Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunki menumu yazim misafir vardi yazamadim

Sabah
Saat 11 de
Bi dilim ekmek
Biraz peynir
Domates salatalik
Cay

Ara yok

Oglen saat iki de
iki dilim kek dayanamadim yedim ama kek zeytin yag ve kepekli unla yapildi yagi felan azdi

Ara yok

Aksam yedi de
Bi tabak bol sebzeli kisir

Su 2,5 litre

Spor
2 saat yuruyus
350 twist
200 ( mekik karin bacak hareketleri karisik )

sporuna ve sabah kahvaltına sözüm yok cnm da.öğlen ve akşam olmamış. ne olursa olsun kek sonuçta cısss:) kısırda kaloriili diye biliyorum. birisi söylemişti bir kaşığı 60 calori diye. belki doğru değildir bilemiyorum araştırmadım.bi de belki az yağlı yapmışsındır sen.

Oglen konusunda haklisin canim pisman oldum o yuzden spora yuklendim aksam icinde 5 kasik yedim 300 kaloridir o zaman da o kadar cok olmaz yaaa :) :)

selaaammmmmmm
naber baharcım
yemek işini hallettim mutfağı toplamaya girişmeden size bakayım dedim
oh oh muhabbetinize doyum olmuyor
çocuklar yok ya biraz afalladım:)) şimdi yarının yemeğini yaparım, biraz ütü akşam sporu vs. vs. bugünü de bitiririz:))

olmamış tatliş hem aralar yok hem de öğlen ve akşam uygun olmamış, napıcaz şimdi bugün bol bol spor yapmışsındır umarım yapmadıysan akşam da yap da erisin canısı, sen yarışta değilmiydin:44:

artık kraker yemeyeceğim. baya bi tepki aldı:):) zaten bitti diyet krakerlerim. almayacağım artık:)
nihayet

amanınnn sen cidden kahvaltılık hiçbişey yemiyosun meyve falan yesen bari meyveyle aran nasıl?

meyveyle aram süper. ama ondada söyle bir sorun var.amcamın kızı diyetisyen .bi ara sabahları meyve salatası yapıyodum.ama kısa bir süre sonra aç kurt gibi dolaşıyorum.sordum ona. neden böyle diye.meyvenin yanında mutlaka protein grubundan bi şey yemek lazımmış.ancak o zaman uzun süre tokluk sağlarmış.o biz bu nedenle her diyet listesinde aralara elma ve ayran yazarız demişti. gerçi hepiniz biliyosunuzdur bunu. ben sabah sabah meyveleri hüpletince kan şekeri tavan yapıyo hızlı bi şekilde. sonra da acıkıyorum...en iiisi ben sabahları köfteye devam edeyim:))

bu arada zamanında yapmadığı diyet kalmamış, zayıf ama aç biri olarak söylüyorum.özellikle dukan diyetinden falan uzak durun. kpss döneminde kilo almıştım.sonra vereyim diye kitabını aldım. evt çok güsel kilo verdim hemde kısa süre içinde. ama diyeti sonuna kadar yapmak neredeyse imkansız. eee bi de cep yakan bi diyet sürekli proteeinli beslenmek.kredi kartlarım et, balık, tavukla dolmuştu. bi de sınırsız olunca ....hayatım boyuncada böyle beslenemezdim.nolduuu hamile kaldım.sonra gümmmm.kilolar gelsin geriii

Oyy cnm bnm bnde cok cok.memnunum valla
Izin varsa ayrilaym ttlm yaa urfa antep hatay
Msj yazabilecegmi sanmurm.zatn esim tlfnlari kapatalim dyor.izin var mi baskaniiiiimmmmm

Vanm.bnm.cok.tsk.ederm
Evet yaa yazamamisim dogru duzgun.kimse okuyamams
Bende hepinizi tanidgm.icin.cok.mutluyum
Allah kavustirsun cnm.

Bugun biraz odulku olmus Tatlim afiyet bal seker olsunnkuzum :)

Cnm terch yapmssn.sanrm.Rabbm gnlune gre hayrli.bir yer nasil.etsin ins cnm.bnm

Kizlaaart bn 1 hafta yokum sizin.yerinizde gezerm bol.bol opuyrm hepiniziii. Ins bol bol kilo.kaybdersnz :)

aayy bebegim yeni gördüm ya yazdıgını naber nasılsın
ya sorma canım ya teyzem yarın aksam almanyaya uçuyor dün bugün ve yarın ev hep tıklım tıklım böyle oluncada yapılan yenilen yemeklerin haddi hesabı yok ben de kendimce içinden az kalorili olanlarından yemeye calışıyorum ama yarından sonra daha düzenli olur menülerim öle tahmin ediyorum
Oyy cnm bnm bnde cok cok.memnunum valla
Izin varsa ayrilaym ttlm yaa urfa antep hatay
Msj yazabilecegmi sanmurm.zatn esim tlfnlari kapatalim dyor.izin var mi baskaniiiiimmmmm
bizde memnun olduk sekerim ramazanda aramızdamısın
Kizlaaarrr cok ozur dilerin tlfndan yaziyrm ya olmamis galiba haklisiniz ozur dlerim
baya bi zor oldu okumak
Bugun biraz odulku olmus Tatlim afiyet bal seker olsunnkuzum :)

Cnm terch yapmssn.sanrm.Rabbm gnlune gre hayrli.bir yer nasil.etsin ins cnm.bnm
inşallaaaaaaaaaaahhhh canım benim inşallaah ya ben ve erkek arkadasım atanırsak dügün var dügün
Kizlaaart bn 1 hafta yokum sizin.yerinizde gezerm bol.bol opuyrm hepiniziii. Ins bol bol kilo.kaybdersnz :)

neee hemenmi gidiyosun yarıs ne olcaaaakk

Son düzenleme:
gizemli canısı kocanla iyi tatiller bebegim iyi gezmeler benim içinde gez yediklerine dikkat kilo vermiş olarak dnmeye calış kendine iyi bak tatlım öpüldün bkliyoruz ha tamammı burdayız biz

bu grup olmasa çoktan pes etmiştim ama hesap vermek iyi geliyo
çok güzel olmuş
değişik bi menü
specılk ları tam paket yemesen iyi olur.
günaydın hanımlar
az sonra buradayım
kocama sabah kahvesini yapayım, patronu kızdırmayalım :))))
çocuklar sağ salim ulaşmışlar Allah'a şükür:))
hadi gözün aydın canım.
ekmek fazlamı olmuş nedir

kek bi dilim olsaydı barii

sabah 50 zıplama ılık su
peynir 1 dilim ekmek salatalık çay

ara 1 şeftali

öğlen iki kaşık makarna 1 elma

ara 9-10 badem

akşam dayanamadım yine acılı adana ve bol salata yedim yanında ayran
1 çatal künefenin peynirli kısmından aldım.

su 2 lt.
spor 20 oturup kalkma 5 dk hayali bisiklet(çok zor oluyo bu hareket)
30 dk. lesli 10 dk zumba

Tutamadim kendimi gonca abla
Kunefeeee siritiyo aradan :) digerleti guzel gonca abla sporda olee
yine kimseler gelmiyoo ben yürüyüşe çıkcam iyi akşamlar kızlar.

Iyi aksamlar gonca abla iyi yurumeleerr :) bu yuruyuslerin sonuclari nasil yansicak bakalim

ben geldim kızlar anneannem yanlız kalmasın diye onda kalıcaz bikaç gün teyzem gitti ya, akşam bahçede salıncağa şöyle 5 dk uzanayım dedim bir uyumuşum 2 saat
üstümü örtmüşler ama yine de akşam ayazında donmuşum, şimdi ütü yapıyorum, şimdilik buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…