- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
tatlilar fazla kacmis bu aralar gonca abla dun biraz kalorili olmus az ama insanin gozune batiyoGünaydın dünkü menüm
ılık limonlu su zıplama
bi dilim ekmek peynir
ara bi avuc beyaz leblebi
öglen yogurtlu semizotu ekmek azcık bi kepçe çorba
ara bi küçük ş.pare tatlı
akşam bi kaşık kısır küçük mercimekli börek
su iki lt.
spor 1st yürüyüş
dünki künefe için 15 er dk yürüyüş ve spor aletleri.
Gunaydinn bebegimmGünaydin kizlar..
Yarin tarti günü,hazirmisiniz..Insallah hepiniz vermissinizdir
Toprakscigim cocuklarla konustunmu.Huysuzluk varmiymis
Senin nasil kilo alimi oluyomu
Spora yukleniyorum zaten tatlim bogazimi madem tutamiyom cabuk spor yapcan diyom kendime :) :)günaydın canım, ben çok hazırım:))) çocuklarla konuşmadım su sesimi duyunca caz yapar annemle konuştum Su bazen eve gidelim diyomuş ama şimdilik çok sorun yok
ara ile akşam yemeği olmamış tatlım, sen bu ara tatlıdan gidiyosun yarın tartı var bugün yeme fazladan spor yap canısı
sabah sucuk yemişsin canım genel olarak menünü beğenmedim canım teyzeden dolayı demiştin ama bu akşam spor çok yap ok mi tatliş
menü fena değil canım izine çıkınca bilgisayar yok napıcan buradanda mı izin alıcan
evet canısı çok az geliyosun evdeysen bilgisayarı açık bıraksan arada bir uğrasan bence zayıflamak istiyorsan fırsat yaratmalısın canım, nedir yoğun olan işlerin canım hiç mi fırsat bulamazsın
bende aynen bu hafta yeter artık kafayı bozdun sen diyo eşim bende yarış var bu hafta şu altıları göriyim rölantiye alıcam
Aksam az fazla olmus tatlim sporun muhtesem yinedünkü menümü de yazayım kıslar
beril yok merak etmeye başladım, zeynepin cezası ne zaman bitiyor acaba? hani kızlar nerdesinizzzzzzzz
sabah
kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
2 kuru kayısı
öğlen
1 kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
akşamüstü
1 ısırık çikolata
akşam
kıymalı 1 yumurta
çok az makarna
Yarım dilim ekmek
yoğurt
su 2 lt
spor
sabah 30 dk ( 20 dk trambolin+ 200 mekik+100 bel çevirme)
akşam 40 dk ( 30 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş+ 200 mekik+100 bel çevirme)
Valla bikmiyomki tatlim dun bi kase yogurda bi kasik koydum hemen yedim cok sertti tadicsnım hiç kuru değil ben yoğurda koyup yiyiyorum lapa gibi oluyor halla halla sana neden kuru geldiki.krekerleri canım öğleden önce yarım arkadaşımla paylaştım,öğleden sonra tam yedim.
Sabah kofte oglen tavuk aksam turlu etlimiydi canim spordaha fazla olaydi iyidigünaydın kızlar. menümü yazayım hemen.bir elimde oğlum var.beraber yazıyoruz:))
sabah
domatesli tost(içinde sadece domates vardı)
1 köfte
ara
1 elma
1 kaşık cacık
öğlen
tavuk sote
1 dilim ekmek
küçük kase cacık
ara
1 nektarin
akşam
türlü
salata
4 lt su
30 dk yürüyüş
arkadaşlar nurork ve ruzgaralininannesi için oylama başlatıyorum.
Gizem izine çıktığı için döndüğünde ancak oylama yapabiliriz.
nurork- 25.06.2013 10 gün 55 mesaj
ruzgaralininannesi 25.06.2013 10 gün 30 mesaj
topraks oy
nurork oyum evet ancak daha çok paylaşım sözü istiyorum
ruzgaralininannesi bir hafta daha bekleme taraftarıyım kendisi yoğun olduğunu açıklamış bakalım yoğunluğunu azaltıp katılım sağlayabilecek mi?
Bencede nurok icin oyum evet ama fazla girmiyor ruzgaralinin annesi bi hafta daha denenmeli bence