Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben çıkıcam birazdan, akşam gelmeye çalışırım
öpüldünüüüüüüüüüüzzzzzzzzz

görüşürüzzzzzzzzzz evet mutlu yüzle gelmeyeni ben ağlatacam

inşallah mııııııııı yarın sıkı takibimdesin bahar hanımcım
Tamam canimcim :) takip et bakam
kızlar ben çıkıcam birazdan, akşam gelmeye çalışırım
öpüldünüüüüüüüüüüzzzzzzzzz

Gel aksam konusalim azicik teyzemdr gitti ev bombos oldu

sen şimdi grisin yazamıyosun ama ben senle konuşıyım bari

ne zaman biticek bu ceza özledik amaaa 2 dilim baklava cezası vercem sana yoksa 3 dili mi verseeeemmmmm:44:

ben yemeğe kızlar geç kaldık bu akşam komşunun Kuranı vardı anneannemi bekledik

yyarın tartı günü olduğundan 1 saat pilates yaptım.oğlumda beni izledi.demiştir annnem delirdi ne yapıyo bu kadın diye:)))

yyarın tartı günü olduğundan 1 saat pilates yaptım.oğlumda beni izledi.demiştir annnem delirdi ne yapıyo bu kadın diye:)))

bende birazdan yapıcam şu bilgisayarın içini biraz temizliyim, bir sürü silinecek şey kaydetmişim

Bugun kpss atamalari aciklandi bem ve erkek arkadasim yine yerlesemedik moral felan hic bisey kalmadi bende cok kotuyum yerin dibine girmek istiyorum iyi geceler kizlar yarin gorusuruz

Bugun kpss atamalari aciklandi bem ve erkek arkadasim yine yerlesemedik moral felan hic bisey kalmadi bende cok kotuyum yerin dibine girmek istiyorum iyi geceler kizlar yarin gorusuruz

tatlım üzüldüm senin adına ama hayırlısı böyledir diyip biraz ferahlamaya çalış canım, Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar. Tatlım biraz kendi halinde kal sakinleş moralini topla tamam mı bak sana yakışmıyor böyle üzüntülü haller

yufkayı çok severim.yulaf ezmesini yoğurtla yiyorum arada tok tutuyo bayaa
güzel olmuş canım.patlıcan tavsı mısır unuyla yapılanmı?
ooohhh meydan sana kaldı soydaşım beril yok ortalarda merak etmiyor değilim neden gelmiyor acaba:44:
güzel olmuş beğendim.
tanıştığımıza sevindim canım.afyonda 7 sene yaşadım bende eşimle afyonda tanıştık evlendik kızımızda afyon doğumluu
boş ver canım oluyo öyle şeyler takılma imzalasan başın belaya girse kurtarıcakmı o kişi seni salla gitsin..

baharcım üzülme lütfen mutlaka hayırlısı böyledir..içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun herşey..olumsuz şeyleri at kafandanda kalbindende..

gogocum sen geçmişe takıl ben spora gidiyorum, öptüm sen yaptın mı bakıyım yürüyüşünü

hayırlısı böledir belkide evet ama çok hayallar kurmuştuk hepsi balon gibi uçtu gitti şimdi ne yapıcaz neler olucak hiç bilmiyoruz akşamım zehir oldu bana ögrendigimden beri aglıyorum moral yok gelecek için umut yok hiç bişey yok sonumuz ne olacak bilmiyorum

patlıcan tavasını biz söyle yapıyoruz gonca
patlıcan sogan yeşil biber domates ve sarımsaktan yapıyoruz çigden bastırıyor annem yani soganı pişirmeden üst üste koyuyo hepsini kısık ateste agır agır pişiyo çok güzel oluyo zeytinyglı yaparız bide biz bütün yemekleri yag bol olunca bahcemiz var köyde

kpss ye gelince moral sıfır ekside yerlderde hatta bu gece bana uyku muyku yok ya bide o kadar rüyalarımda atanıyodum ne güzel şeyler görüyordum onlarda yalan oldu uufff inanmicam artık rüyalarıma onada küstüm

üzüntümden sporuda yapamadım evi temizledik yoruldum biraz oturim internete bakim spor yapim dediydim internette sonuçları gördüm sporda yalan oldu kaldı öle akşam yemegide aynı kaldı

şuanda burayı psikoloğ gibi hissettim içimi dökem bari dinleyende yokda yarın görürsünüz artık

insan böyle zamanlarda kendini şuçluyor hep yaa acaba ne günah işledimde olmuyor diyor cevremdeki insanların istedikleri teker teker oluyor ben elimi neye atsam kuruyor onlar farklı bi duamı ediyor diyorum yada okuyup üfletiyormu onların benden farkı ne diyorum kendimi yiyip bitiriyorum
şöyle kaçıp gidesim var herkezden herşeyden uzakk
ben yine doldum boşalacak insan arıyorum kimse yokmu hu hu

aglasam iyice icimdeki sıkıntılar gidermiki acaba :44::44:

yarın tartı günü bide kilo aldıysam gel bide buna üzül bahar hıh bide bu eklensin inşallah almamışımdır yahu sabah gayet güzeldi tartı yarında öle olur inşallah :18::18:

tamam tamam sustum gidemde yabancı dizimi izleyem bari yada bi yabancı filmmi izlesem en efkarlısından yada aşk filmi olsun sevipde kavusamasınlar

Son düzenleme:
ayyy sabah kaç çıkarım acaba hastalandım bugün inşallah vermişimdir birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…