Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM 310.ETAP

topraks : (72,7/73,7 /-1 /-1,38)
RrapunzelL 70 / / / )
Garbera1987 91,6 / // )
Ausencia 60,4 / // )
bahar2106 61,5/// )
buyumeyenbaby73,4 /// )
kendi isteği ile ayrıldı
zeynep_canan 65,1/ // )
demmay: (58,4/ / / )
cimcimesude(65 / / / )
gogo2405( 71,8 / / /)

4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün işyerinde çok yoğun bir gün geçirdim, yazılanları okudum ancak cevap verme fırsatım olmadı hatta öğle yemeğini saat 4'te yemek zorunda kaldım. Akşam mahallede kına vardı oradaydım.
Kilo alma olayına gelince bu hafta kilo alacak şekilde beslendiğimi düşünmüyorum bana göre gayet güzel bir menü yaptım üstelik spor da yaptım, ne olduğunu anlamış değilim. Vicdanım rahat ama çok üzgünüm, moralim çok bozuldu sabah sabah spor bile yapmak isteiyorum

şimdi biraz geçmişe gitmeye çalışıcam

dünkü menüm

sabah
nsfit+süt

ara
yeşil çay 3 burçak bisküvi

ara
yarım muz+5-6 badem

öğlen
peynirli soğuk sandviç

ara
yeşil çay
4-5 badem

akşam
2 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek

akşam kınada herkes keşkek yedi ben hiç sevmem dolma yiyim dedim o da bozulmuş ben de hemen yumurta kırdım kendime

su 2,5 lt
spor akşam kına boyunca kucağımda Su oynama+ 4 posta mesudiye horonu:)

toprakscıgım günaydın canım benim evdeki tartı bozulmuş beni 40 kilo tartıyor
birazdan spor salonuna gidicem orada tartılır sana yada ausenciaya mesaj atarım
herkese iyi kilo vermeler :) 4.takım sizler bitanesiniz

canım benim bir kere daha tartılsaydın tartı bazen yanılıyor

menü olmamışşş sana da ceza veriyim ben bakıyım, ama işe gidince bakıyım tatam mı tatlım

evet benim de sınavım var hayat sınavı sabırla ve şükürle sınavı geçmeye çalışıyorum, sizinkinden daha zor olduğu kesin :)))

Kızlar yaşadığım stresli günlere dayanarak Mersin'e büyük ihtimal daha erken 7'si gibi gideceğim... Biletleri almadan kesin birşey diyemiyorum. Bileti alınca kesin bir tarih vereceğim
canım tebdil-i mekanda ferahlık vardır, iyi olur İnşallah

ye gülüm ye can boğazdan gelir :) kolay gelsın tatlım :)
boğazdan da gideeeeeeeeerrrrrr

topikte herkes ders mi çalışıyor acaba kimsecikler. yok galiba...gogo selam...bende biraz takılıp derse geçeceğim..
:))) serdik baya bakıyorum, ben şimdi susuyorum

menünü beğendim özellikle de mercimek köftesini bayılırıııııııımmmmmmmmm :) spor da güzel tatlım zor di mi ip atlamak

menü güzel canım daha düzenli geldi bana, su çok iyi

bütün öğünler birarada ama dost sohbeti gibisi var mı di mi yaaaaaaaa :))) güzel ben bir sorun görmedim menüde arkadaşım, kolay gelsin

ışkın duymuştum ama bilmiyorum nasıl birşey, menü güzel ama akşamki yemek zeynepin dediği gibi yağlı görünüyor., spor sorun yok ama çok ara verme yoksa yine ağrır

ben bu tarz şeylerden rahatsız olmam hiç nedense, bahar gibi değilim, aslında belki de çok başıma gelmediği için bir eftelya var onla da herşeyimiz ortak zaten.

menü iyi güzelim veeeeee spor harika afferin sana cimcime
kaptanım ben cok yorgunum ( 2 gündür doğru düzgün giremiyorum foruma misafirim var cumartesi alış veriş felan yaptım
bu haftayı atlatalım daha sık burda olurum :)
görcez bakalım zeynep hanııııııııımmmmmmm

sorun yok canım olay gelsin, senin elinden kurtulmaz bilirim ben

zeynep süpersin, azmine hayranım menülerinde sporunda çok iyi ama iki gün birarada olmadı be zeynebim beeeeee
zeynep bu güzellik var mı soyunda zeynebim zeynebiim

evet canım benim çok sık bişeyler yemem gerek kan şekerim düşüyo sonra serum yemeden kendime gelemiyorum. Kışa rastladığı zamanlar birkaç kez tuttum ama çoook zorlanıyorum, kendimi biraz daha eğitmem gerek sanırım çocukluktan beri bilinçaltıma yerleşmiş bir şartlanmayı çarçabuk atamıyorum, ben beynimi doğru yönlendirebilirsem bunun beni engelleyeceğine inanmıyorum aslında ama daha o noktaya gelemedim, çok karışık oldu sanırım anlatamadım Neyse Allah affetsin başka taraflardan kapatmaya çalışıyoruz açığı :))

canım benim bir kere daha tartılsaydın tartı bazen yanılıyor

canım eftelyada aynısını söylüyor ama ne biliyim sabahtan beri o kadar çok tartıldım ve birkaç farklı sonuç çıktı ama en çok bu rakam çıktı bence tartıdan değil ben çok kasınca böyle oluyor yine şu 69 kilo olayına takıldım bu hafta o yüzden olmuş olabilir bu hafta hiç kilo düşünmiycem sadece diyet yapıp sporumu yapıcam bi de bu hafta meyve ve salataya ağırlık vermeyi düşünüyorum sanırım hep aynı şeyler alıştı vücut

bilgisayarımın pili bitiyor kızlar işyerine gidince gelicem öpüyorum

........................................................................................

Eklentiler

• $SAM_1260.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $SAM_1189.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $SAM_1246.webp
    10 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
4. TAKIM 310.ETAP
topraks : (72,7/73,7 /-1 /%-1,38)
RrapunzelL 70 / / / )
Garbera1987 91,6 / // )
Ausencia 60,4 / 60,1/0,3/%0,50)
bahar2106 61,5/// )
buyumeyenbaby73,4 /// ) kendi isteği ile ayrıldı
zeynep_canan 65,1/ // )
cimcimesude(65 / / / )
gogo2405( 71,8 / / /)

4.TAKIM ORTALAMASI %

Günaydın arkadaşlar , şimdi listedeki açıklamada gördüm baby neden ayrıldı takımdan ya ?

Hiç mi gelmeyecekmiş

Topraks canım , beden uzun süre aynı sisteme alışınca ona karşı yeni kilo vermeme taktikleri oluştuyor , sende onu şaşırt canım .

Zeynep belkide 40 kiloya düşmüşsündür , bu hızla yakında onu da dersen şaşırmayacağım çünkü.

Bugün nefes almaya vaktim yok , programımı yaptım , eğer uyabilirsem , yarın gireceğim tüm sınavları çalışmış oluyorum .Pazar gireceklerimi ancak cumartesi çalışacağım .

Yine çok çok öpüyorum sizi , akşam giremezsem de demmaycım ve cimcimecim sizde başarılar arkadaşlarım

dünkü menüm:30.05.2013 parşembe,
sabah:
1 adet yumurtadan omlet,
5 adet yeşil zeytin,
1 dilim kepek ekmek,1 bardak çay,
ara:
5 adet çubuk kıraker,
öğle:
1 kase mercimek çorbası,
3 kaşık etli türlü,
2 dilim ekmek,
ara:
1 küçük dilim karpuz,
akşam:
1 önceki günden kalan yalancı köfteden sadece köfteleri 7-8 adet vardı..eşim yemek yemişti bende bununla geçiştirdim..önceki günde sadece köftesini yemiştim suyu yağlı olduğu için..
ara:
1 avuç çekirdek 2 bardak çay,
su:
3 litreden fazla,
spor:
20 dak.yürüyüş normal tempoda,
200 twist,
ders çalışıyordum o yüzden fazla yapamadım.

Listemi yazmamışım ,

Sabah:

Kepek ekmekle yağsız tost ve çay

Ara:

1 dilim karpuz
1 galeta

Öğle:

5 kaşık yoğurt
5 - 6 kaşık makarna yağsız .

Ara:

Şekersiz limonata , 5-6 badem , bir susamlı çubuk

Akşam:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Ara:

1 fincan çay , 3 yulaflı bisküvi

gece yarısı 03:00

Şekersiz limonata , 2 çubuk kraker .

3 litre su
Spor yok.

Aslında ben bu hafta içi tartıda 2 gün önceydi sanırım 59,8 kiloyu gördüm , yoğunluktan bunun kutlamasını bile yapamadım sizinle ama zaten 3 günde 300 gram geri gelmiş

Önümüzdeki hafta sınavlarında bitmesiyle toparlanıp , 59 olmak istiyorum artıkkkk

Zeynep şimdiden tebrik edeeyim yarışı sen kazanmışsındır kesin

4. TAKIM 310.ETAP
topraks : (72,7/73,7 /-1 /%-1,38)
RrapunzelL 70 / / / )
Garbera1987 91,6 / // )
Ausencia 60,4 / 60,1/0,3/%0,50)
bahar2106 61,5/// )
buyumeyenbaby73,4 /// ) kendi isteği ile ayrıldı
zeynep_canan 65,1/ // )
cimcimesude(65 / 66,1/-1,1 / %-1,69)
gogo2405( 71,8 / / /) [/B]

Son düzenleme:

Moralim cok kotu resmen sokdayim 800 gram nasil aldim ben yaa cok zor kendime gelirim ben bugun

sabah 50 zıplama ılık su
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta
neskafe şekersiz

ara 10 badem

öğlen 2 mercimek köftesi bol salata

ara yaban mersini 8-10 tane

akşam 2 kepçe çorba
tavuk döner yarım dilim ekmek

ara 1 elma domates
salatalık

su 2.5 lt.
spor 30 dk.tempolu yürüyüş
çalışırken sürekli hareket etme
evdede oturmadım
yeşil çay,mate 2 fincan

akşam bakarım geçmişe şimdi çıkmam lazım.

menün güzel canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…