- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
ben geldim kızlar anneannem yanlız kalmasın diye onda kalıcaz bikaç gün teyzem gitti ya, akşam bahçede salıncağa şöyle 5 dk uzanayım dedim bir uyumuşum 2 saat
üstümü örtmüşler ama yine de akşam ayazında donmuşum, şimdi ütü yapıyorum, şimdilik buralardayım
ben de koşu bandına çıkıcam birazdan, teyzemin evindeyken nimetlerden faydalanayımyine kimseler gelmiyoo ben yürüyüşe çıkcam iyi akşamlar kızlar.
sabah 50 zıplama ılık su
peynir 1 dilim ekmek salatalık çay
ara 1 şeftali
öğlen iki kaşık makarna 1 elma
ara 9-10 badem
akşam dayanamadım yine acılı adana ve bol salata yedim yanında ayran
1 çatal künefenin peynirli kısmından aldım.
su 2 lt.
spor 20 oturup kalkma 5 dk hayali bisiklet(çok zor oluyo bu hareket)
30 dk. lesli 10 dk zumba
teşekkür ederim tatlım ikisi için debu grup olmasa çoktan pes etmiştim ama hesap vermek iyi geliyo
çok güzel olmuş
değişik bi menü
specılk ları tam paket yemesen iyi olur.
hadi gözün aydın canım.
ekmek fazlamı olmuş nedir
kek bi dilim olsaydı barii
aayy bebegim yeni gördüm ya yazdıgınınaber nasılsın
ya sorma canım ya teyzem yarın aksam almanyaya uçuyordün bugün ve yarın ev hep tıklım tıklım böyle oluncada yapılan yenilen yemeklerin haddi hesabı yok ben de kendimce içinden az kalorili olanlarından yemeye calışıyorum ama yarından sonra daha düzenli olur menülerim öle tahmin ediyorum
bizde memnun olduk sekerim ramazanda aramızdamısın
baya bi zor oldu okumak
inşallaaaaaaaaaaahhhh canım benim inşallaah ya ben ve erkek arkadasım atanırsak dügün var dügün
neee hemenmi gidiyosun yarıs ne olcaaaakk
gez bakalım canısı iyi eğlenceler, bizi unutma dönüşte bekliyoruzKizlaaart bn 1 hafta yokum sizin.yerinizde gezerm bol.bol opuyrm hepiniziii. Ins bol bol kilo.kaybdersnz :)
olsun canım önemli değil anlıyoruz bi şekilde sen yaz da biz okuruz, hem kalori harcıyoruzs senin yazıları çözerkenVanm.bnm.cok.tsk.ederm
Evet yaa yazamamisim dogru duzgun.kimse okuyamams
Bende hepinizi tanidgm.icin.cok.mutluyum
Allah kavustirsun cnm.
sorun yok tatlımKizlaaarrr cok ozur dilerin tlfndan yaziyrm ya olmamis galiba haklisiniz ozur dlerim
bak hasarsız diyemiyeceğim ama az hasarla dön lütfen, yemek açısından çok tehlikeli bölgeye gidiyosun, bol bol gez az az tadımlık ye, hepimizin yerine bir lokma alma sakın yanarsınOyy cnm bnm bnde cok cok.memnunum valla
Izin varsa ayrilaym ttlm yaa urfa antep hatay
Msj yazabilecegmi sanmurm.zatn esim tlfnlari kapatalim dyor.izin var mi baskaniiiiimmmmm
evet bende de antipati var bu diyete karşı, en güzeli sağlıklı beslenip herşeyden kararınca yemekbu arada zamanında yapmadığı diyet kalmamış, zayıf ama aç biri olarak söylüyorum.özellikle dukan diyetinden falan uzak durun. kpss döneminde kilo almıştım.sonra vereyim diye kitabını aldım. evt çok güsel kilo verdim hemde kısa süre içinde. ama diyeti sonuna kadar yapmak neredeyse imkansız. eee bi de cep yakan bi diyet sürekli proteeinli beslenmek.kredi kartlarım et, balık, tavukla dolmuştu. bi de sınırsız olunca ....hayatım boyuncada böyle beslenemezdim.nolduuu hamile kaldım.sonra gümmmm.kilolar gelsin geriii
bence deeeeeeeeeeee sen takıl kafana göre pes ettimmeyveyle aram süper. ama ondada söyle bir sorun var.amcamın kızı diyetisyen .bi ara sabahları meyve salatası yapıyodum.ama kısa bir süre sonra aç kurt gibi dolaşıyorum.sordum ona. neden böyle diye.meyvenin yanında mutlaka protein grubundan bi şey yemek lazımmış.ancak o zaman uzun süre tokluk sağlarmış.o biz bu nedenle her diyet listesinde aralara elma ve ayran yazarız demişti. gerçi hepiniz biliyosunuzdur bunu. ben sabah sabah meyveleri hüpletince kan şekeri tavan yapıyo hızlı bi şekilde. sonra da acıkıyorum...en iiisi ben sabahları köfteye devam edeyim:))
Ben uyuyorum iyi geceeeleerr
Iyi geceler bebegim kolay gelsin uyuyorum ben
inşallah iyi olur sonuç canım.künefeyi o kadarla nasıl bıraktım bilmiyom hem hastalancam hemde künefeye dayanamam gözüm dönüyodu az dahaTutamadim kendimi gonca abla
Kunefeeee siritiyo aradan :) digerleti guzel gonca abla sporda olee
Iyi aksamlar gonca abla iyi yurumeleerr :) bu yuruyuslerin sonuclari nasil yansicak bakalim
Ben uyuyorum iyi geceeeleerr
ben de koşu bandına çıkıcam birazdan, teyzemin evindeyken nimetlerden faydalanayım
menün güzel, akşamki hele ohhhh götüüüüüüürrrrr oyyy künefeeeeeeekstra spor alayım tatlım
teşekkür ederim tatlım ikisi için de
yarın uçuyo da sen de cumaya uçma bakbari güzel spor yap:)
gez bakalım canısı iyi eğlenceler, bizi unutma dönüşte bekliyoruz
olsun canım önemli değil anlıyoruz bi şekilde sen yaz da biz okuruz, hem kalori harcıyoruzs senin yazıları çözerken
teşekkür ederim ayrıca
sorun yok tatlım
bak hasarsız diyemiyeceğim ama az hasarla dön lütfen, yemek açısından çok tehlikeli bölgeye gidiyosun, bol bol gez az az tadımlık ye, hepimizin yerine bir lokma alma sakın yanarsın
evet bende de antipati var bu diyete karşı, en güzeli sağlıklı beslenip herşeyden kararınca yemek
bence deeeeeeeeeeee sen takıl kafana göre pes ettim
herkese selam günaydın....
gene yoğun bir iş günü beni bekliyor salı günü izne ayrılacağım o yüzden bütün işlerimi halletmem lazım.dünkü menümü önce bir yazayım sonra fırsat buldukça geçmişe bakarım.
03.04.2013 çarşamba:
sabah:
5 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,
1 bardak çay,
ara:
spcial k kreker,
öğle:
fırında kıymalı sebze yemeği 3 kaşık kadar,
3 kaşık p.pilavı,
minik bir parça kavun,
ara:
spcial k kreker,
akşam:
2 çatal ucunda omlet,
1,5 k.k. kadar peynir,
4 zeytin,
el kadar ev yapımı yufka ekmeği,
2 bardak çay,
su:4 litre,
spor:
45 dak yürüyüş,
günaydın canım, ben çok hazırım:))) çocuklarla konuşmadım su sesimi duyunca caz yapar annemle konuştum Su bazen eve gidelim diyomuş ama şimdilik çok sorun yokGünaydin kizlar..
Yarin tarti günü,hazirmisiniz..Insallah hepiniz vermissinizdir
Toprakscigim cocuklarla konustunmu.Huysuzluk varmiymis
Günaydın dünkü menüm
ılık limonlu su zıplama
bi dilim ekmek peynir
ara bi avuc beyaz leblebi
öglen yogurtlu semizotu ekmek azcık bi kepçe çorba
ara bi küçük ş.pare tatlı
akşam bi kaşık kısır küçük mercimekli börek
su iki lt.
spor 1st yürüyüş
dünki künefe için 15 er dk yürüyüş ve spor aletleri.
sabah sucuk yemişsin canım genel olarak menünü beğenmedim canım teyzeden dolayı demiştin ama bu akşam spor çok yap ok mi tatlişGunaydinn dunki menum
Sabah
Iki dilim ekmek
Biraz sucuk
Biraz peynir
Cay
Yesillik
Ara
Yok
Oglen
5 top mercimekli cig kofte
Bol salata
Ekmek yok
Ara
Cay 3 diyet biskuvi
Aksam
4 kasik patlican tavasi
Bi kasik yulaf ezmeli yogurt
Ekmek yok
Su 3 litre
Spor
20 dakika lesli 1 miles
300 tane ip atlama
300 twist
menü fena değil canım izine çıkınca bilgisayar yok napıcan buradanda mı izin alıcanherkese selam günaydın....
gene yoğun bir iş günü beni bekliyor salı günü izne ayrılacağım o yüzden bütün işlerimi halletmem lazım.dünkü menümü önce bir yazayım sonra fırsat buldukça geçmişe bakarım.
03.04.2013 çarşamba:
sabah:
5 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,
1 bardak çay,
ara:
spcial k kreker,
öğle:
3 kaşık p.pilavı,
minik bir parça kavun,
ara:
spcial k kreker,
akşam:
2 çatal ucunda omlet,
1,5 k.k. kadar peynir,
4 zeytin,
2 bardak çay,
spor:
45 dak yürüyüş,
evet canısı çok az geliyosun evdeysen bilgisayarı açık bıraksan arada bir uğrasan bence zayıflamak istiyorsan fırsat yaratmalısın canım, nedir yoğun olan işlerin canım hiç mi fırsat bulamazsınyaa toprakçım bişey sorucam ben işlerimin yogunlugundan vakit bulup giremiyorum aklım kalıyo bütün gün ne yapabilirisbi akıl ver heleee?
bende aynen bu hafta yeter artık kafayı bozdun sen diyo eşim bende yarış var bu hafta şu altıları göriyim rölantiye alıcaminşallah iyi olur sonuç canım.künefeyi o kadarla nasıl bıraktım bilmiyom hem hastalancam hemde künefeye dayanamam gözüm dönüyodu az daha
spor ne dimek toprağım yaparım tabiki zaten deli gibiyim her fırsatta oturup kalkma bel çevirme falan oynak keçiye döndüm.heee tatlı bugünde yedim cezamı yarın alırım toptan:18::18:
günaydın canım, ben çok hazırım:))) çocuklarla konuşmadım su sesimi duyunca caz yapar annemle konuştum Su bazen eve gidelim diyomuş ama şimdilik çok sorun yok
ara ile akşam yemeği olmamış tatlım, sen bu ara tatlıdan gidiyosun yarın tartı var bugün yeme fazladan spor yap canısı
sabah sucuk yemişsin canım genel olarak menünü beğenmedim canım teyzeden dolayı demiştin ama bu akşam spor çok yap ok mi tatliş
menü fena değil canım izine çıkınca bilgisayar yok napıcan buradanda mı izin alıcan
evet canısı çok az geliyosun evdeysen bilgisayarı açık bıraksan arada bir uğrasan bence zayıflamak istiyorsan fırsat yaratmalısın canım, nedir yoğun olan işlerin canım hiç mi fırsat bulamazsın
bende aynen bu hafta yeter artık kafayı bozdun sen diyo eşim bende yarış var bu hafta şu altıları göriyim rölantiye alıcam
csnım hiç kuru değil ben yoğurda koyup yiyiyorum lapa gibi oluyor halla halla sana neden kuru geldiki.krekerleri canım öğleden önce yarım arkadaşımla paylaştım,öğleden sonra tam yedim.Canim dun yulaf ezmesini yogurtla denedim cok sertti sen nasil yiyosun
Krakeri ogunlerde yarim yarim mi yedin menun guzel tatlim sporda
menün güzel canım benim.dünkü menümü de yazayım kıslar
beril yok merak etmeye başladım, zeynepin cezası ne zaman bitiyor acaba? hani kızlar nerdesinizzzzzzzz
sabah
kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
akşamüstü
1 ısırık çikolata
akşam
kıymalı 1 yumurta
çok az makarna
Yarım dilim ekmek
yoğurt
su 2 lt
spor
sabah 30 dk ( 20 dk trambolin+ 200 mekik+100 bel çevirme)
akşam 40 dk ( 30 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş+ 200 mekik+100 bel çevirme)
dün künefe bu defada şekerpareGünaydın dünkü menüm
ılık limonlu su zıplama
bi dilim ekmek peynir
su iki lt.
spor 1st yürüyüş
sporda güzel.Gunaydinn dunki menum
Sabah
Iki dilim ekmek
Biraz sucuk
Biraz peynir
Cay
Yesillik
Ara
Yok
Oglen
Bol salata
Ekmek yok
Ara
Cay 3 diyet biskuvi
Aksam
4 kasik patlican tavasi
Ekmek yok
Su 3 litre
Spor
20 dakika lesli 1 miles
300 tane ip atlama
300 twist
canım benim ben bunu yazmıştım kaptan izinli sayılmak istiyorum diye görmedin galiba.eşim neti yatırıp açtıracağını söyledi ama bu aralar ben hiç açtıracağını sanmıyorum.izinli sayılayım olurda açtırırsa izinden dönüş yaparım kaptancığım..
bu grup olmasa çoktan pes etmiştim ama hesap vermek iyi geliyo
çok güzel olmuş
değişik bi menü
specılk ları tam paket yemesen iyi olur.
hadi gözün aydın canım.
ekmek fazlamı olmuş nedir
kek bi dilim olsaydı barii
sabah 50 zıplama ılık su
peynir 1 dilim ekmek salatalık çay
ara 1 şeftali
öğlen iki kaşık makarna 1 elma
ara 9-10 badem
akşam dayanamadım yine acılı adana ve bol salata yedim yanında ayran
1 çatal künefenin peynirli kısmından aldım.
su 2 lt.
spor 20 oturup kalkma 5 dk hayali bisiklet(çok zor oluyo bu hareket)
30 dk. lesli 10 dk zumba
Gunaydinn dunki menum
Sabah
Iki dilim ekmek
Biraz sucuk
Biraz peynir
Cay
Yesillik
Ara
Yok
Oglen
Bol salata
Ekmek yok
Ara
Cay 3 diyet biskuvi
Aksam
4 kasik patlican tavasi
Ekmek yok
Su 3 litre
Spor
20 dakika lesli 1 miles
300 tane ip atlama
300 twist
kraker hastalığı sana geçti herhalde cnm:)) krakerler yarım paketse sorun yokta sen de benim gibi tamamını yiyosan azcık sıkıntılıherkese selam günaydın....
03.04.2013 çarşamba:
sabah:
5 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,
1 bardak çay,
ara:
spcial k kreker,
öğle:
3 kaşık p.pilavı,
minik bir parça kavun,
ara:
spcial k kreker,
akşam:
2 çatal ucunda omlet,
1,5 k.k. kadar peynir,
4 zeytin,
2 bardak çay,
spor:
45 dak yürüyüş,
tamam cnm dün wordde bi kısmını cevaplamıştım birazdan tamamlarımnurdan röpörtaj sırası sendeee
unutma bu arada bugün mesajlarınızı sayıp yazacağım oylama yapılacak takıma girmeniz için bilginize
dünkü menümü de yazayım kıslar
beril yok merak etmeye başladım, zeynepin cezası ne zaman bitiyor acaba? hani kızlar nerdesinizzzzzzzz
sabah
kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
akşamüstü
1 ısırık çikolata
akşam
kıymalı 1 yumurta
çok az makarna
Yarım dilim ekmek
yoğurt
su 2 lt
spor
sabah 30 dk ( 20 dk trambolin+ 200 mekik+100 bel çevirme)
akşam 40 dk ( 30 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş+ 200 mekik+100 bel çevirme)
Günaydın dünkü menüm
ılık limonlu su zıplama
bi dilim ekmek peynir
su iki lt.
spor 1st yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?