Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yürüyüşümü yaptım duşumu aldım mate çayımı içiyorum e daha ne olsun
ooohh oohh ne güzel canım ben adet olmuşum iki büklüm yatıyorum

sebeblerinde haklısın canım inşallah zayıfların kendine iyi bak beni unutma bebişide öp

Canım benim yazdığın sebepler çok geçerli ama yazıyı okuyunca hem şaşırdım hem üzüldüm.ne diyebilirim kendinle ilgili en doğru kararı verecek olan sensin.yinede biraz düşün derim izine ayrılsan bi süre belki bişeyler değişebilir.:44:

baharcıgım cok güzel dürüm biraz göze batsada ac kalmaktan iyidir özellikle akşam yemeğini cok beğendim san bir tavsiyem olucak canım dürümün ekmeğini yeme bence içinin etini ve salatasını al evden de kendine tam buğday ekmeği ada cavdar ekmeği getir

goncam sporuna bayıldım çalışkan arkadaşım benim

zıplamıyorum ben parmaklarımın ucunda yaylanıyorum :)

Kızlar dün az yediğimi söylemişsiniz sizi üzmemek için sabah 2 dilim börek yedim
afiyet bal seker olsun bitanem

Zeynepten canlı haberler , spordan çıktı , benimle konuştu , şimdi duşta
duşta degildimki spordan çıktım süt içiyordum

Ben sordum , o değil de duştan sonra şöyle bir kremleyip masaj yapan olsa dedi
dök kirli çamaşırlarımı ortaya

Kocacığı yok muymuş evde, o yapıversin
evde dus almadım o terle nasıl geliyim eve :) orda dus alıyorum

sende kendine iyi bak

Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadım bi bu eksikti

Kızlar ya benim deli gibi saçlarım dökülüyor, baktım aynada vallahi aralar baya seyrelmiş, diyetten mi strestten mi nedir anlamadım bi bu eksikti

heriki sebeptende olabilir canım özel bişey kullanıyomusun saçına susam yağı iyi geliyor dökülmesini durduruyo.

heriki sebeptende olabilir canım özel bişey kullanıyomusun saçına susam yağı iyi geliyor dökülmesini durduruyo.

Hımm bulabilirsem alayım prominoksil diye bir şampuan var, minoksil spreyin şampuanı, bir ara minoksil spreyikullanmıştım çok iyi geldi,şampuanını burada bulamadımMersin'e gideyim hemen onu alacağım.. zaten saçım az, avuç avuç dökülüyor vallahi

eee herkes nerde bu akşam yaa ceza sporumuda yaptım geldim her yanım ayrı ağrıyo havada sıcak..

ay canım ya çok kötü bişey gerçekten benzer olayları yaşadık bizde yakın bir zaamanda sinir bozucu yaallah yardımcınız olsun canım
bende bende geldim gidiyorum yarın teyzeme gitcez geç gelriz diye yemeği temizliği falan halletmeye çalıştık bazamın altını düzenledim falan daha yeni duş aldım da oturdum

canım gitmene üzüldüm ama senide anlıyorum saydıkların çok zor durumlar özellikle kızının mutluluğu herşeyden önemli bizleri unutma arada uğra işlerin hafifleyince de dönersin aramıza belki
ooohh oohh ne güzel canım ben adet olmuşum iki büklüm yatıyorum

sebeblerinde haklısın canım inşallah zayıfların kendine iyi bak beni unutma bebişide öp

oyyy kıyamam benim daha yaklaşık 10 günüm vr geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm her ikiside sebep olabilir bir cildiyeye başvur tahlillerin yapılsın bide ben zeytinyağı yumurta polen karıltırıp uyguluyordum bir ara oda bana çok yi gelmişti tavsiye ederim

iyi geceler kızlar uykum geldi çıkıyorum

Ben bu kalori hesabı listelere güvenemiyorum , dünyayı yemişsin gibi geldi okuyunca bana , kaç kalori olduğu kadar o kaloriyi hangi gıdadan aldığında önemli bence
aus katılıyorum sana kalori hesabı yaparken yiyeceklerin glisemik indeksine de dikkat etmek gerekiyor...
menünü begendim
öğlen hem ekmek hem pilav hem de corba birlikte olmamışş
okudum akşamki pilavı fazla yemissin
begendim
begendim sorun yok

konu ne olursa olsun ben dayanamazdım

Günaydın kızlar daha kimsegirmemiş ve menüsünü yazmamış, ilk yazan ben olayım o zaman :)

kalkar kalkmaz;1 bardak su

Kahvaltı, 2 kare ince dilim börek, bitki çayı, domates salatalık

Ara; 3 kuru kayısı

Öğlen; 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ekmek, 2-3 tane karpuz

Ara; Şekersiz türk kahvesi

Akşam; Akşam menümü fotoladım,(hellimli maydanozlu kepekli makarna) yalnız cacık 2 kase

Ara; 3 form bisküvi, çay

Su; 2-2,5 lt

Spor; yok

Son düzenleme:
herkese günaydın.bugün evden bir sinir küpü olarak çıktım.bacaklarımdaki dayanılmaz ağrıyamı yanayım baskülde 66,400 çıktığımamı.65 kiloydum.bu kadar dikkat edip bukadar spor yapıp üüzrinede kilo alan tek kişi benimdir herhalde.sabah yürüyecektim ağrıya rağmen ama sinirimden vazgeçtim.şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum.ben herşeyden vaz geçip oluruna mı bıraksam ay çok sinirliyim.emeklerime yanıyorum hiç birşey değilsede akşam 38 derece sıcağa rağman yürüyorum. offfffffffff...:44::44:

bende yazayım menümü sonra biraz temizlik yapayım

sabah 50 zıplama 2 bardak su
1 dilim beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta salatalık domates
1 dilim peynir

ara 3 kuru erik 1 ç.bardağı süt

öğlen yağsız tavada tavuk domates biber(acıdan dudaklarım şişti zannettim)
2 dilim ekmek tam buğday

ara 4 yeni dünya 1ç.bardağı süt
sonra uyudum biraz

akşam ızgara 1 porsiyon ızgara et
2 kepçe yoğurtlu sebze çorbası
salata acılı yine 1 kase yoğurt yarım dilim kadar ekmek

ara 3 kuru erik 2 ceviz

su 2 lt.
spor sabah zıplama
60 dk.yürüyüş 10 dk.basketbol
30 dk.latin dansı (150 kal. cezamın yerine )
yeşilçay,mate çayı 2 fincan.

Son düzenleme:

Bu kadar yıpratma kendini canım ya Bende bu sabah 59 çıktım, biraz önce Zeynep ablaya söyledim acaba niye diye, Tartıda olur bazen böyle değişiklikler, Ödemdirmuhtemelen maydonuz suyunu tavsiye ediyorlar, Gonca ablada bana tavsiye etmişti, maydanoz suyu içmeyi dene istersen, ödemini atarsın

dünkü menüm:28.05.2013
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim k.ekmek,
ara:
2 salatalık,
öğle:
3 kaşık peynirli makarna
4 adet fındıktan az büyük köfteden oluşan nohutlu yayla çorbası pirin yok içinde,
1 kase domates çorbası,
ara:
1 kepekli galeta,
akşam:
6-7 dilim fırında az yağda yapılmış patates,
yarım közlenmiş patlıcan,
1 adet közlenmiş acı biber,
2-3 dilim fırında domates,
ara:
(günün itirafı)

su:
4 litreden fazla
spor:
sabah 30 dak.akşam 50 dak.yürüyüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…