bu hafta çok sıkıcııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kimseciklerde yok girip hemen yok oluyorsunuz...bu defa hepinize benden 100 cal.caza düzenli girmediğiniz için...
Ben mezun olacağım ya canım bu hafta , okulun son haftası dersleri asan öğrenci gibi oldum
Size dünkü tartımı göstereyim.
Ausencia film gururla sunar.......
Eki Görüntüle 728876
Arkadaşlar zeynep ceza almış , ilk cezasıdır bu mehtemelen o yüzden 24 saat sürecektir . Baktım şimdi siyaset gündeminde 3. köprü ismine yaptığı yorumlardan ceza almış. Haberiniz ola.
canım benim seni çok tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallah bende şu 5 li rakamları görebilirim...
İnşallah canım.
Tek korkum geri almak.
Spora dadanmam lazım biliyorum.
Çok çabuk alıp çok çabuk verebiliyorum , kendimi tanıyorum .Bakalım ne kadar süre almadan kalabileceğim ?
iyi akşamlar kızlar:) hepinizer hayırlı kandiller diliyorum, gönlünüzdeki hayırlı ve güzel duaların kabul olması dileğiyle...
bugün okul etkinliğindeydim benim için oldukça stersli geçti çünkü işyeri ile telefonla irtibat kurmaktan günü anlayamadım bileişler biraz yoğun bu ara... Yarın sabaha da randevu aldım biraz rahatsızım, sebebini söyleyemeyeceğim ama çoook canım acıyor, kızsal mevzular akşama gelmek istiyorum kısmetse şu oyları toparlamam gerek
öpüldünüzzz
Ben mezun olacağım ya canım bu hafta , okulun son haftası dersleri asan öğrenci gibi oldum
Eki Görüntüle 728876
güzel menü güzel spor gonca ablasabah ılık su 50 zıplama
kepekli ekmek arası süzme peynir
şekersiz çay
ara yoğurt
öğlen kabak yemeği 3-4 kaşık
küçük parça haşlama et
2 kaşık haşlanmış makarna yağsız salata
ara 7-8 erik
ara sütlü nescafe
akşam 2 kaşık Arnavut ciğeri
soğan salatası yeşil salata yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 su bardağı süt yarım muz
su 2 lt.
spor 15 dk.spor aletleri ceza yerine
70 dk.hızlı yürüyüş
tarçın karanfil çayı,mate çayı.
cANIM Menünü hiç beğenmedim, eğer sen böyle düzensiz günler yaparsan yaptığım düzenli günlerde yanarBu kadar az yiyp bu kadar spor yapacak enerjiyi nerden buldun :26:
canım benim ilk defa böyl oldu düzensiz ondada çarsıya gitmem gerekdi acele kahvaltıyı geç yapmak zorunda kaldım sporda hepsi aynı anda degil ara ara
süper süper gonca abla
amanıııııııııııınn:18::18::18::18:bu hafta çok sıkıcııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kimseciklerde yok girip hemen yok oluyorsunuz...bu defa hepinize benden 100 cal.caza düzenli girmediğiniz için...
Eki Görüntüle 728876
aaa hadi yaaa tühArkadaşlar zeynep ceza almış , ilk cezasıdır bu mehtemelen o yüzden 24 saat sürecektir . Baktım şimdi siyaset gündeminde 3. köprü ismine yaptığı yorumlardan ceza almış. Haberiniz ola.
aayyy cok şükür canım yaa aman kötü şeyler olmasınHa bu arada bizim evdeki direniş sona erdi .Önemli kararlar alamadım , hepsi eşimin ılımlı politikası ile son buldu
aynı ben ama ben alıp veremiyorumİnşallah canım.
Tek korkum geri almak.
Spora dadanmam lazım biliyorum.
Çok çabuk alıp çok çabuk verebiliyorum , kendimi tanıyorum .Bakalım ne kadar süre almadan kalabileceğim ?
5 kilomucanım benim inşallah almazsın..bende çok çabuk alıyorum ama çabuk veremiyorum.benimde rahasızlığımdan dolayı vücudum ödem yapmış sabah aç karnına 69,300 çıktım.normalde en cumartesi sabah 64,800 dü aşırı herhangi birşeyde yemedim.doktor ilaçların ödem yaptığını söyledi.tek korkum ilaçları bırakınca ya hemen inmezse..çok fazla yan etkisi var hafıza bulanıklığı yapıyor.hemen unutuyorum..sinirlerim çok bozuk depresyon modundayım resmen
iyi akşamlar kızlar:) hepinizer hayırlı kandiller diliyorum, gönlünüzdeki hayırlı ve güzel duaların kabul olması dileğiyle...
bugün okul etkinliğindeydim benim için oldukça stersli geçti çünkü işyeri ile telefonla irtibat kurmaktan günü anlayamadım bileişler biraz yoğun bu ara... Yarın sabaha da randevu aldım biraz rahatsızım, sebebini söyleyemeyeceğim ama çoook canım acıyor, kızsal mevzular akşama gelmek istiyorum kısmetse şu oyları toparlamam gerek
öpüldünüzzz
süpersin canım.evlendiğim zamandan beri görmedim bu rakamı ben.tebrikler.Ben mezun olacağım ya canım bu hafta , okulun son haftası dersleri asan öğrenci gibi oldum
Eki Görüntüle 728876
kimsecikler yok ama genede herkese günaydın...
hemen dünkü menümü yazayım 05.06.2013 çarşamba
oroçlu olduğumdan sadece
akşam:
yarım kase çorba,
2 lahmacun,1 adet közlenmiş patlıcan,
1 bardak ayran,
yarım kase bostana salatası...
4 bardak çay..
su:2 litre felan,
spor:
200 twist 6 dak.
30 dak.yürüyüş eşiptikte.
ve bu sabah itibariyle 70,100 oldum..
herkes nerde bu arada kimse uğramıyo cimcime vardı az önce oda gitmiş.yarın ceza vercem herkese
ben burdayım...
kimsecikler yok ama genede herkese günaydın...
hemen dünkü menümü yazayım 05.06.2013 çarşamba
oroçlu olduğumdan sadece
akşam:
yarım kase çorba,
2 lahmacun,1 adet közlenmiş patlıcan,
1 bardak ayran,
yarım kase bostana salatası...
4 bardak çay..
su:2 litre felan,
spor:
200 twist 6 dak.
30 dak.yürüyüş eşiptikte.
ve bu sabah itibariyle 70,100 oldum..
süpersin canım.evlendiğim zamandan beri görmedim bu rakamı ben.tebrikler.
güzel olmuş.Allah kabul etsin canım.dert etme kiloyu ilaçlar bitince gider.
sabah 50 zıplama ılık su
1dilim ekmek haşlanmış yumurta 1 kk peynir
ara 1 elma 1 bardak süt
öğlen 3 kaşık kuru fasulye yarım dilim ekmek
çörek otlu yoğurt
ara 2 yaprak sarma
akşam 2 köfte 2 kaşık pilav bol salata
ara 2 salatalık 6-7 kiraz
su 2 lt.
spor 1,5 st ütü sporu 15 dk.cezanın yerine sayılsın.
30 dk.yürüyüş nöbette çalıştık 2 ye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?