- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
berilim canım okurken tüylerim diken diken oldu gözümden yaşlar geldi inanki allah kimseye göstermesin.allahıma şükür temiz çıkmış çok mutlu oldumdr.um bana belırlı zamanlarda goguslerını kontrol et demıstı. bır sertlık felan olursa haberım olsun demıstı. aılemdede kendımde kanser hucresı olayları yasandıgı ıcın. carsamba gunune kadar uzun bır suredır unuttum kendımı ellemeyı. carsamba gunu canım cok sıkkındı.ıhasan yok. ıs yok.kızlar yok.korkunc bır ruh halı..............
neyse banyoya gıttımde aklıma geldı dus alırken bır elledım sag gogus altımda fındık gıbı bır sertlık sıktım bıraz acıyor.oyle kopuklu kopuklu cıktım.sonra dusa gırdımmı hatırlamıyorum bıle.....elım gogsumde aynada baktım.elıf emerkenmı ısırdı felan ama bende bın soru aynı anda.neyse dolanıp duruyorum ama hıc bırsey kesmıyor benı.hasoyu arasam ıslerı var( bızım fıstık ve ıncır tarlalarımız var urfada ve bu ıslerı o keyfle yapar) onada soyleyemıyorum.kahve yapıyom ıcemıyom.karmasık bır ruh halı.aksama kadar kafamda mılyon senaryo yazdım bıde yazdıklarıma ınandım.mesela kansere yenıden yakalanıyorum cocuklarım kalıyor.baska kadın gelıyor cocuklar sefıllesıyor.........yada elıf kucuk dıye babaanneye atılıyor kızlar yatılı okula............... ben bu arada coktan cocuklara doyamadan olmus oluyorum .yok kanser olursam o surecı yasamam yıne ıntıhar ederım. bınlerce boyle hıkaye.......neyse ogle sonrası kızlar geldıler kuafore gıdecez dedıler.guvenlıktekı cocuklara rıca ettım yolun karsısına gecırdı kızları.bırde geldılerkı saclar yapılı evden genc kız gıbı elbıseler gıyınmıs.ojeler surulmus.tuhhhhhhhhhhh bunların buyudunu goremeyecem dıye bır krıze daha gırdım.aksam herkes uyudu.toprak cocukları gonderdım haber beklıyorum dedı ve ben koptum artık. ben gıtsem gelemeyecegım yollara kuzularım kımı beklerdıkı..........
gece hasanı aradım olayı anlattım ve gunlerdır gelmeyen kocamlar persembe 12 de dr.da ıdım.adam ultrasona baktı bırsey oldunu sanmıyorum dedı.baktıkı ben krızdeyım mamagrofı cektı ve hersey temızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
sıkıntıdan olabılırmıs. yag bezesı olabılırmıs. vs..... dun aksam gec saatte cekılen mamaografı elımde sabahı zor ettım.bugunde dr. sonucları gorunce duzeldım.kabus gıbı bır 3 gun gecırdım bu arada. ne yapayım sıvılce cıksa korkuyorum.sanırım olmekten degılde ayrılmaktan cocukların buyudunu gorememekten korkuyorum.ıyı haberı aldımda yolda ılk sıze yazdım.sımdı evdeyım sıpalarım yuzmede.elıf babasıyla uyuyor ve ben onları bır an bıle gozumden ayıramıyorum.yoklugum ıcın uzgunum kızlar ama o panık halınde sızıde yıpratmak ıstemedım.rabbım kımseye yasatmasın. allah sevdınızden kuzularınızdan sızı ayırmasın.hasanı anlatayım bız dr. bulustuk havaalanından dırek oraya gelmıs bembeyaz bır surat tek kelıme edemedı.elımı tuttu borkma ben olmedım daha dedı. o an ......bosverelım gıttı korktum ama gectı.benı affettınızmı.
canım topısım ıstenınce oluyormus demı senı 70 lerde gormek kendımı gormek kadar mutlu ettı.kazandın canım tebrıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
toprakcım tebrıkler cezamı verırken 1.6 kg yu sporsuz verdımı goz onune al.bu arada bu hafta cıkacak alcım. ne dıyon bacım yarısakmı bır hafta daha.sızınle son 25 gunnnnnnnnnnnnnnnnnn.
benı affedın sızı habersız bıraktım
cimcimecigim günaydın :)
nasılsın bakalım :)
evet canım malesef banlandım bir kaç kere ama artık hiç bakmıyorum o sayfalara :)günaydın iyiyim.sen nasılsın son zamanlarda seni pek göremedim.benimde bugün son günüm yıllık izne ayrılıyorum.
hem öglen etli yemek yemişin hemde akşam agır olmadı mı canım ?günaydınn herkese. açılışı ben yapayım
sabah
sandviç kepek ekmeği arasına domates salatalık
ara
elma
5 badem
öğlen
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 dilim ekmek
ara
ince bir dilim carte dor maraş kesme
5 badem
akşam
4-5 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek
4 lt su
30 dk yürüyüşş yaptım
evet evde olacağım dün akşam ramazan için neler yapabilirim diye kendi kendime düşündüm.az ekmek az pilavlardan ve mümkün olursa sıfır talılı bol salata ve çorbalı sebze ağırlıklım bir zamazan pilanlıyorum inşallahki olur..evet canım malesef banlandım bir kaç kere ama artık hiç bakmıyorum o sayfalara :)
oructa evdesin yani :)
iyi degerlenir taatilini bizleri unutma sakın kilo da alma
canım menün güzelbirazdan evden cıkıcaz kızlar dünki menümü yazıyım
sabah
2 bardak sıcak su
1 dilim hellim
4 tane zeytin
bol maydanoz
1 dilim tam bug ekmegi
1 kupa yeşil cay
ara
1 seftali
1 kutu süt
öglen tavuk haşlama 60 gram kadar bol salata
3 kasık yogurt
ara
4 5 tane kayısı
akşam
4 kasık kabak yemegi
1 bardak ayran bol yesil salata
ara kaynanadan dönüş yolundaydık yanımda bir sey yoktu ara yapamadım malesef
su 4 lt yakın
spor
sabah
70 dakika yürüyüş
20 dakika parktaki spor aletleri ile calıstım
3 günlük sıkıcı menümü yazayım
05.07.2013 cuma,
sabah:
4 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,
ara:
3 tane altın başak bükivi (diyet tahta olanlardan)
öğle:
bezelye yemeği etli,
2 kaşık makarna,yarım dilim ekmek,
ara:1 meyveli soda,1 adet tahta büskivi,
akşam:
tavuklu sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 kase yoğurt,
ara:2 bardak çay,
su:3 lt den fazla,
spor: yok malesef misafirim vardı yapamadım,
06.07.2013 c.tesi:
sabah:
1 çatal omlet,
biraz peynir,
3 zeytin,
domates,salatalık,
3 kaşık yoğurt,
2 dilim kepek ekmek,
ara:yok,
öğle:
tavuklu sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 kase yoğurt,
akşam:
eltimin kız kardeşinin nişanı vardı,
3 kaşık etli çiğ köfte,
1 dilim baklava
2 yudum kola
07.07.2013 pazar:
sabah:
az peynir,fırında patlıcan ,domates, biber(az yağlı)
yoğurt,
öğle:1 dilim karpuz kahvaltıyı geç yapmıştım acıkmadım,
akşam:
3 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt, (eltimin eşime sözü vardı ramazandan öncr içli köfte yapacaktı çay içmeye geldiler getirmişlerdi 3 tane ceviz büyüklüğünde yedim :18:
spor:yok malesef misafirlerim hafta sonu vardı yapamadım..
su:4 lt
ben de bekliyorum, günümü unuttumyaaaaaaaaa regli oldum....bari ramazanın ilk gününü tutsaydım.acaba ağır kaldırdım sabah ondan mı oldu...üfff ya çok sinir oldum.
eveeet bu gece başlıyoruzzzz, hayırlı olsun kızlar ... yan balı nedir???evet gördüm canım süpermiş... ama ben hiç birzaman iftadra bu kadar çok yiyemem...su içerim ayran içerim yan balı içerim az çorba ve yemeklerin tadına bakarım okadar...
günaydın çıtır anneeeeeGünaydinnnnn
cumartesi akşam olmamış ama ödülümüz vardı ona mı kullanmış oldun3 günlük sıkıcı menümü yazayım
05.07.2013 cuma,
sabah:
4 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,
ara:
öğle:
bezelye yemeği etli,
akşam:
tavuklu sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 kase yoğurt,
06.07.2013 c.tesi:
sabah:
1 çatal omlet,
biraz peynir,
3 zeytin,
domates,salatalık,
3 kaşık yoğurt,
2 dilim kepek ekmek,
öğle:
tavuklu sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 kase yoğurt,
akşam:
3 kaşık etli çiğ köfte,
1 dilim baklava
2 yudum kola
07.07.2013 pazar:
sabah:
yoğurt,
akşam:
3 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt, (eltimin eşime sözü vardı ramazandan öncr içli köfte yapacaktı çay içmeye geldiler getirmişlerdi 3 tane ceviz büyüklüğünde yedim :18:
bizde kal zeyneppppppevet canım malesef banlandım bir kaç kere ama artık hiç bakmıyorum o sayfalara :)
oructa evdesin yani :)
iyi degerlenir taatilini bizleri unutma sakın kilo da alma
menü de sporda güzel tatlım herzamanki gibibirazdan evden cıkıcaz kızlar dünki menümü yazıyım
sabah
2 bardak sıcak su
1 dilim hellim
4 tane zeytin
bol maydanoz
1 dilim tam bug ekmegi
1 kupa yeşil cay
ara
1 seftali
1 kutu süt
3 kasık yogurt
ara
4 5 tane kayısı
akşam
4 kasık kabak yemegi
su 4 lt yakın
spor
sabah
70 dakika yürüyüş
ifadelerim çalışmıyo burda ağlama ifadesi vardıgünaydın iyiyim.sen nasılsın son zamanlarda seni pek göremedim.benimde bugün son günüm yıllık izne ayrılıyorum.
canım söylemen yeter, umarım bir gün yolum düşer de senin marifetli elinden bir yemek yerim:))))günaydın kızlar :)
kayınvalidemi sevmiyorum ama kocacıgımın hatırı için kılımı kıpırtatıyorum eşim gercekten cok iyi bir insan onun için ne yapıyorsan:)
kayseride deniz yok malum kızlar bizde bugun kızım ve kızkardesimle havuza gidiyoruz :) yünler balkonda beni bekliyor :)
gökçe canikomsen ne istersen yaparım zeynepcigim sunu yap de tamamdır :)))
menünü beğendim canım sen de istikrarlı gidiyosungünaydınn herkese. açılışı ben yapayım
sabah
ara
elma
5 badem
öğlen
1 dilim ekmek
ara
5 badem
akşam
4-5 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek
4 lt su
30 dk yürüyüşş yaptım
benim kayınvalidem sizlere ömür, ben o yüzden yorumsuz kalıyorum, idare ediyodu aramızne kadar iyi olursa olsun sevemiyor insan kayınvalidesini. iyi demişsin zeynep ablaoyyy kayseri mantısı
evt cnm kolay diye aldanma. o kadınla aynı tempoyu tutturunca baya bi terliyosun. hamileyken yapmıştım .tabi o kadın gibi değil yavaş tempoda ve bacakları karın bölgesine çekmeyi yapmıyodum. ben kilo veriyodum bebişim kilo alıyodu bu sayede
kayınvalidenle ilişkini bilmiyorum ama ben onun için kılımı kıpırtatmam. bi şeyde yapıp götürmem.söyle bence kayınvalidene kıymetini bilsin
bekliyoruz gonca ablam
yuppy doksan doğumlusun. olsun genede küçüksün benden
evt gonca ablam.o tel çok sinir bozucu bi şey anlıyorum seni
üzülme canım benim telefondan kısa yazıyorum zor oluyo bazende yazıyorum göndermiyo yoksa kızmadım kolay sinirlenmem ben çok sakin bi yapım vardırbanaaaaaaaa bana yok mu
oyyy mantıııııı
evet kesinlikle öyle bir ara ben de yapıyodum
su böreği miiiieyvah aç damarım mı açılıyo
evet di mi ama aç kadın, sağol tatlım
bekliyoruz anacımmm
ben de kızdığını düşünmüştüm, üzüldüm
bademi ben de severim
di mi ödül dediğin öyle olur benim de bezelyeye gitti canım ödül(
benim kayınvalidem iyidir seviyorum ben..ne kadar iyi olursa olsun sevemiyor insan kayınvalidesini. iyi demişsin zeynep ablaoyyy kayseri mantısı
evt cnm kolay diye aldanma. o kadınla aynı tempoyu tutturunca baya bi terliyosun. hamileyken yapmıştım .tabi o kadın gibi değil yavaş tempoda ve bacakları karın bölgesine çekmeyi yapmıyodum. ben kilo veriyodum bebişim kilo alıyodu bu sayede
kayınvalidenle ilişkini bilmiyorum ama ben onun için kılımı kıpırtatmam. bi şeyde yapıp götürmem.söyle bence kayınvalidene kıymetini bilsin
bekliyoruz gonca ablam
yuppy doksan doğumlusun. olsun genede küçüksün benden
evt gonca ablam.o tel çok sinir bozucu bi şey anlıyorum seni
güzel olmuş.günaydınn herkese. açılışı ben yapayım
sabah
ara
elma
5 badem
öğlen
1 dilim ekmek
ara
5 badem
akşam
4-5 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek
4 lt su
30 dk yürüyüşş yaptım
beğendim..hoca yok Zeynep abla kaçtımı sonunda :))birazdan evden cıkıcaz kızlar dünki menümü yazıyım
sabah
2 bardak sıcak su
1 dilim hellim
4 tane zeytin
bol maydanoz
1 dilim tam bug ekmegi
1 kupa yeşil cay
ara
1 seftali
1 kutu süt
3 kasık yogurt
ara
4 5 tane kayısı
akşam
4 kasık kabak yemegi
su 4 lt yakın
spor
sabah
70 dakika yürüyüş
oh maşallah baklava kola içli köfteyide severim yaaa3 günlük sıkıcı menümü yazayım
05.07.2013 cuma,
sabah:
4 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,
ara:
öğle:
bezelye yemeği etli,
akşam:
tavuklu sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 kase yoğurt,
06.07.2013 c.tesi:
sabah:
1 çatal omlet,
biraz peynir,
3 zeytin,
domates,salatalık,
3 kaşık yoğurt,
2 dilim kepek ekmek,
öğle:
tavuklu sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 kase yoğurt,
akşam:
3 kaşık etli çiğ köfte,
1 dilim baklava
2 yudum kola
07.07.2013 pazar:
sabah:
yoğurt,
akşam:
fistuklarım önce menümü yazayım sonra geçmişe dalayım :)))
sabah
1 dilim tam buğday
1 k.kutusu beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 küçük armut
öğlen
yarım tabak makarna yoğurt
ara
yok
akşam
koccaman bir tabak göbek salata içine biraz ton balığı
yarım bardak kola zero ( sıfır şeker, sıfır kalori)
spor
öğlen 30 dk bisiklet+kürek
10-15 dk karadeniz horonu:))) ha uşak ha
akşam da saat 20:00- 24:00 arası full ayakta ve zıplamaca
su 2 lt civarı
kolay gelsin tatlişGunaydiinn :) herkeze bugun biraz gec kalkmisim
Kahvalti yaptim temizlik yapcaz annemle simdi bitince gelirim fistiklar :)
üzülme canım benim telefondan kısa yazıyorum zor oluyo bazende yazıyorum göndermiyo yoksa kızmadım kolay sinirlenmem ben çok sakin bi yapım vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?