Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydıııııııınnnnnnnnnnnn güzel takımımın güzel hatunları
bugüne enerjik başlamak istiyorum, bu hafta ben gelmedim diye kismecikler gelmemiş, beni çok seviyormuşsunuz demek ki gogo ve cimcime hariç
iki gündür işyerinde de yoktum bu gün full time çalışıp hem burayı hem işleri toparlıycam inşallah
burdayım hepinizi bekliyorum:))

menün güzel camım ben halaen cezalara başlayamadım...

Hadi ordan beee

Asıl ben yokum diye kimse gelmedi Bak sen bile hemen geliverdin beni görünce

Tartımı gördün mü tartımı ?

Ben saldım bu hafta cidden burayı , gider ayak ceza almam dedim , yarın jübilem var ya

Kızlargünaydın, o kadar sıkıntılı günler geçiriyorumki,içim ruhum daralıyor resmen,bu da diyetimede yansıyor haliyle Stresten şiştimresmen.. Yarın 60'ı görürsem hiç şaşırmayacağım.. Tartılmak bile istemiyorum...

Gelelim menüme,

Kalkar kalkmaz 1 bardak su

Sabah; 1 haşlanmış yumurta

ara; yok

Öğlen; 8 kaşık bulgur pilavı, 2 kase cacık

Ara; 3 form bisküvi

Akşam; Kıymalı kaşarlı pide 1,5 porsiyon, 1 bardak ayran ve salata

Ara; yok

su; 2,5lt
Spor; dışarıdaydım tüm gün yok

o zaman yandık haftaya hiç yokuz demek ki tartını gördüm kıskandım o yüzden yorum yapmadım

takım kaptanı olduğum için sorumluluk duygum ancak bu kadar uzakta tuttu beni arkadaşlar ama hiç birimiz sanal değiliz gayet etten kemikten yapılmışız dolayısıyla hayat önceliklerimiz bizi dönemsel olarak buradan ayrı olmak zorunda bırakabilir. Önemli olan bunun süreklilik arz etmemesi... Aklım halen tamamen burda olmasa da görev aşkıyla burada bulunmaya devam edeceğim. Bugün oylamaları toplayacağım ve önümüzdeki günlerde takım kurallarını netleştiririz.

az kaldı yakında tatile geliyosun nasılsa az daha sabır.aralar yok.akşamda çok olmuş biraz.kendini salma bu kadar geri alırsın verdiğin kiloları

Bu haftanın büyük kısmını bende böyle geçirdim canım , her zaman mutsuz olduğumda yemeğe daha çok sararım ama bu sefer o kadar içim acımıştı ki , yemek yemek bile zulh geldi.

Sorunlar her ne ise , hallediliyor bunu sende biliyorsun . Sadece biraz zaman geçince başka bir yerden bakabilmeye başlıyoruz .

Kilo aldıysan da sıkma canını bence , 1 hafta rötar yapmış olursun ama belki de almadın , şimdi nasıl olsa aldım diye daha çok kaçamak yapma canım .

Ha bu arada bizim evdeki direniş sona erdi .Önemli kararlar alamadım , hepsi eşimin ılımlı politikası ile son buldu

Bizde de aynı sonuçlandı ama benim becil kocam bu küs kaldığın 1 haftayı telafi etmem lazım diyerek ve o 1 hafta için seni 1 hafta geç göndereceğim dedi Dedim yaptığın çok ayıp kendini düşünüyorsun, ben seni o 1 hafta ne kadar özledim biliyormusun diyor, aramız tam düzelmeden göndermek istemiyorumdiyor ve ayın 12'sine aldı bileti Çok çok üzgünüm

kızlar yarın okulda yemek faslı varmış,kızımın öğretmenide sarma yapsın annen demiş, başımaiş vallahi, birde niyetliyim bari halsiz düşmeden kalkıp ballayayım,kim bana yardım etmeye gelecek

canım her sıkıntıda senin için iyi şeyler olduğunu düşün, bu sıkıntılar seni güzel bir noktaya taşıyacak emin ol, sadece kalbini temiz tutmaya devam et, ayrıca tatil sana iyi gelecek:))))

Hay deli yahu buna mı üzüldün o kadar . Adam aşık sana işte , şöyle bir eskiye dönelim , doyalım birbirimize sonra nereye giderse gitsin diyor.

Şimdi o bir haftayı da buna surat asarak geçirme bence , aman Allah muhafaza sonra bunuda telafi için bir hafta daha uzatır.Meğerse eşin seni yollamak istemiyormuş , her hafta bitiminde aynı taktik

Sıkma canını , Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah , bir hafta erken bir hafta geç.

az kaldı yakında tatile geliyosun nasılsa az daha sabır.aralar yok.akşamda çok olmuş biraz.kendini salma bu kadar geri alırsın verdiğin kiloları

Mersin'de devam edeceğim Gonca abla inşallah ineceğim 54'e , dün akşam ev sahibi geldi, kaç saat konuştuk,inan bahsini bile yapmak istemiyorum.. Sorun 1 tane değilki

Kaçamak yapmıyorum canım , ama gel görki yemeklerim çok düzensiz, aynen yemek yemek zulüm, akşamdao kadar yemek yeme sebebim dışarıdaydık tüm gün ve çok yoruldum önüme yemek gelince hakim olamadım kendime

canım her sıkıntıda senin için iyi şeyler olduğunu düşün, bu sıkıntılar seni güzel bir noktaya taşıyacak emin ol, sadece kalbini temiz tutmaya devam et, ayrıca tatil sana iyi gelecek:))))

İnşallah canım inşallah, Mersin'e gideyim ehliyete yazılacağım,spora yazılacağım, sarışın olacağım bir sürü planım var Allah'ın izniyle

benimde öyle tatile ihtiyacım varki anlatamam.ama izinlerimi ramazanda kullanmak zorundayım çünkü kayınvalidem hatim yapacakmış çocuklara bakamayacağını söyledi...bir türlü tatile çıkamıyorum.bu akşam kayınvalidem konyaya gidiyor.görümcede bende olacak morallerim tavan durumda yani.kilodan hiç bahsetmek dahi istemiyorum.allahım çokkkkkk mutsuzum...neşelenmek adına birşeyler lazım bana..

Haklısın ama sadece eşimdeğil, Cumartesi gecesi Komşularla polislik oldukmangal kokusu yüzünden,dün gece ev sahibi geldi, işte ortam hazırlayın barışın vs yani inan yazmak bile istemiyorum kendi gelinine laf geçiremiyor bize hatır öne sürüyor, bütün gece herşeyi konuştuk, adamaheşeyi işlerine geldikleri gibi anlatmışlar... Bende , eşimde anlattık herşeyi adam şaşırdı ama illa Polis niye çağırdınız diyor, çaresizlikten dedik, laf dinlemediniz, mağduriyetimizi anlamadınız vs amabozuk plak gibi polise takıldılar... biliyorum bir barışma olmayacak çünkümümkün değil anlaşılacak birisi değil, bende bu ortamdan kaçmak istiyorum.. Yenge gitmeden işi çözelimdiyor sanki benlik bir durum, ben diyorum gelememböyleşeylere konuşmak istemiyorum yok diyor adam,şaştım kaldım vallahi

canım benim cumartesi günü 64,800 idim ama bu sabah 70,100 idim toplamda 5,300 canım benim

cimcime Zeynep ablanın tabiriyle oturdun 1 hafta öküz mü kestin yedin kesin birşey var bunda, Sen bir doktra git canım benim

kızlar eşimgeldi oğlanı okula götürdü, gitmişken ben sarmanın başına geçip rahat rahat yapayım, Hadi görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…