşallah eczaneden minoksil sprey alacağım :) Evet dün ki bahsettiğim börek canım bu , Mersin bit pazarında hatta semt pazarlarında bile közmatik satılıyor canım ben onlarda közlüyorum yemeği, fiyatıda 3 lira falan
Eki Görüntüle 723419
Anneciğine çok geçmiş olsun canım,menünde gözü ısıranlar var ama yine de iyi
canım benim hani haftada 2 kez tartılıyorum bugün öyle görünce yılıkdım ya..canım benim biz patlıcanı biberi tepsi yemeklerini ekmek fırınlarında yaptırıyoruz ateste pişiyor.fırın kültürü burda çok fazladır..
evet algida maraş usulü eşim 1 haftadır almıştı ama yemiyordum.dün eşime sinirlendim onu bekledim geç saate kadar gelmeyince oyalanacak birşeyler ararken dondurma yiyeyim bir dilim dedi..bu hafta kaçamak ta hiç yapmamıştım birşey olmaz 1 defadan dedim hüplettim.
:18::18::18::18::18::18lmasada yedim artık.
ama 1,400 fazla çıktı bu ne ya şok şok şok sinir bozucu durum ip atlamaktan sürekli yürümektan bacağım ağrıyor ama sonuç hüsran.ödem işinede benzemiyor..
güzel olmuş sorun yokGünaydın kızlar daha kimsegirmemiş ve menüsünü yazmamış, ilk yazan ben olayım o zaman :)
Ara; 3 kuru kayısı
Ara; 3 form bisküvi, çay
Su; 2-2,5 lt
Spor; yok
begendimmbende yazayım menümü sonra biraz temizlik yapayım
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
2 dilim ekmek tam buğday
sonra uyudum biraz
ara 3 kuru erik 2 ceviz
su 2 lt.
spor sabah zıplama
dondurma dışında sorun yokdünkü menüm:28.05.2013
sabah:
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
ara:
(günün itirafı)
Eki Görüntüle 723392
su:
4 litreden fazla
spor:
kaçamaklı bir gün olmuşGünaydın arkadaşlar , geçmişe hiç bakmadan menümü yazıp çıkacağım , bugün yine gezmelerdeyim
Sabah :
1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim
Ara:
1 muz
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek
Akşam:
1/2 dilim boşnak böreği
1 kaşık fellah köftesi
3 kaşık pirinç salatası
1/2 dilim tiramisu
Su 2 litre kadar
gelelim benim menüye
sabah bi bardak ılık su
baharcığım anneciğine ilk önce çok geçmiş olsun.
sabah tost demişsin normal ekmeğemiydi tost ekmeğinemi..sandiviç ekmeğin kepek olanlardanmı bunu merak ettim.soraçak başka sorum yok sayın savcım.
MENÜLERİ DE YAZAYIM
PAZARTESİ
sabah domates tabağı 1 yumurta 1 bardak çay
ara 1 kase kiraz
ara 1 bardak süt
öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo
ara 1 bardak süt
akşam 4 kaşık pilav 4 kaşık patlıcan yemeği 5kaşık yoğurt
spor 15 dk steper 250 mekik yarım saat yürüyüş
su 3 lt
SALI
sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 seftali
ara 1 bardak süt
öğlen bol salata 2 dilim ekmek 4 kaşık patlıcan yemeği
ara 1 bardak süt
akşam 3 kaşık patates salatası 1 dlim peynir 1 bardak cay
ben çıkıyorum teyzeme gitcem akşam dönerim orda girebilirsem gelirim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?