Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeynepcim ben birini çağıralım mı diye size soruyorum birini davet etmişsin takıma üstelik de başka takımın çağırdığını:44:
birini gözüne kestirirsen bana haber ver lütfen ben çağırırım tamam mı tatlım

tAmam gonca ablam kızmaa:)))ödül öğünü olabileceği aklıma gelmemişti.ne biliyim ödül deyince benim aklıma pasta,pizza falan geliyor:))

yok yemiyorum aralarda .bu aralar bademe merak saldım aralarda onla meyve yiyorum:) cnm benim daha gencsin yaa.

herkes pazar gününü fırsat bilip gezmeye mi gitti yaaa( babamız bizi gezmeye götürmüyor off çalışıyor.oğlumda uyuyor. canım sıkıldııııı

Son düzenleme:
Arasıra bakıyorum kimse yok.bu arada kimseye kızmadım yanlıs anlasılmasin yanlızca açıklama yaptım.telfndan uzun yazmak zor oluyo.

dün gerçekte canım istememişti zeynoşuumm
aman allahım menüye bak menüyü geçtim spora maşallah ablam benim yaaa sen çokdan kazandı bence
selam kızlar nasılsınızz diyet nasıl gidiyo
hoş geldin canısııı nasılsınn geliyomusun aramıza arık
ben doksan dogumluyum canım
makarna dısında menü güzel spor muhteşem fıstııkk
süpersin fıstıııııkkkk

anam beni oynarken doğurmuş ben çok severim dans etmeyi

kimsecikler yokk halaaa
ben geldiimm
Arasıra bakıyorum kimse yok.bu arada kimseye kızmadım yanlıs anlasılmasin yanlızca açıklama yaptım.telfndan uzun yazmak zor oluyo.

Kan grubuna göre beslenme kitabını okudum sizede anlatıcam telden zor oluyo.çok mantıklı geldi bana.bekleyin beni anacım..

bana teyzede diyebilirsin cnım en yaşlı benim

menünü beğendim annem :) makarnada göze batmıyor bence kadın ac ne yapsın :)

aminnn canım dilberim güzel yakalamış pozu :) haerimiz yoktu çektim diye seslendi arkamızdan :)

tamam

kaynandan geldik :))) 6 kilo süt getirdim pişene kadar sizinle takılıyım biraz haftaya cumartesi iftara cagırdılar gelirkende su böreği ve profötürol yap dediler benim gibi misafir herkesin başına offff :)))
onlar su böreği yesin ben kabak yemeği oruç oruç
kızlar yün yıkıcam birazdan yarında kurutucam işim cok yani :)

zeynooşşuuuumm nasıl geçti kaynana ziyareti
iftara bizede gelsene :) isteklerimi sıralayim
bizde yarın ramazan gelmeden temizlik yapalım iyice diyoruz bide corba dökelim dio annem yüksük çorbası hazırlık olsun yarın iş çook

eh işte :) kadın iyi kadın da ben sevemiyorum birtürlü
bana bugun seni ilk oğluma aldığım gibi olmuşun iyi zayıflamısn dedi :)
ben evlenirken yeşil bir takım almıştı onun içine oluyormusun dedi attım o elbiseyi dedim :)

lesli walk ne kadar yorucu öle ya bişey yapmıyosun gibi ama hem cok terletiyo hemde cok yorulduumm
kolay gelsin bebeğim :) bizde kayseri mantısı yapmıştık dilberle ramazana hazırlık olsun diye :)

say bakalım canım ne istiyor güzelim yapar gönderirim

selam canlar biraz önce geldim eve
kadıköydeydim bu ara leyleği havada gördüm
çocuklar yokken gençliğime döndüm haftaya ev hanımı ve anne olarak devam

say bakalım canım ne istiyor güzelim yapar gönderirim
banaaaaaaaa bana yok mu

oyyy mantıııııı

lesli walk ne kadar yorucu öle ya bişey yapmıyosun gibi ama hem cok terletiyo hemde cok yorulduumm
evet kesinlikle öyle bir ara ben de yapıyodum

su böreği miiii eyvah aç damarım mı açılıyo

evet di mi ama aç kadın, sağol tatlım

Kan grubuna göre beslenme kitabını okudum sizede anlatıcam telden zor oluyo.çok mantıklı geldi bana.bekleyin beni anacım..
bekliyoruz anacımmm

ben de kızdığını düşünmüştüm, üzüldüm

bademi ben de severim
di mi ödül dediğin öyle olur benim de bezelyeye gitti canım ödül (

ne kadar iyi olursa olsun sevemiyor insan kayınvalidesini. iyi demişsin zeynep abla oyyy kayseri mantısı

evt cnm kolay diye aldanma. o kadınla aynı tempoyu tutturunca baya bi terliyosun. hamileyken yapmıştım .tabi o kadın gibi değil yavaş tempoda ve bacakları karın bölgesine çekmeyi yapmıyodum. ben kilo veriyodum bebişim kilo alıyodu bu sayede

kayınvalidenle ilişkini bilmiyorum ama ben onun için kılımı kıpırtatmam. bi şeyde yapıp götürmem.söyle bence kayınvalidene kıymetini bilsin

bekliyoruz gonca ablam
yuppy doksan doğumlusun. olsun genede küçüksün benden

evt gonca ablam.o tel çok sinir bozucu bi şey anlıyorum seni

günaydınn herkese. açılışı ben yapayım

sabah
sandviç kepek ekmeği arasına domates salatalık

ara
elma
5 badem

öğlen
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 dilim ekmek

ara
ince bir dilim carte dor maraş kesme
5 badem

akşam
4-5 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek

4 lt su
30 dk yürüyüşş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…