Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün çok iyi, sprunda öyle

börekler var ama güzel menü arada olsun biraz börek çörek

umutsuzluğa kapılma daha cumaya zaman var.geçen hafta bende olmuştu öyle çarşamba 72.9 çıkmıştım cuma 71.8 çıktım.hergün tartılmasak iyi olcak aslında ama yapamıyoruz işte açken tokken sabah kilom akşam kilom deyip tartılıyorum bende yinede gayret etmeye devam etmelisin

O dondurma hiç amahiç olmamış canım, BirMax!ın kalorisi bile 180 kalori civarı Menün onun haricinde iyi sporunda var

menü güzel olmuş sporda güzel.neki o algida maraş usülümü kalorisi fazla değildir onun

Günaydın arkadaşlar , geçmişe hiç bakmadan menümü yazıp çıkacağım , bugün yine gezmelerdeyim

Sabah kahvaltısında arkadaşta , oradan öğleden sonra alışverişe , akşam eşimle döneriz artık

Hemen dün yediklerimi yazayım ;

Sabah :

1 fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
Yağsız peynir bir dilim
3 zeytin , domates , maydanoz , dereotu , salatalık .

Ara:

1 muz

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salatası
Ton balık
1 dilim ekmek

Akşam:

Arkadaşta toplanmıştık , sofra muhteşemdi , herkes bir şeyler yapıp getirmişti.Binbir çeşitten yediklerim ;

1/2 dilim boşnak böreği

1 kaşık fellah köftesi

3 kaşık pirinç salatası

1/2 dilim tiramisu

Su 2 litre kadar
Spor yok :18:

Öpüyorum hepinizi , bugün kaçamaksız bir gün beni bekliyor olacak , hissediyorum

bu hafta bi bitsinde zeynoşum artık evde daha dikkkatli yicem bide adet oldum beli bacaklarım kopuyor agrıdan kaç gündür sadece yürüyüş yapabildim
Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadım bi bu eksikti
sarımsak sür canım başka su aktarlardaki yagları kullan geçmiş olsun canım benim
dünki bmrekmi bu akşam güzel öglen güzel sabahki börekde inceydi zaten
canım üzülme arada böyle oluyo ya bendede cok oldu ben bazen varya bi hafta bi kilo veriyorum bazende iki hafta hiç kilo veremiyorum sabit kalıyo
vücudun sıkılaşıyo sen tartıya bakma elbet asagısını göstericektir
canım menün güzel acıyı cokmu seviyosun ben acısız yemek yiyemiyorum sprunda güzel
maydonuz suyuna benimde ihtiyacımvar bugün tartıldım bende aynı yerimde duruyorum hiç kilo verememişim ama bu hafta spor yapamadım

günün itirafı ne dondurmamı canım :44:
biberle patlıcanı nerde közlüyosun ocakdamı :44:
sporunda güzel kötü degilki canım

yine tutmuşsun kendini canım yaa yarım yarım yemişsin aferin sanaa

gelelim benim menüye
sabah bi bardak ılık su
bi tane peynirli tost iki bardak çay iş yerinde yedim sabah evde yiyemedim
ara : bi tane kurabiye önceki akşam annem yapmıştı akşam yemiyim demiştim sabahda dayanamadım attım çantaya bi tane ama küçüçükdü
öğlen : peynirli sandiviç ,domates ,salatalık, çay ( dün evden yemek getirme günümdü nerdeyse )
ara : yok başka bişey koymayı unutmuşum
akşam : 3 kaşık patlıcan yemegi bi yarım kase semizotlu yogurt bi dilim çavdar ekmegi

su : 2 litre hastayken içemiyorum
spor : sabah 60 dakka yürüyüş akşam annem ateslenmiş hemen eve gittim erken cıkıp o yüzden yürüyemedim evdede spor yapamadım karnımın agrısından

spor yok ama menü fena değil.tiramisu görsem dayanabilirmiyim bilmem.

menü güzel olmuş yürüyüşte yapmışsın :) annene geçmiş olsun canım..

Dün kimenün olmamış, tiramusular falan Ayrıca finale şurda ne kaldı ki maaşallah leylek mi gördün havada

Canım o aktarda satılan ürünleri hep denedim uzun sürede fayda ediyorlar, benim acil çözüme ihtiyacım var inşallah eczaneden minoksil sprey alacağım :) Evet dün ki bahsettiğim börek canım bu , Mersin bit pazarında hatta semt pazarlarında bile közmatik satılıyor canım ben onlarda közlüyorum yemeği, fiyatıda 3 lira falan

Anneciğine çok geçmiş olsun canım,menünde gözü ısıranlar var ama yine de iyi

canım benim hani haftada 2 kez tartılıyorum bugün öyle görünce yılıkdım ya..canım benim biz patlıcanı biberi tepsi yemeklerini ekmek fırınlarında yaptırıyoruz ateste pişiyor.fırın kültürü burda çok fazladır..
menü güzel olmuş sporda güzel.neki o algida maraş usülümü kalorisi fazla değildir onun
evet algida maraş usulü eşim 1 haftadır almıştı ama yemiyordum.dün eşime sinirlendim onu bekledim geç saate kadar gelmeyince oyalanacak birşeyler ararken dondurma yiyeyim bir dilim dedi..bu hafta kaçamak ta hiç yapmamıştım birşey olmaz 1 defadan dedim hüplettim.

O dondurma hiç amahiç olmamış canım, BirMax!ın kalorisi bile 180 kalori civarı Menün onun haricinde iyi sporunda var
:18::18::18::18::18::18lmasada yedim artık.
ama 1,400 fazla çıktı bu ne ya şok şok şok sinir bozucu durum ip atlamaktan sürekli yürümektan bacağım ağrıyor ama sonuç hüsran.ödem işinede benzemiyor..

baharcığım anneciğine ilk önce çok geçmiş olsun.
sabah tost demişsin normal ekmeğemiydi tost ekmeğinemi..sandiviç ekmeğin kepek olanlardanmı bunu merak ettim.soraçak başka sorum yok sayın savcım.

sen maydanoz haşlayıp iç bir bardak yarına faydasını görürsün ödem farkettiriyo o kadar..

teşekkürler canım dayanamdım yedim kurabiyeyi çok severimde

fırın kültürü bizdede çok canım ama ben tüpde közlemeyi seviyorum fırındakini pek sevmiyorum ip atlama cok fena kalori yakıyo deniyo sende nie etki etmiyoki canım ya tahlillerinide yaptırdın bi sorunda yok :26:

güzel olmuş sorun yok
begendimm
dondurma dışında sorun yok
kaçamaklı bir gün olmuş

kurabiye dışında sorun yok

MENÜLERİ DE YAZAYIM

PAZARTESİ

sabah domates tabağı 1 yumurta 1 bardak çay

ara 1 kase kiraz

ara 1 bardak süt

öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo

ara 1 bardak süt

akşam 4 kaşık pilav 4 kaşık patlıcan yemeği 5kaşık yoğurt

spor 15 dk steper 250 mekik yarım saat yürüyüş

su 3 lt

SALI

sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek

ara 1 seftali

ara 1 bardak süt

öğlen bol salata 2 dilim ekmek 4 kaşık patlıcan yemeği

ara 1 bardak süt

akşam 3 kaşık patates salatası 1 dlim peynir 1 bardak cay

ben çıkıyorum teyzeme gitcem akşam dönerim orda girebilirsem gelirim görüşürüz

menülerin güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…