evet hafta sonunu bu hafta dengeleyemedim..ama bu hafta inşallah kendime geleceğim.canım benim kaynanam şimdi çokcuk tamam ya ileride alışırda bırakmazsa dedi.bende bırakmasın annesi sonuna kadar arkasında dedim.ne yani kızı artistmi yapacan dedi evet dedim küçüğüde dansöz yapacağım dedim güldüm geçtim.daha fol yok yumurta yok geleceğe dair hesap soruyor..Selam kizlar bi suru alinti yaptim cevapla dedim site yon. Mesaj var dedi olmadi aklmda kalanlari yazim
- beril canim menun cok az geldi bana yaris var diemi ole
- cimcime seninde oglenleri fazla aksamlari az ama genel olarak az geldi menuler
- gonca abla menun guzeldii
- nur canim aabah kofteyi canin nasil istedi
- topraks aksam baya karisik olmus
Cimcimee kizin icin dusunduklerin super fikir kaynanan ne dedi bu ise
Topraks canim supersin mukkemmellik yolunda ilerliyosunnnnmmmm:):):)
aaaaaaaaa cuma karpuz akşam menümdü,dondurma c.tesiHiiiii ikisi bir dolma Eder oda torpille 1,5 dilim ekmek
Ama sana bak baskasina 2
Topisim dünkü menunu begenmedim ama tartida gordune bayildim.klavyenin tosenden bir faydam olduysa ne mutlu.sabah kulagimi cinlatan senmissin
Diyetteyken o sepetleri seviyorum. Bir dolma diye kendimi kandiriyom.
Ben kizim sindi yaw
Cuma 2,5 dilim ekmek. Dondurma.uuuuuu karpuzzzzzz.bu son olsun cimcime.bundan boyle daha bir siki Kontrolle aldim seni bilesinnnnn
Bir kanadin eksik ti caniskom yawwww.topraktan Sonra seni dilime Solarium bak
Kuzum nerdesin sen.sanirim antalyalisinda
Kizlar kizim arkadasinin annesiyle tanistik.ben pek keyf almadim.hhiiiiii Kari ammada kasinti. Hic sesimi cikarmadim bir Gun Eve cagiracam bende aynini yapacam.
Yarim Saat Sonra kavikasyonmudur nedir o basliyor bakalim bir neymis.
Opüldunuz tombis bogazini tutamayan kelebekler..yazan bogazini tutan tombis kelebek
ooohhh tam şölen olmuş ama çokta kötü değil..Dun ne yemisimmmmmm
Sabah 2 yumurta ve Az. Kasarla midemin zilini susturdum.
12-13 cilegi nedense recel yaparken Midede indirdimde Saat 10 civariydi
Oglen kasinti bir Karinin yaninda 2 tane kofteyle Az. Cacik yarken aslinda sinirden kafayi yiyordum
Bir nektarini ist trafiginde elif anirirken onunla ugrasirken yemisim yawwww oysa soyle sapirtada sapirtada yemeyi planlamistim
Kiymann kirmizisini ispanagin yesiliyle pisirip yogurt beyazi eslinde koca Tobago huplettim ama gozummu Acti ne ustune brde baget goturdum.
Yok arkadas ya.....bugun doymuyom diye kendime saydirirken Saat Gecenin 11.40 ve Ben kuru meyve yiyordumbir kase
4 lt suylada bu soleni kutladim
Günaydin güzellikler
Bu oylenki 2,5 dilimi bir daha gormeyim.adini ekmekciye cikarmi.yeminle topik topik gezer anlatirim bak.kavunda benden bugunluk torpille olsun.dünkü menüm01.07.2013 p.tesi
sabah:
4 kaşık yulaf ezmesi 1 kase yoğurtla,
ara yok malesef yoğunluktan yiyemedim,
öğle:
tavuk rosto,
2,5 dilim ekmek,
2-3 kaşık çorba,
1 kçük dilim kavun,
ara yok,
akşam:
4 kaşık taze fasulye,
3 kaşık p.pilavı,
3 bardak çay,
su:2,5 lt,
spor:1 saat yürüyüş,
Utu yapmacayi Saymam banane...ama Menü saglam olmus.unutmadan yazayım menümü
sabah ılık su 50 zıplama
1kk peynir 1 dilim k. ekmek 1 lokma çilek reçeli
ara 3-4 badem 5-6 fıstık
öğlen közlenmiş patlıcan salatası 1 dilim ekmek
ara 2 dilim karpuz
akşam tavuk şiş salata el kadar lavaş ekmeği
su 2 lt. 9 lu çay mate çayı
spor 2 st. ütü yapmaca
evet hafta sonunu bu hafta dengeleyemedim..ama bu hafta inşallah kendime geleceğim.canım benim kaynanam şimdi çokcuk tamam ya ileride alışırda bırakmazsa dedi.bende bırakmasın annesi sonuna kadar arkasında dedim.ne yani kızı artistmi yapacan dedi evet dedim küçüğüde dansöz yapacağım dedim güldüm geçtim.daha fol yok yumurta yok geleceğe dair hesap soruyor..
aaaaaaaaa cuma karpuz akşam menümdü,dondurma c.tesiaman senin diline düşersem yanarım çok dikkat lazım yandım.:18:
dünkü menüm01.07.2013 p.tesi
sabah:
öğle:
tavuk rosto,
2,5 dilim ekmek,
2-3 kaşık çorba,
1 kçük dilim kavun,
ara yok,
akşam:
4 kaşık taze fasulye,
3 kaşık p.pilavı,
3 bardak çay,
Toprak gelmis.
Beril gitmis.
Tikkat..........
Eger mumkunse yemek saatlerinizi yazarmisiniz ozellikle aksam yemegini lutfen
Topris gelmems.kislar Birsey diyeyimmi Toprak beni yenecek sanirim.sporsuz olmayacak ama denemeye deger........sanmayinki beril vermemis.yoooooo tarti babalar gibi verdin kizim git di senin kelebeklere diyor. Ama benim istedim olmayacak sanirim galiba herhalde
Bugun yine heyheyli bir gunum Pis domuz kocam dun bilet bulamamis. Ya Ben bsayacam elindeki avcundakni alacam gireceksin anasinin donunu ya sabrediyommmmmm
2.5 ekemk çok olmuş fıstıkım biraz ekstra spor yap onun için ok mi tatlımmmmdünkü menüm01.07.2013 p.tesi
sabah:
öğle:
tavuk rosto,
2,5 dilim ekmek,
2-3 kaşık çorba,
1 kçük dilim kavun,
ara yok,
akşam:
4 kaşık taze fasulye,
3 kaşık p.pilavı,
3 bardak çay,
günaydın canııııııııımmmmmmmmmmmmmGünaydin güzellikler
menü güzel canım yoldaşım, benimde çok ütüm varunutmadan yazayım menümü
sabah ılık su 50 zıplama
1kk peynir 1 dilim k. ekmek 1 lokma çilek reçeli
ara 3-4 badem 5-6 fıstık
öğlen közlenmiş patlıcan salatası 1 dilim ekmek
ara 2 dilim karpuz
akşam tavuk şiş salata el kadar lavaş ekmeği
su 2 lt. 9 lu çay mate çayı
spor 2 st. ütü yapmaca
bence de düşme beni görmüyomusunevet hafta sonunu bu hafta dengeleyemedim..ama bu hafta inşallah kendime geleceğim.canım benim kaynanam şimdi çokcuk tamam ya ileride alışırda bırakmazsa dedi.bende bırakmasın annesi sonuna kadar arkasında dedim.ne yani kızı artistmi yapacan dedi evet dedim küçüğüde dansöz yapacağım dedim güldüm geçtim.daha fol yok yumurta yok geleceğe dair hesap soruyor..
aaaaaaaaa cuma karpuz akşam menümdü,dondurma c.tesiaman senin diline düşersem yanarım çok dikkat lazım yandım.:18:
afferin sana çok çokkk beğendim akşamki menün süper olmuş tebrikler canım benimDun ne yemisimmmmmm
Sabah 2 yumurta ve Az. Kasarla midemin zilini susturdum.
12-13 cilegi nedense recel yaparken Midede indirdimde Saat 10 civariydi
Oglen kasinti bir Karinin yaninda 2 tane kofteyle Az. Cacik yarken aslinda sinirden kafayi yiyordum
Bir nektarini ist trafiginde elif anirirken onunla ugrasirken yemisim yawwww oysa soyle sapirtada sapirtada yemeyi planlamistim
Kiymann kirmizisini ispanagin yesiliyle pisirip yogurt beyazi eslinde koca Tobago huplettim ama gozummu Acti ne ustune brde baget goturdum.
Yok arkadas ya.....bugun doymuyom diye kendime saydirirken Saat Gecenin 11.40 ve Ben kuru meyve yiyordumbir kase
4 lt suylada bu soleni kutladim
:)))))) ne güzel tesadüf olmuşEki Görüntüle 746910 Eki Görüntüle 746911
Toprak dun senin resimlerini gordum Pegasus elbisenden bendede var demis.anaaaaa bir baktimda arkadasin yoksa benmiyim diye. Arkadasinda amma zevkliymis yawwwwww
teşekkürler tatliiiiişşşşşşşşşSelam kizlar bi suru alinti yaptim cevapla dedim site yon. Mesaj var dedi olmadi aklmda kalanlari yazim
- beril canim menun cok az geldi bana yaris var diemi ole
- cimcime seninde oglenleri fazla aksamlari az ama genel olarak az geldi menuler
- gonca abla menun guzeldii
- nur canim aabah kofteyi canin nasil istedi
- topraks aksam baya karisik olmus
Cimcimee kizin icin dusunduklerin super fikir kaynanan ne dedi bu ise
Topraks canim supersin mukkemmellik yolunda ilerliyosunnnnmmmm:):):)
günaydın kızlaaaarrr
menümü yazayım bugün erken kaçıcam yavrularım gidiyor, bavullarını hazırlıycam
sabah
1 kepekli b.peynirli tost
çay
ara
3 kuru kayısı
öğlen
5 ızgara köfte
1 dilim ekmek
ayran
ara
3 kuru kayısı
akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday
su 2 lt
spor yok maalesef kızlar dün küp gibi uyudum anca çıktı yorgunluğum
menü güzel olmuş.Allah kavuştursun canım.arada sanada iyi gelir dinlenirsin özleşirsiniz.
sağolasın canım, sağ salim bir gitsinlerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?