Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

goncacım nasılsın
ben burdaki işleri bitirdim şimdi bahçe keyfi yapıyorum
sonra spor ve bizim ev

gonca bu hafta 100 gram vermişin gördüm niye böyle oldu anlamadım kaçamak felan yapmadın dimi ablacıgım
regl oldum sanırım o yüzden abla.
kızlar diyetisyenim ramazan diyeti verdi 2 hafta gitmicem diyetisyene isterseniz sizlerle paylasırım
aaa paylaşırmısın ablam menüyü
gayet güzel.
bu hafta çekişmeli geçicek sanırsam.
güzel beğendimm.
beğendim..
kızlar boynumu arı soktu çok canım acıyoooo
evin yarısını bitirdim geri kalanı da yapıyım sonra kendi evime geçicem
ayy geçmiş olsun canım benim arı sokmasına alerjim var görünce kaçarım üstüne iğne yemek var bide arı sokarsaa
goncacım nasılsın
ben burdaki işleri bitirdim şimdi bahçe keyfi yapıyorum
sonra spor ve bizim ev

iyiyim canım geçmişe baktım biraz çamaşır ascam birazdan ortalığı toplarm.

sabah ılık limonlu su 50 zıplama
4 kaşık müsli süt

ara yulaf ezmeli yoğurt

öğlen 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek yoğurtlu salata

ara 1 avuç beyaz leblebi

akşam 2 kaşık fırın kabak
1kk peynir 1 dilim ekmek

su 2 lt. 9 lu çay
spor yapmadım.

menü güzel canım bravo spor yok dün gece hepimizde bol bol çene vardı:))

hala kalkamadım çamaşırlar makinada ..jillian yapacam diye debelenmiştim daha önce videoyu bilgisayara indiriyom yapmaya çalışcam yinee.

sen jillian yap güzelim ben de çatıya bisikletle kürek yapıcam şimdi
öğlen yemeğini anca yedim bu sabah geç kahvaltı yaptık
ama hala açım(((

bizim evi yarına bırakıcam akşam oldu zaten daha yemek yapıcam
eşimi ikna etsem de akşam gezmeye geziye gitsem

cnm nuger ve bezelye isi bozmus sanirm.bezelye cok kalorili maalesef.ama eminim sen bunu telafi edersin.
zeynep abladan gene mukemmel menu.sporada bravo valla
gecmis olsun toprakcm cok korkarim aridan

spor yapamasanda menunu begendim cnm

ya bu telefondan nete girmek ne kadar zormus ya sinir oldum.zaten karsimda sevemedgm kayinvalidem var.bide net bole yapinca geldiler bana

hahaaaaa seni zeynebin ellerine teslim ediyorum o da berilden aşağı kalmaz yani yandın
hadi zeynep göreyim seni şu kızı ele al biraz
baharımla mı eşleştik :)))
olsun gel bakalım baharcıgım :))
bahar bana uyarsan sen bu hafta 3 kilo verirsin ben yaslı bir kadınım senin kadar hızlı kilo veremem :)

Aayy zeynep abla ve benmi yarisiyoz bu hafta bol spor yapmaliyim ve kacamak yoookkk :):)

Hos geldin zeynosumm listeni paylasirsan cokkk sevinirim :)

Menu ve spor muhtesem yine zeynosuummm :)

sagol bebeğim :)

canım benim menünü cok beğendim spor da var ohhh daha ne olsun hepiniz harıkasınız kızlar bravo :)))

baharcıgım menün güzel
sporunda var cok iyi

sen altın kalplisin fıstığım :))) senin hatırına cig tavuk yerim :) baklavada :)

kızlar bizim internettemi yok sa bilgisayardamı sorun var anlayamdım ama hiç bir seyi beğenemiyorum yorum yaza biliyorum anca
facede onuda yapamıyorum gökçem akşam buralarda ol biraz konuşalım :)

ausencia nerelersin canım özledim seni :)))

kakım kaptanım ben hedefimi 50 ye çekmek istiyorum hızımı alamadım da :))))))

baharcm alinti yapamadm telden .sabahki sucuk gozume batmiyor.cunku diger ogunlerin ve sporun ccok guzel

cimcimem senle eslesmisiz bizde.bakalim kim kazanacak?

toprakcm bu eslesme cook guzel olmus.haftaya tatile gdcem.bu eslesme olmasa gotururdum acik bufeyi mideye.ama simdi yuzmek bol salata ve izgara yemek istiyorum. izin istemiyorum.ordaykende telden girerim belki laptopuda gotururum. spor salonundada tarti bulup kilo bildirimimide yaparim

kayinvalidem soruyo.kizim aksama ne yapalim diye.diyetteyim hafif biseyler olsun diyorum.ne dese begenirsiniz.o zaman karisik kizartma yapalim diyo.ya bende bi yamukluk var ya da onda. kendiside kilolu zayiflamami istemio herhalde.tabii ben yermiyim kizartmayi.yemeemm.gittim marketten light ton baligi aldm.birazdan kendime salata yapip afiyetle yicem. bozuldu kaynvldem ama napayim kendi kasindi

Ben hep telden giriyom fistik arada pc den giriyom menun guzel canim begendim
Aaayy canim yaa cok gecmis olsun ben cok korkarim aridan ole bole degil gecmis olsun canim beni sokmus gibi uzuldum

saolasın Zeynep abla.
ayy güldüm birazcık kusura bakma canım yaa boşver ama iyi yapmışsın

yaptığım yürüyüşlere ayakkabılar dayanamadı serçe parmağıma gelen kısımları delindi neysekifişini atmamıştım bugün götürdük en az 2 hafta spor ayakkabım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…