Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunki menumu yazim

Sabah kahvalti

Biraz sucuk
bi dilim ekmek
Yesillik
Cay

Ara
Kucuk bi salkim siyah uzum

Oglen
Bi tabak kabak uemegi
Bi kase yogurt
Bi dilim ekmek
Iki aci biber

Ara
4 tane kucuk siyah erik

Aksam
Bi tabak kabak susuz
Bi kase yogurt icine bi kasik yulaf koydum
Ekmek yok
Bi tane aci biber

Su 3 litre
Spor
30 dakik leslie 2 miles
40 dakika zumba

Aayy zeynep abla ve benmi yarisiyoz bu hafta bol spor yapmaliyim ve kacamak yoookkk :):)

Hos geldin zeynosumm listeni paylasirsan cokkk sevinirim :)

Menu ve spor muhtesem yine zeynosuummm :)

hahaaaaa seni zeynebin ellerine teslim ediyorum o da berilden aşağı kalmaz yani yandın
hadi zeynep göreyim seni şu kızı ele al biraz

Oglen kasar ogleden sonra nugger aksam bezelye pilav olmamis bence fistik
hahaaaaa seni zeynebin ellerine teslim ediyorum o da berilden aşağı kalmaz yani yandın
hadi zeynep göreyim seni şu kızı ele al biraz

Bakalim bu hafta cok dikkat edicem :):) ama orucluk var nasil olucak onu bilmiom

oooo aferinnn güzel menü spor da iyi

bu menülerle sen değilde kim zayıflayacak zeynoş hanım, çok iyisin
kızlar diyetisyenim ramazan diyeti verdi 2 hafta gitmicem diyetisyene isterseniz sizlerle paylasırım
evet paylaşırsan oruç tutan arkadaşlara fikir verir, şu ramazanda herzamankinden çok destek olalım birbirimize kazasız belasız atlatalım kızlar

bunu söz olarak kabul ediyorum zeynep hanım
baklava sevmiyosan şerbetli başka tatlı ye banane sana en büyük ceza bu bi daha olursa daha çok yediririm bakha haa çok kötüyüm di mi

Oglen kasar ogleden sonra nugger aksam bezelye pilav olmamis bence fistik

Bakalim bu hafta cok dikkat edicem :):) ama orucluk var nasil olucak onu bilmiom

evet dünkü menü olmadı cidden bugün telafi edicem zafer sarhoşluğu naparsın keşke daha planlı olup yemişken adam akılıllı kaçamaklar yapsaydım nuggerı beğenmedim ilk defa yedim bezelyede zaten sebze işte ne olacak boşa gitti benim ödüller ahhhh ahhh

neyse ben çamaşır asmaya gidiyorum anneannem fırçayı kayacak şimdi bana:) bu ara iki evde bana bakıyo bugün iki evi de temizliycem kızlar biraz çok işim ama çok ayrıtı yapmıycam valla

Bu hafta bole sekerim :) Pazar gunude odulumu kullandimmi tamamdir :):) valla oruclukda gercekten birbirimize destek olalim yaa insan iftari actimi gozu donuyo neyi yiyecegini sasiriyo kendimi frenlemeliyim

Ben bezelye hastasiyim canim bu kadar kalorili oldugunu burda ogrendim koca tabak yerdim onceden bezelyeyi simdi bayadir yemiyoz evde ama anneme bi yapda yiyek diyomm :) :)

Bu hafta bole sekerim :) Pazar gunude odulumu kullandimmi tamamdir :):) valla oruclukda gercekten birbirimize destek olalim yaa insan iftari actimi gozu donuyo neyi yiyecegini sasiriyo kendimi frenlemeliyim
evet ben de gece frenlemeliyim zaten gündüz yiyorum bir de gece kalkıp millete hazırlıyorum onlarla da yiyorum bu sefer yemiycem inşallah :))

Ben bezelye hastasiyim canim bu kadar kalorili oldugunu burda ogrendim koca tabak yerdim onceden bezelyeyi simdi bayadir yemiyoz evde ama anneme bi yapda yiyek diyomm :) :)
ben çok bayılmam da yerim işte

Kolay gelsin toprakcimm bende kahvalti yapcam daha heryerim agriyo sabah zor kalktim
Bizde temizlik yapcaz gorusuruzz :)

sağol canım sana da kolay gelsin ben çıkıyım işler beni bekler

Tebtik ediyiruum cok srvndm.tootakcigim beril sende cok iyi vermissincmm

Gecmis olsun cnm.bnm.cok.sukur bisey yokmus cok sevindim.tatlim

olur ama çok zorlamak yok beni tamam mııı :))) ben de oruç tutmuyorum karnımı ölçücem ama kardeşimin kapanmayan pantalonunu giyiyorum iki gündür:))) şimdi bir elbisesi var onu kestirmişim gözüme
Yaparsin sen yaw korktum senden

Sagol tatlim benim

Basimin agrisina daha fazla dayanamadim hap ictim bi tane bi haftadir bas agrisindan ne cektim bee hap icmekde istemiyom ama dayanamiyom annemde sirtini kremle yagladi iyice yumusasin sirtim agrisi gecsib die spor yapabilirim insallah bugun

merhaba kizlar dunki menum
sabah
1 dilim ekmek
domates salatalk
2 kofte

ara
5badem
1 elma

oglen
1 tabak taze fasulye
1dilm ekmek

ara
5 badem
1elma

aksam
el buyuklugunde haslama et
bol salata
kizlar sinavdn yeni geldim
tel yasakti simdi yazabildm menumu kusura bakmayin

kızlar boynumu arı soktu çok canım acıyoooo
evin yarısını bitirdim geri kalanı da yapıyım sonra kendi evime geçicem

canım menünü çok beğendim ohhh bizim hatunlar aşka geldi herkesde güzel menüler bir tek sporun eksik cicim

Tebtik ediyiruum cok srvndm.tootakcigim beril sende cok iyi vermissincmm

Gecmis olsun cnm.bnm.cok.sukur bisey yokmus cok sevindim.tatlim

naber tatilci götürüyomusun bakıyım kebapları baklavaları

kızlar ben temizliğe devam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…