- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
ayy sıkmayı çok severim ama uzun süredir yapmıyorum bol kacamaklı bi gün olmuşdünki menüm
Sabah
İki kayısı bi bardak ılık su
kahvaltı : 1 adet peynirli sıkma Eki Görüntüle 725609 :26:
Ara: 4 tane kayısı yemiştim yarım saat sonra patronum ölçümden geldi karpuz ölçmeye gitmişlerdi karpuz getirmişler yarım dilim karpuz da yedim
Öğlen : bir simit bir şalgam
Ara : 7 kiraz , çay bardagı nescafe bir adet
Akşam : 4 kaşık makarna bi tabak salata ekmek yok
Ara : 1 adet ek :18: Eki Görüntüle 725612
Su : 2.5 litre
Spor : 2 saat yürüyüş
ewet ben persembeyi yazmamıstım da gerberanın menülerinin hepsi yzıyookızlaar menüsü eksik olanlar spor listesine ekleyemiyorum eksk olanları söylüyorum gören duyan söylesin
zeynoşum bi daha diyom kusura bakma
zeynep abla çarşamba menüsü
rapunzel perşembe menüsü
gerbera cumartesi salı çarşamba perşembe menüsü eksik
paylaşırsanız sevinirim spor listesini paylaşıcam çünki
ben böyle hesapladım dogrudur heralde...ben yinede paylaşim
Aus
Cuma : spor yok
Cumartesi : 1 saat yürüyüş (temposuz),15 dk.twister,15 dk. ağırlık çalışması
Pazar : 1 saat yürüyüş hızlı tempo,15 dk twister,15 dk mekik aletinde mekik 300 e yakın
Pazartesi : Eve gediş geliş 1,5 saat yürüyüş , temposuz .
Salı : spor yok
Çarşamba: spor yok
Perşembe : spor yok
Toplam : 270 dakka spor
cimcime
Cuma : yarım saat yürüyüş,50 mekik,100 ip atlama,100 yan kaslar için,150 sırt kası için,300 twist,
Cumartesi : 30 dak.eliptikte 10 km yaptım,100 twist,50 mekik,
Pazar: 60 mekik,300 twist
Pazartesi : 45 dak.yürüyüş,600 tane ip atlama,200 twister,50 mekik,100 sırt kası için hareket,50 göğüs kası için,50 arka bacak 50 ön bacak için hareket
Salı : sabah 30 dak.akşam 50 dak.yürüyüş...
Çarşamba : spor yok
Perşembe:20 dk yürüyüş normal tempoda ,200 twist
Toplam : dakika olarak ben hesaplayamadım sen söylersin topraks
demmay
Cumartesi : spor yok
Pazar . spor yok
Pazartesi : spor yok
Toplam :
topraks
Cuma : yok
Pazar: spor yok
Pazartesi : spor 30 dk zumba
Salı : spor gündüz 15 dk ip atlama + 15 dk yer (karın,kalça,bel,bacak) hareketleri akşam 15 dk ip atlama +30 dk mezdeke
Çarşamba : 15 dk ip atlama+15 dk yer hareketleri
Perşembe : spor akşam kına boyunca kucağımda Su oynama+ 4 posta mesudiye horonu:)
Toplam :135 dakka
bahar
Cuma : sabah 60 akşam 60 dakka yüksek tempoda yürüyüş
Cumartesi : 1 saat hızlı yürüyüş
Pazar: 2 saat yürüyüş 30 dakka oynama 15 dakka twister
Pazartesi : 2 saat yürüyüş
Salı : sabah 60 dakka yürüyüş
Çarşamba :2 saat yürüyüş 15 dakka ip atlama 15 dakka twister 15 dakka yan göbek hareketleri
Perşembe : sabah 60 dakka akşam 60 dakka yürüyüş
Toplam :465 dakka
gogo
Cuma: 1 st. hızlı yürüme
Cumartesi : çarşıda 6 saat ful gezme alışveriş
Pazar : spor 1 st.yürüyüş
Pazartesi 30 dk. lesli (evde),20+20 mekik 20 çömelip kalkma 5 dk.hızlı koşma 10+10 yan bel hareketi
Salı : spor sabah zıplama ,60 dk.yürüyüş 10 dk.basketbol,30 dk.latin dansı (150 kal. cezamın yerine )
Çarşamba : 10dk.ip atlama,45 dk.lesli
Perşembe : 30 dk.tempolu yürüyüş
Toplam :700 dakka
zeynep
Cuma : 45 dakika hoca ile,30 dakıka kendim,sabah 25 dakıka tramvay durağına kadar hızlı tempoda yürüyüş,akşam 45 dakika hızlı tampoda yürüyüş
Cumartesi : 45 dakika hoca ile,30 dakika kendim spor aletleriyle,200 twist,150 mekik ( bunları evde yaptım,akşam eşimle 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Pazar : 90 dakika hızlı tempoda yürüyüş,150 mekik( 10 dakika felan sürdü),20 dakika parkta spor aletleriyle calıstık
Pazartesi : 45 dakika hoca ile,30 dakika kendim,carsıda kız kardeşimle 3 saatten fazla yürüyüş
Salı : 45 dakika hoca ile,30 dakika kendim 1 saat hızlı yürüyüs
Çarşamba:
Perşembe : 45 dakika hoca ile,30 dakika kendim spor aletleri ile,25 dakkada hızlı tampoda bazan koşarak yürüyüş bantında ( 125 kalori yakmışım),akşam 1 saat yürüyüş hızlı tempoda
Toplam :
gerbera
Cuma : 30ar dakikadan 3 kere yürüyüş
Cumartesi :
Pazar : gezinti
Pazartesi : 15 dk steper 250 mekik (yaklaşık 15 dakika sürdü
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam :
rapunzel
Cuma : 200 mekik 1 saat yürüyüş 20 dk twist step
Cumartesi : 1 saat yürüyüş 15 dk twist step 250 mekik
Pazar : 1 saat Pazar 30 dakka yürüyüş
Pazartesi : 15 dk steper 250 mekik yarım saat yürüyüş
Salı: 25 dk twister 250 mekik
Çarşamba: 2 saat yürüyüş
Perşembe : 1.5 saat yürüyüş
Toplam : 580 dk
herkez yinede kaç dakka spor yapmış toplarmı kontrol amaçlı ben bazı seyleri hesaplayamadım mesela 200 twist kaç dakika sürmüştür :44:
kızlaar menüsü eksik olanlar spor listesine ekleyemiyorum eksk olanları söylüyorum gören duyan söylesin
zeynoşum bi daha diyom kusura bakma
zeynep abla çarşamba menüsü
rapunzel perşembe menüsü
gerbera cumartesi salı çarşamba perşembe menüsü eksik
paylaşırsanız sevinirim spor listesini paylaşıcam çünki
ben yinede paylaşim
Aus
Pazar : 1 saat yürüyüş hızlı tempo,15 dk twister,15 dk mekik aletinde mekik 300 e yakın
cimcime
Cuma : yarım saat yürüyüş,50 mekik,100 ip atlama,100 yan kaslar için,150 sırt kası için,300 twist,
Pazartesi : 45 dak.yürüyüş,600 tane ip atlama,200 twister,50 mekik,100 sırt kası için hareket,50 göğüs kası için,50 arka bacak 50 ön bacak için hareket
demmay
Pazar . spor yok
Toplam :
topraks
Salı : spor gündüz 15 dk ip atlama + 15 dk yer (karın,kalça,bel,bacak) hareketleri akşam 15 dk ip atlama +30 dk mezdeke
Perşembe : spor akşam kına boyunca kucağımda Su oynama+ 4 posta mesudiye horonu:)
bahar
Çarşamba :2 saat yürüyüş 15 dakka ip atlama 15 dakka twister 15 dakka yan göbek hareketleri
gogo
Pazartesi 30 dk. lesli (evde),20+20 mekik 20 çömelip kalkma 5 dk.hızlı koşma 10+10 yan bel hareketi
Salı : spor sabah zıplama ,60 dk.yürüyüş 10 dk.basketbol,30 dk.latin dansı (150 kal. cezamın yerine )
zeynep
Cuma : 45 dakika hoca ile,30 dakıka kendim,sabah 25 dakıka tramvay durağına kadar hızlı tempoda yürüyüş,akşam 45 dakika hızlı tampoda yürüyüş
Cumartesi : 45 dakika hoca ile,30 dakika kendim spor aletleriyle,200 twist,150 mekik ( bunları evde yaptım,akşam eşimle 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Pazar : 90 dakika hızlı tempoda yürüyüş,150 mekik( 10 dakika felan sürdü),20 dakika parkta spor aletleriyle calıstık
Pazartesi : 45 dakika hoca ile,30 dakika kendim,carsıda kız kardeşimle 3 saatten fazla yürüyüş
Çarşamba:
Perşembe : 45 dakika hoca ile,30 dakika kendim spor aletleri ile,25 dakkada hızlı tampoda bazan koşarak yürüyüş bantında ( 125 kalori yakmışım),akşam 1 saat yürüyüş hızlı tempoda
Toplam :
gerbera
Cumartesi :
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam :
rapunzel
Perşembe
Toplam :
herkez yinede kaç dakka spor yapmış toplarmı kontrol amaçlı ben bazı seyleri hesaplayamadım mesela 200 twist kaç dakika sürmüştür :44:
canlar bugün benim evlilik yıldönümüm akşam eşimle yemeğe gidicez, sonra da gelemem anca yarın. gerçi yarın da küçük kuzumun doğumgünü
ben şimdiden aklımdakileri yazıyım sonrasına bakarız.
1-listeye giremediğimiz için her gün 15 dk ek spor
2- kilo alanlar hergün 20 dk ek spor
3- ikili yarış kazananlara 250 kalori ödül veya kaybedene ceza verme hakkı
4- Mesaj barajının altında kalanlara 350 kalori spor cezası
5- 400 kalori ödül veya 1 hafta boyunca kaçamaklara ceza verme hakkı( spor bakanlığı)
6-250 kalori ödül
şimdilik aklıma gelenler bunlar herkes payına düşeni alsın
bugün müsait olan bir arkadaşım bunun takibini yaparsa çok sevinirim.
iyi tatiller, arada paylaşıma da bakın kızlar ne olur benim acil çıkmam gerek
öpüldünüz
ben yinede paylaşim
Aus
cimcime
demmay
Pazar . spor yok
Toplam :
topraks
bahar
gogo
zeynep
Çarşamba:
Toplam :
gerbera
Cumartesi :
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam :
rapunzel
Perşembe
Toplam :
Canim persembe menunu simdi gordum ama cuma gununden itibaren kac kez baktim gerberanin menusunu bulamadimayy sıkmayı çok severim ama uzun süredir yapmıyorum bol kacamaklı bi gün olmuş
ewet ben persembeyi yazmamıstım da gerberanın menülerinin hepsi yzıyoo
iyi geceler bayanlar 8. takımdan size misafir geldim. haftalık spor tablonuza bayıldım. ödül ceza yöntemi süperr... herkese
Bu yontem gercekten guEl canim yaaa
200 twist ayarına göre değişir cnm 3,5 dk. 7 dk 10 dk sürebilir zorluk derecesine göre
Iste o yuzden dakika olarak yazilmayan seyleri hesaplayamadim canim yaa
günaydın kızlar istanbul ve türkiye olaylı bir sabaha uyandı, bugün fazla gelemem hem kızımın doğumgünü hem de gündemi takip etmeye çalışıyorum. Fırsat buldukça uğramaya çalışırım. öpüldünüzzzzz
[h=2]Oylama Formu[/h] Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7
OYLAMA FORMU
TAKIM NUMARASI : XXXXX
Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR
Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR
Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR
Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR
Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR
Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR
Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR
Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR
Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR
Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
sabah ılık su 50 zıplama
kepekli ekmeğe kaşarlı tost
domates salatalık şekersiz çay
ara 1 avuç patlamış mısır
öğlen ıspanak 4 kaşık
1 kaşık çerkez tavuğu
1 kaşık yoğurtlu kabak
1 dilim ekmek
2 ceviz 5-6 kuru yaban mersini
akşam milföy börek 2 tane
1 kase yoğurt
su 2 lt.
spor 1 st. yürüyüş
45 dk.zumba 350 kal.ceza yerine
15 dk. çeşitli hareket göbek bacak falan.sonunculuk cezası
öğlen biraz fazla olmuş.cuma günün menüsü
sabah bi bardak ılık su
bi tane peynirli tost bi bardak limonata
ara: 3 kayısı
öğlen : 1 simit iki küçük poaça bi bardak şalğam
ara: bi dilim karpuz
akşam : 4 küp fırında tavuk gögsü bi tabak salata bi dilim ekmek
ara:2 kayısı
spor : 60 dakka yürüyüş
su :3,5 litre
Kızlar inanılmaz yorgunum, hemen müenümü yazıp çıkacağım , ev perişan halde
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Ara; 1 şeftali
Öğlen 1 döner, Meşhur lavaşımla, (der çalışmaktan yemek yapamadım eşim dışarıdan söyledi)
Ara; Türk kahvesi (toktum başka birşey istemedim)
Akşam; 1 kase müsli
Ara; 6 form bisküvi
Su; 3lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?