Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar uzun zamandır (şubattan beri ) kilo vermeye çalışıyorum.aynı zamanlarda eşim yanlızca yürüyüş yapmaya başladı yedikleri değişmedi.hemen hemen aynı kiloyu verdik.geçen gün eşimle konuşurken yürüyüşe başladığı 1. ay kilosu hiç değişmemiş 1 aydan sonra kilo vermeye başladım dedi.ben yakınıyodum bu kadar debeleniyorum bi fark yok diye. bir aydan sonra fayda etmeye başlar diyo..ben spor yaptığım zamanlara baktım hep parça parça 2 hafta yaptım belimi incittim diye 2 hafta yapamadım şimdi 2 haftadır düzenli yapıyorum.yürüyüştü danstı.sağlık sorunum olmaz inşallah hiç ara vermeden devam edicem umudumu kaybetmiyorum.sizde kaybetmeyin düzenli spor verdirecek kiloları..

canım kahvaltı yokmu akşamda cok az olmuş sınavın nasıl geçti fıstık

nasıl kilo verdimi eşin canım
kiloyu alması cok kolay ama vermesi cok zor yaaaa sporda muhakkah ki şart işde sıkılaşmak için ben mesela çok iradesizim arada kaçamaklarım hep oluyo onları dengelemek içinde daha fazla spor yapmalıyım onu anladım bide bu hafat hergün +35 dakka spor yapmam gerek

KİLO VERME ÇİZELGESİ
TARİH ESKİ KİLO FARK YÜZDESİ
13/03/2013 67.6 0 0 ( ilk mesaj atışım)
15/03/2013 67.6 0 0 ( daha listeye alınmadım )
22/03/2013 64.2 3.4 2.51 %
29/03/2013 63.7 0.5 0.78 %
05/04/2013 63.7 0 0 ( sabit )
12/04/2013 63.3 0.4 0.63 %
19/04/2013 63.1 0.2 0.16 %
26/04/2013 63.1 0 0 (sabit )
03/05/2013 62.0 1.1 1.74 %
10/05/2013 61.5 0.5 0.81 %
17/05/2013 61.2 0.3 0.49 % ( cezalıydık )
24/05/2013 61.5 0 0 ( sabit)
31/05/2013 62.3 -0.8 -1.30 % ( kilo aldım )
07/06/2013

bir ay 63 ü verecem diye cabalamışım yaa cok az kilo veriyorum yaaa
ilk başda cok güzel vermişim sadece

Son düzenleme:
verdim gitti zaten yaz geldi kimsenin canı örgü istemiyo
sagol bebegim

zeynep abla çarşamba menünü bulamıyorumm paylaşmışmıydın bide sen bakarmısın
var bebeğim dur ben bakıyım

aaaaaaaaaaaayyyy bunları senmi yaptın zeynep abla ellerine saglık muhteşem görünüyolar mutfagında cok sıkmış
evet bebeğim ben yaptım :) teşekkür ederim

bahar hemen bakıyorum

önce 2 günlük menülerimi yazıyım
dün
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim ekmek
1kk kadar hellim
5 zeytin
bol maydonoz
domates salatalık
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen
dısardaydım diyetisyenden dönüyordun dürümün içinin etini yedim
1 kutuda ayran
salata

ara
1 elma
akşam
3 kasık ıspanak kavurma
3 kasık yoğurt
bolca salata
1 dilim ekmek
ara
1ç.bardagı süt
5 tane kiraz
su
3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
carsıda kız kardeşimle 3 saatten fazla yürüyüş
kızını yüzmeye yazdırdı ne yol yürüdük ama :)
iyi oldu ama kardeşimle gezdik

baharım bu carsamba günki lestem iki listeyi birde yazmıştım ablamcıgım

Bosluk birakarak yaziyorum ama yine bitisik yaziyo ilk basladigim andan beri nasil kilo vermisim bi gorim dedim hem sizinlede paylasmak istedim baya vasatmis durumum

kızlar dünki menümü yazıyım akşam yemeği hazırlıcam misafirlerim yeni gitti
sabah 50 defa parmak ucunda zıplama
2 bardak sıcak su
1 dilim ekmek(tam.bug.)
1 kupa yeşil cay
3 ceviz
1 domates
1kk kadar yumurta
bol maydonoz
ara
1 ç.bardagı süt
öğlen
100 gram tavuk söte
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara
3 kasıyı
akşam
5 kasık türlü yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
1.ç.bardagı süt
1 şeftali
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
35 dakika spor aletleriyle
sabah 20 dakika hızlı yürüyüş
akşam 1 saat hızlı tempoda yürüyüş

baharım bu carsamba günki lestem iki listeyi birde yazmıştım ablamcıgım

Tamam zeynep abla ben karistirmisim kusuruma bakma

Bosluk birakarak yaziyorum ama yine bitisik yaziyo ilk basladigim andan beri nasil kilo vermisim bi gorim dedim hem sizinlede paylasmak istedim baya vasatmis durumum
evet cok vasatsın ben hic beğenmedim hemen hemen aynı anda katıldık takıma ben 80 kiloydım sen 67 sen su anda 61 ben 63
oldunu şimdi bu 23 yasındasın 42 yasındayım bahar azimli kafanda bitir kilo vermeyi

Guzel menu ve spor zeynosum :)

4. TAKIM 311.ETAP MESAJ SAYILARI
topraks : 141
RrapunzelL :85
Garbera1987 17:
Ausencia :
bahar2106 :123
zeynep_canan :76
demmay: 75
cimcimesude: 63
gogo2405:44

üzülme canım ya en azından veriyorsun ben uzunsüredir yerimde sayıyorum bi doktora gitmenin vakti geldi acaba kilo verimini etkileyen ne var baktırmam lazım:26:

KIZLAR İLK OYLAMA BENDEN OLSUNBİRAZDAN DÜĞÜNE GİTCEZ HAZIRLANMAM LAZIM ARTIK

[h=2]
Oylama Formu[/h]
Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR
ÇOK KATI BİR KURALGERÇİ HER AYA 1 KİLO GELSEDE BAHARIN HAZRLADIĞI ÇİZELGE GÜZEL BİR ÖRNEK BUNA VEREMEYEBİLİRİZ BUNUN ALIŞLARIDA VAR
Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET
UZAKTIRMA DAHA MAKUL BİR SEÇENEK AMA 6 AY ÇOK UZUN DEĞİLMİ?
Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
HAYIR
KİMSENİN MORALİNİ BOZMAYA GEREK YOK YAVAŞ YAVAŞTA OLSA VERİLEBİLİR
Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET
OLABİLİR MAKUL BİR ÖNERİ
Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
HAYIR
KİMSENİN GRURUNU KIRMAYA GEREK YOK KÖTÜNÜN KÖTÜSÜ GİTSİN
Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET
ÇOĞUNLUK YAPABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AZ BİR KISIM YAPAMASADA ÇOKDA EĞLENCELİ OLUR BENCE
Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
HAYIR
DİSKALİFİYE AĞIR BİR KURAL UZAKLAŞTIRMA OLSA BELKİ EVET DİYEBİLİRDİM
Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET
OLABİLİR
Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET
OLDUKÇA HOŞ VE EĞLENCELİ SONUÇLAR OLABİLİR AMA DİSKALİYE OLMASIN
Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR

evet cok vasatsın ben hic beğenmedim hemen hemen aynı anda katıldık takıma ben 80 kiloydım sen 67 sen su anda 61 ben 63
oldunu şimdi bu 23 yasındasın 42 yasındayım bahar azimli kafanda bitir kilo vermeyi
Kafamda bitti ama calistigin yerde yemek hep sorun oldu evdeyken nasil vericem bakalim ;(;(;(;(
bahar armızda 1 kilo kalmış
topla kendini biraz
Sen 23 yasinda ben 47 yasindayim zeynep abla
4. TAKIM 311.ETAP MESAJ SAYILARI
topraks : 141
RrapunzelL :85
Garbera1987 17:
Ausencia :
bahar2106 :123
zeynep_canan :76
demmay: 75
cimcimesude: 63
gogo2405:44

Cok az canim konusman yaa

eşim kilo verdi canım.şubatta ben diyete başladım o yürüyüşe başladı 80-81 kilo civarıydı şimdi 74-75 kilo.yemeye devam ediyo tabi.ben 77 idim şimdi 71.6 diyet yapıyorum ama sporu düzenli yapamadım..bakalım bundan sonra nasıl olacak.
ümitsizliğe kepılma sen gençsin biraz düzenli ve gayretli olursan verirsin..

Zeynep abla güzel olmuş her zamanki gibi.

Takim ici siralama yaptim paylasmak istedim kizmazsiniz dimi :)

1-Zeynep : 1.3 \\ 2.00%
2-AUs. : 0.3 \\ 0.50%
3-gogo : 0.2 \\ 0.28%
4-demmay : -0.3 \\ -1.69 %
5-bahar : -0.80 \\ -0.30
6-gerbera : -0.80 \\ -0.87
7-topraks : -1. \\ - 1.38
8-cimcime : -1.1 \\ -1.69
9-rapunzel : -1.2 \\ -1.71

Ay esin cok guzel kilo vermis canim yaa gunde kac saat yuruyoduki :):)

Bu hafta gercekten guzel sonuclari gorucem umid ediyorum en azindan :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…