Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlilar fazla kacmis bu aralar gonca abla dun biraz kalorili olmus az ama insanin gozune batiyo
Günaydin kizlar..
Yarin tarti günü,hazirmisiniz..Insallah hepiniz vermissinizdir

Toprakscigim cocuklarla konustunmu.Huysuzluk varmiymis
Gunaydinn bebegimm
Senin nasil kilo alimi oluyomu
Spora yukleniyorum zaten tatlim bogazimi madem tutamiyom cabuk spor yapcan diyom kendime :) :)
Aksam az fazla olmus tatlim sporun muhtesem yine
csnım hiç kuru değil ben yoğurda koyup yiyiyorum lapa gibi oluyor halla halla sana neden kuru geldiki.krekerleri canım öğleden önce yarım arkadaşımla paylaştım,öğleden sonra tam yedim.
Valla bikmiyomki tatlim dun bi kase yogurda bi kasik koydum hemen yedim cok sertti tadi
Sabah kofte oglen tavuk aksam turlu etlimiydi canim spordaha fazla olaydi iyidi

Bencede nurok icin oyum evet ama fazla girmiyor ruzgaralinin annesi bi hafta daha denenmeli bence

Alıntı yapamadım.tatliya düştüm iki gündür hastalancam bugün yarın gözüm döndü tutuyom kendimi...kızların ikisinede oyum evet ama daha çok katılim yapmaları şart.

1-İsmim nurdan. 25 yaşındayım. Oğlak burcuyum.3 ocak doğum günüm.
2-1.65 boyunda , esmer biriyim.doğumda aldığım 12 kilo eklenince tombiş biri oldum.
3-1 kardeşim daha var. Daha doğrusu ikiziz biz.Tek yumurta ikizi.yani birbirimizin kopyası.tabi eskiden öyleydi.Ben kilo alınca birbirimize pek benzemiyoruz artık.Annemde babamda emekli..Kardeşimde bende matematik öğretmeniyiz.
4-Afyonluyum.Eş durumu tayiniyle Ankaraya tayin istedim.Şimdi Ankara-Altındağda yaşıyoruz.
5-Devlet okulunda ilköğretim matematik öğretmeniyim
6-Geçen yıl aralıkta evlendim.Nisanda düğünüm oldu.1- 1,5 yıllık evli sayılırım
7- 14 mart 2013 doğumlu bir oğlum var.4 aylığız daha
8-12 kilo aldım. Maalesef daha 4 kilosu gitti.o da oğlumun kilosu zaten bakalım yarın kaç kilo vermişim
9-evlendiğimde 57 idim. Sonra 62 kilo oldum. Hamile kaldım 74 oldum.hedefim eski kiloma dönmek. Aslında 55 te fena olmazda.mümkün değil o kadar zayıflayamam
10-57 ile normalle zayıf arası bi görüntüm oluyor. Tam kıvamında yani. Hayatım boyunca kilo problemim hep oldu. Küçükken hep toplu bi bebek, çocuktum.sonra okuldaki izcilik kampına gittik.Orda noldu tam hatırlamıyorum ama döndüğümde ailem çok zayıflamış gördü.Ondan sonra ergenlikte falan sürekli diyet yaptım.üniversite sınavına hazırlanırken kaç kilo aldım hatırlamıyorum ama 75 kilo oldum.bir balina gibi dolaşıyordum. Sonrasında verdim kilolarımı 57-58 oldum. Takiii kpss sınavına kadar.Hayatım dersahne ve yurt arasındaydı.Hareketsizlik, sürekli yemek yemekte eklenince oldum gene 75. Sınava girdim çıkınca diyet yaparak başladım zayıflamaya 68e kadar indim.Ama sınav iptal oldu. 40 gün boyunca gene ders çalışma ve yemek yiyerek 73 oldum. Sonrasında gene verdim kilolarımı.

Anlayacağınız hayatım hep diyet yaparak geçti. Kilolu görüntümden asla hoşlanmadığımdan kilolarımı her seferinde verdim.İnş şimdide hamilelikte aldığım kilolarımı vereceğim.
Diyeceksiniz sınav dönemlerinde nasıl bu kadar kilo alıyorsun. Çok kötü bir alışkanlığım var. Ders çalışırım ama ders çalışırken yanımda kola, kek, cips, bisküvi falan olacak. Bir masa kitaplarla doluysa, bir masa da abur cuburla dolacak. Düşünün tarih dersini bile çekirdek çitlemeden çalışamam.

10- film, müzik, sanatçı konusunda ilk şu olsun diye ayrım yapmam. Korku filmi izleyemem sadece. Bi de arabesk sevmem

11-hayvan beslemedim ama eşim tam bir hayvansever olduğundan iş yerinde kedi , kayınvalidemde köpek var. Kediye alıştımda hala daha köpekten korkarım.Onların evlerine gittiğimde köpeği terasa çıkarmak zorunda kalıyorlar.Korkuyorum köpekten

12-Eşimle arkadaş ortamında tanıştık.Bizim zamanımızda msn çok meşhurdu.(şu an facebooktaki gibi) Kimi görsek msn ini ver kaydedeyim derken. Tanıştıktan kısa bir süre sonra ben afyona gittim.Yaz tatiliydi.Sonra msnde iş gelişti.Döndüğümde sevgili olmuştuk.2,5 yıl arkadaşlık, 1 yıl nişanlılık sürecinden sonra 1 yıldır evliyiz.

13-Maalesef kitap okuma alışkanlığım yok.Bu nedenle kitap adı veremeyeceğim. Her ne kadar öğrencilik hayatı boyunca inek bir öğrenci olsamda okuma kitaplarıyla aram iyi değil.

14- Şu an beni en mutlu eden şey bebeğim.En kızdığım diye bir şey yazamayacağım.Çünkü bana uymayan ya da beni sinir eden hemen hemen her şeye kızarım

15-Hamile olduğumu bilmeden yaz dönemiydi.Bi ton kıyafet almıştım.tabi hamile kalınca hiç birini giyememiştim.Kardeşime vermiştim.Hala onda.İstiyorum ver artık diye napacaksın nasıl olsa giyemeyeceksin, Bari ben giyeyim diye beni sinir ediyor.İlk iş onları almak ve giymek olacak

kızlar ben bazı soruları birleştirerek cevap yazdım.Umarım okursunuz:))

yok cnm akşamki zeytinyağlıydı bol sebzeli:))

canım ya kraker zaten 66 kalorilik problem yok diye 1 paketi yiyebiliyorum.
tamam fıstığım görmedim ya da hatırlamıyorum kusura bakma açılmazsa ramazan boyunca izinli misin?
canım 9 temmuzdan 26 temmuza kadar izinliyim 29 temmuzda göreve başlayacağım..

çooooooooooooooook memnun oldum canım..
oyum evet ama daha fazla katılım bekliyorum.

Son düzenleme:
tabi ki okuduk ve ben de çok memnun oldum arkadaşım şimdilik takıma da alınmış görünüyorsun:) cimcime de izne çıkıyor artık boşlukları siz dolduracaksınız:))

canım ya kraker zaten 66 kalorilik problem yok diye 1 paketi yiyebiliyorum.

canım 9 temmuzdan 26 temmuza kadar izinliyim 29 temmuzda göreve başlayacağım..

9 temmuz salı cuma günü için bir çare düşünelim kilo bildirimini yaparsın, o zaman izinli yazarız olur mu? telefonumu gönderirim sana gerekirse

olur göndere bilirsin bildiririm tabi.telefonla olursa diğer haftalarıda cumaları bildirim yaparım izinli sayılmasamda olur.tabi olursa.

çooooooooooooooook memnun oldum canım..
oyum evet ama daha fazla katılım bekliyorum.

bende memnun oldum arkadaşlar.inş takıma alınırım.şu kilolarımı veririm ve bi daha asla almam:))

ya arkadaşlar müdürümü boğazlamamk için kendimi zor tutuyorum.geçen gün ayniyattan bana başka birimden bir devir yapılmıştı ve yanlıştı ben imza atmadım.adam geçen geldi bana tekrar imzalamamı istedi daha sonra düzelteceklerini söylediler ben de düzelince imzalarım dedim.adam gidip amirime imzalattı ama imza yetkisi bende bende odaya girip hocam bu imza bir anlam ifade etmiyor ben bunu arkadaşa izza ettim dedim ama inatla size imzattıyor dedim vede çıktım.adam tüm birimlere bu kadın ne ya demiş nerdeyse adamı dövecekti demiş.sinirlerim bozuldu gelen giden sen kiminle kavga ettin diye soruyorlar.kavga etmedim diyiyorum ama tuaf tuaf bakıyorlar adam hakkımda ne dediyse artık..

iyi yapmışsın boşver yanlışa imza atsan sonra senin başına patlayacak , sinirlennince yüzünün şekli değiştiyse dövcek gibi anlamışlardır

iyi yapmışsın boşver yanlışa imza atsan sonra senin başına patlayacak , sinirlennince yüzünün şekli değiştiyse dövcek gibi anlamışlardır

ya bizim başkan insanların arkasında başka yüzünde başka davranan bir tip banada adam manyaktır delidir bir işe yaramaz zaten birimide onu başka yere verecek yerine başkasını alacak dedi.adam geldiğinde de vay ali kardeşim sen çok değerlisin diye karşılar,anlayın artık.banada kendini üzmeye değmez sinirlenme dedi.bende sinirlenmedim hocam sadece oluru söyledim.neden böyle anladınız dedim.tamam gerginlik yok diyip durdu tam gerecekti beni görecekti gerginliği.

Tanistigima memnun oldum fistik okudum :) hepsini
yok cnm akşamki zeytinyağlıydı bol sebzeli:))
Tamam sorun yok o zaman :)
bende memnun oldum arkadaşlar.inş takıma alınırım.şu kilolarımı veririm ve bi daha asla almam:))
Insallah hepimiz almayiz canim
Anaaam sakin atma uzerine yikarlar valla sakin ol fistikk

Iki yuzlu biriymis demekki canim adam da allah yardimcin olsun isin zor sakin ol fistik

imzalamam zaten sorumluluğu zor sayıştaycılar denetliyor sürekli hiç riske atamam kendimi..evet çok iki yüzlü.beni daire arkadaşıma ispiyonlamış bu adam konusunda adamı dövecekti demiş daha neler dedi bilmiyorum gerisini anlatmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…