Tamam canimcim :) takip et bakamgörüşürüzzzzzzzzzz evet mutlu yüzle gelmeyeni ben ağlatacam
inşallah mıııııııııyarın sıkı takibimdesin bahar hanımcım
kızlar ben çıkıcam birazdan, akşam gelmeye çalışırım
öpüldünüüüüüüüüüüzzzzzzzzz
yyarın tartı günü olduğundan 1 saat pilates yaptım.oğlumda beni izledi.demiştir annnem delirdi ne yapıyo bu kadın diye:)))
Bugun kpss atamalari aciklandi bem ve erkek arkadasim yine yerlesemedik moral felan hic bisey kalmadi bendecok kotuyum yerin dibine girmek istiyorum iyi geceler kizlar yarin gorusuruz
yufkayı çok severim.yulaf ezmesini yoğurtla yiyorum arada tok tutuyo bayaaherkese selam günaydın....
gene yoğun bir iş günü beni bekliyor salı günü izne ayrılacağım o yüzden bütün işlerimi halletmem lazım.dünkü menümü önce bir yazayım sonra fırsat buldukça geçmişe bakarım.
03.04.2013 çarşamba:
sabah:
5 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,
1 bardak çay,
ara:
spcial k kreker,
öğle:
fırında kıymalı sebze yemeği 3 kaşık kadar,
3 kaşık p.pilavı,
minik bir parça kavun,
ara:
spcial k kreker,
akşam:
2 çatal ucunda omlet,
1,5 k.k. kadar peynir,
4 zeytin,
el kadar ev yapımı yufka ekmeği,
2 bardak çay,
su:4 litre,
spor:
45 dak yürüyüş,
güzel olmuş canım.patlıcan tavsı mısır unuyla yapılanmı?Gunaydinn dunki menum
Sabah
Iki dilim ekmek
Biraz sucuk
Biraz peynir
Cay
Yesillik
Ara
Yok
Oglen
5 top mercimekli cig kofte
Bol salata
Ekmek yok
Ara
Cay 3 diyet biskuvi
Aksam
4 kasik patlican tavasi
Bi kasik yulaf ezmeli yogurt
Ekmek yok
Su 3 litre
Spor
20 dakika lesli 1 miles
300 tane ip atlama
300 twist
ooohhh meydan sana kaldı soydaşım beril yok ortalarda merak etmiyor değilim neden gelmiyor acaba:44:dünkü menümü de yazayım kıslar
beril yok merak etmeye başladım, zeynepin cezası ne zaman bitiyor acaba? hani kızlar nerdesinizzzzzzzz
sabah
kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
akşamüstü
1 ısırık çikolata
akşam
kıymalı 1 yumurta
çok az makarna
Yarım dilim ekmek
yoğurt
su 2 lt
spor
sabah 30 dk ( 20 dk trambolin+ 200 mekik+100 bel çevirme)
akşam 40 dk ( 30 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş+ 200 mekik+100 bel çevirme)
güzel olmuş beğendim.günaydın kızlar. menümü yazayım hemen.bir elimde oğlum var.beraber yazıyoruz:))
sabah
domatesli tost(içinde sadece domates vardı)
1 köfte
ara
1 elma
1 kaşık cacık
öğlen
tavuk sote
1 dilim ekmek
küçük kase cacık
ara
1 nektarin
akşam
türlü
salata
4 lt su
30 dk yürüyüş
tanıştığımıza sevindim canım.afyonda 7 sene yaşadım bende eşimle afyonda tanıştık evlendik kızımızda afyon doğumluu1-İsmim nurdan. 25 yaşındayım. Oğlak burcuyum.3 ocak doğum günüm.
2-1.65 boyunda , esmer biriyim.doğumda aldığım 12 kilo eklenince tombiş biri oldum.
3-1 kardeşim daha var. Daha doğrusu ikiziz biz.Tek yumurta ikizi.yani birbirimizin kopyası.tabi eskiden öyleydi.Ben kilo alınca birbirimize pek benzemiyoruz artık.Annemde babamda emekli..Kardeşimde bende matematik öğretmeniyiz.
4-Afyonluyum.Eş durumu tayiniyle Ankaraya tayin istedim.Şimdi Ankara-Altındağda yaşıyoruz.
5-Devlet okulunda ilköğretim matematik öğretmeniyim
6-Geçen yıl aralıkta evlendim.Nisanda düğünüm oldu.1- 1,5 yıllık evli sayılırım
7- 14 mart 2013 doğumlu bir oğlum var.4 aylığız daha
8-12 kilo aldım. Maalesef daha 4 kilosu gitti.o da oğlumun kilosu zaten bakalım yarın kaç kilo vermişim
9-evlendiğimde 57 idim. Sonra 62 kilo oldum. Hamile kaldım 74 oldum.hedefim eski kiloma dönmek. Aslında 55 te fena olmazda.mümkün değil o kadar zayıflayamam
10-57 ile normalle zayıf arası bi görüntüm oluyor. Tam kıvamında yani. Hayatım boyunca kilo problemim hep oldu. Küçükken hep toplu bi bebek, çocuktum.sonra okuldaki izcilik kampına gittik.Orda noldu tam hatırlamıyorum ama döndüğümde ailem çok zayıflamış gördü.Ondan sonra ergenlikte falan sürekli diyet yaptım.üniversite sınavına hazırlanırken kaç kilo aldım hatırlamıyorum ama 75 kilo oldum.bir balina gibi dolaşıyordum. Sonrasında verdim kilolarımı 57-58 oldum. Takiii kpss sınavına kadar.Hayatım dersahne ve yurt arasındaydı.Hareketsizlik, sürekli yemek yemekte eklenince oldum gene 75. Sınava girdim çıkınca diyet yaparak başladım zayıflamaya 68e kadar indim.Ama sınav iptal oldu. 40 gün boyunca gene ders çalışma ve yemek yiyerek 73 oldum. Sonrasında gene verdim kilolarımı.
Anlayacağınız hayatım hep diyet yaparak geçti. Kilolu görüntümden asla hoşlanmadığımdan kilolarımı her seferinde verdim.İnş şimdide hamilelikte aldığım kilolarımı vereceğim.
Diyeceksiniz sınav dönemlerinde nasıl bu kadar kilo alıyorsun. Çok kötü bir alışkanlığım var. Ders çalışırım ama ders çalışırken yanımda kola, kek, cips, bisküvi falan olacak. Bir masa kitaplarla doluysa, bir masa da abur cuburla dolacak. Düşünün tarih dersini bile çekirdek çitlemeden çalışamam.
10- film, müzik, sanatçı konusunda ilk şu olsun diye ayrım yapmam. Korku filmi izleyemem sadece. Bi de arabesk sevmem
11-hayvan beslemedim ama eşim tam bir hayvansever olduğundan iş yerinde kedi , kayınvalidemde köpek var. Kediye alıştımda hala daha köpekten korkarım.Onların evlerine gittiğimde köpeği terasa çıkarmak zorunda kalıyorlar.Korkuyorum köpekten
12-Eşimle arkadaş ortamında tanıştık.Bizim zamanımızda msn çok meşhurdu.(şu an facebooktaki gibi) Kimi görsek msn ini ver kaydedeyim derken. Tanıştıktan kısa bir süre sonra ben afyona gittim.Yaz tatiliydi.Sonra msnde iş gelişti.Döndüğümde sevgili olmuştuk.2,5 yıl arkadaşlık, 1 yıl nişanlılık sürecinden sonra 1 yıldır evliyiz.
13-Maalesef kitap okuma alışkanlığım yok.Bu nedenle kitap adı veremeyeceğim. Her ne kadar öğrencilik hayatı boyunca inek bir öğrenci olsamda okuma kitaplarıyla aram iyi değil.
14- Şu an beni en mutlu eden şey bebeğim.En kızdığım diye bir şey yazamayacağım.Çünkü bana uymayan ya da beni sinir eden hemen hemen her şeye kızarım
15-Hamile olduğumu bilmeden yaz dönemiydi.Bi ton kıyafet almıştım.tabi hamile kalınca hiç birini giyememiştim.Kardeşime vermiştim.Hala onda.İstiyorum ver artık diye napacaksın nasıl olsa giyemeyeceksin, Bari ben giyeyim diye beni sinir ediyor.İlk iş onları almak ve giymek olacak
kızlar ben bazı soruları birleştirerek cevap yazdım.Umarım okursunuz:))
boş ver canım oluyo öyle şeyler takılma imzalasan başın belaya girse kurtarıcakmı o kişi seni salla gitsin..ya arkadaşlar müdürümü boğazlamamk için kendimi zor tutuyorum.geçen gün ayniyattan bana başka birimden bir devir yapılmıştı ve yanlıştı ben imza atmadım.adam geçen geldi bana tekrar imzalamamı istedi daha sonra düzelteceklerini söylediler ben de düzelince imzalarım dedim.adam gidip amirime imzalattı ama imza yetkisi bende bende odaya girip hocam bu imza bir anlam ifade etmiyor ben bunu arkadaşa izza ettim dedim ama inatla size imzattıyor dedim vede çıktım.adam tüm birimlere bu kadın ne ya demiş nerdeyse adamı dövecekti demiş.sinirlerim bozuldu gelen giden sen kiminle kavga ettin diye soruyorlar.kavga etmedim diyiyorum ama tuaf tuaf bakıyorlar adam hakkımda ne dediyse artık..
Bugun kpss atamalari aciklandi bem ve erkek arkadasim yine yerlesemedik moral felan hic bisey kalmadi bendecok kotuyum yerin dibine girmek istiyorum iyi geceler kizlar yarin gorusuruz
gogocum sen geçmişe takıl ben spora gidiyorum, öptüm sen yaptın mı bakıyım yürüyüşünü
hayırlısı böledir belkide evet ama çok hayallar kurmuştuk hepsi balon gibi uçtu gitti şimdi ne yapıcaz neler olucak hiç bilmiyoruz akşamım zehir oldu bana ögrendigimden beri aglıyorum moral yok gelecek için umut yoktatlım üzüldüm senin adına ama hayırlısı böyledir diyip biraz ferahlamaya çalış canım, Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar. Tatlım biraz kendi halinde kal sakinleş moralini topla tamam mı bak sana yakışmıyor böyle üzüntülü haller
yufkayı çok severim.yulaf ezmesini yoğurtla yiyorum arada tok tutuyo bayaa
güzel olmuş canım.patlıcan tavsı mısır unuyla yapılanmı?
ooohhh meydan sana kaldı soydaşım beril yok ortalarda merak etmiyor değilim neden gelmiyor acaba:44:
güzel olmuş beğendim.
tanıştığımıza sevindim canım.afyonda 7 sene yaşadım bende eşimle afyonda tanıştık evlendik kızımızda afyon doğumluu
boş ver canım oluyo öyle şeyler takılma imzalasan başın belaya girse kurtarıcakmı o kişi seni salla gitsin..
baharcım üzülme lütfen mutlaka hayırlısı böyledir..içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun herşey..olumsuz şeyleri at kafandanda kalbindende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?