Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cimcime canısı son iki soruyu cevaplamamışsın bi bakıversen

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

canım ben baktım 4.ve 14. soruları cevaplamamışım onların cevabı

AŞAĞIDA ŞİMDİYE KADAR OLAN OYLAMAYI YAYINLIYORUM, AKŞAM İŞTEN ÇIKMADAN SON HALİNİ FORUMDA PAYLAŞICAM, EKSİĞİ OLANLAR O ZAMANA KADAR O KULLANSIN LÜTFEN BEN DE EFTELYADAN ÖĞRENECEĞİM OYLARINI BU ARADA....

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 4

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET
(6 EVET 2 HAYIR)

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
....
(4 EVET 4 HAYIR)

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET
(5 EVET 3 HAYIR)

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET
( 3 HAYIR - 5 EVET)

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET
(3 HAYIR - 5 EVET)

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET
(1 HAYIR -7
EVET)

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET
(3 HAYIR - 5 EVET)

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
HAYIR
(4 HAYIR - 3 EVET)

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET
(3 HAYIR - 5 EVET)

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET
(6 EVET 2 HAYIR)

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET
(1 HAYIR - 7 EVET)

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
.....
(4 HAYIR - 4 EVET)

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR
(5 HAYIR - 3 EVET)

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET
(2 HAYIR - 6 EVET)

Öneri 15:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET
(1 HAYIR - 7 EVET)

Son düzenleme:

15. Soruyu da rica edeyim

4. SORUYU BEN EVET OLARAK İŞARETLEMİŞİM ZATEN SENDE

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben geldim dönüşüm muhteşem oldu :))))))
2 günlük listemi inşallah akşam yazıyım
şimdi ocakta yemeğim var o na bakıyım

ben geldim kaptanım hemide 1.700 gram vermiş bir şekilde :))))

cigdem sabah kahvaltısında sadece bir yumurtamı yedin yanında başka bir sey yok mu

Son düzenleme:
salı günki menün
sabah 50 defa zıplama 2 bardak sıcak su
3 ceviz
1 dilim hellim
1 dilim tam.bug.ekmeği
bol maydanoz
domates salatalık
1 kupa yeşil cay
ara 1 elma
1 kutu süt
öğlen
100 gram tavuk haşlaması
bol salatanın içerisine karıştırdım
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek ( t.bugday)
ara 5 6 erik
akşam
4 kasık ıspanak kavurma
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol yeşil salata
ara
5 6 kiraz 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor 90 dakika hoca ile
1 saat spor aletleri ile
akşamda 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
çarşamba günki menün
sabah50 defa zıplama
2 bardak sıcak su
2 dilim ekmek arası hellimli tost
4 zeytin
bol maydonoz
1 kupa yeşil çay
ara
yok diyetistene gittim
öğlen
Dilber'im bana bol salata yapmış içerisine yeşil mercimek koymus yoğurtla ekmekte getirmiş hastanede yedim :)
ara
1 elma
akşam
4 kasık türlü 3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara
2 dilim karpuz 1ç bardağı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile 30 dakika kendim akşamda35 dakika hızlı tempoda yürüyüş
çarsida dilberle 2 saat normal tempoda yürüyüz :) mağazalara ağzımızı ayıra ayıra :)))

gökçe bahar merhaba canlarım özledim sizleri kızlar :)))))))))
ocakta
biber közleniyor arada bakıyorum buraya nikim acık kızcelerim benim :)))))

merhabalarrr ben geldimmm kızlar kusura bakmayın dün akşama kadar mutfak dolabıyla ugrastık dolabı taktılar ama işi daha bitmedi bugünde almanyadan teyzem geldi sabah ev dobdolu bi türlü giremedim bilgisayarı açınca teyzemin torunu fış fış kayıkçıyı aç deyip duruyo akşamları girmeye çalışıcam kusura bakma yın lütfeen canım menü güzel kilon iyice artmış inşallah iyileşip bırakırsın ilaçları
spor ve menü güzel gonca abla
uuff menün çok kötü bir porsiyon yeseydin bari canım yaaa sporda yok
ayyy ne güzel kocan çok güzel düşünmüş bende şahsen eşimöden aynı davranışı beklerdim biz çarsıda bile eve küs gitmeyiz göndermez asla kocanı tebrik ediyorum bugün benimde teyzem geldi canım yarın mersine hastaneye gidicez
kızlar yarın okulda yemek faslı varmış,kızımın öğretmenide sarma yapsın annen demiş, başımaiş vallahi, birde niyetliyim bari halsiz düşmeden kalkıp ballayayım,kim bana yardım etmeye gelecek
bizde şimdi sardık sarma iki koca tencere
kaynanan gidiyo parti ver bence disko disko partizani
menü :) ve sporlar cok güzel zeynep abla
gökçe bahar merhaba canlarım özledim sizleri kızlar :)))))))))
ocakta
biber közleniyor arada bakıyorum buraya nikim acık kızcelerim benim :)))))

ayyyyy bende hepinizi vee seni çooooooooooooook özledim zeynoşumm

dünki menüm biraz dengesiz ama sürekli temizlik tadilat vardı canımız çıktı resmen ne zor işmiş

kahvaltı ve öglen yine bir oldu 11 gibiydi
iki dilim ekmek , yumurta , peynir , domates , salatalık , çay

ara : 2 kayısı

2.ci ara : bi çay bardagı kola yarım çikloatalı gofret

akşam : 4 kaşık menemen 2 dilim ekmek bi kase yogurt

su : 2 llitre

spor : bi saat yürüyüş 15 dakka göbek hareketleri

eftelyayı da ekledim bu şekilde paylaşıyorum kızlar

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 4

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET
(7 EVET 2 HAYIR)

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
HAYIR
(4 EVET - 5 HAYIR)

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET
(5 EVET 4 HAYIR)

Öneri 4:
EVET
( 3 HAYIR - 6 EVET)

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET
(3 HAYIR - 6 EVET)

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET
(2 HAYIR -7
EVET)

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET
(4 HAYIR - 5 EVET)

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
HAYIR
(5 HAYIR - 3 EVET)

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET
(3 HAYIR - 6 EVET)

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET
(7 EVET 2 HAYIR)

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET
(1 HAYIR - 8 EVET)

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET
(4 HAYIR - 5 EVET)

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR
(6 HAYIR - 3 EVET)

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET
(2 HAYIR - 7 EVET)

Öneri 15:
EVET
(2 HAYIR - 7 EVET)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…