Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bu oylama nasıl oluyor çözemedim...yardımcı olsanız.nerde bu kaptan ve diğerleri çok canım sıkılmaya başladı 2 gün dür kimsecikler yok kızıyorum artık..

canım benim ip atlama 7 dakika,200 twist 5 dak.sürdü.ben ne kadar ceza aldım bilmiyorum.söylersen sevinirim cezalarımı bileyimde ona göre davranayım..
canım 35 dakika fazladan cezamız var 15 dakikası sonuncu oldugumuz için 20 dakikası kilo aldıgımız içindi galiba onu tam hatırlamıyorum
bide ikili yarışımızda yenildigin için 30 dakika bi kerelik fazla spor cezan var
ekemk agır olmuş canım
Kızlar moralim çok bozuk, 2 dersten yine kaldım ben bu okul işini yapamayacağım Biraz toparlanırsam gelirim inşallah tekrar, şuan aklım başında değil..
üzülme canım yaa seneye daha rahat bi kafayla verirsin
tamam canım bol spor ve bol osmanla takılma derim özledim seni yaa nerelerdesin kimsecikler yok zati ausda kayboldu
ben bu oylama nasıl oluyor çözemedim...yardımcı olsanız.nerde bu kaptan ve diğerleri çok canım sıkılmaya başladı 2 gün dür kimsecikler yok kızıyorum artık..

canım dün akşam zeynep ablaya anlatmıştım bi daha yazim
oylamayı alıntıla ile cevapla
daha sonra evet / hayır yazısı var ya soruyu oku evet demek istiyorsan /hayır yazısını sil başka bişey yapma
hayır demek istiyorsanda evet / yazısını sil en sonda cevapla de bitiyor

anlatabilmişimdir inşallahh

canım mercimek çorbası istiyor offf çiğdem offff :))))) çorbaya kitlendim şimdi :)))))

Zeynep ablam gel sana koca kazan çorba piireyim

Çook güzel

Zeynep abla bana doğru yaklaşıyorsun farkında mısın?

Menün iyi gibi, düzensiz ama dengelemişsin yinede

Menün ve sporun iyi canım

Menün ve sporun çok iyi

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 3

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Kızlar o 2 dersi şartlıdaolsa geçecek gibiyim ve çok sevindim Bakalım Allah'ımhayırlısını nasip etsin

Dünkimenüm;

Kalkar kalkmaz 1 bardak su

Sabah; 1 dilim ekmek, peynir, yeşillik, bitki çayı

ara; 3 kuru kayısı ( allahtan onlar donmamış )

öğlen; 1 kase müsli

Ara; 1 türk kahvesi, 3 form bisküvi

Akşam; 4 yk pirinç pilavı, 4 yk kuru fasulye, 4 yk yoğurt, 4 tane biber turşusu

Ara; yok

Su; 3 lt ye yakın
Spor; 3 mil lessie, 100 sopayla twist hareketi, 50 mekik

Bakma canım boşver, baktığımızda sonuçları değiştirebiliyor muyuız ki, en azından sonuç açıklanaa kadar stresli değil, merakla beklersin... Ben cevapları almasaydım bakmayacaktım zaten, diğerlerinede bakmadım..

canım inşallah geçersin allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.menüne gelince gayet güzel sporda güzel...maşallah

tebrikler bana diyene bak 3 saat yürüyüş bravoyanlız cuma yaklaştıkça strese girmeye başladım:18::18:
allah kabul etsin menü güzel
eh işte çabalıyorum bakalım sonuç ne olacak:44: zayıflamam lazm artık tartı günü yaklaştıkça tırsıyorum ama 1 senedir gram gram verip kiloyla alıyorum

menü ve spor güzel

çok kalbim kırıldı ((( bu ne kızgınlık böyle, iki gün az geldim, geçen haftalarda olmayanlar zaten bu hafta da yoklar kabak benim başıma patladı en azından ben müsade istedim

Kızlaaar biletimi 11'ine aldım tam 1 haftam var hadi beni 1 haftada 3 kilo zayıflatın

Sınav sonuçlarıma baktım , tüm derslerden geçtiğimi gösteriyor durum ama yine de açıklanana kadar emin olmak istemem.

Sınav stresinden acayip kilo vermişim , size tartımı çekip koyarım

Bu ara hem genel havanın olumsuzluğundan hem de ailevi bazı sebeblerden tadım yok .

Topraksa bu konuda telefon açtım , buralardayım ama yazasım yok dedim .Boş boş bakıyorum .

Ciddi kararlar almak üzereyim hayatımla ilgili , hakkımda hayırlısı olur umarım.

Menülerim yazılacak gibi değil , bu hafta zaten mezuniyet isteyeceğim.

Menülerimin yazılacak gibi olmaması fazlalıktan değil , azlıktan .Bugün mesela az öncesine kadar kahve , sigara eşliğinde günü geçirdim.

Genel ruh halim eve de yansıdı , tabiri caizse b.. götürüyor .

Enerjime nazar mı değdi ne

Oylama Formu

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 4

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

bitanem menün güzel derslrin hakkındada hayırlısı olsun bakalım

canım benim önce tebrik ederim senik kaç gündür doğru düzgün görüşemedik
alıcagın kararlarlar hakkında hayırlısı olsun iyiki burdasın iyiki seni tanıdık mezun olursanda bizi unutma olurmu

Yok canım unutur muyum hiç ?

Buralarda olduğum sürece sizinde misafirinizim takımda .

Dua ediin bana , aklım şuan hep kötüye işliyor . Umarım yanlış adım atmam.

Dur ortam değişsin size kilomu çekip koyayım , bekleyin az

merhaba arkadaşlar nasılsızın bakalım da benden başka kimse kalmamış bende menümü yazıyım cıkıcam yemek yapmam lazım bugün bizimkilere türlü kızarma yapıcam yanınada sabah yaprak sarması pişirmiştim
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 kupa yeşil cay
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bol maydonoz
ara 1 kutu ayran
1 elma
öğlen
1 orta boy alabalık
3 kasık yoğurt
bol salata
dısarda yedik kızımla ekmek yoktu
ara
3 erik
akşam
3 kasık ıspanak kavurması
3 kasık yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara
1 ç.bardagı süt
4 tane çilek
2 kupa yeşil çay
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1.5 saat hızlı tempoda yürüyüş
su 3 lt

canım benim müsaitsen arıyım mı telden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…