Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zaten zayıflayınca hepsi gerçekleşmiş olacak hem kendimi rahat hissederim hem istediğim elbiseyi alabilirim hemde hemde oradaki tanıdıklarımın iltifatlarını duyak hoş olacaktır

Güzel arkadaşlarım nasıllar bakayım ?

Cuma günü listesine bakacağım , kilo alana ceza var

Ben dün çok yedim ilk kez

Cimcime senin şişlikler indikçe kilolarda gitmiş

offffffffffff karnım çok ağrıyor regli olmuştum geçmiyor bu ağrılar..çok fenayım..dünkü aşırı yürüyüşümden de kasık ve bacaklarım ağrıyor.herşeyin fazlası zarar boşuna dememişler...

eveeeeeet

beni bu ay sonuna kadar ( benim de düğün var)
garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi

hoş geldin canım ..cuma günü şok şok şok bakalım ne olacak..geçen hafta benim yüzümden çok geride kalmıştık bu defada benim sayemde birincilik gelecek bence...bakcaz göreceğiz.

hoş geldin canım ..cuma günü şok şok şok bakalım ne olacak..geçen hafta benim yüzümden çok geride kalmıştık bu defada benim sayemde birincilik gelecek bence...bakcaz göreceğiz.

Bende senden bu atağı bekliyorum tatlım

Bu arada mr sonucumu dün aldım , eşimin tabiri ile '' daş gibi hatunmuşum ''.

Temiz yani karaciğer .

biz iyiyiz sen nasılsın bakalım, bu arada püsküüt koruma topiği açmış gördün mü:)

eveeeeeet

garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi

bende görümcemi diyete soktum annesi 1 haftaya kadar gelecek ben 4 kilo verceğim dedi spor yapıp aburcubur bırakırsam olur dedi.bende 1 haftada olmaya bilir dedim hayır olacak dedi.ozaman anlaşma yapalım dedim 2 kg mın altında kilo verirse annesini kızının gerçek kilosunu söyleyeceğim.ama verirsede kilosunu söylemeyip sadece kilo verdiğini söyleyeceğiz.annesinden korktuğu için bu şekilde kendisini motive etti.bayağı spor yapmış bugün aradım.bu arada kilosu tam olarak 79,900 kg..sizce 2 kg dan fazla verebilirmi..:26:

benc verir, zaten diyete alışık olmadığı için bünye atacaktır hemen, 4 olmasa da 2 yi geçer bence

biz iyiyiz sen nasılsın bakalım, bu arada püsküüt koruma topiği açmış gördün mü:)

Yok görmedim canım benim , hemen gidip bakayım

Sağolun kızlar bu arada , canımı ne kadar sıkmıştı bu hastalık mevzusu en iyi siz biliyorsunuz .Rahatladım .

Ben geldim napiyonuz bakim :) yuksuk corbasi doktuk bizde
Sabah ben doktora gittim geldim bogazlarimda cok fena iltihap olmus bi poset ilac yazdilar
Kahvalti olmamis canim spor supeeeeeeeeeeeeerr
canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlığımız çok önemli...
Aynen canim
Hos bulduk cnm,bende seni özledim

Gecmisolsun

Yarismaya katilmadim cnm daha.Yani fotograflari cekmeyi unutunca katilamadimKremasi ve üstünü bu gün yapicam, istedigim gibi olursa yarisma icin bi daha yaparim
Tesekkurler canim :)
Guzel menu canim:) spor yok
Insallah canim tesekkurler :)
Ey masalaaahh :)canim
Hadi bakalim canim :) verirsin insallah

Bu hafta senden buyuk suprizler gelicek canim :):)
Amaninn dikkat et canim
eveeeeeet

Bende bendeeee
:):) birinciyiz bence bu hafta

Bende senden bu atağı bekliyorum tatlım

Bu arada mr sonucumu dün aldım , eşimin tabiri ile '' daş gibi hatunmuşum ''.

Temiz yani karaciğer .
Bu guzel haberdi isde :) gozun aydin canim
supeeeeeerrr

Abur cubur yemezse spor yaparsa verir bence canim

hoş geldin tekrar çok geçmiş olsun.benimde ilaçlarım halen devam ediyor miğdem bulanıyor içemiyorum artık...az kaldı dayanıyorum...bu hafta birinciyiz orası kesin....ben öyle düşünüyorum..

yaaaaaaaaaaaaaaaa beimde 22 ağustosa kadar vermem lazım bu kiloların hepsini çünkü benimde evlilik yıl dönümüm gelinliğimi giyeceğim inşallah.çooooooooooookkkkkkkk istiyorum..

ben hem vermesini çok istiyorum.bir ara annesi bilsede bu kadar bizlerle uğraşmasa diyiyorum.ama sonuçta kimse rencide olmasın istiyorum inşallah verir..

canım benim anne demek birtek senle uğraşmıyor kızı bile kilosnu söyleyemediğine göre:))

tekrar geçmiş olsun canım ilaçlarını iç iyileş yat dinlen bol bol

kahvaltı iş yerinde yapacaktık arkadaşlarla ama onların hepsi dışarı aniden göreve gidincede birşeyde yapamadım ağzıma attığım sabahki lokmayla kaldım.ama hiç acıkmadım..
evet sabahki atıştırma olmamış ama miden küçüldü demek ki yine de düzgün ye sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…