Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim sporuna bayıldım :)))))

ausum . çiğdem geçmiş olsun kızlar :)
çiğdemim burdayım artık canım daha cokkk zaman geciricez :)

genede güzel menün

10 gün sonra tatlım

Yusufa yemek yediriyorum bir yandan , gece gireceğim geçmişe , oylama falan gördüm .
ay ben bu oylamayı yapamıyorum canlar ya

Canım 3 haftada açıklanıyor, ama vizede nedense 10 gün sonra açıklanmıştı, inşallah 10 gün sonra açıklanır ,
Canım bende çok stres yapıyorum , son günlere bıraktığım için . Hayattan soyutladım kendimi şu son 3 gün. Ben mr sonuçlarını sordu sandım Sınavsa evet 3 - 4 hafta sürer yine
ausum . çiğdem geçmiş olsun kızlar :)
çiğdemim burdayım artık canım daha cokkk zaman geciricez :)
Sağol canım , onlar bitti bende bittim , şöyle ayaklarımı uzattım hiç kalkmamak istiyorum oturduğum yerden.Boş boş tv izlemek istiyorum

dünkü menümü yazayım hemen
sabah
haşlanmış yumurta peynir domates soğan 2 dilim ekmek

ara
1 şeftali 1 çay bardağı süt

öğlen
4 taze fasulye
3 dilim ekmek
1 kase cacık

ara
yarım paket form kraker

ara 1 büyük bardak ayran

akşam
1 haşlanmış yumurta domates 2 dilim ekmek canım yemek istemedi

düğünde pasta dahi yemedik çünkü yağmur başlayınca dönmek zorunda kaldık

su 2 lt

spor 15 dk twist step + 15 dk yer hareketleri

öğlen 3 dilim akşam 2 dilim ekmek cok degilmi

iyiki yağmur yagmışda pasta yememişiniz

geçmiş olsun tekrar şu safra kesesi içinmi çekildin mr menüye bakılmaz zaten hastalık ve sınav szamanları sınavlar içinde geçmiş olsun

Oglen ekmek fazla olmus canin

Zeynep abla bu ne :)

Canim ben mr i sormustum

öğlen ekmek fazla olmuş.neyseki düğünde pasta yememişsin :)

Kizlar bisey dicem cuma gunu tartida 800 gran fazla cikmistim ya bugun sabah kahvalti yaptiktan sonra bi tartilim bakim dedim bi baktim 1.1 kilo vermisim havalara uctum iki gunde ole kilo verilirmi ya dedim bi kac kez daha tartildim dogru tartti annemlere dedim sizde tartilin onlarda tartildi dogru dedi insallah cumaya kadar super kilo veririm :):)
Ama iki gunde nasil oluyo anlamadim

Canım Cuma gününe kadar koru bu kilonu

inşallah verirsin.yarın aç karnına tartıl bakalım ne çıkcak :)

bu lesli yürüyüşü normal yürüyüşten fazla yoruyor kanter içinde kaldım.45 dk. lesli 90 dk.yürüyüşe eş değer sayılsınn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…