ooo topraksımda gelmiş hoşgelmişşş.benim adamcım uyudu kaldı sanırım bizim yürüyüşde yatar çayımı içeyimde lesli falan yapayım bariii
kızlar yavrularımı gönderdim(( çok keifsizim... dua edin sağ salim ulaşsınlar, ben gece uyumayı düşünmüyorum şimdilik
sporumu yapıyım gelicem burada olursanız görüşürüz
baharcım İnşallah hakkında hayırlısı olur tatlişşşşşş
kızlar yavrularımı gönderdim(( çok keifsizim... dua edin sağ salim ulaşsınlar, ben gece uyumayı düşünmüyorum şimdilik
sporumu yapıyım gelicem burada olursanız görüşürüz
baharcım İnşallah hakkında hayırlısı olur tatlişşşşşş
hadi sen de lesliye sonra buluşalımçok ağlayasım var biraz kafam dağılır belki
Gonca nasilsin seker....
Keyfler yerinde sanirim......
Hani birseyler olur adlandiramazsin ama Canim yanar, gozler bulutlanir yaslar Nazli bir gelin gibi yavasca suzulur. Hani elinin terrible silersin, akmayan Burgund cekerken ne oluyor ya aglamiyacam dersin ya.......hani karsi duvar bugun heybetiyle ustune ustune gelirya.....Bonbos evde yalnizlik cirkef bir kadin gibi yuzune yuzune cemkirirya.....ve sen hala ne oluyor bana dersin. Oysa bilirsin surekli acisidir. Oysa bilirsin ozlemdir, belki biraz korkudur. Yada Gecenin karanliginda kaybolmaktir. Ama Birsey vardir derinlerde arada bir siritir. Seni birden tuketir. Hani guclu kadinsindir, hani zorluklari eritmissindir, hani ne bagdereleri atlamissindir..... Bu gece hepsi hikaye.......yuregimin bir yerlerinde bir yara kaniyor.
Iki dilim ekmek corbayla 3 diim Eder.bari ne olur kofteler izgara olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?