- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
ben çıkıyorum arkadaşlar kızımın anasınıfı kaydı için evrakları tamamlamam lazım.inşallah halledebilirim.öpüldünüz..
güzel olmuş.günaydın kızlar.oğlum uyuyunca azcık geç kalktım. sonra evi toparla falan bu saati buldu. dünki menümü yazayım hemen sonra geçmişe dalacam
sabah
2 dilim ekmek
3 köfte
ara
1 adet nektarin
1 paket special kraker
öğlen
3 köfte
1 dilim ekmek
1 kase cacık
ara
1 adet nektarin
akşam
1 tabak patlıcan oturtma(1 kaşık yağla yaptım)
1 kase cacık
spor 30 dk yürüyüş
toprakcım 30 dk da pilates yaptım.. börek için ...
su 4 lt
aç aç nasıl gezdinmerhabalar..
oyy dün çok koşuşturmalı bgündü sünnet düğünü vardı canım cıktı :S
dün neredeyse hiç bişey yiyemedim iyiki kahvaltımı yapmısım..
dünkü menüm;
sabah
ılık limonlu suyumu içtim
kk peynir
bol domates
yarım haslanmıs yumurta
2 etimek
ara yok
öğlen yok
akşam yok
12 gibi minik tadımlık karpuz
2lt su
akşam fazla gibi ama çok koşturmuşsun.Kizlar dun.cok.yogundum gremedm bugund yogunum misafrlerim glcek.gtsinlrde grcm ins
Dunku.menu
Sabah 1 salatalik 1 domates braz peynir. Esimin krebinin.ucundan tek lokmalik cimdikledm
Ara nektari
Oglrn kflakes ve sut.
Ara yok disardaydm
Aksam 3 koftr 2 dilim ekmek 1 kase corba
Ara (biraz gec oldu) 2 kucuk parca kavun(cok.kucuk dilimlemistim) yarm.nektati 1 bas parmagimnkadar armut kizlar meyve cesidjm cok.ama yedgm mktrlar cok az
Yarm saat yuruyus 2 saat carsida kostrmaca ( yetsmem.gerektgnden baya tempoluydum )
Su hrsaplamadm ama cok.scakti 2.5 tan fazladir
Dunki menumm
Sabah
Bi dilim ekmek tam bugday
Biraz peynir
Domates salatalik
Ara
iki tane diyet biskuvi ( mavi yesil )
Bi tane kucuk nektari
Oglen iki gibi
Iki tane findik lahmacun ( lahmacunlar gercekten cok kucuk kardesim 10-15 yiyo dusunun )
Ara
Yok
Aksam 19:00
4 kasik barbunya
Bi dilim ekmek
Bi tabak semizotu salatasi ( cok seviyorum )
Ara
5 top siyah uzum
su
2 litre
Spor
1 saat yuruyus
Ve sabahtan aksama kadar teyzemin evini temizleme yerlestirme cok sukur bitti
lahmancundan korkma tatlım.diyetisyenler dışarıda bir şey yemek zorunda kaldığımızda kebap,döner yerine lahmacunu tercih edin diyorlar.tabi abartmadan.sen zaten küçüktü az yedim demişsin.menü güselllDunki menumm
Sabah
Bi dilim ekmek tam bugday
Biraz peynir
Domates salatalik
Ara
iki tane diyet biskuvi ( mavi yesil )
Bi tane kucuk nektari
Oglen iki gibi
Iki tane findik lahmacun ( lahmacunlar gercekten cok kucuk kardesim 10-15 yiyo dusunun )
Ara
Yok
Aksam 19:00
4 kasik barbunya
Bi dilim ekmek
Bi tabak semizotu salatasi ( cok seviyorum )
Ara
5 top siyah uzum
su
2 litre
Spor
1 saat yuruyus
Ve sabahtan aksama kadar teyzemin evini temizleme yerlestirme cok sukur bitti
akşam hem ekmek 1 dilim olsaymış daha güsel olurmuş.bi de akşamki arayı ne zaman yedin bilmiyorum ama özellikle 9-10 dan sonra meyve yemessek daha güsel olur. sonuçta meyvede karbonhidrat ve şeker.Kizlar dun.cok.yogundum gremedm bugund yogunum misafrlerim glcek.gtsinlrde grcm ins
Dunku.menu
Sabah 1 salatalik 1 domates braz peynir. Esimin krebinin.ucundan tek lokmalik cimdikledm
Ara nektari
Oglrn kflakes ve sut.
Ara yok disardaydm
Aksam 3 koftr 2 dilim ekmek 1 kase corba
Ara (biraz gec oldu) 2 kucuk parca kavun(cok.kucuk dilimlemistim) yarm.nektati 1 bas parmagimnkadar armut kizlar meyve cesidjm cok.ama yedgm mktrlar cok az
Yarm saat yuruyus 2 saat carsida kostrmaca ( yetsmem.gerektgnden baya tempoluydum )
Su hrsaplamadm ama cok.scakti 2.5 tan fazladir
rica ederim toprakcım ne demek.kaptan sensin. girdik bir yola.amacıma ulaşana kadar böyle. sözünden dışarı çıkmayacam:):)yok akşam ekmek yemedim cnm.arada special kraker yemiştim sabah onun için akşam yemedim ekmek.menün güzel sabahki köfteyi açıklamışsın, öğlende yemişsin gerçi akşama ekmek yemedin mi?
spor için teşekkürler canım
bakalım bu cuma nekadar farkedecek kilon iyi gidiyorsun
aç kalmıssın resmen.sen emzirmiyomuydun cnm ya. bu beslenmeyle süt olmazkiiii.yanına bir şeyler al bari.diyet bisküvi, meeyve yada kuruyemiş. böylece açta kalmassın hemmm..merhabalar..
oyy dün çok koşuşturmalı bgündü sünnet düğünü vardı canım cıktı :S
dün neredeyse hiç bişey yiyemedim iyiki kahvaltımı yapmısım..
dünkü menüm;
sabah
ılık limonlu suyumu içtim
kk peynir
bol domates
yarım haslanmıs yumurta
2 etimek
ara yok
öğlen yok
akşam yok
12 gibi minik tadımlık karpuz
2lt su
Lutfen karismayin aglamak istiyorum. Topragin son gunlerdeki menuleri beni aglak bir Kari yapacak
Mekikler nerde baci........
Bencede yarayacak.
Elbsenin ust kismi kapanmadi ya.......
Ben seni uyardim. Yetmedi tehdit ettim. Bundan sonra bir yamuk yap irezil ederim sani
Begendim........Biz ne menuler gorduk haci...... Senin krakeride gormeyim bugun
Niye oglun icin proteyinli yiyorsun??
Haydi iyi koklasmalar.
Nereye gidiyor
Kimle gidiyor
Neden gidiyor
Ne Kadar kalacak.
aynen öyleydi gonca abla burda cok küçük yapıyolargüzel olmuş.
aç aç nasıl gezdin
akşam fazla gibi ama çok koşturmuşsun.
fındık lahmacun küçücük oluyo ikisi yarım lahmacun etmez.sporda güzel.
hayıırrr takılma bunalıma gel bana takılya yorum yazayım dıye oturdum canım ıstemedı.hadı soyle pembıs pembıs bır oje sureyımde yazayım dedım. bır elımı surdum yıne canım sıkıldı. yaklasık 2 saattır tek elı ojelı tek elı oje kırıntılı dolasıyorum. ısın ılgıncı sılmeyıde surmeyıde dusunmuyorum. sızde yoksunuz gıdıp bıraz depresyon takılayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldim hheeyyybeni duymuyo ama. kocama yemek hazırlamaya gidiyorummm.kaçarrr ben
bende geldimmmmgogocummm gelmişşş
beni duymuyo ama. kocama yemek hazırlamaya gidiyorummm.kaçarrr ben
hoş geldin baharım nasılsın??
dün tercihleri yaptım kızlar inşallah atamam olur hepiniz duanızı esirgemeyin benden lütfeenninşallah atanırım cok istiyorum kader kısmet
eh işteNe Haber kizlar......nasilsiniz
Insallah Canim. Hangi bolumden mezunsun
iyiyim canım bende..inşallah hakkında hayırlı neyse olsun.Allah gönlüne göre versin.dün tercihleri yaptım kızlar inşallah atamam olur hepiniz duanızı esirgemeyin benden lütfeenninşallah atanırım cok istiyorum kader kısmet
Ne Haber kizlar......nasilsiniz
iyiyim canım bende..inşallah hakkında hayırlı neyse olsun.Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?