Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese günaydın dünkü menümü yazayım hemencik.
sabah:
1 subardağı süt 5 kaşık yulaf ezmesi,
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
2-3 kaşık şehriye çorbası,
yarım kıymalı pide (küçüktü belirteyim)
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
ara:2 adet kaysı,
akşam:
sadece ekmek ve yarım acı közlenmiş patlıcan..(ekmek 1 simit büyüklüğünde yuvarlak kepek ekmek)kayınvalidemdeydim yiyecek birşey bulamadım yemek çok yağlıydı pilavda öyle oturup ekmek yedim.berilciğim ekmekci oldum galiba
su:5 lt,
spor:2,5 saat yürüyüş,

eyvah beril gelsin çekeceğin var senin yandıııııınnnnn:18: nasıl yani bir simit büyüklüğünde ortası boş mu dolu mu eğer doluysa koskoca bir ekmek oluyor, hayal edemedim birden:44:

Günaydinlarrr

insallah atanirsin cnm,temiz kalplisin sen,icten dua edersen olur
günaydın fıstık

sabahki sucuklar cısss:) krakeri değiştir bence artık bünye alıştı canım akşam menüsü güzel

tatlandırıcı kullanıyorum ben canım şekersiz içemem mümkünü yok :))

Toorak canm biliyrm deneme asamasindaym.ama bn tatldn glne kadar izn isteyebilir.miyim carsamba ya kadar canm bnm
bu perşembe seni oylamaya sokmayız canım tatil dönüşünde liste için oylamaya girersin, iyi eğlencelerrr

tanıştığımıza sevindim, sen de küçükmüşsün daha:)) hamile kalmadan zayıflaman gerek çünkü çoğumuz hamilelik kilolarını vermeye çalışıyoruz sonra çok zorlanırsın

ara öğünde yarım muz yemelisin tatlım 1 muz çok

Kizlat ben.dun.cok yorgundum tlfn sayfayi acana kadar uyuyakalmisin hemen cvplasam okur mu
Canim Allah kavustursun ben geride kldm.nereye gttiler
sağol canım cevaplamışsın pegasusun dediği gibi biraz zor anlaşılıyor ama olsun
çocuklar Ayvalıktalar canım

ortasıııııııııııııııı doluuuuuuuuuuu dop doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu simit kalınlığındaydı ama lütfen sonuçta başka birşey yemedim 200-250 calorilik sadece ekmek yedim..adımı ekmekçiye çıkaracak yanarım yanarım ona yanarım.

yaaaaaaaaa közlenmiş patlıcan yazmışım biber olacaktı..patlıcan değil yani..

sen beril gelmeden kaynana zulmünden neler çektiğini yaz cezan kesin hafifler

CANIM BENİM MENÜN GENEL ANLAMDA İYİ AMA keşke sucuk yerine peynir kullansaydın ama genede menün güzel ama spor neden yok bakım..
ahhhhhhhhhhhhh canım memnun okudum da okurken çin işkencesi çektirdin bana haberin olsun.ünlü harfleri hiç kullanmamışsın ünsüzlerde eksin.okurken anlayamadım üzgünüm..

menüde sporda süper....

Son düzenleme:
sen beril gelmeden kaynana zulmünden neler çektiğini yaz cezan kesin hafifler

dün sanki inadına kabak oturtma yapmışlardı kabaklar yağda kulaç atıyorlardı pilavda tabakta yağ içindeydi dolabı açtım sebze yerim dedim baktım birşey yok.onlarıda tepsi yapıp fırına vermişler onlarda yğlıydı.dün 2,5 saat kızım için sağlık ocağı dolaştım onun üzerine çok acıkmıştım indim yakındaki fırından o ekmeği buldum.az az koparıp yiyiyordum birde baktım bitmiş ama dürüst olmak gerekirse hiç doymadım akşam yatarken karnımdan grultular geliyordu su içip bastırmaya çalıştım.

CANIM KIYAMAM SANA YAAAA, NE ÇEKTİN BE GÜLÜM KAYGANADAAAAAANNNNN
beril duy kızımızın sesiniiii

bu arada nerde bu kız yaw, dün gece çok tatsızdı umarım keyfi yerine gelmiştir

tatlım peynir yiyemiyorum maalesef sevmiyorum. 30 dk yürüyüş yaptım onu spordan saymıyomusun:)

biliyorum sucuk cısss ama sabahları ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.çeşitlilik arıyorum:)ama sucuklar gercekten inceydi

kıyamam sana. neyse genede yağlı şeyleri yemektense ekmeği tercih etmişsin.ekmeği çook seviyosun galiba cnm:) 5 lt su içmek zararlı değil mi. böbreklerin için.sporda güsel. sen tabi benimkini spordan saymassın.bebbiş olduğu için 30 dkyı bile zor yürüyorum.oğlumu komşuya bırakıp evimin karşısında park var.30 dk yürüyüp geliyorum hemenn

sayılır sayılır canım mümkün oldukça arttırırsın sen de, sabahları nesfit falan denesen sevmezmisin acaba?

aaaaaaaaaaaaa evet ben neden görmedim.30 dak.olunca gözümü doldurmadı galibaşaka şaka hiç yoktan iyi tabi.canım ekmeği severim ama yemesemde olur olmazsa olmazım değil.ben öyle aldım birşeylerle bir parça yerim dedim.yiyecek başka birşey olmayınca ekmeğin tamamını yedim.

kötü olmuş tamamını yemen. gerçi bi de sıcaksa ekmekkk insan ne kadar yediğini anlamıyor .

sayılır sayılır canım mümkün oldukça arttırırsın sen de, sabahları nesfit falan denesen sevmezmisin acaba?

nesfit sütle yeniyor ya cnm. ben maalesef süt de içemiyorum.

şimdi siz bana diyeceksiniz. onu yemio bunu yemio diye. ama ne yapayım. süt ve süt ürünlerini sevmiyorum. yiyebildiğim tek süt ürünü yoğurt. o da ya cacık olacak. ya da iyice ezilecek. içine sarımsak, nane falan konulacak. biz küçükken doktorlar yumurta,peynir, zeytin vs. gibi şeyleri çocuklara bulamac gibi yapıp yedirin demişler.o yüzden tiksiniyorum, yiyemiyorum

hımmm o zaman sana başka kahvaltı seçenekleri bulmak lazım:44:

ben seni arkadaş ekledim listemde yoksun ??? kabul etmedinmiiiii

bu olur mu nurdan baksana bir, yumurta yiyomusun hatırlamıyorum ama
:44:
AKDENiZ
OMLETi;

Malzemeler 6 KİŞİLİK
l 6 yumurta l 6 adet siyah zeytin
l 6 adet yeşil zeytin l 2 orta boy domates
l 2 adet çarliston biber l 90 gr. (6 ince dilim) hellim peyniri l 1/4 demet taze fesleğen
l 1/4 demet sapları ayıklanmış taze maydanoz
l 1/2 tatlı kaşığı tuz l 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı
Biberleri, domatesleri ve hellim peynirini küçük küpler halinde doğrayın.
Biberleri yapışmaz bir tavada zeytinyağıyla biraz yumuşayıncaya kadar kavurun.
Domatesleri ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Hellim peynirini ilave edin.
Yumurtaları sarıları bütün kalacak şekilde peynir ve domateslerin arasına kırın.
Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartıp ikiye bölerek omletin üzerine yerleştirin.
Tavanın kapağını kapatıp yumurtaları istediğiniz kıvama gelinceye kadar pişirin.
İnce ince doğradığınız maydanoz, fesleğen ve tuzu omletin üzerine serpiştirin.

bugün pek ıssız burası ben de ofisimin şeklini değiştirdim

rüzgarlıııııı bugün röpörtaj sırası sende gelmişken vaktin varsa bakıver

Aynen oyle fistik mutlaka basina gelio insanin
benim kız hemen satıyo bizi küçükkende aynıydı işi kimden bitcekse onun yanında olur hep.kime çektiyse artık birinimi kınadım ne.
Olabilir
yeni gelen arkadaşlar profil ayarlarından son mesaj önce şıkkını işaretlemedikleri için sohbeti göremiyorlar sanırım, geçmişte kayboluyorlaaaaarrrrrrr
bir zamanlar bahardan ne çektik be
Bunlaridami duyucaktim leley leley
inşallah olursun ben hala pes etmedim haftada 200 gr.vere vere gidiyorum bakalım artık.eskiden olsa çoktan pes etmiştim ya neyse
Pes etmek yyooookkk muah
Spora baakk massallah bebegim bole devam et
Oglen disinda guzel canim
Tekrar tanistigima memnun oldum bebegim
Toorak canm biliyrm deneme asamasindaym.ama bn tatldn glne kadar izn isteyebilir.miyim carsamba ya kadar canm bnm
Izinemi ayriliyosunn
Yine kraker vaarr :) cissss
günaydın hanımlar
az sonra buradayım
kocama sabah kahvesini yapayım, patronu kızdırmayalım :))))
çocuklar sağ salim ulaşmışlar Allah'a şükür:))
Gozun aydin bebegimm
Günaydinlarrr

insallah atanirsin cnm,temiz kalplisin sen,icten dua edersen olur

Insallah kabul olur canim yaa cok dua ediyorum yaa

tatlım araştırdığın için çok teşekkür ederim ama maalesef.
yazayım uzun uzun yiyemediğim şeyleri:
peynir ve tüm çeşitleri
zeytin
bal,reçel, kaymak, tereyağı
yumurta ve içinde yumurta tadı baskın olan yiyecekler
süt ve süt tadı baskın olan yiyecek ve içecekler
bunların hiç birini yiyemiyorum mmaaaleeseffff

5 litre sumuuuu
Sporda muthis
Aksam yemegi olmamis tatlim kendi evinde olsan istedigin gibi pisirirsinde kaynanab cok yagli yapiyo ne cektin be bebisim
Ekmekciiii ekmekciiiii
yaaaaaaaaa közlenmiş patlıcan yazmışım biber olacaktı..patlıcan değil yani..
Bende dicektim neden yarim patlican bibermis patlican nie aci diyom bide :):):)
Bende hic okuyamadi. Gizemlinin roportajini

Gecmis olsun canim kizina ne oldu ekmekler fos bide canim yaa bi tabak salata yesen daha iyi doyuyon valla
Canim yulaf ezmesinin tadi nasil dun bende aktarin birinden aldim on milyon dedi bi deneyim bakim begenirim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…