Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bacaklarım balon gibi olmuş ellerimde öyle yüzük takmıştım çıkmıyor şuana ne yaptıysam olmuyor.7 tane ilaç verdi ama hepsininde ödem yapma etkisi var..:2:

Tamam işte , ödemler geçince sende eski kilona dönersin .

Madem bu kadar ödem yapıyormuş neden yanında ödem söktürücü bir şeylerde vermedi acaba ?

Çok zor canım anlıyorum seni , şuan oturduğm sitede de bina da ağzımızın tadını bozacak hiçbir şey olmadı ama bundan önce üst komşumuzla papaz olmuştu eşim , sonraki 2 yıl kabus gibiydi.Çünkü bu sefer biri ne yapsa öbürüne batıyor , eşim de dahil buna , mesela gece en ufak bir ses çıkıyordu ya da balkon yıkıyor aşağı su akıyor , tamam yanlış ama normalde uslubunca söylerim ben sırf problemli olduğumuz için her şey daha da büyüyordu.

kızlar eşimgeldi oğlanı okula götürdü, gitmişken ben sarmanın başına geçip rahat rahat yapayım, Hadi görüşürüz sonra

Kolay gelsin , sararken yeme , ben çiğ çiğ de yerim de

terbiyesiz insanlar her yerde var canım.

bencede cimcimem başka bi doktora git belki ilaçlarda sorun vardır.sağlık sorunun düzeldimi bari bu kadar sıkıntı çektin..

kızlar eşimgeldi oğlanı okula götürdü, gitmişken ben sarmanın başına geçip rahat rahat yapayım, Hadi görüşürüz sonra
KOLAY GELSİN CANIM

Allah kolaylık versin canım zor böyle insanlaral uğraşmak

canım bacaklarım balon gibi olmuş ellerimde öyle yüzük takmıştım çıkmıyor şuana ne yaptıysam olmuyor.7 tane ilaç verdi ama hepsininde ödem yapma etkisi var..:2:
ne zaman bitecek eki bu ilaçlar neden bu kadar şişlik yapıyor anlamadım ama kesin bu kilo değil olamaz mümkün değil

ay canım yaa ne yapsak ki sana acabaaa:44:

Hadi bakalım görelim dönüşte:))

canım benim cumartesi günü 64,800 idim ama bu sabah 70,100 idim toplamda 5,300 canım benim
yok yok olamaz bu kilo olamazzzzz

topraks canım beni bu hafta izinli say yoksa takımın verdiği kilolar benim yüzümden alt üst olacak.çünkü ilaçtan dolayı yarın sonuç ne olr tahmin dahi edemiyorum..

birşey yemedikim doğru dürüst kilo olsun..zaten...normaldede 1 hafta da alınacak birşey değil...

terbiyesiz insanlar her yerde var canım.

bencede cimcimem başka bi doktora git belki ilaçlarda sorun vardır.sağlık sorunun düzeldimi bari bu kadar sıkıntı çektin..

canım benim ilaçların etkiside oldu sağlık açısında iltahapları söküyor ama yan etkileri etkidinden daha fazla.kendi doktorum izinli o yüden başka doktorlarda beni mahvetti c.tesi gelecekmiş ona gideceğim artık..belki bu ilaçlar başkalarında bu kadar etki etmez ama benim vücudum çok hassa o yüzden daima ilaçların tüm yan etkilerini yaşarım. ağzımın içindede yaralar çıktı..

topraks canım beni bu hafta izinli say yoksa takımın verdiği kilolar benim yüzümden alt üst olacak.çünkü ilaçtan dolayı yarın sonuç ne olr tahmin dahi edemiyorum..

bunun etik olacağını sanmıyorum, zaten durumunu biliyoruz takımın sayısal değerlerinden çok daha önemli olan buradaki beraberliğimiz, ben senin samimiyetine güveniyorum ve takımda ismini yazacağım.

Şimdi haftaya tüm şişlikler inince sen bir haftada 5-6 kilo vermiş olacaksın cimcime , eee o zaman gelsin bireysel birincilik hikayen .

Sakın dana kestim yedim diye anlatma ha

bunun etik olacağını sanmıyorum, zaten durumunu biliyoruz takımın sayısal değerlerinden çok daha önemli olan buradaki beraberliğimiz, ben senin samimiyetine güveniyorum ve takımda ismini yazacağım.

çok teşekkür ederim canım benim.ben sadece benim sağlık problemim yüzünden sizlerinde etkilenmenizi istemedim.tamam ozaman..yarın rekor kiloyla karşınızdayım..

1 adet öküz ikide küçük baş canım cumartesi kadın doğuma gideceğim canım benim..ilaçlarıda mecbur kullanmam lazım çünkü çok ciddi boyutta durumum..

çok çok geçmiş olsun canım

ay canım yemeyidüşündüm amaNiyetliyimbugün kandil vesilesiyle

Ben şekerpare yapmaya gidiyorum

bu akşam gidince çok spor yapıp bu ödemi atmaya çalışacağım...yürüyemiyorum resmen sanki 2. bir ben var bende..sabahları aç karnına 1 kase maydanoz yiyip üzerine su içmekte çok etkiliymiş ödem sökmede...

maydanoz saplarıyla kiraz saplarını haşla ılınınca iç suyunu.ödem söktürüyor ben bazen yapıyorum bol su içmen gerek ama..

maydanoz saplarıyla kiraz saplarını haşla ılınınca iç suyunu.ödem söktürüyor ben bazen yapıyorum bol su içmen gerek ama..

canım bende kaç gündür maydanoz suyu içiyordum ama suyundan ziyade sabah aç karnına sadece 1 kase kadar yenip üzerine su içilmesi doğru olanmış...
iş yerinde dalga geçiyorlar yeşil suyumla...

kıslar ben şu oylamayı bitirmeye çalışıyorum sohbete katılamıyorum amaburadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…