eyvah beril gelsin çekeceğin var senin yandıııııınnnnn:18: nasıl yani bir simit büyüklüğünde ortası boş mu dolu mu eğer doluysa koskoca bir ekmek oluyor, hayal edemedim birden:44:herkese günaydın dünkü menümü yazayım hemencik.
sabah:
1 subardağı süt 5 kaşık yulaf ezmesi,
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
2-3 kaşık şehriye çorbası,
yarım kıymalı pide (küçüktü belirteyim)
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
ara:2 adet kaysı,
akşam:
sadece ekmek ve yarım acı közlenmiş patlıcan..(ekmek 1 simit büyüklüğünde yuvarlak kepek ekmek)kayınvalidemdeydim yiyecek birşey bulamadım yemek çok yağlıydı pilavda öyle oturup ekmek yedim.berilciğim ekmekci oldum galiba
su:5 lt,
spor:2,5 saat yürüyüş,
günaydın fıstıkGünaydinlarrr
insallah atanirsin cnm,temiz kalplisin sen,icten dua edersen olur
dünki menümü yazayım bende
sabah
2 dilim ekmek arasına 4 ince dilim sucukla yapılan tost
ara
1 nektarin
öğlen
1 tabak dünki az yağlı patlıcan oturtma
ara
1 paket specl kraker
akşam
bi alabalığı 4 parçaya böldüm.2 sini fırında yapıp yedim
büyük bir tabak salata
su 4 lt
30 dk yürüyüş
tatlandırıcı kullanıyorum ben canım şekersiz içemem mümkünü yok :))evet maalesef.9.30-10. gibi geliyor akşam.artık onla yemek yemiyorum.zaten bu kadar kilo almamda sebeplerden biriside geç saatte onla yemek yemek.ama ne yalan söyleyeyim ona bir şeyler hazırlarken cnm istemiyoda değil. tutuyorum kendimii
inş olur cnm istediğin yer.bende kpssye atanırken neler çektim neler
menüyede sporada diyecek söz yokk.beğendimm. tabi nescafe şekersizse:)
öğle harici güsel. bi de muz azcık kalorili bir meyve.dikkatli olmak gerekio yerken. öğleni beğenmedim ama.misafirin varmış gerçi.insan onun yanında yemeye mecbur kalıyooo:
inş cnm sende en yakın zamanda tadarsın bu duyguyu.annelik çokk güsellll...
bu perşembe seni oylamaya sokmayız canım tatil dönüşünde liste için oylamaya girersin, iyi eğlencelerrrToorak canm biliyrm deneme asamasindaym.ama bn tatldn glne kadar izn isteyebilir.miyim carsamba ya kadar canm bnm
Adim gizem
23 yasindaym boga burcuyum 11.05.1990
Beyaz tenli kumral sacli kahverengi gozlu tosun gibi biriyim
Boyum 1.65
2 kardesiz abim v ben babam emekli astsubay annm ev hanimi abim haciz memuru evli 4 ay sonrw bebisi olacak ins gelindeb yana dertliyiz kuzumu sevdirecegji.hic.sanmiyrum
Aslen.amasyaliyim antel dogumluyum esimden dolayi bolulu oldum
ev hanimiyimacikogretm iktisat fakulteeinde okuyorum esim memuriyet harici calismami istemiyor
11 aylik evliyim henuz bebisimiz yok
Henuz yapmadim
Esimle yanistigimda 70 kiloydum nisanimza kadar 78.oldum dugunde 84 grdum smdi 96 yim
Kocisle sevhlykn.fastfoodu fazla abarrtk nisanliykende hamarayligimi gstereym dedm evlndik pasta borek sonuc ben 26 kocs 32 kilo.aldik
Kocam cok kilk verdi Bende Bende yaninda tosun gbi grunuyrm birde dogum yapardam iyice kotu olurjmbirde belli kilo uzerinde dogum yaoarsan.sezeryan olmak.zorundasin bnde norml istyrm.hayrlisiula ins verebilirim
Favorim titanik yillrdr kac kere izledm.bilmem her sefernde de aglarm muzikte kocamla sozde nisanda dugunde ilk dans muzigimiz olan kutsi melek sanatci sebnem ferah
Kedi kopek kus su kaplumbagasi balik besledm suanda 6 aulik bir kusum var ohlusumla herseyi beraber yapiyrz suandad tlfnjma tunemis msj yazan parmaklarimi.kovliyr :) yemk yerkende kasigima tuner beraber yemk.yeriz cay bile iciyrz ohlusumla:)
Koltuguma uzanip tv izlemek en sevdgm hobimdir :) kitap okumaya bayilirim basladigim gun btrmezsem icim rahat etmrz
Arkadas araciligiyla tanistik bnm en.yakin arkadasm beji skstryrdu.sevhlmn arkadasyla tanistrcam.dye bn isymyrdm karyr yapvm dye :) snra brhn gel seni sevhlimle tnistraym dedi pknge gttik baktm kocisimde gelmis ilk grste askla basladi maceramiz
Okudugim kitap tutu farakymz.hepsini okirum
En.kizdigim sey ikiyuzliluk parahozluluk ve horkillanma.bunlarin hepsini.barindran ve beni.cok uzen GORUMCEM en muylu oldugum seynkocamn yaninda.oldugun.her n onunlayaptigim her sey
Allah nasip ederse anne olacagm
ara öğünde yarım muz yemelisin tatlım 1 muz çokDunku.menum sabah domates sslatalik pynir haslanmis yumurta
Ara 1 muz.
Oglensafrm vrdi 1 kurabiyr birazckt kisir ( oslemisim yafu)
Ara yok
Aksam mantar sote (6 kasik)
Su 2 ltre
Spor 2.5 saay kocisin pesinde kostura kostura gezmece(tatl.icin alinacaklar vardi magazalar kapanmasin dye kostra kostara gzdk)yarm saat yuruyus
sağol canım cevaplamışsın pegasusun dediği gibi biraz zor anlaşılıyor ama olsunKizlat ben.dun.cok yorgundum tlfn sayfayi acana kadar uyuyakalmisinhemen cvplasam okur mu
Canim Allah kavustursun ben geride kldm.nereye gttiler
ortasıııııııııııııııı doluuuuuuuuuuu dop doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu simit kalınlığındaydı ama lütfen sonuçta başka birşey yemedim 200-250 calorilik sadece ekmek yedim..adımı ekmekçiye çıkaracak yanarım yanarım ona yanarım.eyvah beril gelsin çekeceğin var senin yandıııııınnnnn:18: Nasıl yani bir simit büyüklüğünde ortası boş mu dolu mu eğer doluysa koskoca bir ekmek oluyor, hayal edemedim birden:44:
Günaydın fıstık
Sabahki sucuklar cısss:) krakeri değiştir bence artık bünye alıştı canım akşam menüsü güzel
tatlandırıcı kullanıyorum ben canım şekersiz içemem mümkünü yok :))
bu perşembe seni oylamaya sokmayız canım tatil dönüşünde liste için oylamaya girersin, iyi eğlencelerrr
Tanıştığımıza sevindim, sen de küçükmüşsün daha:)) hamile kalmadan zayıflaman gerek çünkü çoğumuz hamilelik kilolarını vermeye çalışıyoruz sonra çok zorlanırsın
Ara öğünde yarım muz yemelisin tatlım 1 muz çok
Sağol canım cevaplamışsın pegasusun dediği gibi biraz zor anlaşılıyor ama olsun
çocuklar ayvalıktalar canım
herkese günaydın dünkü menümü yazayım hemencik.
sabah:
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
akşam:
sadece ekmek ve yarım acı közlenmiş patlıcan..(ekmek 1 simit büyüklüğünde yuvarlak kepek ekmek)kayınvalidemdeydim yiyecek birşey bulamadım yemek çok yağlıydı pilavda öyle oturup ekmek yedim.berilciğim ekmekci oldum galiba
ortasıııııııııııııııı doluuuuuuuuuuu dop doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu simit kalınlığındaydı ama lütfen sonuçta başka birşey yemedim 200-250 calorilik sadece ekmek yedim..adımı ekmekçiye çıkaracak yanarım yanarım ona yanarım.
CANIM BENİM MENÜN GENEL ANLAMDA İYİ AMA keşke sucuk yerine peynir kullansaydın ama genede menün güzel ama spor neden yok bakım..dünki menümü yazayım bende
sabah
ara
1 nektarin
öğlen
ara
1 paket specl kraker
akşam
büyük bir tabak salata
su 4 lt
30 dk yürüyüş
ahhhhhhhhhhhhh canım memnun okudum da okurken çin işkencesi çektirdin bana haberin olsun.ünlü harfleri hiç kullanmamışsın ünsüzlerde eksin.okurken anlayamadım üzgünüm..Adim gizem
Boyum 1.65
2 kardesiz abim v ben babam emekli astsubay annm ev hanimi abim haciz memuru evli 4 ay sonrw bebisi olacak ins gelindeb yana dertliyiz kuzumu sevdirecegji.hic.sanmiyrum
ev hanimiyimacikogretm iktisat fakulteeinde okuyorum esim memuriyet harici calismami istemiyor
Henuz yapmadim
Esimle yanistigimda 70 kiloydum nisanimza kadar 78.oldum dugunde 84 grdum smdi 96 yim
Kocisle sevhlykn.fastfoodu fazla abarrtk nisanliykende hamarayligimi gstereym dedm evlndik pasta borek sonuc ben 26 kocs 32 kilo.aldik
Kocam cok kilk verdi Bende Bende yaninda tosun gbi grunuyrm birde dogum yapardam iyice kotu olurjmbirde belli kilo uzerinde dogum yaoarsan.sezeryan olmak.zorundasin bnde norml istyrm.hayrlisiula ins verebilirim
Favorim titanik yillrdr kac kere izledm.bilmem her sefernde de aglarm muzikte kocamla sozde nisanda dugunde ilk dans muzigimiz olan kutsi melek sanatci sebnem ferah
Kedi kopek kus su kaplumbagasi balik besledm suanda 6 aulik bir kusum var ohlusumla herseyi beraber yapiyrz suandad tlfnjma tunemis msj yazan parmaklarimi.kovliyr :) yemk yerkende kasigima tuner beraber yemk.yeriz cay bile iciyrz ohlusumla:)
Koltuguma uzanip tv izlemek en sevdgm hobimdir :) kitap okumaya bayilirim basladigim gun btrmezsem icim rahat etmrz
Arkadas araciligiyla tanistik bnm en.yakin arkadasm beji skstryrdu.sevhlmn arkadasyla tanistrcam.dye bn isymyrdm karyr yapvm dye :) snra brhn gel seni sevhlimle tnistraym dedi pknge gttik baktm kocisimde gelmis ilk grste askla basladi maceramiz
En.kizdigim sey ikiyuzliluk parahozluluk ve horkillanma.bunlarin hepsini.barindran ve beni.cok uzen GORUMCEM en muylu oldugum seynkocamn yaninda.oldugun.her n onunlayaptigim her sey
ben de menümü yazıp çıkayım
sabah
1 dilim tam buğday
bir parça b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
kapanış bir lokma çilek reçeli
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim tam buğday
ara
2 mavi yeşil mısır patlaklarından
akşam
2 ızgara tavuk biftek
çok az makarna
yoğurt
ara
1 çay bardağı süt
ara
1 sütlü neskafe
su 2,5 lt
spor
sabah 30 dk( 200 mekik+bel hareketleri+20 dk trambolin)
öğlen 40 dk( bisiklet+kürek)
akşam 40 dk ( 200 mekik cuma gününün borcu+30-35 dk mezdeke)
şimdi cuma+pazar+salı yapıldı , cumartesi ve pazartesi kaldı
sen beril gelmeden kaynana zulmünden neler çektiğini yaz cezan kesin hafifler
dün sanki inadına kabak oturtma yapmışlardı kabaklar yağda kulaç atıyorlardı pilavda tabakta yağ içindeydi dolabı açtım sebze yerim dedim baktım birşey yok.onlarıda tepsi yapıp fırına vermişler onlarda yğlıydı.dün 2,5 saat kızım için sağlık ocağı dolaştım onun üzerine çok acıkmıştım indim yakındaki fırından o ekmeği buldum.az az koparıp yiyiyordum birde baktım bitmiş ama dürüst olmak gerekirse hiç doymadım akşam yatarken karnımdan grultular geliyordu su içip bastırmaya çalıştım.
tatlım peynir yiyemiyorum maalesef sevmiyorum. 30 dk yürüyüş yaptım onu spordan saymıyomusun:)CANIM BENİM MENÜN GENEL ANLAMDA İYİ AMA keşke sucuk yerine peynir kullansaydın ama genede menün güzel ama spor neden yok bakım..
ahhhhhhhhhhhhh canım memnun okudum da okurken çin işkencesi çektirdin bana haberin olsun.ünlü harfleri hiç kullanmamışsın ünsüzlerde eksin.okurken anlayamadım üzgünüm..
menüde sporda süper....
biliyorum sucuk cısss ama sabahları ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.çeşitlilik arıyorum:)ama sucuklar gercekten inceydieyvah beril gelsin çekeceğin var senin yandıııııınnnnn:18: nasıl yani bir simit büyüklüğünde ortası boş mu dolu mu eğer doluysa koskoca bir ekmek oluyor, hayal edemedim birden:44:
günaydın fıstık
sabahki sucuklar cısss:) krakeri değiştir bence artık bünye alıştı canım akşam menüsü güzel
tatlandırıcı kullanıyorum ben canım şekersiz içemem mümkünü yok :))
bu perşembe seni oylamaya sokmayız canım tatil dönüşünde liste için oylamaya girersin, iyi eğlencelerrr
tanıştığımıza sevindim, sen de küçükmüşsün daha:)) hamile kalmadan zayıflaman gerek çünkü çoğumuz hamilelik kilolarını vermeye çalışıyoruz sonra çok zorlanırsın
ara öğünde yarım muz yemelisin tatlım 1 muz çok
sağol canım cevaplamışsın pegasusun dediği gibi biraz zor anlaşılıyor ama olsun
çocuklar Ayvalıktalar canım
herkese günaydın dünkü menümü yazayım hemencik.
sabah:
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
akşam:
tatlım peynir yiyemiyorum maalesef sevmiyorum. 30 dk yürüyüş yaptım onu spordan saymıyomusun:)
biliyorum sucuk cısss ama sabahları ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.çeşitlilik arıyorum:)ama sucuklar gercekten inceydi
kıyamam sana. neyse genede yağlı şeyleri yemektense ekmeği tercih etmişsin.ekmeği çook seviyosun galiba cnm:) 5 lt su içmek zararlı değil mi. böbreklerin için.sporda güsel. sen tabi benimkini spordan saymassın.bebbiş olduğu için 30 dkyı bile zor yürüyorum.oğlumu komşuya bırakıp evimin karşısında park var.30 dk yürüyüp geliyorum hemenn
tatlım peynir yiyemiyorum maalesef sevmiyorum. 30 dk yürüyüş yaptım onu spordan saymıyomusun:)
biliyorum sucuk cısss ama sabahları ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.çeşitlilik arıyorum:)ama sucuklar gercekten inceydi
kıyamam sana. neyse genede yağlı şeyleri yemektense ekmeği tercih etmişsin.ekmeği çook seviyosun galiba cnm:) 5 lt su içmek zararlı değil mi. böbreklerin için.sporda güsel. sen tabi benimkini spordan saymassın.bebbiş olduğu için 30 dkyı bile zor yürüyorum.oğlumu komşuya bırakıp evimin karşısında park var.30 dk yürüyüp geliyorum hemenn
kötü olmuş tamamını yemen. gerçi bi de sıcaksa ekmekkk insan ne kadar yediğini anlamıyor .aaaaaaaaaaaaa evet ben neden görmedim.30 dak.olunca gözümü doldurmadı galiba şaka şaka hiç yoktan iyi tabi.canım ekmeği severim ama yemesemde olur olmazsa olmazım değil.ben öyle aldım birşeylerle bir parça yerim dedim.yiyecek başka birşey olmayınca ekmeğin tamamını yedim.
sayılır sayılır canım mümkün oldukça arttırırsın sen de, sabahları nesfit falan denesen sevmezmisin acaba?
hımmm o zaman sana başka kahvaltı seçenekleri bulmak lazım:44:kötü olmuş tamamını yemen. gerçi bi de sıcaksa ekmekkk insan ne kadar yediğini anlamıyor .
nesfit sütle yeniyor ya cnm. ben maalesef süt de içemiyorum.
şimdi siz bana diyeceksiniz. onu yemio bunu yemio diye. ama ne yapayım. süt ve süt ürünlerini sevmiyorum. yiyebildiğim tek süt ürünü yoğurt. o da ya cacık olacak. ya da iyice ezilecek. içine sarımsak, nane falan konulacak. biz küçükken doktorlar yumurta,peynir, zeytin vs. gibi şeyleri çocuklara bulamac gibi yapıp yedirin demişler.o yüzden tiksiniyorum, yiyemiyorum
Aynen oyle fistik mutlaka basina gelio insaninbak sen küçük hanımaaaaaaaa
di mi birini kınadın mı başına gelir, benim pek kınamam yoktur da annemler kime bahane bulduysa benim çocuklarda çıktı( kişi ayıpladığı şey başına gelmeden ölmezmiş, çok doğru di mi:))
Olabilirbenim kız hemen satıyo bizi küçükkende aynıydı işi kimden bitcekse onun yanında olur hep.kime çektiyse artık birinimi kınadım ne.
Bunlaridami duyucaktim leley leleyyeni gelen arkadaşlar profil ayarlarından son mesaj önce şıkkını işaretlemedikleri için sohbeti göremiyorlar sanırım, geçmişte kayboluyorlaaaaarrrrrrr
bir zamanlar bahardan ne çektik be
Pes etmek yyooookkk muahinşallah olursun ben hala pes etmedim haftada 200 gr.vere vere gidiyorum bakalım artık.eskiden olsa çoktan pes etmiştim ya neyse
Spora baakk massallah bebegim bole devam etben de menümü yazıp çıkayım
sabah
1 dilim tam buğday
bir parça b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
kapanış bir lokma çilek reçeli
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim tam buğday
ara
2 mavi yeşil mısır patlaklarından
akşam
2 ızgara tavuk biftek
çok az makarna
yoğurt
ara
1 çay bardağı süt
ara
1 sütlü neskafe
su 2,5 lt
spor
sabah 30 dk( 200 mekik+bel hareketleri+20 dk trambolin)
öğlen 40 dk( bisiklet+kürek)
akşam 40 dk ( 200 mekik cuma gününün borcu+30-35 dk mezdeke)
şimdi cuma+pazar+salı yapıldı , cumartesi ve pazartesi kaldı
Oglen disinda guzel canimDunku.menum sabah domates sslatalik pynir haslanmis yumurta
Ara 1 muz.
Oglensafrm vrdi 1 kurabiyr birazckt kisir ( oslemisim yafu)
Ara yok
Aksam mantar sote (6 kasik)
Su 2 ltre
Spor 2.5 saay kocisin pesinde kostura kostura gezmece(tatl.icin alinacaklar vardi magazalar kapanmasin dye kostra kostara gzdk)yarm saat yuruyus
Tekrar tanistigima memnun oldum bebegimAdim gizem
Boyum 1.65
Henuz yapmadim
Izinemi ayriliyosunnToorak canm biliyrm deneme asamasindaym.ama bn tatldn glne kadar izn isteyebilir.miyim carsamba ya kadar canm bnm
Yine kraker vaarr :) cissssdünki menümü yazayım bende
sabah
ara
1 nektarin
öğlen
ara
1 paket specl kraker
akşam
büyük bir tabak salata
su 4 lt
30 dk yürüyüş
Gozun aydin bebegimmgünaydın hanımlar
az sonra buradayım
kocama sabah kahvesini yapayım, patronu kızdırmayalım :))))
çocuklar sağ salim ulaşmışlar Allah'a şükür:))
Günaydinlarrr
insallah atanirsin cnm,temiz kalplisin sen,icten dua edersen olur
bu olur mu nurdan baksana bir, yumurta yiyomusun hatırlamıyorum ama
:44:
AKDENiZ OMLETi;
Malzemeler 6 KİŞİLİK
l 6 yumurta l 6 adet siyah zeytin
l 6 adet yeşil zeytin l 2 orta boy domates
l 2 adet çarliston biber l 90 gr. (6 ince dilim) hellim peyniri l 1/4 demet taze fesleğen
l 1/4 demet sapları ayıklanmış taze maydanoz
l 1/2 tatlı kaşığı tuz l 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
Biberleri, domatesleri ve hellim peynirini küçük küpler halinde doğrayın.
Biberleri yapışmaz bir tavada zeytinyağıyla biraz yumuşayıncaya kadar kavurun.
Domatesleri ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Hellim peynirini ilave edin.
Yumurtaları sarıları bütün kalacak şekilde peynir ve domateslerin arasına kırın.
Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartıp ikiye bölerek omletin üzerine yerleştirin.
Tavanın kapağını kapatıp yumurtaları istediğiniz kıvama gelinceye kadar pişirin.
İnce ince doğradığınız maydanoz, fesleğen ve tuzu omletin üzerine serpiştirin.
5 litre sumuuuuherkese günaydın dünkü menümü yazayım hemencik.
sabah:
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
akşam:
Ekmekciiii ekmekciiiiiortasıııııııııııııııı doluuuuuuuuuuu dop doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu simit kalınlığındaydı ama lütfen sonuçta başka birşey yemedim 200-250 calorilik sadece ekmek yedim..adımı ekmekçiye çıkaracak yanarım yanarım ona yanarım.
Bende dicektim neden yarim patlican bibermis patlican nie aci diyom bide :):):)yaaaaaaaaa közlenmiş patlıcan yazmışım biber olacaktı..patlıcan değil yani..
Bende hic okuyamadi. Gizemlinin roportajiniCANIM BENİM MENÜN GENEL ANLAMDA İYİ AMA keşke sucuk yerine peynir kullansaydın ama genede menün güzel ama spor neden yok bakım..
ahhhhhhhhhhhhh canım memnun okudum da okurken çin işkencesi çektirdin bana haberin olsun.ünlü harfleri hiç kullanmamışsın ünsüzlerde eksin.okurken anlayamadım üzgünüm..
menüde sporda süper....
dün sanki inadına kabak oturtma yapmışlardı kabaklar yağda kulaç atıyorlardı pilavda tabakta yağ içindeydi dolabı açtım sebze yerim dedim baktım birşey yok.onlarıda tepsi yapıp fırına vermişler onlarda yğlıydı.dün 2,5 saat kızım için sağlık ocağı dolaştım onun üzerine çok acıkmıştım indim yakındaki fırından o ekmeği buldum.az az koparıp yiyiyordum birde baktım bitmiş ama dürüst olmak gerekirse hiç doymadım akşam yatarken karnımdan grultular geliyordu su içip bastırmaya çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?