sabah 50 zıplama ılık su
1dilim ekmek haşlanmış yumurta 1 kk peynir
ara 1 elma 1 bardak süt
öğlen 3 kaşık kuru fasulye yarım dilim ekmek
çörek otlu yoğurt
ara 2 yaprak sarma
akşam 2 köfte 2 kaşık pilav bol salata
ara 2 salatalık 6-7 kiraz
su 2 lt.
spor 1,5 st ütü sporu 15 dk.cezanın yerine sayılsın.
30 dk.yürüyüş nöbette çalıştık 2 ye kadar.
Callanetics - 10 Years Younger in 10 Hours - YouTube
arkadaşlar bu hareketler 10 günde incecik ediyor
günaydıııııııınnnnnnnnnnnn güzel takımımın güzel hatunları
bugüne enerjik başlamak istiyorum, bu hafta ben gelmedim diye kismecikler gelmemiş, beni çok seviyormuşsunuz demek kigogo ve cimcime hariç
iki gündür işyerinde de yoktum bu gün full time çalışıp hem burayı hem işleri toparlıycam inşallah
burdayım hepinizi bekliyorum:))
Hadi ordan beee
Asıl ben yokum diye kimse gelmediBak sen bile hemen geliverdin beni görünce
Tartımı gördün mü tartımı ?
Ben saldım bu hafta cidden burayı , gider ayak ceza almam dedim , yarın jübilem var ya
Kızlargünaydın, o kadar sıkıntılı günler geçiriyorumki,içim ruhum daralıyor resmen,bu da diyetimede yansıyor haliyleStresten şiştimresmen.. Yarın 60'ı görürsem hiç şaşırmayacağım.. Tartılmak bile istemiyorum...
Gelelim menüme,
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah; 1 haşlanmış yumurta
ara; yok
Öğlen; 8 kaşık bulgur pilavı, 2 kase cacık
Ara; 3 form bisküvi
Akşam; Kıymalı kaşarlı pide 1,5 porsiyon, 1 bardak ayran ve salata
Ara; yok
su; 2,5lt
Spor; dışarıdaydım tüm gün yok
Kızlargünaydın, o kadar sıkıntılı günler geçiriyorumki,içim ruhum daralıyor resmen,bu da diyetimede yansıyor haliyleStresten şiştimresmen.. Yarın 60'ı görürsem hiç şaşırmayacağım.. Tartılmak bile istemiyorum...
Gelelim menüme,
ara; yok
Ara; 3 form bisküvi
Ara; yok
su; 2,5lt
Ha bu arada bizim evdeki direniş sona erdi .Önemli kararlar alamadım , hepsi eşimin ılımlı politikası ile son buldu
Gelelim menüme,
ara; yok
Ara; 3 form bisküvi
Ara; yok
su; 2,5lt
Bizde de aynı sonuçlandı ama benim becil kocam bu küs kaldığın 1 haftayı telafi etmem lazım diyerek ve o 1 hafta için seni 1 hafta geç göndereceğim dediDedim yaptığın çok ayıp kendini düşünüyorsun, ben seni o 1 hafta ne kadar özledim biliyormusun diyor, aramız tam düzelmeden göndermek istemiyorumdiyor ve ayın 12'sine aldı bileti Çok çok üzgünüm
canım benim cumartesi günü 64,800 idim ama bu sabah 70,100 idim toplamda 5,300 canım benimAllah kabul etsin canım.
Yaa ben senin bu kilo işini hiç anlamıyorum , sen şimdi bir haftada kaç kilo aldın ?
az kaldı yakında tatile geliyosun nasılsa az daha sabır.aralar yok.akşamda çok olmuş biraz.kendini salma bu kadar geri alırsın verdiğin kiloları
Bu haftanın büyük kısmını bende böyle geçirdim canım , her zaman mutsuz olduğumda yemeğe daha çok sararım ama bu sefer o kadar içim acımıştı ki , yemek yemek bile zulh geldi.
Sorunlar her ne ise , hallediliyor bunu sende biliyorsun . Sadece biraz zaman geçince başka bir yerden bakabilmeye başlıyoruz .
Kilo aldıysan da sıkma canını bence , 1 hafta rötar yapmış olursun ama belki de almadın , şimdi nasıl olsa aldım diye daha çok kaçamak yapma canım .
canım her sıkıntıda senin için iyi şeyler olduğunu düşün, bu sıkıntılar seni güzel bir noktaya taşıyacak emin ol, sadece kalbini temiz tutmaya devam et, ayrıca tatil sana iyi gelecek:))))
canım benim cumartesi günü 64,800 idim ama bu sabah 70,100 idim toplamda 5,300 canım benim
Bunlar nasıl ilaç yahu , sadece şişlik mi bu acaba ?
Elin yüzün nasıl anlarsın yani , şiş misin ?
Hay deli yahu buna mı üzüldün o kadar . Adam aşık sana işte , şöyle bir eskiye dönelim , doyalım birbirimize sonra nereye giderse gitsin diyor.
Şimdi o bir haftayı da buna surat asarak geçirme bence , aman Allah muhafaza sonra bunuda telafi için bir hafta daha uzatır.Meğerse eşin seni yollamak istemiyormuş , her hafta bitiminde aynı taktik
Sıkma canını , Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah , bir hafta erken bir hafta geç.
canım benim cumartesi günü 64,800 idim ama bu sabah 70,100 idim toplamda 5,300 canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?