menün güsel cnm.ödülüde çok abartmamışsınn. sporda bravooo.Pazar menusu sabah teyzeme gidicez aksama kadar yokum o yuzden simdi paylasim
Sabah kahvalti
Peynirli kucuk yagsiz tost
Cay
Ara yok kahvaltiyi gec yapmistim
Oglen
Hamburger menu ama kola icmedim ( odul ogunu kullandimm )
Ara bi isirik bitter cikolata
Aksam
5 kasik barbunya yemegi
Bi dilim tambugday
Bi tabak semizotu salatasi
Su 2.5 litre
Spor 2 saat yuruyus
akşama kadar iyiymiş cnm benim ya. akşamdan sonra ipin ucu kaçmış. keske derisiz bir şey yeseydinn. bi de cornetto yemişsin. olamamışşşDunku menum (ceza istiyrum bana ders.olsun)
Sabah 1 salayalik 1 domates 1 dilim.peynir
Ara 1 nektari 1 kase yogurt
Oglen.k flakes 1 bardak.sut.
Ara misafr vardi 2 kasik makarna (yagsiz saat 4.gbi).
Aksampiknige gttik sossuz 6 kanat 2 si derili trafindan. 4 u kanatin arkasnda but kiski varya ordan. Salata ayran
Su 2 ltre
Spor 1 saat yuruyus 300.kalori 270cezamdan.dusulecek
Yarm saat yruys 157 kalori
menü gayet güzel.ögünler çok dengeliiiDünkü menum
Sabah
Salatalik
Domates
Yumurta
Biraz cokelek
Ara
Yok
Ogle
Yumurtali ispanak
Ära
Yok
Aksam
Iki parca izgara et
Bol yesil salata
Yagsiz 1 sb. Yogurt
4 Cilek gece 3 te yattim Saat 11 gibi yedim
2,5 lt su
500 ml. Yesil cay
Kendimce spor yaptimi saniyorum.
Toprisimmmmmmmm
4 gunnnnnnnnnnnnnn kaldi
düğüne gittiğin için akşam yemeğine bir sey diyemeyeceğim. mecbur oluo insan orda olan bir şeyleri yemeğe.genede güsel menü.. dans etmekte çok kalori harcatıyorrr.günaydın güzel hatunlaaaaaarrrrr
mutlu bir hafta diliyorum hepimize
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
1 parça beyaz peynir
3 yeşil zeytin
çay
ara
yarım bardak sütlü neskafe
3 diyet bisküvi
öğlen
2 biber dolma ( birazdan resmini koyucam çok küçük)
1 dilim tam buğday
1 küçük kase yoğurt
ara
1,5 mavi yeşilin mısır patlaklarından
akşam
düğünde
nikahtan önce kokteylde
havuç+salatalık+top karpuzlardan birkaç kuruyemişve yaım bardak vişne suyu
yemek çok kötüydü bu arada eğlence süperdi ama mamalar Allahtan fenaydı:)))
önden gelen tabaktan 1 z.yağlısarma
biraz patlıcan salatası
domates
salatalık
ara sıcak çok beterdi hiç yemedim
menüde de tavuk vardı birkaç parça tavuk ve az pilav yedim
çeyrek bardak şarap, çeyrek bardak votka vişne sağolsun ben pistten inmediğim için eşim benimkileri de götürmüş içki de içemedim:))
pastadan da iki çatal
su 2,5 lt
spor sabah yarım saat( 200 mekik+ bel+ kalça bacak hareketleri+ 20 dk trambolin)
akşam 3-4 saat full tepinme duş almış kadar ter akıttım elbisemin bilimum yerlerinden damlıyodu o kadar yani
annem eftelya ile bei oynarken doğurmuş galiba
veeeeeee berilcim evet 4 gün kaldı seni geçebilirmiyim bilmem ama bu sabah tartıldığımda kendimi geçtiğim kesin :))
gayet güsel gözüküosunn toprakcımmmEki Görüntüle 745836
kırmızılı ben değilim daha o kadar zayıflayamadım bu arada yanımdaki arkadaş 100 kilonun üstündeydi
sanada günaydın tatlım teşekkürlerGünaydin arkadaslar.bu hafta dahada incelir,kendinizi tüy gibi hafif hissedersiniz insallah
kolay gelsin canımKizlar bugun fazla gelemem daha belli degilde
Yarin kayinvalidemle esim gelebilir.. Kadincagizi yalniz biraktik Bari Burda biraz ilgileneyim.eger Haber gelirse bugun alis veris isim olur. Birazdan temizlige baslayacagim. Ogle birde bizim kizlarin arkadasinin annesiyle tanisma faslim var. Aksam uzeri kavikasyon randevun var. Arabayi temizletecem Hasan gorunce Felc gecirmesin. Yemek yapilacak. Zilloslarin istediklerimi hic bitmez. Kucuk Sipam insallah Az. Anirir bugun.
Ära Ära gelirim ama evde oldugum surece
beril yarışıyoruz diye araları atlıyosan olmaaaazzDünkü menum
Sabah
Salatalik
Domates
Yumurta
Biraz cokelek
Ara
Yok
Ogle
Yumurtali ispanak
Ära
Yok
Aksam
Iki parca izgara et
Bol yesil salata
Yagsiz 1 sb. Yogurt
2,5 lt su
500 ml. Yesil cay
Toprisimmmmmmmm
4 gunnnnnnnnnnnnnn kaldi
byeeeeeeeeeeGunaydinn :) biz gidiyo aksama gorusuriz
senin istediğin ceza olsun tatlım, hadi tavuk yedin derili niye yedin sırf yağDunku menum (ceza istiyrum bana ders.olsun)
Aksampiknige gttik sossuz 6 kanat 2 si derili trafindan. 4 u kanatin arkasnda but kiski varya ordan. Salata ayran
Su 2 ltre
ödül öğünü olduğu için tamam yoksa öğlen olmamışşşşşşPazar menusu sabah teyzeme gidicez aksama kadar yokum o yuzden simdi paylasim
Sabah kahvalti
Peynirli kucuk yagsiz tost
Cay
Ara yok kahvaltiyi gec yapmistim
Oglen
Hamburger menu ama kola icmedim ( odul ogunu kullandimm )
Ara bi isirik bitter cikolata
Aksam
5 kasik barbunya yemegi
Bi dilim tambugday
Bi tabak semizotu salatasi
Su 2.5 litre
Spor 2 saat yuruyus
ohhhh fal var mı falYemegi yedik uzerinede bi turk kahvesi guzel gider yapimde annem ve teyzosumla icelimvarmi isteyen yapim guzel yaparim kopuklu kopuklu
evet tatlım aynen öyle, pazar herkes kaçakbugun pazar diyemi kimsecikler yokkk huhuuuuuuu
aynen dediğin gibi kalori yakıyor canım, mekiklerde süper canımmmmmmmm ben cumayı saymamıştım onu da sayıp eksik kalan günleri tamamlarım, cuma ile cumartesi borçta, pazar yaptımbızde sogansıy yapıp sarmısaklı yogurtlar yemek nıyetıne yerız bunu. yazın cok guzel hafıf bır yemek.
aksma sporun bellı yanı
dugunde oynamaca
mekıkler nasıl ıyılermı sekercımmmmmmmmmmmmmm
tmm.
kultur gezısı yakısır balıma. fıratın kenarına balık yemeyı ıhmal etme. meshur kuzumcular carsısını gez. bır sıra gecesıne gıt ıkı tek at dıyecem ama ramazanda o yorebıraz tutucu olur
benım kucuk basım 13 aylık teyzosu
ne kadar basrılı cumaya bkacaz canımçbak toprak hanım kalorı yakıyor ..................
karpuz harıcı guyel.afıyet oılsun
menü güzel ip atlamayı ben şu an bir postada 500-600 yapıyorum sen de arttır yavaş yavaş çok kalori harcatıyorbu ara işler biras yogun pek ilgilenemiyorum dogum gunleri falan basladı ya
dünkü menümü yazayım hemen..
sabah;
1 fincan ılık limonlu su
kepekli tost ekmeğine yağsız tost
1 domates
1 fincan çay
ara;
3-4 dilim karpuz
öğlen;
küçük ton balığı ve domates salata
1ince dilim bugday ekmeği
ara yok
akşam;
1 yarım kase tavuk çorbası
bi parça haşlanmış tavuk
acı sos
salata
3lt su
100 ip atlama
yarım saat yürüyüş
teşekkür ederim canımmenü biras azmı ne canım yüzme çok iyi bi spor olmuş
yok ben begendim bu sefer canımtebrikler..
menünün tek düşündüren yeri akşam ki 5 y k makarnası olmuşonun dısında iyiymiş
başarılı
buda basarılı bi menü olmuş
pilav olmayaymışş iyiymiş gerçi akşamda bişey yememişsin ama meyveye ağırlık vermişsin..
bravo
ayyy nasıl dayanıcan kıııızzzzzz ben ölürüm yemeden gelsem, hadi sana kolay gelsinValla Bende dusunuyrn cnm.kara kara urfada kebap hatyda kunefe antepte baklavabekle gneyanadolu ben geliyoruuuuummmmama yemiyos ciss dolma buyuktu tatlm bide oglen.makarna yedm diye az yedm aslnda makarnayida yemezdimde misafir umdugunu degl buldugunh derler ya
akşamki sofrayı gördüm müthişti, Allah muhabbetinizi bozmasınsabah yani öğlenılık su 50 zıplama
1 dilim k.ekmek 1 dilim peynir az yağda yumurta domates salatalık
ara 2 dilim karpuz
akşam küçük çipura ızgara 4 kaşık patlıcan salatası 1kaşık kabak salatası
1 kaşık yeşil fasulye z.yağlı
su 2 lt. 9 lu çay
spor 30 dk yürüyüş.
çok tatlııııEki Görüntüle 745157 Eki Görüntüle 745158 Eki Görüntüle 745159
beyaz oloanı kısın arabadan caldılar. sarısınıda bu eve geldıgımızde esım suprız yaptı. bunun yanında cocuklar kucukken tavsan
papagan kısa surede bızı bıktıran bır sempanze besledık. ama bızım ev dostumuz kopek olmalı dıye krar verdık.
canım tekrar memnun oldum, çok şekersin, Allah sağlıklı uzuuuuuuuun ve sevgilin, çocuklarınla mutlllluuuuu bir hayat versin sanahazır fırsat bulmusken soruları cevaplaayım
1. adım berıl soyadım bır hayvan adı ama yazmam.
2. 27 mart 77 dogumluyum.burcla hıc ısım olmaz
3. resımdekı gıbıyımçuyun boylu kıvırcık saclı esmer
4. 174 176 arası ama kızkardesım 172 olcuyor nedense............
5. 3 kardesım bır abım bır kızkardesım var. gurbetcı bır aılenın kızıyım.aılem frankfurtta ysıyor.abım kardesım evlı.ben lıse yıllarınd tr. geldım.baba annemle kaldım.
6. balıkesırlıyım. ıst.
7. calısıyordum sınıf ogretmenıydım ama gerı donup donmeyecegım belırsız
8. hııııııııııı evlıyım 15 yıl olduçyaslanmısım yawwwwwwwwwww
9. 3 kızım var. ıkızler 12 okuyorlar malum.5 yasından berı bırı pıano bırı gıtar calıyor. bale gecmıslerı yerını modern dısko danslarına bıraktı. 3 numara 1 yasında evın soytarısı gorevını ustlenıyor suan. ıkızler avatarımda
10. ılkınde kılo sorunu yasamadım. bu hamılelıgımde 35 kılo uzerı aldım. hamılelıgın basında kanser oldugum ogrenıldı. zor bır donem gectı.bebegım tehlıkesız bır donemınde dogurtuldu ve ben amelıyat oldum. su an 3 ayda bır kontrollerle hayatı goturuyorum.
11. ben hep zayıftım.100 kıloları gordum.suan +70 lerdeyım.3-5 verecem bıtecek.
12. dogum ve lanet hastalıgımın bırlesmesı.benım herseyı o donem boslamamç
13. eskı elbıselere gırememek.saglık sorunumun duzelmesı.merhaba hayat demek ıstemem. vs.....
14. o kadar cokkı ama goze kulaga hos gelen hersey.ama ahmet kzya nın ayrı bır yerı vardır
15. cokkkkkkkkkkkkkkkkk bırazdan resım eklıyecegım.bır de esım ben kızınca ıtın olurum karagozlum dıyorçbuda yoruma acık kalsınç
16. alıs verıs.aılemle zaman gecırmek. hatırı sayılır bır kıtaplıgım var kıtap sevdamdan.
17. kuzenıyle kankaydım unıde.
18. cok okurumçson donemde kısısel gelısım alıyorumç
19. esımden ayrı kalmak benı sınır eder. buyuk bır masada tum sevenlerımle bır arada olmak bana cennetı bahseder. malesef cok az oluyor
20. gercı ıstedım her seyı gıyıyorum ama tatıl oncesı ıstedıgım hale gelırsem kendıme bır gecelık alacam. gulmeyın ulennnnnnnnn bayagı hatırı sayılır bırsey................
sımdılık bu kadar.
yerim ben onuuuuuuuu, çirkiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 745145
benım zerıme kuyum spor ypıyor
cuma neden bana kızmadığını bulamadığım için günde 200 mekik borcum varSenin menude az olmus canim
Neden ne oldu ki :) :)
biliyoruuuuuummmmmmmm birini yaptımToprak suan itibariyle bugun aksama Kadar bana 600 mekik borcun var
he he sen daha çok beğendim diyeceksin bana dur hele, Cuma günü kork bendenBenim ikizler Dana Kadar oldu hala uyumuyor.....
Bende memeden kesecem ama neyle oyalanacak bilmiyorum.kiz beni emzik niyetine kullaniyor
Sikayet etme Canim yaw Deniz kum gunes.yeterli sivi aliyormusun bas donmesinin sebebi dusuk tansiyonda olabilir.bol su tuket cicim
Oralimisiniz yoksa gezimi mardinide gormeni tavsiye ederim
Bekle tatlim topragin yeneyim seninlede yarisirim.yada zayif bir ihtimal olsada yenilirsem topis senle yarisir
Menü
Toprak
Begendim
Bu 3 kelimeyi ayni cumlede kullanacagim hic aklima gelmezdi.sanirim Disci cikip dediklerimi yalatacan bana
Gercekten kiriyormuyum.dayanamam Buna inanki zayiflamani Canim gonulden istiyorum.
Ohhhhhhh. Sabah sporu misssssssss
Ama Ben korkmaya basladim sindiiiii
Bugun cevaplayim ins.
Kos anam Kos kiz yatagi sulamadan
Olmadinin farkindasin.bu gezmeler sizi bozuyor.diyet suresince evde kalmali bence
Ayip be yaw
Ayagi Kirik Kari boyle kiskandirilirmi
Kiraza Rahmen begendim ogle Birsey yememissin nerdeyse
Gunaydinnnnnnnnn
Dünkü menum
Sabah
2 yumurta+ 25 gr Kasar la yapilan yagsiz mnemen
Ära
4 Cilek
1cb. Light yogurt
Ögle
Cok Az. Yesillik
Yarim cupra izgara
Bir ayran
Ära
Yarim Nektarine
3 findik
Aksam
Tavuklu salata
Ayran
Yatarkende 1cb.tarcinli Sicak sut
Karin gobek Bel hareketleri ama Ben bile begenmedim bu sporu
2 lt su
500 ml. Yesil cay
ben istanbuldayım canısıAnkarada yasiyrm Tatlim sen.nerde yasyrsun
Bahar Tatlim gez bol.bol.acikincada ne istysan.ye pizza haaammmburger iakender immm sevgiliylede ne guzel gider oh oh
Toopraaaakkkk bak bak hodri.meydan yapyrlar tabikide biz kazanicaz dmi Tatlim. :)
Eki Görüntüle 745836
kırmızılı ben değilim daha o kadar zayıflayamadım bu arada yanımdaki arkadaş 100 kilonun üstündeydi
Dunku menum (ceza istiyrum bana ders.olsun)
Su 2 ltre
2 kanatla dondurma olmamışBide 1 tane corntto disk
hmm ara öğünler atlanmışDünkü menum
Sabah
Salatalik
Domates
Yumurta
Biraz cokelek
Ara
Yok
Ogle
Yumurtali ispanak
Ära
Yok
Aksam
Iki parca izgara et
Bol yesil salata
Yagsiz 1 sb. Yogurt
2,5 lt su
500 ml. Yesil cay
Toprisimmmmmmmm
4 gunnnnnnnnnnnnnn kaldi
neyseki yemekler kötüymüşgünaydın güzel hatunlaaaaaarrrrr
mutlu bir hafta diliyorum hepimize
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
1 parça beyaz peynir
3 yeşil zeytin
çay
ara
yarım bardak sütlü neskafe
3 diyet bisküvi
öğlen
2 biber dolma ( birazdan resmini koyucam çok küçük)
1 dilim tam buğday
1 küçük kase yoğurt
ara
1,5 mavi yeşilin mısır patlaklarından
akşam
düğünde
nikahtan önce kokteylde
havuç+salatalık+top karpuzlardan birkaç kuruyemişve yaım bardak vişne suyu
yemek çok kötüydü bu arada eğlence süperdi ama mamalar Allahtan fenaydı:)))
önden gelen tabaktan 1 z.yağlısarma
biraz patlıcan salatası
domates
salatalık
ara sıcak çok beterdi hiç yemedim
menüde de tavuk vardı birkaç parça tavuk ve az pilav yedim
çeyrek bardak şarap, çeyrek bardak votka vişne sağolsun ben pistten inmediğim için eşim benimkileri de götürmüş içki de içemedim:))
pastadan da iki çatal
su 2,5 lt
spor sabah yarım saat( 200 mekik+ bel+ kalça bacak hareketleri+ 20 dk trambolin)
akşam 3-4 saat full tepinme duş almış kadar ter akıttım elbisemin bilimum yerlerinden damlıyodu o kadar yani
annem eftelya ile bei oynarken doğurmuş galiba
veeeeeee berilcim evet 4 gün kaldı seni geçebilirmiyim bilmem ama bu sabah tartıldığımda kendimi geçtiğim kesin :))
süper görünüyosun.nasıl zayıfladı arkadaşın şimdi kaç kilo.Eki Görüntüle 745836
menü güzel ama sporu artırmalısın evde lesli falan yapabilirsin.günayydınnn kızlarr
eşim evdeydi anca oğlumu uyutup girebildim nete
dünkü menümü yazayım geçmişi okuyayım hemen
sabah
2 kepek ekmeği arasına 2 köfte tost gibi yaptım
ara
ince bir diilim karpuz
öğlen
közlenmiş patlıcan 2 tane
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 paket special krakeer
1 tatlı kaşığı dondurma
akşam
3 kaşık semizotu
3 kaşık yoğurt
akşam misafirliğe gittik. o nedenle akşam az yedim.orada salata tarzı bir şey bulurum diye. ama maalesef yoktu. tabaktaki bir seyi yemezsem ayıp olacaktı.pogaca, çikolatalı kek, elmalı kurabiye ve küçük zarf gibi hazır yufkadan yapılan kıymalı şey. tercihimi küçük zarf gibi olan şeyden kullandım.az yağla yaptım deyince sadece onu yedimama küçüktü cidden.küçük kare gibi bi şey..
spor 4 lt
30 dk yürüyüş
sanada günaydın tatlım teşekkürler
kolay gelsin canım
beril yarışıyoruz diye araları atlıyosan olmaaaazzyasak biliyosun mazeretin varsa sorun yok ama yarış var diye kuş kadar yeme lütfen
byeeeeeeeeee
senin istediğin ceza olsun tatlım, hadi tavuk yedin derili niye yedin sırf yağsana 300 mekik+ 500 ip atlama+ 30 dk yürüyüş ceza
ödül öğünü olduğu için tamam yoksa öğlen olmamışşşşşş
ohhhh fal var mı fal
evet tatlım aynen öyle, pazar herkes kaçak
aynen dediğin gibi kalori yakıyor canım, mekiklerde süper canımmmmmmmm ben cumayı saymamıştım onu da sayıp eksik kalan günleri tamamlarım, cuma ile cumartesi borçta, pazar yaptım
menü güzel ip atlamayı ben şu an bir postada 500-600 yapıyorum sen de arttır yavaş yavaş çok kalori harcatıyor
teşekkür ederim canım
ayyy nasıl dayanıcan kıııızzzzzz ben ölürüm yemeden gelsem, hadi sana kolay gelsin
akşamki sofrayı gördüm müthişti, Allah muhabbetinizi bozmasın
çok tatlıııı
canım tekrar memnun oldum, çok şekersin, Allah sağlıklı uzuuuuuuuun ve sevgilin, çocuklarınla mutlllluuuuu bir hayat versin sana
yerim ben onuuuuuuuu, çirkiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
cuma neden bana kızmadığını bulamadığım için günde 200 mekik borcum var
biliyoruuuuuummmmmmmm birini yaptım
he he sen daha çok beğendim diyeceksin bana dur hele, Cuma günü kork benden
ben istanbuldayım canısı
canım menü güzel ama akşam arkadaş kurbanı olmuşsun bunun için 150 kalorilik ek bir spor bekliyorum sendengünayydınnn kızlarr
eşim evdeydi anca oğlumu uyutup girebildim nete
dünkü menümü yazayım geçmişi okuyayım hemen
sabah
2 kepek ekmeği arasına 2 köfte tost gibi yaptım
ara
ince bir diilim karpuz
öğlen
közlenmiş patlıcan 2 tane
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 paket special krakeer
1 tatlı kaşığı dondurma
akşam
3 kaşık semizotu
3 kaşık yoğurt
akşam misafirliğe gittik. o nedenle akşam az yedim.orada salata tarzı bir şey bulurum diye. ama maalesef yoktu. tabaktaki bir seyi yemezsem ayıp olacaktı.pogaca, çikolatalı kek, elmalı kurabiye ve küçük zarf gibi hazır yufkadan yapılan kıymalı şey. tercihimi küçük zarf gibi olan şeyden kullandım.az yağla yaptım deyince sadece onu yedimama küçüktü cidden.küçük kare gibi bi şey..
spor 4 lt
30 dk yürüyüş
teşekkür ederim canım, cidden tek tek yazınca bişey gibi görünüyor ama aç kaldım resmen ama çooookkkkk oynadım zıpladım, bugün bir akşam etsem çok yorgunummenün güsel cnm.ödülüde çok abartmamışsınn. sporda bravooo.
akşama kadar iyiymiş cnm benim ya. akşamdan sonra ipin ucu kaçmış. keske derisiz bir şey yeseydinn. bi de cornetto yemişsin. olamamışşşgerçi spor güsel 1,5 saat yürüyüş de. hadi tavukları yedin bari cornet yemeseydin...
menü gayet güzel.ögünler çok dengeliii
düğüne gittiğin için akşam yemeğine bir sey diyemeyeceğim. mecbur oluo insan orda olan bir şeyleri yemeğe.genede güsel menü.. dans etmekte çok kalori harcatıyorrr.
gayet güsel gözüküosunn toprakcımmm
canım tebrikler, aburcubur bulamamak güzel oluyor böyle zamanlarda, çok iyi olmuşyine öğlen oldu ılık su 50 zıplama
domates salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 dilim k.ekmek
ara 2 dilim karpu 1 bardak süt
akşam 5 gibi 2 kaşık haşlanmış makarna 2 kaşık kabak 2 kaşık patlıcan salatası cacık 1 kase
ara az çerez 3-4 badem 2-3 antep fıstığı
yürüyüşten gelince çok acıktım abur cubur peşine düştüm ama kalan kabak salatasını yedim 3 kaşık kadar.
su 2 lt.
spor 1,5 st.hızlı yürüyüş
9 lu çay
kalk totissssss kaaaaaaaaallllllllkkkkkkkkkk :)))Sindiiiiiii salon haydi bre berilllllll kaldir totisiiii
he sen daha çok beklersinAncak daginikligi topladim yastigin altindada sakiz kabi cikarmi be yawwww
Yazdiklarinizi okumuyorum cevaplarken heyacani kaciyor ama topragin menusunu Merak ediyom ama dugunde vardi cozutmus olabilir.
Ya Ben size sizi cok sevdimi soyledimmi.?
evet ama ben zaten düğünlerde pek pistten inmediğim için çok yemek yiyemem içkiyi de sevmiyorum öyle eşlik etmek için bir kaç yudum alıyorum ama bu sefer yemekler cidden çok kötüydü, hatta şakalaştık aramızda çıkışta dürümcüye gidelim diye:)))2 kanatla dondurma olmamış
hmm ara öğünler atlanmış
neyseki yemekler kötüymüş
süper görünüyosun.nasıl zayıfladı arkadaşın şimdi kaç kilo.
menü güzel ama sporu artırmalısın evde lesli falan yapabilirsin.
saolasın canım o sofradan az yiyip kalkmaya çalıştım
teşekkürler tatlım yok ya 65 olsam bile bakıcam halen kıvamda olmayablirim.canım gayet güzel görünüyorsun pek birşeyin kalmamış maşşallah..
kurtul aşkım artık piskopattan, bırak herşey olcağına varırı. kızın için de hayırlısı olsun aslında benim çocuklar için de söylüyorlar ama ben nazar olr diye korkuyorum benim kızı ben de mi versem acaba:44:slm ben geldim sabah geldim 3 günlük menülerimi tam yazdım yayınlayacaktım elektirik gitti geldi sayfa kayboldu...tekrar yazmayada fırsatım olmadı öğleden sonra yazarım inşallah..
nasılsınız ben halen piskopat modunda devam ediyorum.çok sinirli vede gerginim..
dün büyük kızımı bir oyuncu ajansına kaydını yaptık 1 yıllık sözleşme yaptık.3 hafataya kadar urfa da bir film çekimi var kızım orda oynayacak.bakalım bir gelir beklentisiyle yapmadık sadece kızım için bir anısı olsun ileride kendisine kalacak güzel bir anı.bizlerin çocukluğu 1-2 resimden ibarek.kızımı çok beğendiler..
kızlar kaç gündür kıymalı biber dolması diyorum ya resmini çektim çok küçüklerdi bakın sizde
ben zeytinyağlıyı da kıymalıyıda böyle küçük yapıyorum
Eki Görüntüle 745981
Toprakscigim cok güzel olmussunelbisenin aynisi bendede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?