Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

baharcıgım bu neyin sıralaması anlamadım canım

Kızlar mangal kokusu yine aykkua çıktı, polise haber verdik, bizlik bir durum değil dediler ve gittiler, Hay ben Kıbrısın adaletini!

Allahlarından bulsunlar terbiyesizler

Aşağıya indi polisler biz dil döktük tutanak tutun diye tutmadılar, Aşağıdakiler bizde onların sesinden rahatsızız yazın dediler hemen yazdılar, Biz Türkiye'liyiz onlar Kıbrıs'lı ya birbirlerini tutuyorlar

canım benim vela havle de az kaldı sen geliceksinde allah eşine yardım etsin

Zeynep ablacım elim ayağım titiryor kötü oldum, Yarınada sınavım var, ben uyuyayım, dün gecdende uykusuzum iyi geceler herkese

ne biçim insanlar yaa Allah sabır versin sana canım..

oylamamı yaptım bende hazır boştayken.kararlar hayırlı olur herkes için inşallah...

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/INDENT]
[/COLOR]

Kızlar günaydın, yine uyuyamadım Malum olay yüzünden, inşallah bugünde sınavımı vereyim, gelince listemi ve dün yapamadığım yorumları yapacağım, dün acele ve dalgınlıktan kahvaltımı yazmamışımi, görüşürüz, Aus'cum ve cümcümecim tekrar başarılar canım

Oylama Formu

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

günaydın iyi pazarlar arkadaşlar, benim için çok yoğun bir hafta sonu o yüzden sizinle fazla ilgilenemedim buraya fazla uğrayamadım, hatta iki arada açıp yazılanlara baktım ama cevap bile yazamadan çıkmak zorunda kaldım.
Sabah 4:30 yattım 7:00 kalktım, bugünde fazla gelemem, ceza ve ödül listesini hazırlamıştık zaten eksik kalanlara pazartesi bakarız.

Demmay canım yaşadıklarına üzüldüm, bu ırkçılık yeryüzünden silindiğinde ancak dünyaya barış gelecek ama ne zaman olur ya da olur mu bilemem
size keyifli pazarlar diycem ama ne kadar keyifli olabilirse artık ?????

60-70 dakika yürüyo ama hiç ertelemedi hergün yürüyo.başka sporda yapmıyor.
Ya bende hergun 120 dakka yurudum hep bide yediklerime dikkat ettim ole kilo veremedim masallah canim esine
baharcıgım bu neyin sıralaması anlamadım canım
Bu hafta takim ici kilo verme siralamasi zeynep abla
Kızlar mangal kokusu yine aykkua çıktı, polise haber verdik, bizlik bir durum değil dediler ve gittiler, Hay ben Kıbrısın adaletini!
Adeletin daliskasi onlari yazmiyolar sizi yaziyolar ya keske temelli donus yapsaniz canim yaa

Turkiyede hic ole seyler olmaz ama yok o adanali bu antepli deyip ayrimmi yapiliyo heryerde ayni sorun canim yaa allah sabir ve kolaylik versn size

Bende oylamayi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…