- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
ooohh oohh ne güzel canımyürüyüşümü yaptım duşumu aldım mate çayımı içiyorum e daha ne olsun
Sevgili 4. takım üyeleri;
12 martta katıldığım bu takımda sizlerle çok güzel vakit geçirdim , kilo verdiğim söylenemez ama maalesef bu benim yoğun yaşantım ve zaman yetersizliğimden kaynaklı bahanelerden ileri geliyor.
Ben, her birinizden birçok şey öğrendim. Belki şu an değil ama yakın zamanlarda öğrendiklerimi uygulayarak hedefime mutlaka ulaşacağım. 2007 de 52 kiloyla başladığım kilo alma serüvenim 12 Mart 2013 tarihinde bu takıma katılana kadar devamlı artış göstererek 75,8 kiloya ulaşmıştı. Bu takıma girdiğimden beri evet kilo almam durdu ama vermeye sanırım hazır değilim beyin olarak.
İş yerimde extra görev aldım, kendi bölümümün sorumluluğu dışında başka bir bölümünde iş takibini bana verdiler gündüz tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum. Akşam eve gelince , gündüz burada olup bitenleri mi takip edeyim, ertesi günün yemeğini mi yapayım, bütün gün görmediğim kızımla oyun mu oynayayım, yoksa kendime zaman mı ayırayım? Akşam saat 8 de eve geliyorum ve ben bunların hepsini yapmak zorundayım.... Uzun süredir idare etmeye çalışıyorum çünkü aranızda olup sizinle birlikte yola devam etmeyi çok istiyordum. Ancak kızımın birkaç gündür ben bilgisayar başındayken gösterdiği davranışlardan anladım ki artık buradan ayrılma vaktim gelmiş.
Hepinize herşey için çok teşekkür ederim. . . Dediğim gibi kilo çizelgemde 2-3 kilo oynadı ama ben beni hedefime ulaştıracak kadar bilgi sahibi oldum...
Umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız bir an önce...
Kendinize iyi bakın, sağlıkla ve mutlu kalın...
Hepinizi çooook öpüyorum....
12 martta katıldığım bu takımda sizlerle çok güzel vakit geçirdim , kilo verdiğim söylenemez ama maalesef bu benim yoğun yaşantım ve zaman yetersizliğimden kaynaklı bahanelerden ileri geliyor.
Ben, her birinizden birçok şey öğrendim. Belki şu an değil ama yakın zamanlarda öğrendiklerimi uygulayarak hedefime mutlaka ulaşacağım. 2007 de 52 kiloyla başladığım kilo alma serüvenim 12 Mart 2013 tarihinde bu takıma katılana kadar devamlı artış göstererek 75,8 kiloya ulaşmıştı. Bu takıma girdiğimden beri evet kilo almam durdu ama vermeye sanırım hazır değilim beyin olarak.
İş yerimde extra görev aldım, kendi bölümümün sorumluluğu dışında başka bir bölümünde iş takibini bana verdiler gündüz tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum. Akşam eve gelince , gündüz burada olup bitenleri mi takip edeyim, ertesi günün yemeğini mi yapayım, bütün gün görmediğim kızımla oyun mu oynayayım, yoksa kendime zaman mı ayırayım? Akşam saat 8 de eve geliyorum ve ben bunların hepsini yapmak zorundayım.... Uzun süredir idare etmeye çalışıyorum çünkü aranızda olup sizinle birlikte yola devam etmeyi çok istiyordum. Ancak kızımın birkaç gündür ben bilgisayar başındayken gösterdiği davranışlardan anladım ki artık buradan ayrılma vaktim gelmiş.
Hepinize herşey için çok teşekkür ederim. . . Dediğim gibi kilo çizelgemde 2-3 kilo oynadı ama ben beni hedefime ulaştıracak kadar bilgi sahibi oldum...
gogo canım nasılsın napıyosun
baharcıgım cok güzel dürüm biraz göze batsada ac kalmaktan iyidir özellikle akşam yemeğini cok beğendim san bir tavsiyem olucak canım dürümün ekmeğini yeme bence içinin etini ve salatasını al evden de kendine tam buğday ekmeği ada cavdar ekmeği getirDunki menum
Sabah bi bardak ilik su peynirli tost iki bardak cay
Ara da iki kayisi
Oglen yine tavuk doner durum
Ara 3 biskuvi
Aksam 4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye 3 kasik yogurt icine semizotu dogradim 1 dilim cavdar ekmegi
Ara bi erik 2 kayisi
Kayisilari bagirsaklarim calissin die yiyorum
Su 2 litre
Spor 2 saat yuruyus
goncam sporuna bayıldım çalışkan arkadaşım benimgünaydın kızlar.arkadaşın bilgisayarından girdim menümü yazayım dışarı çıkcaz.eve gidince geçmişe bakarım artık.
sabah:ılık su 2 bardak parmak ucunda 50 zıplama
1 dilim karışık tahıllı ekmek
domates salatalık yeşil biber
1 dilim süzma peynir şekersiz çay
ara 1 avuç leblebi
öğlen 5 kaşık kabak kavurması
1 dilim ekmek
ara 1 küçücük baklava gibi bir tatlı yanında tarçın karanfil çayı
akşam 2 kepçe çorba
1 patlcan dolmasının içi(3 kaşık pilav kadar)
2 kaşık yoğurt
ara 1 avuç leblebi sütlü neskafe
su 3 lt.
spor 30 dk. lesli (evde)
20+20 mekik 20 çömelip kalkma 5 dk.hızlı koşma 10410 yan bel hareketi (nöbette boş kaldıkça yaptım)
çalışırkende oturmadan ayakta çalıştım sporu artırma önerilerinize katılıyorum ve uymaya çalışıyorum
zıplamıyorum ben parmaklarımın ucunda yaylanıyorum :)Güzel canım , pilav az olunca dolma da sırıtmıyor
Spora yine
Menüde de pilav ve ekmek birlikteliği dışında güzel.
Bana ne bana ne
, sende hem ekmek hem pilav yemişsin
Az canım ya , sen zayıfladıkça az yemeğe başladın sanki
Gayet güzel canım , şu zeynebin zıplamasını bende yapayım her sabah
afiyet bal seker olsun bitanemKızlar dün az yediğimi söylemişsiniz sizi üzmemek için sabah 2 dilim börek yedim
Zeynepten canlı haberler , spordan çıktı , benimle konuştu , şimdi duşta
dök kirli çamaşırlarımı ortayaBen sordum , o değil de duştan sonra şöyle bir kremleyip masaj yapan olsa dedi
evde dus almadım o terle nasıl geliyim eve :) orda dus alıyorumKocacığı yok muymuş evde, o yapıversin
Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadımbi bu eksikti
heriki sebeptende olabilir canım özel bişey kullanıyomusun saçına susam yağı iyi geliyor dökülmesini durduruyo.
ay canım ya çok kötü bişey gerçekten benzer olayları yaşadık bizde yakın bir zaamanda sinir bozucu yaYa bu kızın herşeye bahanesi var diyeceksin inan artık yazmaya utanıyorum, evde hiçbirşekilde egzersiz yapamıyorum, evde ne ses yalıtımı var ne ısı yalıtımı, Konuştuklarımız bile aşağı katlara gidiyor, geçen gün alt komşu eşime yenge gece 12'de terliğiyle yürümesin demişTaha koşmasın, yenge terlikle yürümesin, Ayşegül bağırmasın, yüksek ses tv izlmeyin Zaten sinirimi bozuyorlar, Yine lessie yürüyüş yapıyorum ama zıplama hiç yapamam yoksa Zeynep abla gibi sabahları zırplamayı çok istiyorum. Nasipse Pazar günü lessieyle başlayacağım, arada halı yıkama işlerinide yapacağım, ne geliyorsa elimden onu yapacağım söz
bende bende geldim gidiyorum yarın teyzeme gitcez geç gelriz diye yemeği temizliği falan halletmeye çalıştık bazamın altını düzenledim falan daha yeni duş aldım da oturdumben kaçtım..
ooohh oohh ne güzel canımben adet olmuşum iki büklüm yatıyorum
sebeblerinde haklısın canım inşallah zayıfların kendine iyi bak beni unutma bebişide öp
Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadımbi bu eksikti
aus katılıyorum sana kalori hesabı yaparken yiyeceklerin glisemik indeksine de dikkat etmek gerekiyor...Ben bu kalori hesabı listelere güvenemiyorum , dünyayı yemişsin gibi geldi okuyunca bana , kaç kalori olduğu kadar o kaloriyi hangi gıdadan aldığında önemli bence
menünü begendimgünaydın canlaaarrrrrrr
bugün evdeyim malum teyzemin kurs günü ve ben 1 günlük ev hanımlığı modundayım:)) dünkü menümü yazıp geçmişe bakacağım
sabah
nesfit+süt
ara
1 tadım kuruyemişli bir barı var yeşil pakette 151 calori ondan yedim+ yeşil çay
Eki Görüntüle 722540
öğlen
çeyrek ekmek köfte
ayran
ara
bitki çayı
4 eti burçak
akşam
bir tabağa yarım susuz bezelye+çok az pilav+yoğurt
1 z.yağlı biber dolma
su 2 lt
spor 30 dk zumba
öğlen hem ekmek hem pilav hem de corba birlikte olmamışşdünkü menüm......27.05.2013 pazartesi:
sabah:
1 adet simit,
1 bardak çay,
ara:1 kepekli galeta,
1 bardak yeşil çay,
öğle:
3 adet fırında soslu parmak büyüklüğünde köfte,
2 dilim ekmek,1 kaşık p.pilavı,
1 kase çorba,
ara:
1 adet şeftali,
yarım kepekli galeta,
akşam:
2 kaşık domatesli p.pilavı,
2 bardak ayran,
1 közlenmiş zehir gibi acı kırmızı biber,
yarım dilim somun ekmek,
ara:
yarım ince dilim karpuz,
su:3 lt,
spor:
45 dak.yürüyüş,
600 tane ip atlama,
200 twister,
50 mekik,
100 sırt kası için hareket,
50 göğüs kası için,
50 arka bacak 50 ön bacak için hareket
okudum akşamki pilavı fazla yemissinGünaydın şekerler
Ne kadar az uyuyorum bu aralar ve ve yine hiç ders çalışmıyorum , çok az kaldı arkadaşlar biri bana hayatın acı gerçeklerini hatırlatsın lütfen
Menüme geçeyim ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı
Öğle:
Hiçbir şey yemek istemedik.Arkadaştaydım.
Karpuz , peynir , ekmek yaptık .
Ara:
1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
3 fındık
Akşam:
1 porsiyon tavuk / pilav
3 kaşık yağsız yoğurt
Salata
3 l,treden fazlaca su.
Spor : Eve gediş geliş 1,5 saat yürüyüş , temposuz .
begendimKızlar dün kimenüm
Sabah;Kaklkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı; 1 dilim hellim, domates, salatalık,bitki çayı, 1 dilim ekmek
Ara; 1 bardak süt
Öğle; 2 kase mercimek çorba, 1 dilim ekmek
Ara; şekersiz türk kahvesi, 1o badem
Akşam; Bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 4 yk yoğurt
Ara; bitkiçayı, 3 formbisküvi
Ara; 2,5 lt su
Spor ;
begendim sorun yokDunki menum
Sabah bi bardak ilik su peynirli tost iki bardak cay
Ara da iki kayisi
Oglen yine tavuk doner durum
Ara 3 biskuvi
Aksam 4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye 3 kasik yogurt icine semizotu dogradim 1 dilim cavdar ekmegi
Ara bi erik 2 kayisi
Kayisilari bagirsaklarim calissin die yiyorum
Su 2 litre
Spor 2 saat yuruyus
günaydın kızlar.arkadaşın bilgisayarından girdim menümü yazayım dışarı çıkcaz.eve gidince geçmişe bakarım artık.
sabah:ılık su 2 bardak parmak ucunda 50 zıplama
1 dilim karışık tahıllı ekmek
domates salatalık yeşil biber
1 dilim süzma peynir şekersiz çay
ara 1 avuç leblebi
öğlen 5 kaşık kabak kavurması
1 dilim ekmek
ara 1 küçücük baklava gibi bir tatlı yanında tarçın karanfil çayı
akşam 2 kepçe çorba
1 patlcan dolmasının içi(3 kaşık pilav kadar)
2 kaşık yoğurt
ara 1 avuç leblebi sütlü neskafe
su 3 lt.
spor 30 dk. lesli (evde)
20+20 mekik 20 çömelip kalkma 5 dk.hızlı koşma 10410 yan bel hareketi (nöbette boş kaldıkça yaptım)
çalışırkende oturmadan ayakta çalıştım sporu artırma önerilerinize katılıyorum ve uymaya çalışıyorum
konu ne olursa olsun ben dayanamazdımCanım mevzu çok başka, çok dil döktüm ama dinlemedi bile, boşver canım arada lazım böylesi, yaz tatilibir gelse, ayrı kalmak bir süre çok iyi gelecek bize, önceden dayanamaz gelirdi ,demek ki o da memnun hayatından o yüzden sorun yok
herkese günaydın.bugün evden bir sinir küpü olarak çıktım.bacaklarımdaki dayanılmaz ağrıyamı yanayım baskülde 66,400 çıktığımamı.65 kiloydum.bu kadar dikkat edip bukadar spor yapıp üüzrinede kilo alan tek kişi benimdir herhalde.sabah yürüyecektim ağrıya rağmen ama sinirimden vazgeçtim.şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. ben herşeyden vaz geçip oluruna mı bıraksam ay çok sinirliyim.emeklerime yanıyorum hiç birşey değilsede akşam 38 derece sıcağa rağman yürüyorum. offfffffffff...:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?