Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin arkadaslar.bu hafta dahada incelir,kendinizi tüy gibi hafif hissedersiniz insallah

günaydın güzel hatunlaaaaaarrrrr

mutlu bir hafta diliyorum hepimize

dünkü menüm

sabah
1 dilim tam buğday
1 parça beyaz peynir
3 yeşil zeytin
çay

ara
yarım bardak sütlü neskafe
3 diyet bisküvi

öğlen
2 biber dolma ( birazdan resmini koyucam çok küçük)
1 dilim tam buğday
1 küçük kase yoğurt

ara
1,5 mavi yeşilin mısır patlaklarından

akşam
düğünde
nikahtan önce kokteylde
havuç+salatalık+top karpuzlardan birkaç kuruyemişve yaım bardak vişne suyu

yemek çok kötüydü bu arada eğlence süperdi ama mamalar Allahtan fenaydı:)))

önden gelen tabaktan 1 z.yağlısarma
biraz patlıcan salatası
domates
salatalık

ara sıcak çok beterdi hiç yemedim
menüde de tavuk vardı birkaç parça tavuk ve az pilav yedim
çeyrek bardak şarap, çeyrek bardak votka vişne sağolsun ben pistten inmediğim için eşim benimkileri de götürmüş içki de içemedim:))
pastadan da iki çatal

su 2,5 lt
spor sabah yarım saat( 200 mekik+ bel+ kalça bacak hareketleri+ 20 dk trambolin)
akşam 3-4 saat full tepinme duş almış kadar ter akıttım elbisemin bilimum yerlerinden damlıyodu o kadar yani
annem eftelya ile bei oynarken doğurmuş galiba

veeeeeee berilcim evet 4 gün kaldı seni geçebilirmiyim bilmem ama bu sabah tartıldığımda kendimi geçtiğim kesin :))

kırmızılı ben değilim daha o kadar zayıflayamadım bu arada yanımdaki arkadaş 100 kilonun üstündeydi

günayydınnn kızlarr
eşim evdeydi anca oğlumu uyutup girebildim nete
dünkü menümü yazayım geçmişi okuyayım hemen
sabah
2 kepek ekmeği arasına 2 köfte tost gibi yaptım

ara
ince bir diilim karpuz

öğlen
közlenmiş patlıcan 2 tane
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 paket special krakeer
1 tatlı kaşığı dondurma

akşam
3 kaşık semizotu
3 kaşık yoğurt

akşam misafirliğe gittik. o nedenle akşam az yedim.orada salata tarzı bir şey bulurum diye. ama maalesef yoktu. tabaktaki bir seyi yemezsem ayıp olacaktı.pogaca, çikolatalı kek, elmalı kurabiye ve küçük zarf gibi hazır yufkadan yapılan kıymalı şey. tercihimi küçük zarf gibi olan şeyden kullandım.az yağla yaptım deyince sadece onu yedim ama küçüktü cidden.küçük kare gibi bi şey..

spor 4 lt
30 dk yürüyüş

menün güsel cnm.ödülüde çok abartmamışsınn. sporda bravooo.
akşama kadar iyiymiş cnm benim ya. akşamdan sonra ipin ucu kaçmış. keske derisiz bir şey yeseydinn. bi de cornetto yemişsin. olamamışşş gerçi spor güsel 1,5 saat yürüyüş de. hadi tavukları yedin bari cornet yemeseydin...
menü gayet güzel.ögünler çok dengeliii
düğüne gittiğin için akşam yemeğine bir sey diyemeyeceğim. mecbur oluo insan orda olan bir şeyleri yemeğe.genede güsel menü.. dans etmekte çok kalori harcatıyorrr.
Eki Görüntüle 745836

kırmızılı ben değilim daha o kadar zayıflayamadım bu arada yanımdaki arkadaş 100 kilonun üstündeydi
gayet güsel gözüküosunn toprakcımmm

yine öğlen oldu ılık su 50 zıplama
domates salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 dilim k.ekmek

ara 2 dilim karpu 1 bardak süt

akşam 5 gibi 2 kaşık haşlanmış makarna 2 kaşık kabak 2 kaşık patlıcan salatası cacık 1 kase

ara az çerez 3-4 badem 2-3 antep fıstığı

yürüyüşten gelince çok acıktım abur cubur peşine düştüm ama kalan kabak salatasını yedim 3 kaşık kadar.

su 2 lt.
spor 1,5 st.hızlı yürüyüş
9 lu çay

Günaydin arkadaslar.bu hafta dahada incelir,kendinizi tüy gibi hafif hissedersiniz insallah
sanada günaydın tatlım teşekkürler

kolay gelsin canım

beril yarışıyoruz diye araları atlıyosan olmaaaazz yasak biliyosun mazeretin varsa sorun yok ama yarış var diye kuş kadar yeme lütfen

Gunaydinn :) biz gidiyo aksama gorusuriz
byeeeeeeeeee

senin istediğin ceza olsun tatlım, hadi tavuk yedin derili niye yedin sırf yağ sana 300 mekik+ 500 ip atlama+ 30 dk yürüyüş ceza

ödül öğünü olduğu için tamam yoksa öğlen olmamışşşşşş

Yemegi yedik uzerinede bi turk kahvesi guzel gider yapimde annem ve teyzosumla icelim varmi isteyen yapim guzel yaparim kopuklu kopuklu
ohhhh fal var mı fal

bugun pazar diyemi kimsecikler yokkk huhuuuuuuu
evet tatlım aynen öyle, pazar herkes kaçak

aynen dediğin gibi kalori yakıyor canım, mekiklerde süper canımmmmmmmm ben cumayı saymamıştım onu da sayıp eksik kalan günleri tamamlarım, cuma ile cumartesi borçta, pazar yaptım

menü güzel ip atlamayı ben şu an bir postada 500-600 yapıyorum sen de arttır yavaş yavaş çok kalori harcatıyor

teşekkür ederim canım

ayyy nasıl dayanıcan kıııızzzzzz ben ölürüm yemeden gelsem, hadi sana kolay gelsin

akşamki sofrayı gördüm müthişti, Allah muhabbetinizi bozmasın

çok tatlıııı

canım tekrar memnun oldum, çok şekersin, Allah sağlıklı uzuuuuuuuun ve sevgilin, çocuklarınla mutlllluuuuu bir hayat versin sana

Eki Görüntüle 745145
benım zerıme kuyum spor ypıyor
yerim ben onuuuuuuuu, çirkiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Senin menude az olmus canim

Neden ne oldu ki :) :)
cuma neden bana kızmadığını bulamadığım için günde 200 mekik borcum var

Toprak suan itibariyle bugun aksama Kadar bana 600 mekik borcun var
biliyoruuuuuummmmmmmm birini yaptım

he he sen daha çok beğendim diyeceksin bana dur hele, Cuma günü kork benden

Ankarada yasiyrm Tatlim sen.nerde yasyrsun
Bahar Tatlim gez bol.bol.acikincada ne istysan.ye pizza haaammmburger iakender immm sevgiliylede ne guzel gider oh oh

Toopraaaakkkk bak bak hodri.meydan yapyrlar tabikide biz kazanicaz dmi Tatlim. :)
ben istanbuldayım canısı

slm ben geldim sabah geldim 3 günlük menülerimi tam yazdım yayınlayacaktım elektirik gitti geldi sayfa kayboldu...tekrar yazmayada fırsatım olmadı öğleden sonra yazarım inşallah..
nasılsınız ben halen piskopat modunda devam ediyorum.çok sinirli vede gerginim..
dün büyük kızımı bir oyuncu ajansına kaydını yaptık 1 yıllık sözleşme yaptık.3 hafataya kadar urfa da bir film çekimi var kızım orda oynayacak.bakalım bir gelir beklentisiyle yapmadık sadece kızım için bir anısı olsun ileride kendisine kalacak güzel bir anı.bizlerin çocukluğu 1-2 resimden ibarek.kızımı çok beğendiler..

Bide 1 tane corntto disk
2 kanatla dondurma olmamış
hmm ara öğünler atlanmış
neyseki yemekler kötüymüş
Eki Görüntüle 745836

süper görünüyosun.nasıl zayıfladı arkadaşın şimdi kaç kilo.
menü güzel ama sporu artırmalısın evde lesli falan yapabilirsin.

saolasın canım o sofradan az yiyip kalkmaya çalıştım

canım menü güzel ama akşam arkadaş kurbanı olmuşsun bunun için 150 kalorilik ek bir spor bekliyorum senden

teşekkür ederim canım, cidden tek tek yazınca bişey gibi görünüyor ama aç kaldım resmen ama çooookkkkk oynadım zıpladım, bugün bir akşam etsem çok yorgunum

canım tebrikler, aburcubur bulamamak güzel oluyor böyle zamanlarda, çok iyi olmuş

Ancak daginikligi topladim yastigin altindada sakiz kabi cikarmi be yawwww
Yazdiklarinizi okumuyorum cevaplarken heyacani kaciyor ama topragin menusunu Merak ediyom ama dugunde vardi cozutmus olabilir.
Ya Ben size sizi cok sevdimi soyledimmi.?

Sindiiiiiii salon haydi bre berilllllll kaldir totisiiii

kızlar kaç gündür kıymalı biber dolması diyorum ya resmini çektim çok küçüklerdi bakın sizde
ben zeytinyağlıyı da kıymalıyıda böyle küçük yapıyorum

Sindiiiiiii salon haydi bre berilllllll kaldir totisiiii
kalk totissssss kaaaaaaaaallllllllkkkkkkkkkk :)))

Ancak daginikligi topladim yastigin altindada sakiz kabi cikarmi be yawwww
Yazdiklarinizi okumuyorum cevaplarken heyacani kaciyor ama topragin menusunu Merak ediyom ama dugunde vardi cozutmus olabilir.
Ya Ben size sizi cok sevdimi soyledimmi.?
he sen daha çok beklersin bizde seni seviyoruz canısı

evet ama ben zaten düğünlerde pek pistten inmediğim için çok yemek yiyemem içkiyi de sevmiyorum öyle eşlik etmek için bir kaç yudum alıyorum ama bu sefer yemekler cidden çok kötüydü, hatta şakalaştık aramızda çıkışta dürümcüye gidelim diye:)))

arkadaş çok kilo verdi şimdi kaç kilo oldu bilmiyorum ama o da çok zayıfladı kuru kaldı halen de zayıflıycam diyo, fakat sanırım o diyet haricinde de bişeyler yptı söylemiyo bize kısa zamanda zayıfladı çünkü...

canım gayet güzel görünüyorsun pek birşeyin kalmamış maşşallah..
teşekkürler tatlım yok ya 65 olsam bile bakıcam halen kıvamda olmayablirim.

kurtul aşkım artık piskopattan, bırak herşey olcağına varırı. kızın için de hayırlısı olsun aslında benim çocuklar için de söylüyorlar ama ben nazar olr diye korkuyorum benim kızı ben de mi versem acaba:44:

kendime bi film açtım ütü yapıcam.havada yağmurlu akşamda nöbetçiyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…