- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
canım benim kendin için birşeyler yapmaya başlaman çok güzel.ama bunu düğün için değil kendin o düğünde kimlerin ne diyeceği için değil senin orda kendini ne kadar rahat hissedeğin önemli.kendin için mücadeleye davam canım benim..kurbana daha çok istersen süper olursun azim azim azim...birde spor ve dikkatli beslenme az değil sağlıklı beslenme...
Güzel arkadaşlarım nasıllar bakayım ?
Cuma günü listesine bakacağım , kilo alana ceza var
Ben dün çok yedim ilk kez
Cimcime senin şişlikler indikçe kilolarda gitmiş
hoş geldin canım ..cuma günü şok şok şok bakalım ne olacak..geçen hafta benim yüzümden çok geride kalmıştık bu defada benim sayemde birincilik gelecek bence...bakcaz göreceğiz.
Güzel arkadaşlarım nasıllar bakayım ?
Bende senden bu atağı bekliyorum tatlım
Bu arada mr sonucumu dün aldım , eşimin tabiri ile '' daş gibi hatunmuşum ''.
Temiz yani karaciğer .
eveeeeeet
beni bu ay sonuna kadar ( benim de düğün var)
garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi
hoş geldin canım ..cuma günü şok şok şok bakalım ne olacak..geçen hafta benim yüzümden çok geride kalmıştık bu defada benim sayemde birincilik gelecek bence...bakcaz göreceğiz.
Temiz yani karaciğer .
bende görümcemi diyete soktum annesi 1 haftaya kadar gelecek ben 4 kilo verceğim dedi spor yapıp aburcubur bırakırsam olur dedi.bende 1 haftada olmaya bilir dedim hayır olacak dedi.ozaman anlaşma yapalım dedim 2 kg mın altında kilo verirse annesini kızının gerçek kilosunu söyleyeceğim.ama verirsede kilosunu söylemeyip sadece kilo verdiğini söyleyeceğiz.annesinden korktuğu için bu şekilde kendisini motive etti.bayağı spor yapmış bugün aradım.bu arada kilosu tam olarak 79,900 kg..sizce 2 kg dan fazla verebilirmi..:26:
Hadi İnşallah
biz iyiyiz sen nasılsın bakalım, bu arada püsküüt koruma topiği açmış gördün mü:)
benc verir, zaten diyete alışık olmadığı için bünye atacaktır hemen, 4 olmasa da 2 yi geçer bence
Kahvalti olmamis canim spor supeeeeeeeeeeeeerrgünaydın herkese...önce dünkü menümü yazayım daha sonra ayrıntılı geçmişi okuyayyım..
11.06.2013 salı,
sabah:
somun ekmeğin kulağını koparıp içine çatal ucuyla akşamdan kalan imam bayıldıdan koyup yedim,
ara:5 adet erik kurusu,
öğle:4 kaşık kelloggs special K kırmızı meyveli,3 kaşık yoğurtla,
ara:kelloggs special K atıştırmalık krakerin 66 kalorilik olanların yarısını yedim.
akşam:
2,5 dilim çavdar akmeği,
2 çatal ucuyla omlet,
2 çatal ucuyla peynir,
1 domates,
1 salatalık,
5 siyah zeytin,
2 bardak şekersiz çay,
su:3 lt den fazla
spor:
100 ip atlama
30 dak sabah yürüyüş (adım olarak 4.200 adım)
2,5 saat öğle yürüyüş (10.600 adım)
2 saat akşam yürüyüş (10,100 adım)toplamada 30.300 adım attım.10,000 adım 400 kalori arkadaşlar..adımları ağzımla kendim yürüdükçe saydım ..
15 dak kardiyo,
30 al gülüm ver gülüm mekik,50 düz mekik,50 bacak hareketleri...100 yan kas hareketi (toplamda 10 dak.sürdü)
kaptan düş benim 400 kalorilik cezamı hesaptan... veeeeeeeeeeeeeee son bomba bu sabah bu kadar spordan sonra 1 kğ gitmiş gördüm.
Aynen canimcanım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlığımız çok önemli...
Tesekkurler canim :)Hos bulduk cnm,bende seni özledim
Gecmisolsun
Yarismaya katilmadim cnm daha.Yani fotograflari cekmeyi unutunca katilamadimKremasi ve üstünü bu gün yapicam, istedigim gibi olursa yarisma icin bi daha yaparim
Guzel menu canim:) spor yokgünaydın canlar menümü yazayım önce
sabah
nesfit+süt
ara
10 badem+4 kuru kayısı
öğlen
kepekli tonlu sandviç+cola zero
ara
10 badem+5 kuru kayısı
ara
1 bardak süt
akşam
2 köfteli izmir köfte
az makarna
yoğurt
yarım dilim tam buğday
su 2,5 lt
spor yok
Insallah canim tesekkurler :)ne diyim sporunu okumaktan menünü anlayamadım :) nasıl saydın kız o kadar adımı, Maşallah:))
çok geçmiş olsun tatliş, iyileş biran önce
menü çok düzensiz olmuş canım, düzgün yemezsen iyileşemezsin
eline sağlık eminim çok lezzetli olmuştur, hoşgelddin bu arada
gayet başarılı, tebrik ederim soydaşım
canım hakkımız varsa helal olsun, sen de hakkını helal et, güle güle git, mutlu mutlu gel güzellik, kilo alma sakınnnnnnnnn
Ey masalaaahh :)canimyürürken başka birşeyle ilgilenmiyordum konuşmuyordumda ozaman sayabiliyorsun.birde 4 saatini hızlı tempoda yürüdüm koşuşturma yetiştirme derdindeydim..100 e kadar sayıp tekrar 1 den başlıyordum.100+100+100 böyle devam....bu sabahta yürüyerek geldim ama bacaklarım çok halsiz ve de yorgun..
Hadi bakalim canim :)günaydınlar kadınlar kulübünün zayıflayan güzelleribiraz problemlerim var gelemiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama o zaman kendimi salacağımı hissettiğim için daha çok burada olmaya karar verdim sabah bir posta yürüyüşümü yaptım akşam bi daha çıkcam yürüyüşe kurban bayramına kadar baya kilo vermem lazım kuzenimin düğünü var:26:
Bu hafta senden buyuk suprizler gelicek canim :):)Güzel arkadaşlarım nasıllar bakayım ?
Amaninn dikkat et canimoffffffffffff karnım çok ağrıyor regli olmuştum geçmiyor bu ağrılar..çok fenayım..dünkü aşırı yürüyüşümden de kasık ve bacaklarım ağrıyor.herşeyin fazlası zarar boşuna dememişler...
Bende bendeeeeeveeeeeet
beni bu ay sonuna kadar ( benim de düğün var)
garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi
:):) birinciyiz bence bu haftahoş geldin canım ..cuma günü şok şok şok bakalım ne olacak..geçen hafta benim yüzümden çok geride kalmıştık bu defada benim sayemde birincilik gelecek bence...bakcaz göreceğiz.
Bu guzel haberdi isde :) gozun aydin canim
Temiz yani karaciğer .
supeeeeeerrrbiz iyiyiz sen nasılsın bakalım, bu arada püsküüt koruma topiği açmış gördün mü:)
bende görümcemi diyete soktum annesi 1 haftaya kadar gelecek ben 4 kilo verceğim dedi spor yapıp aburcubur bırakırsam olur dedi.bende 1 haftada olmaya bilir dedim hayır olacak dedi.ozaman anlaşma yapalım dedim 2 kg mın altında kilo verirse annesini kızının gerçek kilosunu söyleyeceğim.ama verirsede kilosunu söylemeyip sadece kilo verdiğini söyleyeceğiz.annesinden korktuğu için bu şekilde kendisini motive etti.bayağı spor yapmış bugün aradım.bu arada kilosu tam olarak 79,900 kg..sizce 2 kg dan fazla verebilirmi..:26:
hoş geldin tekrar çok geçmiş olsun.benimde ilaçlarım halen devam ediyor miğdem bulanıyor içemiyorum artık...az kaldı dayanıyorum...bu hafta birinciyiz orası kesin....ben öyle düşünüyorum..Ben geldim napiyonuz bakim :) yuksuk corbasi doktuk bizde
Sabah ben doktora gittim geldim bogazlarimda cok fena iltihap olmus bi poset ilac yazdilar
Kahvalti olmamis canim spor supeeeeeeeeeeeeerr
Aynen canim
Tesekkurler canim :)
Guzel menu canim:) spor yok
Insallah canim tesekkurler :)
Ey masalaaahh :)canim
Hadi bakalim canim :)verirsin insallah
Bu hafta senden buyuk suprizler gelicek canim :):)
Amaninn dikkat et canim
Bende bendeeee
:):) birinciyiz bence bu hafta
supeeeeeerrr
Abur cubur yemezse spor yaparsa verir bence canim
ben hem vermesini çok istiyorum.bir ara annesi bilsede bu kadar bizlerle uğraşmasa diyiyorum.ama sonuçta kimse rencide olmasın istiyorum inşallah verir..
tekrar geçmiş olsun canım ilaçlarını iç iyileş yat dinlen bol bolBen geldim napiyonuz bakim :) yuksuk corbasi doktuk bizde
Sabah ben doktora gittim geldim bogazlarimda cok fena iltihap olmus bi poset ilac yazdilar
Aynen canim
Tesekkurler canim :)
Guzel menu canim:) spor yok
Insallah canim tesekkurler :)
Ey masalaaahh :)canim
Hadi bakalim canim :)verirsin insallah
Bu hafta senden buyuk suprizler gelicek canim :):)
Amaninn dikkat et canim
Bende bendeeee
:):) birinciyiz bence bu hafta
supeeeeeerrr
Abur cubur yemezse spor yaparsa verir bence canim
evet sabahki atıştırma olmamış ama miden küçüldü demek ki yine de düzgün ye sabahlarıkahvaltı iş yerinde yapacaktık arkadaşlarla ama onların hepsi dışarı aniden göreve gidincede birşeyde yapamadım ağzıma attığım sabahki lokmayla kaldım.ama hiç acıkmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?