Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben mezun olacağım ya canım bu hafta , okulun son haftası dersleri asan öğrenci gibi oldum

Size dünkü tartımı göstereyim.

Ausencia film gururla sunar.......

Arkadaşlar zeynep ceza almış , ilk cezasıdır bu mehtemelen o yüzden 24 saat sürecektir . Baktım şimdi siyaset gündeminde 3. köprü ismine yaptığı yorumlardan ceza almış. Haberiniz ola.

Ha bu arada bizim evdeki direniş sona erdi .Önemli kararlar alamadım , hepsi eşimin ılımlı politikası ile son buldu

canım benim seni çok tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallah bende şu 5 li rakamları görebilirim...

İnşallah canım.
Tek korkum geri almak.
Spora dadanmam lazım biliyorum.
Çok çabuk alıp çok çabuk verebiliyorum , kendimi tanıyorum .Bakalım ne kadar süre almadan kalabileceğim ?

İnşallah canım.
Tek korkum geri almak.
Çok çabuk alıp çok çabuk verebiliyorum , kendimi tanıyorum .Bakalım ne kadar süre almadan kalabileceğim ?

canım benim inşallah almazsın..bende çok çabuk alıyorum ama çabuk veremiyorum.benimde rahasızlığımdan dolayı vücudum ödem yapmış sabah aç karnına 69,300 çıktım.normalde en cumartesi sabah 64,800 dü aşırı herhangi birşeyde yemedim.doktor ilaçların ödem yaptığını söyledi.tek korkum ilaçları bırakınca ya hemen inmezse..çok fazla yan etkisi var hafıza bulanıklığı yapıyor.hemen unutuyorum..sinirlerim çok bozuk depresyon modundayım resmen

iyi akşamlar kızlar:) hepinizer hayırlı kandiller diliyorum, gönlünüzdeki hayırlı ve güzel duaların kabul olması dileğiyle...

bugün okul etkinliğindeydim benim için oldukça stersli geçti çünkü işyeri ile telefonla irtibat kurmaktan günü anlayamadım bile işler biraz yoğun bu ara... Yarın sabaha da randevu aldım biraz rahatsızım, sebebini söyleyemeyeceğim ama çoook canım acıyor, kızsal mevzular akşama gelmek istiyorum kısmetse şu oyları toparlamam gerek
öpüldünüzzz

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Son düzenleme:
güzel menü güzel spor gonca abla

free screen capture software

inşallah cuma günü hayal kırıklığına uğramam
süper süper gonca abla
amanıııııııııııınn:18::18::18::18:
Ben mezun olacağım ya canım bu hafta , okulun son haftası dersleri asan öğrenci gibi oldum

Eki Görüntüle 728876
bende öle olmak istiyorum maşallaah canım sana
Arkadaşlar zeynep ceza almış , ilk cezasıdır bu mehtemelen o yüzden 24 saat sürecektir . Baktım şimdi siyaset gündeminde 3. köprü ismine yaptığı yorumlardan ceza almış. Haberiniz ola.
aaa hadi yaaa tüh
Ha bu arada bizim evdeki direniş sona erdi .Önemli kararlar alamadım , hepsi eşimin ılımlı politikası ile son buldu
aayyy cok şükür canım yaa aman kötü şeyler olmasın bi ömüüüüüüür boyuu mutlu olursunuz inşallah canım benim tütü tütü
İnşallah canım.
Tek korkum geri almak.
aynı ben ama ben alıp veremiyorum
5 kilomu nasıl ilaç vermiş o doktor öle yaa

çoooooooook geçmiş olsun canım benim aramıza bekliyoruz en kısa sürede

kimsecikler yok ama genede herkese günaydın...
hemen dünkü menümü yazayım 05.06.2013 çarşamba
oroçlu olduğumdan sadece
akşam:
yarım kase çorba,
2 lahmacun,1 adet közlenmiş patlıcan,
1 bardak ayran,
yarım kase bostana salatası...
4 bardak çay..
su:2 litre felan,
spor:
200 twist 6 dak.
30 dak.yürüyüş eşiptikte.

ve bu sabah itibariyle 70,100 oldum..

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 728876
süpersin canım.evlendiğim zamandan beri görmedim bu rakamı ben.tebrikler.

güzel olmuş.Allah kabul etsin canım.dert etme kiloyu ilaçlar bitince gider.

sabah 50 zıplama ılık su
1dilim ekmek haşlanmış yumurta 1 kk peynir

ara 1 elma 1 bardak süt

öğlen 3 kaşık kuru fasulye yarım dilim ekmek
çörek otlu yoğurt

ara 2 yaprak sarma

akşam 2 köfte 2 kaşık pilav bol salata

ara 2 salatalık 6-7 kiraz

su 2 lt.
spor 1,5 st ütü sporu 15 dk.cezanın yerine sayılsın.
30 dk.yürüyüş nöbette çalıştık 2 ye kadar.

herkes nerde bu arada kimse uğramıyo cimcime vardı az önce oda gitmiş.yarın ceza vercem herkese

Allah kabul etsin canım.

Yaa ben senin bu kilo işini hiç anlamıyorum , sen şimdi bir haftada kaç kilo aldın ?

süpersin canım.evlendiğim zamandan beri görmedim bu rakamı ben.tebrikler.

güzel olmuş.Allah kabul etsin canım.dert etme kiloyu ilaçlar bitince gider.

Sağol canım , sende süper gidiyorsun

Hep söylüyorum ama ben ilkokulda en son 58 dim

Beni son 25 yıldır tanıyanlar hiç bu kiloda görmedi düşün yani

Ama şey çok başladı , rahatsız olmuyor değilim . Ayyyy çok vermişsin , eski halin daha iyiydi , 65-70 iyidir , bu kadar zayıflık yakışmıyor , baaak yüzün çökmüşşşş.Sanırsın hepsi miss world yarışmasında rakibimde ayağımı kaydırmaya çalışıyor bu yolda

Güzel canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…