Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler bebegim kolay gelsin uyuyorum ben

yine kimseler gelmiyoo ben yürüyüşe çıkcam iyi akşamlar kızlar.
ben de koşu bandına çıkıcam birazdan, teyzemin evindeyken nimetlerden faydalanayım

menün güzel, akşamki hele ohhhh götüüüüüüürrrrr oyyy künefeeeeee ekstra spor alayım tatlım
teşekkür ederim tatlım ikisi için de

yarın uçuyo da sen de cumaya uçma bak bari güzel spor yap:)

Kizlaaart bn 1 hafta yokum sizin.yerinizde gezerm bol.bol opuyrm hepiniziii. Ins bol bol kilo.kaybdersnz :)
gez bakalım canısı iyi eğlenceler, bizi unutma dönüşte bekliyoruz

Vanm.bnm.cok.tsk.ederm
Evet yaa yazamamisim dogru duzgun.kimse okuyamams
Bende hepinizi tanidgm.icin.cok.mutluyum
Allah kavustirsun cnm.
olsun canım önemli değil anlıyoruz bi şekilde sen yaz da biz okuruz, hem kalori harcıyoruzs senin yazıları çözerken
teşekkür ederim ayrıca

Kizlaaarrr cok ozur dilerin tlfndan yaziyrm ya olmamis galiba haklisiniz ozur dlerim
sorun yok tatlım

Oyy cnm bnm bnde cok cok.memnunum valla
Izin varsa ayrilaym ttlm yaa urfa antep hatay
Msj yazabilecegmi sanmurm.zatn esim tlfnlari kapatalim dyor.izin var mi baskaniiiiimmmmm
bak hasarsız diyemiyeceğim ama az hasarla dön lütfen, yemek açısından çok tehlikeli bölgeye gidiyosun, bol bol gez az az tadımlık ye, hepimizin yerine bir lokma alma sakın yanarsın

evet bende de antipati var bu diyete karşı, en güzeli sağlıklı beslenip herşeyden kararınca yemek

bence deeeeeeeeeeee sen takıl kafana göre pes ettim

Tutamadim kendimi gonca abla

Kunefeeee siritiyo aradan :) digerleti guzel gonca abla sporda olee

Iyi aksamlar gonca abla iyi yurumeleerr :) bu yuruyuslerin sonuclari nasil yansicak bakalim
inşallah iyi olur sonuç canım.künefeyi o kadarla nasıl bıraktım bilmiyom hem hastalancam hemde künefeye dayanamam gözüm dönüyodu az daha
Ben uyuyorum iyi geceeeleerr

spor ne dimek toprağım yaparım tabiki zaten deli gibiyim her fırsatta oturup kalkma bel çevirme falan oynak keçiye döndüm.heee tatlı bugünde yedim cezamı yarın alırım toptan :18::18:

yaa toprakçım bişey sorucam ben işlerimin yogunlugundan vakit bulup giremiyorum aklım kalıyo bütün gün ne yapabiliris bi akıl ver heleee?

herkese selam günaydın....
gene yoğun bir iş günü beni bekliyor salı günü izne ayrılacağım o yüzden bütün işlerimi halletmem lazım.dünkü menümü önce bir yazayım sonra fırsat buldukça geçmişe bakarım.
03.04.2013 çarşamba:
sabah:

5 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,
1 bardak çay,
ara:
spcial k kreker,
öğle:
fırında kıymalı sebze yemeği 3 kaşık kadar,
3 kaşık p.pilavı,
minik bir parça kavun,
ara:
spcial k kreker,
akşam:
2 çatal ucunda omlet,
1,5 k.k. kadar peynir,
4 zeytin,
el kadar ev yapımı yufka ekmeği,
2 bardak çay,
su:4 litre,
spor:
45 dak yürüyüş,

Canim dun yulaf ezmesini yogurtla denedim cok sertti sen nasil yiyosun
Krakeri ogunlerde yarim yarim mi yedin menun guzel tatlim sporda

Gunaydinn dunki menum

Sabah
Iki dilim ekmek
Biraz sucuk
Biraz peynir
Cay
Yesillik

Ara
Yok

Oglen
5 top mercimekli cig kofte
Bol salata
Ekmek yok

Ara
Cay 3 diyet biskuvi

Aksam
4 kasik patlican tavasi
Bi kasik yulaf ezmeli yogurt
Ekmek yok

Su 3 litre
Spor
20 dakika lesli 1 miles
300 tane ip atlama
300 twist

Günaydın dünkü menüm
ılık limonlu su zıplama
bi dilim ekmek peynir

ara bi avuc beyaz leblebi

öglen yogurtlu semizotu ekmek azcık bi kepçe çorba

ara bi küçük ş.pare tatlı

akşam bi kaşık kısır küçük mercimekli börek

su iki lt.
spor 1st yürüyüş
dünki künefe için 15 er dk yürüyüş ve spor aletleri.

Günaydin kizlar..
Yarin tarti günü,hazirmisiniz..Insallah hepiniz vermissinizdir

Toprakscigim cocuklarla konustunmu.Huysuzluk varmiymis

Son düzenleme:
Günaydin kizlar..
Yarin tarti günü,hazirmisiniz..Insallah hepiniz vermissinizdir

Toprakscigim cocuklarla konustunmu.Huysuzluk varmiymis
günaydın canım, ben çok hazırım:))) çocuklarla konuşmadım su sesimi duyunca caz yapar annemle konuştum Su bazen eve gidelim diyomuş ama şimdilik çok sorun yok

ara ile akşam yemeği olmamış tatlım, sen bu ara tatlıdan gidiyosun yarın tartı var bugün yeme fazladan spor yap canısı

sabah sucuk yemişsin canım genel olarak menünü beğenmedim canım teyzeden dolayı demiştin ama bu akşam spor çok yap ok mi tatliş

menü fena değil canım izine çıkınca bilgisayar yok napıcan buradanda mı izin alıcan

yaa toprakçım bişey sorucam ben işlerimin yogunlugundan vakit bulup giremiyorum aklım kalıyo bütün gün ne yapabiliris bi akıl ver heleee?
evet canısı çok az geliyosun evdeysen bilgisayarı açık bıraksan arada bir uğrasan bence zayıflamak istiyorsan fırsat yaratmalısın canım, nedir yoğun olan işlerin canım hiç mi fırsat bulamazsın

bende aynen bu hafta yeter artık kafayı bozdun sen diyo eşim bende yarış var bu hafta şu altıları göriyim rölantiye alıcam

dünkü menümü de yazayım kıslar
beril yok merak etmeye başladım, zeynepin cezası ne zaman bitiyor acaba? hani kızlar nerdesinizzzzzzzz

sabah
kepekli beyaz peynirli tost
çay

ara
2 kuru kayısı

öğlen
1 kase nesfit+süt

ara
3 kuru kayısı

akşamüstü
1 ısırık çikolata

akşam
kıymalı 1 yumurta
çok az makarna
Yarım dilim ekmek
yoğurt

su 2 lt
spor
sabah 30 dk ( 20 dk trambolin+ 200 mekik+100 bel çevirme)
akşam 40 dk ( 30 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş+ 200 mekik+100 bel çevirme)

canım benim ben bunu yazmıştım kaptan izinli sayılmak istiyorum diye görmedin galiba.eşim neti yatırıp açtıracağını söyledi ama bu aralar ben hiç açtıracağını sanmıyorum.izinli sayılayım olurda açtırırsa izinden dönüş yaparım kaptancığım..

Canim dun yulaf ezmesini yogurtla denedim cok sertti sen nasil yiyosun
Krakeri ogunlerde yarim yarim mi yedin menun guzel tatlim sporda
csnım hiç kuru değil ben yoğurda koyup yiyiyorum lapa gibi oluyor halla halla sana neden kuru geldiki.krekerleri canım öğleden önce yarım arkadaşımla paylaştım,öğleden sonra tam yedim.

menün güzel canım benim.
dün künefe bu defada şekerpare
sporda güzel.

tamam fıstığım görmedim ya da hatırlamıyorum kusura bakma açılmazsa ramazan boyunca izinli misin?

nurdan röpörtaj sırası sendeee
unutma bu arada bugün mesajlarınızı sayıp yazacağım oylama yapılacak takıma girmeniz için bilginize

günaydın kızlar. menümü yazayım hemen.bir elimde oğlum var.beraber yazıyoruz:))

sabah
domatesli tost(içinde sadece domates vardı)
1 köfte

ara
1 elma
1 kaşık cacık

öğlen
tavuk sote
1 dilim ekmek
küçük kase cacık

ara
1 nektarin

akşam
türlü
salata

4 lt su
30 dk yürüyüş

arkadaşlar nurork ve ruzgaralininannesi için oylama başlatıyorum.

Gizem izine çıktığı için döndüğünde ancak oylama yapabiliriz.

nurork- 25.06.2013 10 gün 55 mesaj
ruzgaralininannesi 25.06.2013 10 gün 30 mesaj

topraks oy

nurork oyum evet ancak daha çok paylaşım sözü istiyorum

ruzgaralininannesi bir hafta daha bekleme taraftarıyım kendisi yoğun olduğunu açıklamış bakalım yoğunluğunu azaltıp katılım sağlayabilecek mi?

Son düzenleme:

ya cnm special klara bi başlayınca devamı geliyo.çok seviorum tadını. ama tepki aldı.bi süre ara verdim:)))

akşam olmamış bence.künefe bozmuşş işi:) bi de adanada çok yağ var. spor güsel olmuş ama.

sucuğu bende çok seviyorum.dün hatta tostunu yapmıştım. ama yağlı olduğundan sınırlı yemek gerekiyor.onun dışındaki menüyü ve sporu beğendim

kraker hastalığı sana geçti herhalde cnm:)) krakerler yarım paketse sorun yokta sen de benim gibi tamamını yiyosan azcık sıkıntılı
nurdan röpörtaj sırası sendeee
unutma bu arada bugün mesajlarınızı sayıp yazacağım oylama yapılacak takıma girmeniz için bilginize
tamam cnm dün wordde bi kısmını cevaplamıştım birazdan tamamlarım

spor çok güsell.ama çikolataaa cısss:) gerçi yarışta olduğundan çok az yemişsindir herhalde:)makarna ve ekmek. eğer 1 kaşıksa sıkıntı yokta 2 kaşıksa hemde ekmek azıcık karbonhidrat fazla olmuş olur.

künefe, şekerpara .afiyet olsun cnmmm:)) ama dikkat et artılarla dönmesin. akşamki ara ve menüyü beğenmedim.şekerparee, kısır,börek... bunlarla hem doymamıssındır.hem de cıssss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…