- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
[h=2]Oylama Formu[/h] Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7
OYLAMA FORMU
TAKIM NUMARASI : XXXXX
Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET /
Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
/ HAYIR
Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET /
Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
/ HAYIR
Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET /
Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET /
Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET /
Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET /
Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET /
Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET /
Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / COLOR]
Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET /
Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET /
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET /
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
oylarımı doğru bir sekilde kullanmışımdır inşallah
bende fark ettim silip tekrarmı yapıcamson soruyu yapmamışsın..
bende fark ettim silip tekrarmı yapıcam?
öğlen olmamış canım sporda az geldi bana bide 35 dakikasını düşüyoruzcuma menüsü
sabah
klasik kahvaltı
ara
1 dilim karpuz
öğlen
minicik bir poaça 2 bardak bitki çayı
ara
1 bardak limonata
akşam
3 kaşık makarna sebze yemeği yoğurt
spor
1 saat yürüyüş
su
2 lt olmuştur
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta yarım simit domates soğan
ara
2 kayısı
öğlen
2 yağsız mücver
yoğurt
ara
1 dilim karpuz
akşam
öğlenle birleşti sayılır
ara
1 kase yoğurt karabiberli tuzlu
ara
1 kase yoğurt karabiberli tuzlu
yürüyüş
azar molalarla 5 saat yürüyüş az daha bayılacaktım yürümekten
sagol fıstığımYok zeynep abla soruyu cevapladigin yerde mesaj duzenlemeye tikla cevapla kaydet de zeynep abla
eline sağlık canım bu cok güzel olmuş ama kullanıcı paneli yok yapamıcam saha toprak okur yardımcı olur canım ben çıkıyorum iyi gecelrrzeynep
Cuma : 45 dakika hoca ile,35 dakika spor aletleriyle,sabah 20 dakika hızlı yürüyüş,akşam 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Cumartesi : 45 dakika hoca ile,35 dakika kendim,akşam 1 saat hızlı tempoda yürüyüş,10 dakika spor aletleriyle calıstım
Pazar : sabah 6 da uyandık eşimle parka yürüyüşü çıktık
90 dakika yürüdük ve 20 dadika parktaki spor aletleriyleriyle calıstım
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 160+150+110 = 420 dakika
gogo
Cuma:1 st. Yürüyüş,45 dk.zumba,15 dk. çeşitli hareket göbek bacak falan
Cumartesi : spor 15 dk.ip atlama bu haftaki cezamız,30 dk.kızımlafutbol voleybol koşturma
60 dk.yürüyüş,200 twist, 100 kol hareketi,100 bisiklet 100 yan bel hareketi,bunları spor aletlerinde yaptım.toplam 15 dk. Sürmüştür.toplam 120 dk.yapıyoo.
Pazar : spor 30 dk.yürüyüş (15dk.ceza yerine),45 dk.lesli yürüyüşü
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 120+120+60 = 300 dakika
gerbera
Cuma : 1 saat yürüyüş ( 60-35= 25 dakika )
Cumartesi :spor 15 dk twist step + 15 dk yer hareketleri ( bunu cezadan düşücekmiyiz ? )
Pazar :azar molalarla 5 saat yürüyüş (300-35=265 dakika )
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 25+?+265 = 290
bahar
Cuma : sabah 60 yüksek tempoda yürüyüş (60 – 35= 25 dakika )
Cumartesi : Sabah 10 dakka twist,Ogleden sonra 10+15 dakika internette gobek hareketleri,20 dakika leslie 1 level,15 dakika mekik gobek hareketleri ,Aksam 10 dakika bacak hareketleri(80-35 = 45 dakika)
Pazar: 100 dakika spor yaomıştım 35 i çıkarttım cezadan 65 dakika
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 25+45+65 = 135 dakika
cimcime
Cuma : 500 ip atlama,25 dak,yürüyüş,200 twist,
Cumartesi : 30 dak yürüyüş
Pazar: yok
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam :
Canım benim 500 ip atlama ve 200 twist kaç dakika sürdü bide 35 dakika cıkarıyoruz hergün ceza aldık bide ben sana ceza vermiştim
demmay
Cuma : spor yok
Cumartesi : spor yok
Pazar : spor yok
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 0 dakika
Aus
Pazar :
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
rapunzel
Cuma :
Cumartesi :
Pazar :
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam :
topraks
Cuma :
Cumartesi :
Pazar:
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam :
eline sağlık canım bu cok güzel olmuş ama kullanıcı paneli yok yapamıcam saha toprak okur yardımcı olur canım ben çıkıyorum iyi gecelrr
zeynep
Cuma : 45 dakika hoca ile,35 dakika spor aletleriyle,sabah 20 dakika hızlı yürüyüş,akşam 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
Cumartesi : 45 dakika hoca ile,35 dakika kendim,akşam 1 saat hızlı tempoda yürüyüş,10 dakika spor aletleriyle calıstım
Pazar : sabah 6 da uyandık eşimle parka yürüyüşü çıktık
90 dakika yürüdük ve 20 dadika parktaki spor aletleriyleriyle calıstım
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 160+150+110 = 420 dakika
gogo
Cuma:1 st. Yürüyüş,45 dk.zumba,15 dk. çeşitli hareket göbek bacak falan
Cumartesi : spor 15 dk.ip atlama bu haftaki cezamız,30 dk.kızımlafutbol voleybol koşturma
60 dk.yürüyüş,200 twist, 100 kol hareketi,100 bisiklet 100 yan bel hareketi,bunları spor aletlerinde yaptım.toplam 15 dk. Sürmüştür.toplam 120 dk.yapıyoo.
Pazar : spor 30 dk.yürüyüş (15dk.ceza yerine),45 dk.lesli yürüyüşü
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 120+120+60 = 300 dakika
gerbera
Cuma : 1 saat yürüyüş ( 60-35= 25 dakika )
Cumartesi :spor 15 dk twist step + 15 dk yer hareketleri ( bunu cezadan düşücekmiyiz ? )
Pazar :azar molalarla 5 saat yürüyüş (300-35=265 dakika )
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 25+?+265 = 290
bahar
Cuma : sabah 60 yüksek tempoda yürüyüş (60 35= 25 dakika )
Cumartesi : Sabah 10 dakka twist,Ogleden sonra 10+15 dakika internette gobek hareketleri,20 dakika leslie 1 level,15 dakika mekik gobek hareketleri ,Aksam 10 dakika bacak hareketleri(80-35 = 45 dakika)
Pazar: 100 dakika spor yaomıştım 35 i çıkarttım cezadan 65 dakika
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam : 25+45+65 = 135 dakika
cimcime
Cuma : 500 ip atlama,25 dak,yürüyüş,200 twist,
Cumartesi : 30 dak yürüyüş
Pazar: yok
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam :
Canım benim 500 ip atlama ve 200 twist kaç dakika sürdü bide 35 dakika cıkarıyoruz hergün ceza aldık bide ben sana ceza vermiştim
demmay
Pazar : spor yok
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Aus
Pazar :
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
rapunzel
Cuma :
Cumartesi :
Pazar :
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam :
topraks
Cuma :
Cumartesi :
Pazar:
Pazartesi :
Salı :
Çarşamba :
Perşembe :
Toplam :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?