- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Aayy zeynep abla ve benmi yarisiyoz bu hafta bol spor yapmaliyim ve kacamak yoookkk :):)
Hos geldin zeynosumm listeni paylasirsan cokkk sevinirim :)
Menu ve spor muhtesem yine zeynosuummm :)
Oglen kasar ogleden sonra nugger aksam bezelye pilav olmamis bence fistikgünaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn canlar
mutlu ve bol gülümsemeli bir hafta sonu diliyorum
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinde olsun
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
k.kutusu b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
ara
yarım kase nesfit+süt
öğlen
kaşarlı sandviç
çay
ara
1 nugger240 kalori bunun için bu gün ayrıca spor yapıcam
akşam
1 tabağa bezelye pilav
yoğurt
spor
sabah yarım saat yürüyüş+200 mekik
su 2,5 lt
hahaaaaa seni zeynebin ellerine teslim ediyorum o da berilden aşağı kalmaz yani yandın
hadi zeynep göreyim seni şu kızı ele al biraz
oooo aferinnn güzel menü spor da iyiDunki menumu yazim
Sabah kahvalti
Biraz sucuk
bi dilim ekmek
Yesillik
Cay
Ara
Kucuk bi salkim siyah uzum
Oglen
Bi tabak kabak uemegi
Bi kase yogurt
Bi dilim ekmek
Iki aci biber
Ara
4 tane kucuk siyah erik
Aksam
Bi tabak kabak susuz
Bi kase yogurt icine bi kasik yulaf koydum
Ekmek yok
Bi tane aci biber
Su 3 litre
Spor
30 dakik leslie 2 miles
40 dakika zumba
bu menülerle sen değilde kim zayıflayacak zeynoş hanım, çok iyisingünaydın cok sevdiğim takım arkadaşlarım güzel hatunlar :)))
hemen menümü yazıyım yavrucuklarıma kahvaltı hazırlıyım sonrada sporuma gidicem
sabah
2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmegi
bolll roka maydanoz
1 kk kadar hellim
3 ceviz
1 tane yeşil biber ,domates salatalık
1 kupa yeşil cay
ara
2 tane minnacık armut
1 kutu süt
öğlen
2 tane ızgara köfte
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 şeftalı
aksam
4 kasık türlü
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara
yok
su 3 lt cok geçti
havalar cok sıcak suyu içtikçe içiyorum
spor
45 dakika hoca ile
yarım saat
kendim spor aletleri ile
akşam 1 saat dilberimle parkta hızlı tempoda yürüyüş
sabah tarmwaya giderken 25 dakika yuürüme
evet paylaşırsan oruç tutan arkadaşlara fikir verir, şu ramazanda herzamankinden çok destek olalım birbirimize kazasız belasız atlatalım kızlarkızlar diyetisyenim ramazan diyeti verdi 2 hafta gitmicem diyetisyene isterseniz sizlerle paylasırım
yok artık bir yere gitmicem gökçemle konuştuk ben buranın demir başıyım :)
gökçe nasıl 2 dilim baklava onu anlamadım canım
2 dilim baklava mı yicem ?? :44:
baklavayı sevmem onun yerine 2 tane kurabiye yesem olmazmı
şaka bir tarafa akşam eşim cayla kurabiye yiyordu aklım kaldı tadı nasıl aceba diye 1 tane yedim kızlar
Oglen kasar ogleden sonra nugger aksam bezelye pilav olmamis bence fistik
Bakalim bu hafta cok dikkat edicem :):) ama orucluk var nasil olucak onu bilmiom
oooo aferinnn güzel menü spor da iyi
bu menülerle sen değilde kim zayıflayacak zeynoş hanım, çok iyisin
evet paylaşırsan oruç tutan arkadaşlara fikir verir, şu ramazanda herzamankinden çok destek olalım birbirimize kazasız belasız atlatalım kızlar
bunu söz olarak kabul ediyorum zeynep hanım
baklava sevmiyosan şerbetli başka tatlı ye banane sana en büyük ceza bu bi daha olursa daha çok yediririm bakha haa çok kötüyüm di mi
evet dünkü menü olmadı cidden bugün telafi edicem zafer sarhoşluğu naparsın keşke daha planlı olup yemişken adam akılıllı kaçamaklar yapsaydım nuggerı beğenmedim ilk defa yedim bezelyede zaten sebze işte ne olacak boşa gitti benim ödüller ahhhh ahhh
neyse ben çamaşır asmaya gidiyorum anneannem fırçayı kayacak şimdi bana:) bu ara iki evde bana bakıyo bugün iki evi de temizliycem kızlar biraz çok işim ama çok ayrıtı yapmıycam valla
evet ben de gece frenlemeliyim zaten gündüz yiyorum bir de gece kalkıp millete hazırlıyorum onlarla da yiyorum bu sefer yemiycem inşallah :))Bu hafta bole sekerim :) Pazar gunude odulumu kullandimmi tamamdir :):) valla oruclukda gercekten birbirimize destek olalim yaa insan iftari actimi gozu donuyo neyi yiyecegini sasiriyo kendimi frenlemeliyim
ben çok bayılmam da yerim işteBen bezelye hastasiyim canim bu kadar kalorili oldugunu burda ogrendim koca tabak yerdim onceden bezelyeyi simdi bayadir yemiyoz evde ama anneme bi yapda yiyek diyomm :) :)
Kolay gelsin toprakcimm bende kahvalti yapcam daha heryerim agriyo sabah zor kalktim
Bizde temizlik yapcaz gorusuruzz :)
Tebtik ediyiruum cok srvndm.tootakcigim beril sende cok iyi vermissincmmcanım ıkımızde 72.9 duk
ben 72.9-71.3= 1.6
toprısım 72.9-70.9= 2
toprak kazandıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
dr.um bana belırlı zamanlarda goguslerını kontrol et demıstı. bır sertlık felan olursa haberım olsun demıstı. aılemdede kendımde kanser hucresı olayları yasandıgı ıcın. carsamba gunune kadar uzun bır suredır unuttum kendımı ellemeyı. carsamba gunu canım cok sıkkındı.ıhasan yok. ıs yok.kızlar yok.korkunc bır ruh halı..............
neyse banyoya gıttımde aklıma geldı dus alırken bır elledım sag gogus altımda fındık gıbı bır sertlık sıktım bıraz acıyor.oyle kopuklu kopuklu cıktım.sonra dusa gırdımmı hatırlamıyorum bıle.....elım gogsumde aynada baktım.elıf emerkenmı ısırdı felan ama bende bın soru aynı anda.neyse dolanıp duruyorum ama hıc bırsey kesmıyor benı.hasoyu arasam ıslerı var( bızım fıstık ve ıncır tarlalarımız var urfada ve bu ıslerı o keyfle yapar) onada soyleyemıyorum.kahve yapıyom ıcemıyom.karmasık bır ruh halı.aksama kadar kafamda mılyon senaryo yazdım bıde yazdıklarıma ınandım.mesela kansere yenıden yakalanıyorum cocuklarım kalıyor.baska kadın gelıyor cocuklar sefıllesıyor.........yada elıf kucuk dıye babaanneye atılıyor kızlar yatılı okula............... ben bu arada coktan cocuklara doyamadan olmus oluyorum .yok kanser olursam o surecı yasamam yıne ıntıhar ederım. bınlerce boyle hıkaye.......neyse ogle sonrası kızlar geldıler kuafore gıdecez dedıler.guvenlıktekı cocuklara rıca ettım yolun karsısına gecırdı kızları.bırde geldılerkı saclar yapılı evden genc kız gıbı elbıseler gıyınmıs.ojeler surulmus.tuhhhhhhhhhhh bunların buyudunu goremeyecem dıye bır krıze daha gırdım.aksam herkes uyudu.toprak cocukları gonderdım haber beklıyorum dedı ve ben koptum artık. ben gıtsem gelemeyecegım yollara kuzularım kımı beklerdıkı..........
gece hasanı aradım olayı anlattım ve gunlerdır gelmeyen kocamlar persembe 12 de dr.da ıdım.adam ultrasona baktı bırsey oldunu sanmıyorum dedı.baktıkı ben krızdeyım mamagrofı cektı ve hersey temızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
sıkıntıdan olabılırmıs. yag bezesı olabılırmıs. vs..... dun aksam gec saatte cekılen mamaografı elımde sabahı zor ettım.bugunde dr. sonucları gorunce duzeldım.kabus gıbı bır 3 gun gecırdım bu arada. ne yapayım sıvılce cıksa korkuyorum.sanırım olmekten degılde ayrılmaktan cocukların buyudunu gorememekten korkuyorum.ıyı haberı aldımda yolda ılk sıze yazdım.sımdı evdeyım sıpalarım yuzmede.elıf babasıyla uyuyor ve ben onları bır an bıle gozumden ayıramıyorum.yoklugum ıcın uzgunum kızlar ama o panık halınde sızıde yıpratmak ıstemedım.rabbım kımseye yasatmasın. allah sevdınızden kuzularınızdan sızı ayırmasın.hasanı anlatayım bız dr. bulustuk havaalanından dırek oraya gelmıs bembeyaz bır surat tek kelıme edemedı.elımı tuttu borkma ben olmedım daha dedı. o an ......bosverelım gıttı korktum ama gectı.benı affettınızmı.
canım topısım ıstenınce oluyormus demı senı 70 lerde gormek kendımı gormek kadar mutlu ettı.kazandın canım tebrıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
toprakcım tebrıkler cezamı verırken 1.6 kg yu sporsuz verdımı goz onune al.bu arada bu hafta cıkacak alcım. ne dıyon bacım yarısakmı bır hafta daha.sızınle son 25 gunnnnnnnnnnnnnnnnnn.
benı affedın sızı habersız bıraktım
Yaparsin sen yaw korktum sendenolur ama çok zorlamak yok beni tamam mııı :))) ben de oruç tutmuyorum karnımı ölçücem ama kardeşimin kapanmayan pantalonunu giyiyorum iki gündür:))) şimdi bir elbisesi var onu kestirmişim gözüme
Sagol tatlim benimcanımm çok geçmiş olsun cok üzüldümm okuyuncainşallah bi daha o kötü günleri yaşamazsın canı benim allah ne senin ne de cocuklarının acısını yasatmasın fıstık ailenle birlikte bi ömür geçirirsin inşallah
ikinizde cok güzel kilolar verdiniz fıstık ikinizide cooookk tebrik ederim:128::128:
Anne olmak zor Is be gulum.biliyorum canım öğretmen evinin oraları gençliğim afyonda geçti
hoş geldin beril ne güzel sende vermişsin kiloo.
çook geçmiş olsun canım.kontrollerini aksatma sakın..böyle zamanlarda ilk çocuklar düşünülüyo zaten.Allah vermesin bi daha hastalık falan inşallah..
Senn 5 yil sonrak Planini sevsinlerben burdayım bebegim misafirin gidince gel sende
5sene sonra belki evlenmiş bebişim olmuştur dogum sonrası kilolar için buraya gelmiş olurum belki bi ihtimal karşılasırızbende senin gibi çook seviyorum ben erkek arkadasımı yani evlenmek isitiyoruz ama hep bi engelimiz çıktı önümüze ha şimdi gelecekler istemeye ha şimdi diye diye istemenin üzerinden aylar geçti söz yüzügümüzü bile almıştık
ooooohh yarasın fıstıgıma
ramazanlıkda kilo vericemmi alıcammı çok merak ediyorum :44::44: genelde verirdim hep akşamları spor yaparsam veririm belki
yandan yandan ooh ooh
eftelya duymasın
Amin arkadasim cumlemiziBerilcigim cok gecmisolsun.Anne olmak baska bisey,her an cocuklarin gözlerinin önüne geliyoyr.Cnm Allah seni onlardan ayirmasin.Saglikla,huzurla büyütürsün insallah cocuklarini.
Bir arada capulcuyum yazmistin.cok duyarlisin orda yasadin haldeYok cnm 85 liyim.
O Bir Mesajdi.Sivas katliaminin 20. yilina dair
Totisinizi kasiyin sekerleray bende cok şaşırdım benden küçüksün sandımdur bi maşşallah çekim nazar felan degmesin
Kac cocugun var canmne güldüm cnm,aslinda kücügüm daha,erken ev lenmenin yan etkileri.cocuklarla beraber büyüyorum
Bu Guzel ama Biz bazen bir didisiriz evlere senlik...lne güzel canım ilerde ablaları gibi durursun yanlarında benim annemide ablam sanıyolargüzel bişey yani söleyim
Ne soydasi anlamadimselaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
soydaşım nasılsın görüşemedik
2 Klo verince Ben bile kactim gormuyonmu bacim senaaaa kaçırmışım herkesiiii
yanlız kaldım
Bence en iyisini yapiyor evlenipte ne yapacak ooooooh agrisiz basi.....ne olacak kuzum bee bizim eftelya 30 geçiyor hala evdee, evde kaldı yazııııkkkkkkk
kız diyecek takımdan çıktım hala beni çekiştiriyon
Bende simdi yaptim.ama benim tezgahla fayans yerlerim kalin kirilmaz Cam.cok pismanim cok.hic temizgorunmuyo.....eee napıyonuz bakıyım.ben gece gece delirdim buzdolabını temizledim birazdan yerleştircemmm
Kime kizdinda hirsini cipsten cikardinki....
Benm icimde baskul ailesi yasiyor.nalan tekse iyi yinecnm kullanici kontrol paneline gir
profil resmini degistir yap
resmi sec ve kaydet e tikla:13:
yok cnm,ben ayarliyim,kendimi kaybetmiyorum.kolay kolay ban yemem yani
evet ya kücügüm daha
ah o kuslar yokmu,aliyorum cnm,dogru demisler
hedef kilomdan 1,5 kg kadar fazlayim.icime akrep nalan kacmis sanki
bana su içsem yarıyo ben hiç kaçamak yapmam kiiiiihep suyun yüzünden
Hiiiiii yeni bir cekisme.....guzellllll +400 le zararda olsamda Kork benden***4. TAKIM 316.ETAP***
topraks : 70,9
bahar2106 :60,2
zeynep_canan :57,2
cimcimesude: 63,6
gogo2405 : 70,7
nurork: 67,5
beril77: 71,3
bu hafta yarış grubu oluşturayım dedim
1. grup: gogo2405-beril77-topraks
2. grup: zeynep_canan-bahar2106
3. grup: cimcime-nurork
grupla hem kendi içinde hem de birbiriyle yarışsın, kilosu yakın olanları biraraya almaya çalıştım. Ödül ve cezayı konuşuruz aramızda
ne dersiniz kızlar
geçen hafta3. bu hafta 2. olduk haftaya 1. olalım
1. olmamızı engelleyen tüm takım üyelerine ceza vaaaaaaaaaaaarrrrrrr
haydi hodri meydan:18:
Sana imreniyorum ya....teyzesi, dayisi. Oyyyyyyyyyykızlar ben çıkıyorum dayım yatacakmış onun kalacağı odadayım kaçtım
byeeeeeeeee
Zeynom hos geldin.bir Gel artik ya......Ben geldim sen Gittin......merhaba kızlar sahalara döndüm :)
bu sefer bir yere gitmeye gitmeye hiçççç niyetim yok
GÖKCEMMMMMM canım arkadaşım sende kredimin olduğunu biliyorumcok teşekkür ederim canım benim
ayrıca tebrikde ediyorum hem takım arkadaşlarımı hem gökçe seni :)
gene derece aldık :)
canım benim yazdıklarını okurken nefes bile almadım ALLAHIM seni yavrularına eşine ailene bagıslasın
cok sükürki bir seyin yok cok sevindim buna
Sagol bacim.canimsin kizzzzzzz uzulme. Dikkat et kendinede iki laf edelim artik
Ben milli olmaya gidiyom. Gelince gorusuruz
merhaba kizlar dunki menum
sabah
1 dilim ekmek
domates salatalk
2 kofte
ara
5badem
1 elma
oglen
1 tabak taze fasulye
1dilm ekmek
ara
5 badem
1elma
aksam
el buyuklugunde haslama et
bol salata
kizlar sinavdn yeni geldim
tel yasakti simdi yazabildm menumu kusura bakmayin
Yaparsin sen yaw korktum senden
Sagol tatlim benim
Anne olmak zor Is be gulum.
Senn 5 yil sonrak Planini sevsinler
Amin arkadasim cumlemizi
Bir arada capulcuyum yazmistin.cok duyarlisin orda yasadin halde
Totisinizi kasiyin sekerler
Kac cocugun var canm
Bu Guzel ama Biz bazen bir didisiriz evlere senlik...l
Ne soydasi anlamadim
2 Klo verince Ben bile kactim gormuyonmu bacim sen
Bence en iyisini yapiyor evlenipte ne yapacak ooooooh agrisiz basi.....
Bende simdi yaptim.ama benim tezgahla fayans yerlerim kalin kirilmaz Cam.cok pismanim cok.hic temizgorunmuyo.....
Kime kizdinda hirsini cipsten cikardinki....
Benm icimde baskul ailesi yasiyor.nalan tekse iyi yine
Hiiiiii yeni bir cekisme.....guzellllll +400 le zararda olsamda Kork benden
Sana imreniyorum ya....teyzesi, dayisi. Oyyyyyyyyyy
Zeynom hos geldin.bir Gel artik ya......Ben geldim sen Gittin......
Sagol bacim.canimsin kizzzzzzz uzulme. Dikkat et kendinede iki laf edelim artik
kimseye kızmadım yaa çok suratsız çıkmışım di mi:))) gogonun soyadı ile benim kızlık soyadım aynı ondan hem soydaşım hem yoldaşım
bu arada aklıma geldi koşu bandını sormuştun teyzemin evi müstakil bahçeli o yüzden sorun yok ses çıkarsa da biniyorum gerçi benim evdeki trambolin daha çok ses çıkarıyo ama ben de giriş katındayım sordum etraf duymuyomuş devam:))))
teyzem bekar benim anneannemle birlikte yaşıyo biz de aynı mahalledeyiz baba ocağı burası herkes burda toplanıyo, dayım da hafta sonu diye kalmaya gelmiş biz de eve gitmiyoruz anneannemi yanlız bırakmayalım diye
işte böyle anne tarafımın bağları sıkıdır bizim hanım köylü bütün damatlar:))))
Tebtik ediyiruum cok srvndm.tootakcigim beril sende cok iyi vermissincmm
Gecmis olsun cnm.bnm.cok.sukur bisey yokmus cok sevindim.tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?