Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

huhu gizemli hoş geldin.bugün soruları sen cevaplıycaktın...
geçmiştedir şimdi görür :)

Benden baska kimse Yok.hadi bas bas .......
geldik yaaa

ay canım sende benim gibi hüzünlüsün bu gece hüzün nasıl şair eder insanı di mi, ne güzel yazmışsın ama emin ol geçecek, hüznümüzü de hakkıyla yaşayalım ki mutluluğumuzun kıymetini bilelim

Kahve isteyen varmi.yapip geliyom. Oysa raki pekler beni bu gece ya neyse......
ben içerim hatta içsem mi acaba:44:

Ben yaptim sporumu yediklerimi eritmeye calistim boynum tutulmus daha fazla yapamadim
ne yedin bakıyım

aaa görmemişim.iyiyim canım toprak ağlıycam diyene kadar iyiyidim burnumun direği sızladı spor yapcam bitince gelirim:)sen nasılsın.
canım şimdi daha iyiyim hayırlısıyla bir inseler daha rahatlıycam

amanııınnn forumu su bascak ağlatmayın benide akşam akşam.özledim zaten kızımı
tamam tamam ağlamak yok, ayyy bu çocukları nasıl evlendirecez biz yahu

Ben agladim aglayacam nerdeyse
Sipayi uyutuyum bulusalim
ağlama uyut gel, bekliyoruz

aglama bebegim yaaa bende aglarım bak
canımmmmmmmmm

kalbini ferah tut canım benim ağlarsan açılırsın.iyi düşün iyi olsun..
evet ben yolculuklardan çok korkuyorum, o yüzden de çok kötü oluyorum biri yola çıktı mı

anaamm gittilermi cocuklar
su agladımı giderken allah kavuştursun canım benim sag saglim giderler inşallah

benim için de teşekkürler bebegim
yok canım Su ağlamadı, kaç gündür konuşuyoruz yok ben annemle kalıcam fala diyodu ama bir şekilde ikna oldu ama süre uzayınca ne yapacak bilmiyorum.

Ara ogun yapamadm canm.dsardada cok.kostrdm.banka kuafr ptt vergi daitesi belediye 2 saat icinde hepsiji halletmek icin.kos.babam.kos yorgjn.dustim.cokta acikmisykm tutamadm bogazimi

benim kız hemen satıyo bizi küçükkende aynıydı işi kimden bitcekse onun yanında olur hep.kime çektiyse artık birinimi kınadım ne.

benim kız hemen satıyo bizi küçükkende aynıydı işi kimden bitcekse onun yanında olur hep.kime çektiyse artık birinimi kınadım ne.

bak sen küçük hanımaaaaaaaa
di mi birini kınadın mı başına gelir, benim pek kınamam yoktur da annemler kime bahane bulduysa benim çocuklarda çıktı( kişi ayıpladığı şey başına gelmeden ölmezmiş, çok doğru di mi:))

kınamam bende ondan şaşkınım zaten annem kınardı sustururdum hemen.neyseki bizi sattığı kişiler yakın akrabalarımız anneanne babaanne amca dayı hala..alıştık bu haline kendini mutlu etmeyi biliyo çocuklar bi şekilde

bi kahve yapayım beril söylemiş canım çekti üstelik açlıktan ölüyorum bastırsın bari

toprağı fazla düşünmüyorum tabi çok özliycem ama daha büyük ya anlayabiliyor, öbürü ana kuzusu daha, koynumda uyuyor bakalım nasıl olacak, bizim onu bıraktığımızı düşünür diye korkuyorum

listeyi buldum, gizemli sendeyiz ben kaççaaaaaaaaaarrrrrrrr

ahanda buldum sorularıııı

abisi yanında ya düşünmez canım anlatmışsın bide çocuklar tam olarak açıklayınca anlıyolar..

yeni gelen arkadaşlar profil ayarlarından son mesaj önce şıkkını işaretlemedikleri için sohbeti göremiyorlar sanırım, geçmişte kayboluyorlaaaaarrrrrrr
bir zamanlar bahardan ne çektik be

yeni gelen arkadaşlar profil ayarlarından son mesaj önce şıkkını işaretlemedikleri için sohbeti göremiyorlar sanırım, geçmişte kayboluyorlaaaaarrrrrrr
bir zamanlar bahardan ne çektik be

aaa onu bende bilmiyom ama bazen 2 sayfa açıp bakıyom dur profilime bakıyım bi neymiş

aaa onu bende bilmiyom ama bazen 2 sayfa açıp bakıyom dur profilime bakıyım bi neymiş

eğer en son yazılan mesaj 1. sayfada çıkıyorsa doğru şıktasın ama en son yazılanı topiğin son sayfasında görüyosan değiştir canım daha kolay oluyor

canısı başbaşa kalmışız uykun gelince sen yat ben biraz daha takılırım bari ilk molaya kadar beklesem iyi olur şimdi feribottalar, sizin yakınlarınıza geliyolar di mi:44:

canısı başbaşa kalmışız uykun gelince sen yat ben biraz daha takılırım bari ilk molaya kadar beklesem iyi olur şimdi feribottalar, sizin yakınlarınıza geliyolar di mi:44:

evet feribot buralardan geçiyo nereye gidiyolar.

gündüz 1 saat kadar uyumuştum yatsam uyuyabilirmiyim bilmiyorum canım.hazır yalnız kalmışken bloğuma yazı ekliyodum ne zamandır ihmal ediyorum..

gündüz 1 saat kadar uyumuştum yatsam uyuyabilirmiyim bilmiyorum canım.hazır yalnız kalmışken bloğuma yazı ekliyodum ne zamandır ihmal ediyorum..

ok kolay gelsin canım buralardasın sen de o zaman midemin kazıntısı izin verdiğince ben de buralardayım, gece gece kazaya kurban gitmeyeyim bugün full spor yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…