cimcime Zeynep ablanın tabiriyle oturdun 1 hafta öküz mü kestin yedin kesin birşey var bunda, Sen bir doktra git canım benim
canım bacaklarım balon gibi olmuş ellerimde öyle yüzük takmıştım çıkmıyor şuana ne yaptıysam olmuyor.7 tane ilaç verdi ama hepsininde ödem yapma etkisi var..:2:
Haklısın ama sadece eşimdeğil, Cumartesi gecesi Komşularla polislik oldukmangal kokusu yüzünden,dün gece ev sahibi geldi, işte ortam hazırlayın barışın vs yani inan yazmak bile istemiyorum kendi gelinine laf geçiremiyor bize hatır öne sürüyor, bütün gece herşeyi konuştuk, adamaheşeyi işlerine geldikleri gibi anlatmışlar... Bende , eşimde anlattık herşeyi adam şaşırdı ama illa Polis niye çağırdınız diyor, çaresizlikten dedik, laf dinlemediniz, mağduriyetimizi anlamadınız vs amabozuk plak gibi polise takıldılar... biliyorum bir barışma olmayacak çünkümümkün değil anlaşılacak birisi değil, bende bu ortamdan kaçmak istiyorum.. Yenge gitmeden işi çözelimdiyor sanki benlik bir durum, ben diyorum gelememböyleşeylere konuşmak istemiyorum yok diyor adam,şaştım kaldım vallahi
cimcime Zeynep ablanın tabiriyle oturdun 1 hafta öküz mü kestin yedin kesin birşey var bunda, Sen bir doktra git canım benim
kızlar eşimgeldi oğlanı okula götürdü, gitmişken ben sarmanın başına geçip rahat rahat yapayım, Hadi görüşürüz sonra
Haklısın ama sadece eşimdeğil, Cumartesi gecesi Komşularla polislik oldukmangal kokusu yüzünden,dün gece ev sahibi geldi, işte ortam hazırlayın barışın vs yani inan yazmak bile istemiyorum kendi gelinine laf geçiremiyor bize hatır öne sürüyor, bütün gece herşeyi konuştuk, adamaheşeyi işlerine geldikleri gibi anlatmışlar... Bende , eşimde anlattık herşeyi adam şaşırdı ama illa Polis niye çağırdınız diyor, çaresizlikten dedik, laf dinlemediniz, mağduriyetimizi anlamadınız vs amabozuk plak gibi polise takıldılar... biliyorum bir barışma olmayacak çünkümümkün değil anlaşılacak birisi değil, bende bu ortamdan kaçmak istiyorum.. Yenge gitmeden işi çözelimdiyor sanki benlik bir durum, ben diyorum gelememböyleşeylere konuşmak istemiyorum yok diyor adam,şaştım kaldım vallahi
KOLAY GELSİN CANIMkızlar eşimgeldi oğlanı okula götürdü, gitmişken ben sarmanın başına geçip rahat rahat yapayım, Hadi görüşürüz sonra
Allah kolaylık versin canım zor böyle insanlaral uğraşmakHaklısın ama sadece eşimdeğil, Cumartesi gecesi Komşularla polislik oldukmangal kokusu yüzünden,dün gece ev sahibi geldi, işte ortam hazırlayın barışın vs yani inan yazmak bile istemiyorum kendi gelinine laf geçiremiyor bize hatır öne sürüyor, bütün gece herşeyi konuştuk, adamaheşeyi işlerine geldikleri gibi anlatmışlar... Bende , eşimde anlattık herşeyi adam şaşırdı ama illa Polis niye çağırdınız diyor, çaresizlikten dedik, laf dinlemediniz, mağduriyetimizi anlamadınız vs amabozuk plak gibi polise takıldılar... biliyorum bir barışma olmayacak çünkümümkün değil anlaşılacak birisi değil, bende bu ortamdan kaçmak istiyorum.. Yenge gitmeden işi çözelimdiyor sanki benlik bir durum, ben diyorum gelememböyleşeylere konuşmak istemiyorum yok diyor adam,şaştım kaldım vallahi
ne zaman bitecek eki bu ilaçlar neden bu kadar şişlik yapıyor anlamadım ama kesin bu kilo değil olamaz mümkün değilcanım bacaklarım balon gibi olmuş ellerimde öyle yüzük takmıştım çıkmıyor şuana ne yaptıysam olmuyor.7 tane ilaç verdi ama hepsininde ödem yapma etkisi var..:2:
ay canım yaa ne yapsak ki sana acabaaa:44:benimde öyle tatile ihtiyacım varki anlatamam.ama izinlerimi ramazanda kullanmak zorundayım çünkü kayınvalidem hatim yapacakmış çocuklara bakamayacağını söyledi...bir türlü tatile çıkamıyorum.bu akşam kayınvalidem konyaya gidiyor.görümcede bende olacak morallerim tavan durumda yani.kilodan hiç bahsetmek dahi istemiyorum.allahım çokkkkkk mutsuzum...neşelenmek adına birşeyler lazım bana..
Mersin'de devam edeceğim Gonca abla inşallah ineceğim 54'e , dün akşam ev sahibi geldi, kaç saat konuştuk,inan bahsini bile yapmak istemiyorum.. Sorun 1 tane değilki
Kaçamak yapmıyorum canım , ama gel görki yemeklerim çok düzensiz, aynen yemek yemek zulüm, akşamdao kadar yemek yeme sebebim dışarıdaydık tüm gün ve çok yoruldum önüme yemek gelince hakim olamadım kendime
İnşallah canım inşallah, Mersin'e gideyim ehliyete yazılacağım,spora yazılacağım, sarışın olacağımbir sürü planım var Allah'ın izniyle
yok yok olamaz bu kilo olamazzzzzcanım benim cumartesi günü 64,800 idim ama bu sabah 70,100 idim toplamda 5,300 canım benim
birşey yemedikim doğru dürüst kilo olsun..zaten...normaldede 1 hafta da alınacak birşey değil...KOLAY GELSİN CANIM
Allah kolaylık versin canım zor böyle insanlaral uğraşmak
ne zaman bitecek eki bu ilaçlar neden bu kadar şişlik yapıyor anlamadım ama kesin bu kilo değil olamaz mümkün değil
ay canım yaa ne yapsak ki sana acabaaa:44:
Hadi bakalım görelim dönüşte:))
yok yok olamaz bu kilo olamazzzzz
terbiyesiz insanlar her yerde var canım.
bencede cimcimem başka bi doktora git belki ilaçlarda sorun vardır.sağlık sorunun düzeldimi bari bu kadar sıkıntı çektin..
topraks canım beni bu hafta izinli say yoksa takımın verdiği kilolar benim yüzümden alt üst olacak.çünkü ilaçtan dolayı yarın sonuç ne olr tahmin dahi edemiyorum..
bunun etik olacağını sanmıyorum, zaten durumunu biliyoruz takımın sayısal değerlerinden çok daha önemli olan buradaki beraberliğimiz, ben senin samimiyetine güveniyorum ve takımda ismini yazacağım.
Şimdi haftaya tüm şişlikler inince sen bir haftada 5-6 kilo vermiş olacaksın cimcime , eee o zaman gelsin bireysel birincilik hikayen .
Sakın dana kestim yedim diye anlatma ha
1 adet öküz ikide küçük baş canım cumartesi kadın doğuma gideceğim canım benim.. ilaçlarıda mecbur kullanmam lazım çünkü çok ciddi boyutta durumum..
Tamam işte , ödemler geçince sende eski kilona dönersin .
Madem bu kadar ödem yapıyormuş neden yanında ödem söktürücü bir şeylerde vermedi acaba ?
Çok zor canım anlıyorum seni , şuan oturduğm sitede de bina da ağzımızın tadını bozacak hiçbir şey olmadı ama bundan önce üst komşumuzla papaz olmuştu eşim , sonraki 2 yıl kabus gibiydi.Çünkü bu sefer biri ne yapsa öbürüne batıyor , eşim de dahil buna , mesela gece en ufak bir ses çıkıyordu ya da balkon yıkıyor aşağı su akıyor , tamam yanlış ama normalde uslubunca söylerim ben sırf problemli olduğumuz için her şey daha da büyüyordu.
Kolay gelsin , sararken yeme , ben çiğ çiğ de yerim de
çok çok geçmiş olsun canım
ay canım yemeyidüşündüm amaNiyetliyimbugün kandil vesilesiyle
Ben şekerpare yapmaya gidiyorum
bu akşam gidince çok spor yapıp bu ödemi atmaya çalışacağım...yürüyemiyorum resmen sanki 2. bir ben var bende..sabahları aç karnına 1 kase maydanoz yiyip üzerine su içmekte çok etkiliymiş ödem sökmede...
maydanoz saplarıyla kiraz saplarını haşla ılınınca iç suyunu.ödem söktürüyor ben bazen yapıyorum bol su içmen gerek ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?