Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben cikiyorum yemek yicem daha gec olmadan
Sonrada carsiya gidicez alisveris yapcaz yuruyerek gidicez gelicez ohh ohh ne guzel spor olucak bana

güzel olmuş.
aç aç nasıl gezdin
akşam fazla gibi ama çok koşturmuşsun.

fındık lahmacun küçücük oluyo ikisi yarım lahmacun etmez.sporda güzel.

lahmancundan korkma tatlım.diyetisyenler dışarıda bir şey yemek zorunda kaldığımızda kebap,döner yerine lahmacunu tercih edin diyorlar.tabi abartmadan.sen zaten küçüktü az yedim demişsin.menü güselll
akşam hem ekmek 1 dilim olsaymış daha güsel olurmuş.bi de akşamki arayı ne zaman yedin bilmiyorum ama özellikle 9-10 dan sonra meyve yemessek daha güsel olur. sonuçta meyvede karbonhidrat ve şeker.
menün güzel sabahki köfteyi açıklamışsın, öğlende yemişsin gerçi akşama ekmek yemedin mi?
spor için teşekkürler canım
bakalım bu cuma nekadar farkedecek kilon iyi gidiyorsun
rica ederim toprakcım ne demek.kaptan sensin. girdik bir yola.amacıma ulaşana kadar böyle. sözünden dışarı çıkmayacam:):)yok akşam ekmek yemedim cnm.arada special kraker yemiştim sabah onun için akşam yemedim ekmek.

aç kalmıssın resmen.sen emzirmiyomuydun cnm ya. bu beslenmeyle süt olmazkiiii.yanına bir şeyler al bari.diyet bisküvi, meeyve yada kuruyemiş. böylece açta kalmassın hemmm..

süt olsun diye cnm.geçen doktora gittik. doktor hanımdan güsel bir fırça yedim.sabahları emzirdiğim için yumurta ,peynir falan yemem gerekiyomuş.diyom ben bunları yiyemem.olmaz yiyeceksin oğlun için diye. emziriyorumya sütümün kaliteli olması gerekiyomuş.bende onun yerine çareyi sabahları arada köfte yemekte buldum.. ya şu yeni çıkan special k nın krakerine bayılıom ben ya. napayım. günde bir paket çayın yanında hoopp mideye iniyo

ya yorum yazayım dıye oturdum canım ıstemedı.hadı soyle pembıs pembıs bır oje sureyımde yazayım dedım. bır elımı surdum yıne canım sıkıldı. yaklasık 2 saattır tek elı ojelı tek elı oje kırıntılı dolasıyorum. ısın ılgıncı sılmeyıde surmeyıde dusunmuyorum. sızde yoksunuz gıdıp bıraz depresyon takılayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

güzel olmuş.

aç aç nasıl gezdin

akşam fazla gibi ama çok koşturmuşsun.

fındık lahmacun küçücük oluyo ikisi yarım lahmacun etmez.sporda güzel.
aynen öyleydi gonca abla burda cok küçük yapıyolar
hayıırrr takılma bunalıma gel bana takıl
beni duymuyo ama. kocama yemek hazırlamaya gidiyorummm.kaçarrr ben
ben geldim hheeyyy
gogocummm gelmişşş
bende geldimmmm

dün tercihleri yaptım kızlar inşallah atamam olur hepiniz duanızı esirgemeyin benden lütfeenn inşallah atanırım cok istiyorum kader kısmet

dün tercihleri yaptım kızlar inşallah atamam olur hepiniz duanızı esirgemeyin benden lütfeenn inşallah atanırım cok istiyorum kader kısmet
iyiyim canım bende..inşallah hakkında hayırlı neyse olsun.Allah gönlüne göre versin.
Ne Haber kizlar......nasilsiniz

ooo cıstak cıstak beril hanımlarda gelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…