Ayvalık :) şimdi karşıya geçiyorlar, susurlukta mola verecekler
ok kolay gelsin canım buralardasın sen de o zaman midemin kazıntısı izin verdiğince ben de buralardayım, gece gece kazaya kurban gitmeyeyim bugün full spor yaptım
aç aç yatma hafif bişeyler atıştır bence ama abartma olurmu bebişim.bakalım bu cuma neler görcez bu hafta hastalancam ben bikaç güne inşallah biraz vermiş olurum
ayyy umarım bana öyle bişey olmaz beril yer beni , gerçi daha var ama benimkinden belli olmaz:)) ben şu 70 i bir görsem... bugün komşuya sipariş verdim yağlı çörek yapacak bana, ödül olarak yiycem burnumda tütüyor, çok severim.
ayyy umarım bana öyle bişey olmaz beril yer beni , gerçi daha var ama benimkinden belli olmaz:)) ben şu 70 i bir görsem... bugün komşuya sipariş verdim yağlı çörek yapacak bana, ödül olarak yiycem burnumda tütüyor, çok severim.
burnumda tütüyor yemek için söyleniyomuydu yoksa gece gece saçmaladım mı benkokusunu takip edip kim pişirmiş bulurum yağlı çöreği ama en güzel yapan komşuma söyledim yapacak bana:))) oyyyy gel 70 geeeeeeeelllllll
hadi bakalım bişey kalmamış 700 gr versen hafta sonu kokoreçi yersin :))) eşin kesin senle kokoreç yemek için yürüyordurben bu sabah 70.6 ydım.bende 69 u görünce kokoreç yiycem inşallah eşimde dört gözle bekliyo kokoreç yiybilmek için :))
sakın az az gitsin yeterki gitsin ama eğer burası olmasa ben de pes edebilirdim, şimdi bi de her gören aaaa ne kadar zayıflamışsın, gençleşmişsin falan diyo gaza geliyorum:)))inşallah olursun ben hala pes etmedim haftada 200 gr.vere vere gidiyorum bakalım artık.eskiden olsa çoktan pes etmiştim ya neyse
iyi geceler canım ben yatıyım sabah erken kalkıcam.yarın görüşürüz :)
geçmiştedir şimdi görür :)
geldik yaaa
ay canım sende benim gibi hüzünlüsün bu gecehüzün nasıl şair eder insanı di mi, ne güzel yazmışsın ama emin ol geçecek, hüznümüzü de hakkıyla yaşayalım ki mutluluğumuzun kıymetini bilelim
ben içerim hatta içsem mi acaba:44:
ne yedin bakıyım
canım şimdi daha iyiyim hayırlısıyla bir inseler daha rahatlıycam
tamam tamam ağlamak yok, ayyy bu çocukları nasıl evlendirecez biz yahu
ağlama uyut gel, bekliyoruz
canımmmmmmmmm
evet ben yolculuklardan çok korkuyorum, o yüzden de çok kötü oluyorum biri yola çıktı mı
yok canım Su ağlamadı, kaç gündür konuşuyoruz yok ben annemle kalıcam fala diyodu ama bir şekilde ikna oldu ama süre uzayınca ne yapacak bilmiyorum.
ayyy bu saatte yemekmi hazırlıcan işten geç geliyor eşin herhalde.
inş olur cnm istediğin yer.bende kpssye atanırken neler çektim nelerdün tercihleri yaptım kızlar inşallah atamam olur hepiniz duanızı esirgemeyin benden lütfeenninşallah atanırım cok istiyorum kader kısmet
menüyede sporada diyecek söz yokk.beğendimm. tabi nescafe şekersizse:)ben de menümü yazıp çıkayım
sabah
1 dilim tam buğday
bir parça b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
kapanış bir lokma çilek reçeli
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim tam buğday
ara
2 mavi yeşil mısır patlaklarından
akşam
2 ızgara tavuk biftek
çok az makarna
yoğurt
ara
1 çay bardağı süt
ara
1 sütlü neskafe
su 2,5 lt
spor
sabah 30 dk( 200 mekik+bel hareketleri+20 dk trambolin)
öğlen 40 dk( bisiklet+kürek)
akşam 40 dk ( 200 mekik cuma gününün borcu+30-35 dk mezdeke)
şimdi cuma+pazar+salı yapıldı , cumartesi ve pazartesi kaldı
Dunku.menum sabah domates sslatalik pynir haslanmis yumurta
Ara 1 muz.
Oglensafrm vrdi 1 kurabiyr birazckt kisir ( oslemisim yafu)
Ara yok
Aksam mantar sote (6 kasik)
Su 2 ltre
Spor 2.5 saay kocisin pesinde kostura kostura gezmece(tatl.icin alinacaklar vardi magazalar kapanmasin dye kostra kostara gzdk)yarm saat yuruyus
Adim gizem
23 yasindaym boga burcuyum 11.05.1990
Beyaz tenli kumral sacli kahverengi gozlu tosun gibi biriyim
Boyum 1.65
2 kardesiz abim v ben babam emekli astsubay annm ev hanimi abim haciz memuru evli 4 ay sonrw bebisi olacak ins gelindeb yana dertliyiz kuzumu sevdirecegji.hic.sanmiyrum
Aslen.amasyaliyim antel dogumluyum esimden dolayi bolulu oldum
ev hanimiyimacikogretm iktisat fakulteeinde okuyorum esim memuriyet harici calismami istemiyor
11 aylik evliyim henuz bebisimiz yok
Henuz yapmadim
Esimle yanistigimda 70 kiloydum nisanimza kadar 78.oldum dugunde 84 grdum smdi 96 yim
Kocisle sevhlykn.fastfoodu fazla abarrtk nisanliykende hamarayligimi gstereym dedm evlndik pasta borek sonuc ben 26 kocs 32 kilo.aldik
Kocam cok kilk verdi Bende Bende yaninda tosun gbi grunuyrm birde dogum yapardam iyice kotu olurjmbirde belli kilo uzerinde dogum yaoarsan.sezeryan olmak.zorundasin bnde norml istyrm.hayrlisiula ins verebilirim
Favorim titanik yillrdr kac kere izledm.bilmem her sefernde de aglarm muzikte kocamla sozde nisanda dugunde ilk dans muzigimiz olan kutsi melek sanatci sebnem ferah
Kedi kopek kus su kaplumbagasi balik besledm suanda 6 aulik bir kusum var ohlusumla herseyi beraber yapiyrz suandad tlfnjma tunemis msj yazan parmaklarimi.kovliyr :) yemk yerkende kasigima tuner beraber yemk.yeriz cay bile iciyrz ohlusumla:)
Koltuguma uzanip tv izlemek en sevdgm hobimdir :) kitap okumaya bayilirim basladigim gun btrmezsem icim rahat etmrz
Arkadas araciligiyla tanistik bnm en.yakin arkadasm beji skstryrdu.sevhlmn arkadasyla tanistrcam.dye bn isymyrdm karyr yapvm dye :) snra brhn gel seni sevhlimle tnistraym dedi pknge gttik baktm kocisimde gelmis ilk grste askla basladi maceramiz
Okudugim kitap tutu farakymz.hepsini okirum
En.kizdigim sey ikiyuzliluk parahozluluk ve horkillanma.bunlarin hepsini.barindran ve beni.cok uzen GORUMCEM en muylu oldugum seynkocamn yaninda.oldugun.her n onunlayaptigim her sey
Allah nasip ederse anne olacagm
Adim gizem
23 yasindaym boga burcuyum 11.05.1990
Beyaz tenli kumral sacli kahverengi gozlu tosun gibi biriyim
Boyum 1.65
2 kardesiz abim v ben babam emekli astsubay annm ev hanimi abim haciz memuru evli 4 ay sonrw bebisi olacak ins gelindeb yana dertliyiz kuzumu sevdirecegji.hic.sanmiyrum
Aslen.amasyaliyim antel dogumluyum esimden dolayi bolulu oldum
ev hanimiyimacikogretm iktisat fakulteeinde okuyorum esim memuriyet harici calismami istemiyor
11 aylik evliyim henuz bebisimiz yok
Henuz yapmadim
Esimle yanistigimda 70 kiloydum nisanimza kadar 78.oldum dugunde 84 grdum smdi 96 yim
Kocisle sevhlykn.fastfoodu fazla abarrtk nisanliykende hamarayligimi gstereym dedm evlndik pasta borek sonuc ben 26 kocs 32 kilo.aldik
Kocam cok kilk verdi Bende Bende yaninda tosun gbi grunuyrm birde dogum yapardam iyice kotu olurjmbirde belli kilo uzerinde dogum yaoarsan.sezeryan olmak.zorundasin bnde norml istyrm.hayrlisiula ins verebilirim
Favorim titanik yillrdr kac kere izledm.bilmem her sefernde de aglarm muzikte kocamla sozde nisanda dugunde ilk dans muzigimiz olan kutsi melek sanatci sebnem ferah
Kedi kopek kus su kaplumbagasi balik besledm suanda 6 aulik bir kusum var ohlusumla herseyi beraber yapiyrz suandad tlfnjma tunemis msj yazan parmaklarimi.kovliyr :) yemk yerkende kasigima tuner beraber yemk.yeriz cay bile iciyrz ohlusumla:)
Koltuguma uzanip tv izlemek en sevdgm hobimdir :) kitap okumaya bayilirim basladigim gun btrmezsem icim rahat etmrz
Arkadas araciligiyla tanistik bnm en.yakin arkadasm beji skstryrdu.sevhlmn arkadasyla tanistrcam.dye bn isymyrdm karyr yapvm dye :) snra brhn gel seni sevhlimle tnistraym dedi pknge gttik baktm kocisimde gelmis ilk grste askla basladi maceramiz
Okudugim kitap tutu farakymz.hepsini okirum
En.kizdigim sey ikiyuzliluk parahozluluk ve horkillanma.bunlarin hepsini.barindran ve beni.cok uzen GORUMCEM en muylu oldugum seynkocamn yaninda.oldugun.her n onunlayaptigim her sey
Allah nasip ederse anne olacagm
insallah atanirsin cnm,temiz kalplisin sen,icten dua edersen olurdün tercihleri yaptım kızlar inşallah atamam olur hepiniz duanızı esirgemeyin benden lütfeenninşallah atanırım cok istiyorum kader kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?