- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
eftelyayı da ekledim bu şekilde paylaşıyorum kızlar
OYLAMA FORMU
TAKIM NUMARASI : 4
Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET
(7 EVET 2 HAYIR)
Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
HAYIR
(4 EVET - 5 HAYIR)
Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET
(5 EVET 4 HAYIR)
Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET
( 3 HAYIR - 6 EVET)
Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET
(3 HAYIR - 6 EVET)
Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET
(2 HAYIR -7 EVET)
Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET
(4 HAYIR - 5 EVET)
Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
HAYIR
(5 HAYIR - 3 EVET)
Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET
(3 HAYIR - 6 EVET)
Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET
(7 EVET 2 HAYIR)
Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET
(1 HAYIR - 8 EVET)
Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET
(4 HAYIR - 5 EVET)
Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR
(6 HAYIR - 3 EVET)
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET
(2 HAYIR - 7 EVET)
Öneri 15:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET
(2 HAYIR - 7 EVET)
6. madde hiç içime sinmedi gökçe ama cogunlugun dediği olucak yapıcak bir sey yok
selamm ben geldim kızlar teyzemdeydim bütün hafta gelemedim
Hoşgeldin Prapunzell nasılsın
hoşbuldukk iyiyim biraz dinleniyorum sen nasılsın
iyiyim canım, aynı bildiğin gibi :) Var mı kilo kaybı bu hafta
var var
süper canım, ben inşallah almış görünmem, Bugün niyetliydim, 2 kase çorba, 4 tane sarma yedim, 2 dilim kızarmış ekmek yedim, 1 tanede şekerpare yedimÇok ta su içtim,karnım davul gibi...
baya kacamak olmuş bol bol spor yap
Şimdi başlayacağım, yarın sabahta halı yıkama faslı başlayacak,gider inşallah , ramazanda napacağım ben yaa
Bana müsade :) İyi geceler
Alıntılarım Yusufun sabotesine uğradı
Demmay canım benim , duygularımız karşılıklı
Ama ben buralardayım zaten , foruma girmişken 4. takım beni kovmadan buraya laf yetiştirmeden durmam zaten
Bu arada baby ile görüşen var mı ?
ramazana özel diyet listeleri var benim doktorm vermişti istersen pylaşırım.....iyi geceler
hoş geldin Zeynep abla.menü ve spor güzel olmuş.salı günki menün
sabah 50 defa zıplama 2 bardak sıcak su
3 ceviz
1 dilim hellim
1 dilim tam.bug.ekmeği
bol maydanoz
domates salatalık
1 kupa yeşil cay
ara 1 elma
1 kutu süt
öğlen
100 gram tavuk haşlaması
bol salatanın içerisine karıştırdım
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek ( t.bugday)
ara 5 6 erik
akşam
4 kasık ıspanak kavurma
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol yeşil salata
ara
5 6 kiraz 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor 90 dakika hoca ile
1 saat spor aletleri ile
akşamda 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
çarşamba günki menün
sabah50 defa zıplama
2 bardak sıcak su
2 dilim ekmek arası hellimli tost
4 zeytin
bol maydonoz
1 kupa yeşil çay
ara
yok diyetistene gittim
öğlen
Dilber'im bana bol salata yapmış içerisine yeşil mercimek koymus yoğurtla ekmekte getirmiş hastanede yedim :)
ara
1 elma
akşam
4 kasık türlü 3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara
2 dilim karpuz 1ç bardağı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile 30 dakika kendim akşamda35 dakika hızlı tempoda yürüyüş
çarsida dilberle 2 saat normal tempoda yürüyüz :) mağazalara ağzımızı ayıra ayıra :)))
dünki menüm biraz dengesiz ama sürekli temizlik tadilat vardı canımız çıktı resmen ne zor işmiş
kahvaltı ve öglen yine bir oldu 11 gibiydi
iki dilim ekmek , yumurta , peynir , domates , salatalık , çay
ara : 2 kayısı
2.ci ara : bi çay bardagı kola yarım çikloatalı gofret
akşam : 4 kaşık menemen 2 dilim ekmek bi kase yogurt
su : 2 llitre
spor : bi saat yürüyüş 15 dakka göbek hareketleri
nasıl yaa sen istememişmiydin 6. maddeyi???? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?