Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet cok haklısın canım benim ama bu platforumun amacı çok faklı ben burda sizlerle cok mutluyum öylede kalalım kaptanım burda sadece şişkoyken nasıl çıtır anneler olucaz o nu konuşalım :))))

ya kalalım ben konuyu tartışmak için yazmadım sadece neysem oyum ben, dosdoğru hissettiğim gibi bir açıklama yaptım. Konu ile ilgili fikir bile beyan etmedim, benim önceliğim şu an yön değiştiği için sizden müsade istedim, diğer sınavı vs. olan arkadaşlar gibi, bişey yok yani:)

ben o paşayı varya :)) dondurur canım istedikçe yerim :)))) 7 kepçe mercimek çorbasına bayıldım :))))
eger serbest olsun bir düdüklü çorba içicem bende birgün
menün genede güzel bitanem

sana müsaade yok :))))) hiç bir yere gidemezsin kaptanlar gemiyi en son terk edermiş kuzucuğum :)))))

gökçe canım benim nerde bu millet gündüz girmeye ceza ver canım bu böyle olmucak akşamları girip yorum yapmakla olmaz bu böyle hadı gogoyu anlıyorum kadın çalışıyor evde olduğu zaman bol bol burda da diğerleri nerde ne nazeretleri var anlamıyorum ya tepki gösteriyorum olmuyor susuyorum olmuyor ya allah allah

zeynep ben çıkıcam şimdi listelere de bakamadım, akşama belki... görüşürüz, iyi akşamlar

bu hafta yeni genel kurallar gelicek ona göre biz de karar defterimizi güncelliycez, belki yeni kişiler de alırız ama şimdiden bişey diyemiyorum, bakıcaz

güzel olcakmış ama öğlen olmamış.
sınavlar bitti artık düzenli yemeye başlarsınız :)
geçmiş olsun canım..7 kepçe çorba süper.
bende takipteyim.buraya gelmek yada gelmemek kişisel tercih tabiki,saygı duyarım...

evet ben artık normal çalışma düzenime döndüm.artık akşamları girebilirim.nöbetim ve nebet iznim olucak ama 2 yada 3 gün..sabahları erken kalkıyorum daha erken kalkabilirsem sabah menümü yazarım ama yazamazsam akşamları yazıcam

sabah ılık su 50 zıplama
yarım yağsız peynirli gözleme şekersiz çay

ara 3 ceviz

öğlen 2 biber dolması yoğurt
1 kepçe çorba

ara 3-4 çilek 5-6 kiraz 1 su bardağı süt

akşam az somon salata 2 dilim ekmek

ara yaban mersini kurusu 5-6 tane

su 2 lt.
spor 30 dk.yürüyüş (15dk.ceza yerine)
45 dk.lesli yürüyüşü
yeşil çay mate çayı

bende dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim tam.bug.ekmeği
bol maydonoz
salatalık domates
ara
3 kayısı 1 su bardağı süt
öğlen
et sote
bol salata
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
ailecek piknikteydik onlar kıymalı pide yedi ben yemedim
3 kaşık türlü
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
bol yeşillik
ara 4 5 tane kiraz
su 3 lt geçmiştir
spor
sabah 6 da uyandık eşimle parka yürüyüşü çıktık
90 dakika yürüdük ve 20 dadika parktaki spor aletleriyleriyle calıstım

ben geldiimmmm
canım benim bende cuma 66,100 çıktım cumartesi 64,8 çıktım..şişlıkler gidiyor ama inşallah cumaya alt üst olmaz..

canım benim 200 twisti 4 ile 5 dakika arasında yapıyorum.
inşalaah alt üst olmaz canım ya yaptıgın sporları dakika olarak yazarmısın
menüler güzel görünüyo canım döner dışında
neden kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bugün öglene kadar carsıdaydım 3 saat yürüdüm canm kapkara olmuşum dellendim güneş ne ara kararttıysa beni işden cıkıyorum ya onları hallettim daha bitmedi yarında gidicem
7 kepçe ve 3 dilim ekmek heee bide beni begenmiyordun yaktım çıranı
anam onlarda ne kadar seviyor mangalı töbe töbe insanın komşuları üzerindede hakları vardır öteki tarafda hesabını sorarsın sende canım bozma moralini allahlarından bulsunlar

Bende temizliğimebaşlayayım,gçörüşürz canım
bende şimdi evi süpürdüm sildim spor olsun diyo ohh mutfak dolabı yapılıyo bi bitseydi hergün evi siliyom yahu toz oluyo ev
yaaa ben yerim o dilleri yaaa bu yaşda cocuk stresli ilerisini düşünemiyorum burda olsaydı ıstırırdım heryerlerini
neeeeee gidiyomusunn amaan iyice tadı kaçıyo bizim takımında ha
:26:her kepçe çorba 1 dilim ekmek yanında bide ekmek yemişsin

dün bende çok acıktım nedense 2 kase yoğurt yedim kedim yapmıştım da tuzlu karabiberli
karabiberli yogurtmu tadı nasıl bişi canım
bizde haberleri seyerdiyoruz ama bu platforma konuyu asla taşımıyoruz sağlıklı bir biçimde kilolarımızı vermeye devam edelim
bence cok haklısın zeynoşum
canım 45 yazıcaktım 5e basmamışımda bu millet nerde ya 3 kişimi var takımda (((
valla akşama kadar canım cıktı zeynep abla ögleden sonra koltukda uyuya kalmışım :2::2:
ara ara gel bari özlettirme kendini
ben burdayım zeynoşum öglenleri ama bugün işim vardı
canım ya ben oy kullanamıyorum yapamdım dün uğraştım olmadı akşam 11 gibi gelirmisin bana anlatsan bende çıkıyorum simdi
zeynep abla o oylama seyi alıntıla de alta dogru in evet/ hayır yazıyo ya evet demek istiyorsan /hayır yazana sil sadece evet yazsın sen yazma sonra hayırmı demekmi istiyosun evet/ yazanı sil tamam en sonda cevapla en alta bişiler yaz yoksa 15 karakter yazmadın diyo
senin sebebin var canım gelmemekde kendini zorlama
öglen az geldi bana spor felan güzel olmuş

güzel menü ve güzel spor zeynoşuummm

menülerini paylaşmayanlar paylaşsın lütfenn

spor menüsünü paylaşıyorum şimdiye kadar paylaşanların eksik olanlar eklesin

zeynep
Cuma : 45 dakika hoca ile,35 dakika spor aletleriyle,sabah 20 dakika hızlı yürüyüş,akşam 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Cumartesi : 45 dakika hoca ile,35 dakika kendim,akşam 1 saat hızlı tempoda yürüyüş,10 dakika spor aletleriyle calıstım
Pazar : sabah 6 da uyandık eşimle parka yürüyüşü çıktık
90 dakika yürüdük ve 20 dadika parktaki spor aletleriyleriyle calıstım
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 420 dakika

gogo
Cuma:1 st. Yürüyüş,45 dk.zumba,15 dk. çeşitli hareket göbek bacak falan
Cumartesi : spor 15 dk.ip atlama bu haftaki cezamız,30 dk.kızımlafutbol voleybol koşturma
60 dk.yürüyüş,200 twist, 100 kol hareketi,100 bisiklet 100 yan bel hareketi,bunları spor aletlerinde yaptım.toplam 15 dk. Sürmüştür.toplam 120 dk.yapıyoo.
Pazar : spor 30 dk.yürüyüş (15dk.ceza yerine),45 dk.lesli yürüyüşü
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 300 dakika

bahar
Cuma : sabah 60 yüksek tempoda yürüyüş (60 – 35= 25 dakika )
Cumartesi : Sabah 10 dakka twist,Ogleden sonra 10+15 dakika internette gobek hareketleri,20 dakika leslie 1 level,15 dakika mekik gobek hareketleri ,Aksam 10 dakika bacak hareketleri(80-35 = 45 dakika)
Pazar: 100 dakika spor yaomıştım 35 i çıkarttım cezadan 65 dakika
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 135 dakika

cimcime
Cuma : 500 ip atlama,25 dak,yürüyüş,200 twist,
Cumartesi : 30 dak yürüyüş
Pazar: yok
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam :
Canım benim 500 ip atlama ve 200 twist kaç dakika sürdü bide 35 dakika cıkarıyoruz hergün ceza aldık bide ben sana ceza vermiştim

demmay
Cuma : spor yok
Cumartesi : spor yok
Pazar : spor yok
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 0 dakika

Aus
Cuma : spor yok
Cumartesi : spor yok
Pazar :
Pazartesi :

Salı :
Çarşamba :
Perşembe :

Toplam : 0 dakika

gerbera
Cuma :
Cumartesi : spor 15 dk twist step + 15 dk yer hareketleri
Pazar :
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :

Toplam :

rapunzel
Cuma :
Cumartesi :
Pazar :
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe
:
Toplam :

topraks
Cuma :
Cumartesi :
Pazar:
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :

Toplam :

Son düzenleme:

menü güzel olmuş sporda güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…