evet cok haklısın canım benim ama bu platforumun amacı çok faklı ben burda sizlerle cok mutluyum öylede kalalım kaptanımburda sadece şişkoyken nasıl çıtır anneler olucaz o nu konuşalım :))))
ben o paşayı varya :)) dondurur canım istedikçe yerim :)))) 7 kepçe mercimek çorbasına bayıldım :))))Kızlaaar benim oğlan buzdolabının derecesini 5'e getirmiş ve ne varsa donmuş,Bugün sabah ne yiyeceğimi şaşırdım, Eşimin vaktide yok markete gitsin,bütün günne yapacağım benKuru fasulye koydum ocağa yanınada turşu, tüm günböylemiidare edeceğizyaa Ne meyve kalmış ne birşey Neyse dönüyorum dün kimenümü yazmaya
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı; Yaşadığım stresten dolayı midem bulanıyordu sadece 1bardak süt içip gittim sınava Arkadaş orda da simit verdi 1 lokmalık kopardım yedim
Ara; eti form mısır patlağı 2 tane
Öğlen; Kahvaltı yapmaıdğımdan eşim kahvaltı hazırlamış, 1 haşlanmış yumurta,bol yeşillik, 1fincan çay, birazcık peynir
Ara; Uyudum yok
Akşam; 7 kepçe Mercimek çorba3 dilim ekmek
Ara; bitki çayı, 3 dilim üçgen karpuz
Su; 25 lt
Spor; yine sınav :26:
Bugün diyeti sil baştan yapacaktım, Ama oğlumun azizliğine uğradım. Mersin'e muhtemelen Bu perşembe bile gidebilirim, Maaşı bekliyoruz, Yattığı gibi en ucuz hangi günse o zaman alacağız bileti kesin birşey söyleyemiyorum. Ablamın evde interneti var, İnşallah ordan girmeye özen göstereceğim...
10 gündür evi doğru düzgün temizlemiyordum, ben kaçtım, pasaklı bir ev beni bekler
sana müsaade yok :))))) hiç bir yere gidemezsin kaptanlar gemiyi en son terk edermiş kuzucuğum :)))))ya kalalım ben konuyu tartışmak için yazmadım sadece neysem oyum ben, dosdoğru hissettiğim gibi bir açıklama yaptım. Konu ile ilgili fikir bile beyan etmedim, benim önceliğim şu an yön değiştiği için sizden müsade istedim, diğer sınavı vs. olan arkadaşlar gibi, bişey yok yani:)
sana müsaade yok :))))) hiç bir yere gidemezsin kaptanlar gemiyi en son terk edermiş kuzucuğum :)))))
heee ozaman tamam :)))) ama tamamen bırakmıcaksın degilmiterk etmedim bütün gün giremiycem eskisi gibi o kadar idare edin dedim, o kadar da hatrımız yok mu yani
zeynep ben çıkıcam şimdi listelere de bakamadım, akşama belki... görüşürüz, iyi akşamlar
gökçe canım benim nerde bu milletgündüz girmeye ceza ver canım bu böyle olmucak akşamları girip yorum yapmakla olmaz bu böyle hadı gogoyu anlıyorum kadın çalışıyor evde olduğu zaman bol bol burda da diğerleri nerde ne nazeretleri var anlamıyorum ya tepki gösteriyorum olmuyor susuyorum olmuyor ya allah allah
canım ya ben oy kullanamıyorum yapamdım dün uğraştım olmadı akşam 11 gibi gelirmisin bana anlatsan bende çıkıyorum simdi
güzel olcakmış ama öğlen olmamış.Gunaydinnn :)
Pazar gunun menusu
Sabah
Iki dilim ekmek
Bi tane yumurta tavada pismis
Domates , salatalik
Cay
Ara yok kahvaltiyi gec yapmistik
Oglen yarim hamburger yarim kola biraz cips
Ara bi adet misir
Aksam 3 kasik kiyma sote
1 dilim ekmek
1 tabak salata
Su 3 litre
Spor : 90 dakika yuruyus
10 dakika gobek hareketleri
Gonca abla sabah tartildim ayni cikti :)
sınavlar bitti artık düzenli yemeye başlarsınız :)günaydın şekerler sonunda sınav sitresini geride bıraktım..iyi ya da kötü bitti sonun da..
menülerimi yazayım sınavdan dolayı hafta sonu biraz düzensizdi..
31.05.2013 cuma:
sabah:
4 adet gün kurusu kaysı(2 bardak sıcak su)
salata (2 kaşık lor peynir,1 domates,1 salatalık,nane,maydanoz)
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
ara:
3 adet erik,
öğle:
5 kaşık sebzeli köfte,
1 adet sandiviç ekmaek,
1 bardak ayran,
ara:
1 bardak meyve suyu,
akşam:
2 kaşık lor peynir,
2 dilim ekmek,
1 adet domates, 2 adet salatalık, 1 adet kırmızı acı biber,1 kaşık lor peyniri,
1 ince dilim köy peyniri,
2 bardak çay,
ara:
1 erik,1 nektari,
su:3 lt den fazla
spor:
500 ip atlama,
25 dak,yürüyüş,
200 twist,
01.06.2013 cumartesi:
sabah:
4 adet gün kurusu kaysıü,
2 dilim tırnaklı ekmek,
1 k.k peynir,
1 kaşık lor peynir,
1 domates,1 salatalık,
1 çatal ucunda omlet,
3 y.zeytin,
3 bardak çay,
ara:
1 adet şeftli,
öğle:
saat 16:30 da yedim sınavımdan dolayı...
4 kaşık patlıcan yemeği,
5 kaşık pirinç pilavı,
2 bardak ayran
öğleni geç yediğim için akşamaı yiyemedim.
ara:3 adet kırmızı erik,3 adet yeşil erik,
su:3 lt den fazla,
spor:
30 dak yürüyüş koşma modunda sınava geç kalmıştım otobüs gelmedi bir başka durağa kadar koştum.aktarma yapmam lazımdı gerek kalmadı
02.06.2013 pazar:
sabah:
4 adet gün kurusu kaysı (2 bardak sıcak su)
1 k.k peynir,
1 kaşık lor peynir,
1 domates,1 salatalık,
3 çatal ucunda omlet,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
ara:
1adet şeftali,
öğle: 16: 30 da yedim,
1 tam lavaş ekmekte tavuk döner,
1 bardak ayran,
ara:3 adet erik,2 gün kurusu kaysı,
akşam:
10 :30 da yedim arkadaşlar bugün oruç tatacağım için bu saate yedim,
3 kaşık patlıcan yemeği 1 ince dilim karpuz....
su:
3 lt den fazla,
spor malesef yok çok yorulmuştum yapamadım..
geçmiş olsun canım..7 kepçe çorba süper.Kızlaaar benim oğlan buzdolabının derecesini 5'e getirmiş ve ne varsa donmuş,Bugün sabah ne yiyeceğimi şaşırdım, Eşimin vaktide yok markete gitsin,bütün günne yapacağım benKuru fasulye koydum ocağa yanınada turşu, tüm günböylemiidare edeceğizyaa Ne meyve kalmış ne birşey Neyse dönüyorum dün kimenümü yazmaya
Kahvaltı; Yaşadığım stresten dolayı midem bulanıyordu sadece 1bardak süt içip gittim sınava Arkadaş orda da simit verdi 1 lokmalık kopardım yedim
Öğlen; Kahvaltı yapmaıdğımdan eşim kahvaltı hazırlamış, 1 haşlanmış yumurta,bol yeşillik, 1fincan çay, birazcık peynir
Ara; Uyudum yok
Su; 25 lt
Bugün diyeti sil baştan yapacaktım, Ama oğlumun azizliğine uğradım. Mersin'e muhtemelen Bu perşembe bile gidebilirim, Maaşı bekliyoruz, Yattığı gibi en ucuz hangi günse o zaman alacağız bileti kesin birşey söyleyemiyorum. Ablamın evde interneti var, İnşallah ordan girmeye özen göstereceğim...
10 gündür evi doğru düzgün temizlemiyordum, ben kaçtım, pasaklı bir ev beni bekler
bende takipteyim.buraya gelmek yada gelmemek kişisel tercih tabiki,saygı duyarım...selam kızlar eminim hepiniz Türkiyedeki gündemi takip ediyorsunuzdur. Burası yeri olmayabilir ama ülkemizde bu denli ciddi olaylar dönerken burada diyet sohbeti yapmak bana en azından şu an için zor geliyor. Affınıza sığınarak mola vermek istiyorum. Bu arada takımı ayakta tutun siz canlar, çok üzgünüm. Aynı şekilde bir tercihi olan varsa o da bu hakkını kullanabilir.
gökçe canım benim nerde bu milletgündüz girmeye ceza ver canım bu böyle olmucak akşamları girip yorum yapmakla olmaz bu böyle hadı gogoyu anlıyorum kadın çalışıyor evde olduğu zaman bol bol burda da diğerleri nerde ne nazeretleri var anlamıyorum ya tepki gösteriyorum olmuyor susuyorum olmuyor ya allah allah
inşalaah alt üst olmaz canım ya yaptıgın sporları dakika olarak yazarmısıncanım benim bende cuma 66,100 çıktım cumartesi 64,8 çıktım..şişlıkler gidiyor ama inşallah cumaya alt üst olmaz..
canım benim 200 twisti 4 ile 5 dakika arasında yapıyorum.
menüler güzel görünüyo canım döner dışındagünaydın şekerler sonunda sınav sitresini geride bıraktım..iyi ya da kötü bitti sonun da..
menülerimi yazayım sınavdan dolayı hafta sonu biraz düzensizdi..
31.05.2013 cuma:
sabah:
4 adet gün kurusu kaysı(2 bardak sıcak su)
salata (2 kaşık lor peynir,1 domates,1 salatalık,nane,maydanoz)
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
ara:
3 adet erik,
öğle:
5 kaşık sebzeli köfte,
1 adet sandiviç ekmaek,
1 bardak ayran,
ara:
1 bardak meyve suyu,
akşam:
2 kaşık lor peynir,
2 dilim ekmek,
1 adet domates, 2 adet salatalık, 1 adet kırmızı acı biber,1 kaşık lor peyniri,
1 ince dilim köy peyniri,
2 bardak çay,
ara:
1 erik,1 nektari,
su:3 lt den fazla
spor:
500 ip atlama,
25 dak,yürüyüş,
200 twist,
01.06.2013 cumartesi:
sabah:
4 adet gün kurusu kaysıü,
2 dilim tırnaklı ekmek,
1 k.k peynir,
1 kaşık lor peynir,
1 domates,1 salatalık,
1 çatal ucunda omlet,
3 y.zeytin,
3 bardak çay,
ara:
1 adet şeftli,
öğle:
saat 16:30 da yedim sınavımdan dolayı...
4 kaşık patlıcan yemeği,
5 kaşık pirinç pilavı,
2 bardak ayran
öğleni geç yediğim için akşamaı yiyemedim.
ara:3 adet kırmızı erik,3 adet yeşil erik,
su:3 lt den fazla,
spor:
30 dak yürüyüş koşma modunda sınava geç kalmıştım otobüs gelmedi bir başka durağa kadar koştum.aktarma yapmam lazımdı gerek kalmadı
02.06.2013 pazar:
sabah:
4 adet gün kurusu kaysı (2 bardak sıcak su)
1 k.k peynir,
1 kaşık lor peynir,
1 domates,1 salatalık,
3 çatal ucunda omlet,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
ara:
1adet şeftali,
öğle: 16: 30 da yedim,
1 tam lavaş ekmekte tavuk döner,
1 bardak ayran,
ara:3 adet erik,2 gün kurusu kaysı,
akşam:
10 :30 da yedim arkadaşlar bugün oruç tatacağım için bu saate yedim,
3 kaşık patlıcan yemeği 1 ince dilim karpuz....
su:
3 lt den fazla,
spor malesef yok çok yorulmuştum yapamadım..
bugün öglene kadar carsıdaydım 3 saat yürüdüm canm kapkara olmuşumneden kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
7 kepçe ve 3 dilim ekmek heeeKızlaaar benim oğlan buzdolabının derecesini 5'e getirmiş ve ne varsa donmuş,Bugün sabah ne yiyeceğimi şaşırdım, Eşimin vaktide yok markete gitsin,bütün günne yapacağım benKuru fasulye koydum ocağa yanınada turşu, tüm günböylemiidare edeceğizyaa Ne meyve kalmış ne birşey Neyse dönüyorum dün kimenümü yazmaya
Ara; Uyudum yok
Su; 25 lt
anam onlarda ne kadar seviyor mangalı töbe töbe insanın komşuları üzerindede hakları vardır öteki tarafda hesabını sorarsın sende canım bozma moralini allahlarından bulsunlarKendim yaptım diye söylemiyorum, çok güzle olmuştuCanım ben işte stresli zamanlarda çok dengesiz oluyorum beslenmeaçısından, Sınav stresi, Birde Cumartesi gecesi Komşularla Mangal dumanı yüzünden Polis çağırdık onun stresi, 2 gecedir uykusuzluk derken durum bu
bende şimdi evi süpürdüm sildim spor olsun diyo ohh
Bende temizliğimebaşlayayım,gçörüşürz canım
yaaa ben yerim o dilleri yaaa bu yaşda cocuk stresli ilerisini düşünemiyorumcanım benim madem sitreste olduğunda çok yiyiyorsun kendini sitresten uzak tut.dün akşam kızım yoğut ekmek istedi verdim 1 saat önünde durdu 1 tatlı kaşığı tek yedi.annciğim ben çok stresliyim moralim bozuk o yüzden miğdeme ağrı giriyor yiyemiyorum ded.4,5 yaşındasın ne stresi dedim.hafta sonunu senin yüzünden evde geçirdim.karşıdan havai fişek atıyorlar göremiyorum daha da saydırma sinirleniyorum dedi.bende eşimde güldük.o bile sitresten kaçmak adına beni susturdu.sende kendine hakim ol sinirliyken stresliyken canım benim..
neeeeeeselam kızlar eminim hepiniz Türkiyedeki gündemi takip ediyorsunuzdur. Burası yeri olmayabilir ama ülkemizde bu denli ciddi olaylar dönerken burada diyet sohbeti yapmak bana en azından şu an için zor geliyor. Affınıza sığınarak mola vermek istiyorum. Bu arada takımı ayakta tutun siz canlar, çok üzgünüm. Aynı şekilde bir tercihi olan varsa o da bu hakkını kullanabilir.
karabiberli yogurtmu:26:her kepçe çorba 1 dilim ekmek yanında bide ekmek yemişsin
dün bende çok acıktım nedense 2 kase yoğurt yedim kedim yapmıştım datuzlu karabiberli
bence cok haklısın zeynoşumbizde haberleri seyerdiyoruz ama bu platforma konuyu asla taşımıyoruz sağlıklı bir biçimde kilolarımızı vermeye devam edelim
valla akşama kadar canım cıktı zeynep abla ögleden sonra koltukda uyuya kalmışım :2::2:canım 45 yazıcaktım 5e basmamışımda bu millet nerde ya 3 kişimi var takımda(((
ara ara gel bari özlettirme kendiniya kalalım ben konuyu tartışmak için yazmadım sadece neysem oyum ben, dosdoğru hissettiğim gibi bir açıklama yaptım. Konu ile ilgili fikir bile beyan etmedim, benim önceliğim şu an yön değiştiği için sizden müsade istedim, diğer sınavı vs. olan arkadaşlar gibi, bişey yok yani:)
ben burdayım zeynoşum öglenleri ama bugün işim vardıgökçe canım benim nerde bu milletgündüz girmeye ceza ver canım bu böyle olmucak akşamları girip yorum yapmakla olmaz bu böyle hadı gogoyu anlıyorum kadın çalışıyor evde olduğu zaman bol bol burda da diğerleri nerde ne nazeretleri var anlamıyorum ya tepki gösteriyorum olmuyor susuyorum olmuyor ya allah allah
zeynep abla o oylama seyi alıntıla de alta dogru in evet/ hayır yazıyo ya evet demek istiyorsan /hayır yazana sil sadece evet yazsın sen yazma sonra hayırmı demekmi istiyosun evet/ yazanı sil tamam en sonda cevapla en alta bişiler yaz yoksa 15 karakter yazmadın diyocanım ya ben oy kullanamıyorum yapamdım dün uğraştım olmadı akşam 11 gibi gelirmisin bana anlatsan bende çıkıyorum simdi
senin sebebin var canım gelmemekde kendini zorlamagüzel olcakmış ama öğlen olmamış.
sınavlar bitti artık düzenli yemeye başlarsınız :)
geçmiş olsun canım..7 kepçe çorba süper.
bende takipteyim.buraya gelmek yada gelmemek kişisel tercih tabiki,saygı duyarım...
evet ben artık normal çalışma düzenime döndüm.artık akşamları girebilirim.nöbetim ve nebet iznim olucak ama 2 yada 3 gün..sabahları erken kalkıyorum daha erken kalkabilirsem sabah menümü yazarım ama yazamazsam akşamları yazıcam
öglen az geldi bana spor felan güzel olmuşsabah ılık su 50 zıplama
yarım yağsız peynirli gözleme şekersiz çay
ara 3 ceviz
öğlen 2 biber dolması yoğurt
1 kepçe çorba
ara 3-4 çilek 5-6 kiraz 1 su bardağı süt
akşam az somon salata 2 dilim ekmek
ara yaban mersini kurusu 5-6 tane
su 2 lt.
spor 30 dk.yürüyüş (15dk.ceza yerine)
45 dk.lesli yürüyüşü
yeşil çay mate çayı
bende dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim tam.bug.ekmeği
bol maydonoz
salatalık domates
ara
3 kayısı 1 su bardağı süt
öğlen
et sote
bol salata
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
ailecek piknikteydik onlar kıymalı pide yedi ben yemedim
3 kaşık türlü
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
bol yeşillik
ara 4 5 tane kiraz
su 3 lt geçmiştir
spor
sabah 6 da uyandık eşimle parka yürüyüşü çıktık
90 dakika yürüdük ve 20 dadika parktaki spor aletleriyleriyle calıstım
bende dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim tam.bug.ekmeği
bol maydonoz
salatalık domates
ara
3 kayısı 1 su bardağı süt
öğlen
et sote
bol salata
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
ailecek piknikteydik onlar kıymalı pide yedi ben yemedim
3 kaşık türlü
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
bol yeşillik
ara 4 5 tane kiraz
su 3 lt geçmiştir
spor
sabah 6 da uyandık eşimle parka yürüyüşü çıktık
90 dakika yürüdük ve 20 dadika parktaki spor aletleriyleriyle calıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?