- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
geçmiştedir şimdi görür :)huhu gizemli hoş geldin.bugün soruları sen cevaplıycaktın...
geldik yaaaBenden baska kimse Yok.hadi bas bas .......
ay canım sende benim gibi hüzünlüsün bu geceHani birseyler olur adlandiramazsin ama Canim yanar, gozler bulutlanir yaslar Nazli bir gelin gibi yavasca suzulur. Hani elinin terrible silersin, akmayan Burgund cekerken ne oluyor ya aglamiyacam dersin ya.......hani karsi duvar bugun heybetiyle ustune ustune gelirya.....Bonbos evde yalnizlik cirkef bir kadin gibi yuzune yuzune cemkirirya.....ve sen hala ne oluyor bana dersin. Oysa bilirsin surekli acisidir. Oysa bilirsin ozlemdir, belki biraz korkudur. Yada Gecenin karanliginda kaybolmaktir. Ama Birsey vardir derinlerde arada bir siritir. Seni birden tuketir. Hani guclu kadinsindir, hani zorluklari eritmissindir, hani ne bagdereleri atlamissindir..... Bu gece hepsi hikaye.......yuregimin bir yerlerinde bir yara kaniyor.
ben içerim hatta içsem mi acaba:44:Kahve isteyen varmi.yapip geliyom. Oysa raki pekler beni bu gece ya neyse......
ne yedin bakıyımBen yaptim sporumu yediklerimi eritmeye calistim boynum tutulmus daha fazla yapamadim
canım şimdi daha iyiyim hayırlısıyla bir inseler daha rahatlıycamaaa görmemişim.iyiyim canım toprak ağlıycam diyene kadar iyiyidim burnumun direği sızladı spor yapcam bitince gelirim:)sen nasılsın.
tamam tamam ağlamak yok, ayyy bu çocukları nasıl evlendirecez biz yahuamanııınnn forumu su bascak ağlatmayın benide akşam akşam.özledim zaten kızımı
ağlama uyut gel, bekliyoruzBen agladim aglayacam nerdeyse
Sipayi uyutuyum bulusalim
canımmmmmmmmmaglama bebegim yaaa bende aglarım bak
evet ben yolculuklardan çok korkuyorum, o yüzden de çok kötü oluyorum biri yola çıktı mıkalbini ferah tut canım benim ağlarsan açılırsın.iyi düşün iyi olsun..
yok canım Su ağlamadı, kaç gündür konuşuyoruz yok ben annemle kalıcam fala diyodu ama bir şekilde ikna oldu ama süre uzayınca ne yapacak bilmiyorum.anaamm gittilermi cocuklar
su agladımı giderken allah kavuştursun canım benim sag saglim giderler inşallah
benim için de teşekkürler bebegim