Anaam gitti guzelim ayakkabi :)) topukluyla yuru gonca ablayaptığım yürüyüşlere ayakkabılar dayanamadı serçe parmağıma gelen kısımları delindi neysekifişini atmamıştım bugün götürdük en az 2 hafta spor ayakkabım yok
Kizlar Biz boludayiz hafta sonu icin.sondan birinci olurum buda yetmezmis gibi dombili bir sekilde gelirim pazartesi.burasi suan cok soguk.bugun bantta yurumryi denedim insallah carsamba alcidan sonra vermesemde alman gibi. Sabah herkes uyurken Ben gecmisi bakarim artik.kendinize ve sevdiklerinize iyi bakin.
ah keşke yürüyebilsem topukluyla canım hayatımda giymedim topuklu ayakkabı:)) yenisi gelicek inşallah..Anaam gitti guzelim ayakkabi :)) topukluyla yuru gonca abla
Bolu da kim var kiz
Bizde burda sicakdan uyuyamiyoz
azcık gaz yedik geldik :))))))))
kızlar yarın görüşürüz bir bakayım dedim neler olmuş
öpüldünüzzzz
ne gazı ben anlamadımazcık gaz yedik geldik :))))))))
kızlar yarın görüşürüz bir bakayım dedim neler olmuş
öpüldünüzzzz
valla ben halen anlamadımheee anladım bu aralar jeton çok köşeli zor düştüüü
ben yine kendimle başbaşayım.yatmaya gidiyom yarın nöbetçiyim yine pazartesi sabah çıkcam kızım gelmiş olcak haftaya kadar yanımızda inşallah.iyi geceler
cumartesi nin menüsü
sabah
- bi bardak ılık su
- bi lokma sucuk
- peynir
- bi bucuk dilim ekmek
- domates , yeşillik , çay
ara
yok
öğlen
- bi tabak zeytinyaglı etsiz yeşil fasulye ( ölçmeden koymuşum :26: )
- bi kase yogurt
- yarım dilim beyaz ekmek
ara
- bi dilim karpuz
- bi fincan nescafe üçü bi arada
akşam
- 4 kaşık yeşil fasulye
- 4 kaşık zeytinyağlı bulgur pilavı
- bi tabak semizotu salatası
- 2 acı biber
ara
çok az üzüm
3 tane şekerpare ( kayısının kardeşitatlı olanı )
su 2 litre
spor:18::18:
Kizlar Biz boludayiz hafta sonu icin.sondan birinci olurum buda yetmezmis gibi dombili bir sekilde gelirim pazartesi.burasi suan cok soguk.bugun bantta yurumryi denedim insallah carsamba alcidan sonra vermesemde alman gibi. Sabah herkes uyurken Ben gecmisi bakarim artik.kendinize ve sevdiklerinize iyi bakin.
güldürdün beni gonca abla:) ee artık sende evde falan spor yaparsın. ya da spor ayakkabı olması sart değil.rahat bi babet falan varsa onlada yürüyebilirsinnnyaptığım yürüyüşlere ayakkabılar dayanamadı serçe parmağıma gelen kısımları delindi neysekifişini atmamıştım bugün götürdük en az 2 hafta spor ayakkabım yok
günaydın canımmgünaydıınn kızlar
dünki menüm
sabah
1 paket speciial krker
ara
elma
7 badem
öğlen
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 dilim ekmek
ara
5 badem
2 top lıght dondurma
akşam
1 kase tarhana çorbası
ton balıklı salata
4 lt su
30 dk yürüyüş
baharcım spor neden yok ya. bak ben çocuklu halimle yarım saat yürüyorum ya. akşam yemeğinden sonra bişey yemesen iii olurmuş.tabi akşam yemeğini erken yemişsen sözüm yok ona. bi de 3ü bi ara nescafe yerine tatlandırıcı falan kullansan.boşu boşuna kalori almamış oluruz.amma genel olrak güsel menün cnm
berilcim sen o kiloları ne kadar zorluklar verdin ya. şimdi gidip 2 gün içinde almak olur mu yaaa.hem bu haftada yarıs varrr.bu hafta sen kazanırsın belki:))
güldürdün beni gonca abla:) ee artık sende evde falan spor yaparsın. ya da spor ayakkabı olması sart değil.rahat bi babet falan varsa onlada yürüyebilirsinnn
günaydıınnnnn
nasılsınızben bugün çok enerjigim niyeyse aşkımı görcem ya belki ondandır
bayadır ilk defa eken uyandım kahvaltımı yaptım evi topladım cayımı elime aldım foruma geldimbari menümü yazim gidim spr yapim dün yapamadım
ne gazı ben anlamadım
valla ben halen anlamadım
geri gidicekmi bi daha canım kızın gözün aydın
menü güzel spor yokcumartesi nin menüsü
sabah
- bi bardak ılık su
- bi lokma sucuk
- peynir
- bi bucuk dilim ekmek
- domates , yeşillik , çay
ara
yok
öğlen
- bi tabak zeytinyaglı etsiz yeşil fasulye ( ölçmeden koymuşum :26: )
- bi kase yogurt
- yarım dilim beyaz ekmek
ara
- bi dilim karpuz
- bi fincan nescafe üçü bi arada
akşam
- 4 kaşık yeşil fasulye
- 4 kaşık zeytinyağlı bulgur pilavı
- bi tabak semizotu salatası
- 2 acı biber
ara
çok az üzüm
3 tane şekerpare ( kayısının kardeşitatlı olanı )
su 2 litre
spor:18::18:
menün güzel fıstığım, sabahki krakere bişey demiycem kahvaltı sorunun vargünaydıınn kızlar
dünki menüm
sabah
1 paket speciial krker
ara
elma
7 badem
öğlen
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 dilim ekmek
ara
5 badem
2 top lıght dondurma
akşam
1 kase tarhana çorbası
ton balıklı salata
4 lt su
30 dk yürüyüş
öyle deme yaaa kızcağız bir haftasonu kaçamağı yapacak, bol oksijen, doğa, romantizm, acıktırır insanı bırak yesin yarasın arkadaşımabaharcım spor neden yok ya. bak ben çocuklu halimle yarım saat yürüyorum ya. akşam yemeğinden sonra bişey yemesen iii olurmuş.tabi akşam yemeğini erken yemişsen sözüm yok ona. bi de 3ü bi ara nescafe yerine tatlandırıcı falan kullansan.boşu boşuna kalori almamış oluruz.amma genel olrak güsel menün cnm
berilcim sen o kiloları ne kadar zorluklar verdin ya. şimdi gidip 2 gün içinde almak olur mu yaaa.hem bu haftada yarıs varrr.bu hafta sen kazanırsın belki:))
güldürdün beni gonca abla:) ee artık sende evde falan spor yaparsın. ya da spor ayakkabı olması sart değil.rahat bi babet falan varsa onlada yürüyebilirsinnn
güzel şarkıyı söyleyen hatun daha güzel :))))Far East Movement - Turn Up The Love ft. Cover Drive - YouTube
ben bu şarkıyı dinleyerek oynamaya başladım hadi uyanınnnnnnn sizde oynayın bu şarkı benden sizlereee
nur canım ben cıkıyorum camasırları toplayim biraz temizlik spor felan yapim öglende carsıya gidicem aksama kadar carsıda gzme tozmaaşkımla :)
görüşmek üzere kızlarr
bugün gec gidip erken dönücem galiba erkek arkadasımın kıbrısdan kuzenleri gelmişonlarıda evde tek bırakamam diyor iyi gel bari iki saat görüşek dedim gelmezse gider evinden cıkartır getiririm
Canim plates corabi al evde yuru Walk at home programlariyla.ama bos durmak Yokyaptığım yürüyüşlere ayakkabılar dayanamadı serçie parmağıma gelen kısımları delindi neysekifişini atmamıştım bugün götürdük en az 2 hafta spor ayakkabım yok
Aksam soguktu burasi be... Boluda kimsemiz Yok Canim surtuk bir kocan olursa heryer Paris.ama Is icin geldi son anda bizide gicina takti.diyetimin dusmani bu herif...... Bir yere gitse diyet iyi gidiyor moralim bozuluyor gitmese Moralen iyi diyet olarak kotu oluyorum.ne edecem sindikkkkAnaam gitti guzelim ayakkabi :)) topukluyla yuru gonca abla
Bolu da kim var kiz
Bizde burda sicakdan uyuyamiyoz
Haklisin halim hemde cokkkkkk.birde bunye oksijene alisik degil yaaaa. Homili girtlak ye....baharcım spor neden yok ya. bak ben çocuklu halimle yarım saat yürüyorum ya. akşam yemeğinden sonra bişey yemesen iii olurmuş.tabi akşam yemeğini erken yemişsen sözüm yok ona. bi de 3ü bi ara nescafe yerine tatlandırıcı falan kullansan.boşu boşuna kalori almamış oluruz.amma genel olrak güsel menün cnm
Benim zilloslarim dinler bunuFar East Movement - Turn Up The Love ft. Cover Drive - YouTube
ben bu şarkıyı dinleyerek oynamaya başladım hadi uyanınnnnnnn sizde oynayın bu şarkı benden sizlereee
Cok dusme uzerine kizzzzzzz kendini nimet sanar fasulye....nur canım ben cıkıyorum camasırları toplayim biraz temizlik spor felan yapim öglende carsıya gidicem aksama kadar carsıda gzme tozmaaşkımla :)
görüşmek üzere kızlarr
bugün gec gidip erken dönücem galiba erkek arkadasımın kıbrısdan kuzenleri gelmişonlarıda evde tek bırakamam diyor iyi gel bari iki saat görüşek dedim gelmezse gider evinden cıkartır getiririm
Ari sokmus nasil oldun. Biber gazi nada uzuldum bebisim yaw. Dun onca ISIN uzerine gazlanmissin kotu olmus.toprak su alismismi son durum ne.cocuk konusunda takigim Abi. Kizi aglatmayin karismamgünaydın canısı, bende iki gündür geç kalkıyorum enerjini bana da bulaştır:))))
biber gazı canım, cildi güzelleştiriyormuş
menü güzel spor yokzeyneple yarıştığını unuttun sanırım
menün güzel fıstığım, sabahki krakere bişey demiycem kahvaltı sorunun var
öyle deme yaaa kızcağız bir haftasonu kaçamağı yapacak, bol oksijen, doğa, romantizm, acıktırır insanı bırak yesin yarasın arkadaşıma
güzel şarkıyı söyleyen hatun daha güzel :))))
iyi gezmelerrrrrrrrr tatliş
Dünkü menüm.ılık limonlu su 60 zıplama
tereyaglı bi dilim ekmek peynirli omlet salatalık üç lokma reçel
ara bi parça cevizli sucuk
ara beş fındık
aksam dört kaşık y.fasulye cacık salata bi dilim ekmek
ara yogurt yarım seftali
su 2 lt. 9 lu çay
spor bir st yürüyüş.
haa şimdi anladım gaz olayınıgünaydın canısı, bende iki gündür geç kalkıyorum enerjini bana da bulaştır:))))
biber gazı canım, cildi güzelleştiriyormuş
menü güzel spor yokzeyneple yarıştığını unuttun sanırım
menün güzel fıstığım, sabahki krakere bişey demiycem kahvaltı sorunun var
öyle deme yaaa kızcağız bir haftasonu kaçamağı yapacak, bol oksijen, doğa, romantizm, acıktırır insanı bırak yesin yarasın arkadaşıma
güzel şarkıyı söyleyen hatun daha güzel :))))
iyi gezmelerrrrrrrrr tatliş
uuff kahvaltıya bakDünkü menüm.ılık limonlu su 60 zıplama
tereyaglı bi dilim ekmek peynirli omlet salatalık üç lokma reçel
ara bi parça cevizli sucuk
ara beş fındık
aksam dört kaşık y.fasulye cacık salata bi dilim ekmek
ara yogurt yarım seftali
su 2 lt. 9 lu çay
spor bir st yürüyüş.
Canim plates corabi al evde yuru Walk at home programlariyla.ama bos durmak Yok
Aksam soguktu burasi be... Boluda kimsemiz Yok Canim surtuk bir kocan olursa heryer Paris.ama Is icin geldi son anda bizide gicina takti.diyetimin dusmani bu herif...... Bir yere gitse diyet iyi gidiyor moralim bozuluyor gitmese Moralen iyi diyet olarak kotu oluyorum.ne edecem sindikkkk
Haklisin halim hemde cokkkkkk.birde bunye oksijene alisik degil yaaaa. Homili girtlak ye....
Benim zilloslarim dinler bunu
Cok dusme uzerine kizzzzzzz kendini nimet sanar fasulye....
Oglum olsaydi senin gibi hamarat kizi kacirmazdim alimallah
Ari sokmus nasil oldun. Biber gazi nada uzuldum bebisim yaw. Dun onca ISIN uzerine gazlanmissin kotu olmus.toprak su alismismi son durum ne.cocuk konusunda takigim Abi. Kizi aglatmayin karismam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?