canım benim sınavın nasıl geçti...:26:
Kızlaaar benim oğlan buzdolabının derecesini 5'e getirmiş ve ne varsa donmuş,Bugün sabah ne yiyeceğimi şaşırdım, Eşimin vaktide yok markete gitsin,bütün günne yapacağım benKuru fasulye koydum ocağa yanınada turşu, tüm günböylemiidare edeceğizyaa Ne meyve kalmış ne birşey Neyse dönüyorum dün kimenümü yazmaya
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı; Yaşadığım stresten dolayı midem bulanıyordu sadece 1bardak süt içip gittim sınava Arkadaş orda da simit verdi 1 lokmalık kopardım yedim
Ara; eti form mısır patlağı 2 tane
Öğlen; Kahvaltı yapmaıdğımdan eşim kahvaltı hazırlamış, 1 haşlanmış yumurta,bol yeşillik, 1fincan çay, birazcık peynir
Ara; Uyudum yok
Akşam; 7 kepçe Mercimek çorba3 dilim ekmek
Ara; bitki çayı, 3 dilim üçgen karpuz
Su; 25 lt
Spor; yine sınav :26:
Bugün diyeti sil baştan yapacaktım, Ama oğlumun azizliğine uğradım. Mersin'e muhtemelen Bu perşembe bile gidebilirim, Maaşı bekliyoruz, Yattığı gibi en ucuz hangi günse o zaman alacağız bileti kesin birşey söyleyemiyorum. Ablamın evde interneti var, İnşallah ordan girmeye özen göstereceğim...
10 gündür evi doğru düzgün temizlemiyordum, ben kaçtım, pasaklı bir ev beni bekler
İnan bilmiyorum canım , ben iyi geçti dediklerimden hep kötü aldım, kötüdediklerimden iyi aldımBakalım Bu hafta içi cevaplar yayınlanır, 2 dersin şıklarının bir kısmı aklımda o 2 dersim en düşük, cevaplar açıklansın ona göre bakacağım...
Senin nasıl geçti
canım benim 7 kepçe çorbayı nasıl içtin sen öyle...kolay gelsin canım benim..
benimde aynen en kötüsü 2 sorumu finansal yönetimden son dakikada sildim başka şıkları işaretledim çok pişmanımdoğruları silip yanlışları işaretlemişim gitti 2 sorum... bende 1 dersi sadece aldım bakalım cevaplarda ona bakarım en azından.
ben öğlen arası için çıkacağım yerimde oturunca iş veriyorlar ben kaçtım gelirim öğlenden sonra..
Kendim yaptım diye söylemiyorum, çok güzle olmuştuCanım ben işte stresli zamanlarda çok dengesiz oluyorum beslenmeaçısından, Sınav stresi, Birde Cumartesi gecesi Komşularla Mangal dumanı yüzünden Polis çağırdık onun stresi, 2 gecedir uykusuzluk derken durum bu
:26:her kepçe çorba 1 dilim ekmek yanında bide ekmek yemişsinKendim yaptım diye söylemiyorum, çok güzle olmuştuCanım ben işte stresli zamanlarda çok dengesiz oluyorum beslenmeaçısından, Sınav stresi, Birde Cumartesi gecesi Komşularla Mangal dumanı yüzünden Polis çağırdık onun stresi, 2 gecedir uykusuzluk derken durum bu
canım benim madem sitreste olduğunda çok yiyiyorsun kendini sitresten uzak tut.dün akşam kızım yoğut ekmek istedi verdim 1 saat önünde durdu 1 tatlı kaşığı tek yedi.annciğim ben çok stresliyim moralim bozuk o yüzden miğdeme ağrı giriyor yiyemiyorum ded.4,5 yaşındasın ne stresi dedim.hafta sonunu senin yüzünden evde geçirdim.karşıdan havai fişek atıyorlar göremiyorum daha da saydırma sinirleniyorum dedi.bende eşimde güldük.o bile sitresten kaçmak adına beni susturdu.sende kendine hakim ol sinirliyken stresliyken canım benim..
canım benim madem sitreste olduğunda çok yiyiyorsun kendini sitresten uzak tut.dün akşam kızım yoğut ekmek istedi verdim 1 saat önünde durdu 1 tatlı kaşığı tek yedi.annciğim ben çok stresliyim moralim bozuk o yüzden miğdeme ağrı giriyor yiyemiyorum ded.4,5 yaşındasın ne stresi dedim.hafta sonunu senin yüzünden evde geçirdim.karşıdan havai fişek atıyorlar göremiyorum daha da saydırma sinirleniyorum dedi.bende eşimde güldük.o bile sitresten kaçmak adına beni susturdu.sende kendine hakim ol sinirliyken stresliyken canım benim..
selam kızlar eminim hepiniz Türkiyedeki gündemi takip ediyorsunuzdur. Burası yeri olmayabilir ama ülkemizde bu denli ciddi olaylar dönerken burada diyet sohbeti yapmak bana en azından şu an için zor geliyor. Affınıza sığınarak mola vermek istiyorum. Bu arada takımı ayakta tutun siz canlar, çok üzgünüm. Aynı şekilde bir tercihi olan varsa o da bu hakkını kullanabilir.
:26:her kepçe çorba 1 dilim ekmek yanında bide ekmek yemişsin
dün bende çok acıktım nedense 2 kase yoğurt yedim kedim yapmıştım datuzlu karabiberli
Ah canım stres benim göbek adım ne diyosun senO kızınıda yirim ben yirim
Topraks bizde gündemi takip ediyoruz ama Gündem tamam ama sağlıkta ayrı değilmi? Biz burada keyfi kilo vermiyoruz ki? Sağlığımız için kilo vermeye çalışıyoruz.. Eğer bu grup böyle sürekli sekteye uğrayacaksa söylemeniz yeterli...
bizde haberleri seyerdiyoruz ama bu platforma konuyu asla taşımıyoruz sağlıklı bir biçimde kilolarımızı vermeye devam edelimcanım sekteye uğrayacak bişey yok, burası bir takım her üye zaten paylaşım yapmakla burayı sağlam tutmakla sorumlu, ben şunu da yazabilirdim: kızlar .... sorunum var olduğum yerde internet yok gelemiyorum arada uğrarım, gelicem. O zaman ne değişecekti ben kaç gündür televizyon karşısında hemen hemen uyumadan zaman geçiriyorum, herkesin öncelikleri farklı olabilir, ben bunda bir sorun görmüyorum. Olayların sıcağı bir geçsin konuşuruz yine...
Bu arada herkes oylarını kullanmayı bitirince paylaşımda yayınlayacağız.
Neden 4 dakika zeynep abla anlamadim
gökçe burası yeri değil bu konu için böyle şeyler yapmayın ve herkesin fikrine saygı duyun
bizde haberleri seyerdiyoruz ama bu platforma konuyu asla taşımıyoruz sağlıklı bir biçimde kilolarımızı vermeye devam edelim
evet cok haklısın canım benim ama bu platforumun amacı çok faklı ben burda sizlerle cok mutluyum öylede kalalım kaptanımzeynep ben saygısız bir açıklama yapmadım cümlelerimi tekrar okudum saygısız bir kelime mi var acaba? sadece durumumu izah ettim, kimseye de seyretmiyorsunuz demedim. Nerenin neyin yeri olduğunu anlayabilecek kapasitedeyim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?