Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karnım çok ağrıyoooooooooooooooo...şimdide hazırlanıp çıkmam lazı düdüklü tencere almaya gideceğim..öğleden sonra görüşürüz..

menümü yazayım hemen
ılık limonlu su zıplama
yarım simit peynir salatalık şekersiz yeşil çay

ara yok uyudum biraz

öğlen fırın tavuk vardı 2 dilim ekmek az tavuk yoğurt yedim

ara bi avuç leblebi incecik karpuz.

akşam yemek kötüydü 3 kaşık pilavı yoğurtlayıp yedim

çalışma aralarında leblebi yedim 2 avuç kadar

su 3 lt.
9 lu çay yeşil çay
spor 20 dk yürüyüş yattığım yerden göbek çekip bırakma (bu ara sürekli yapmaya çalışıyorum bunu)
10 ar utur kalk,yan bel ,bel çevirme falan fırsat buldukça yaptım..

karnım çok ağrıyoooooooooooooooo...şimdide hazırlanıp çıkmam lazı düdüklü tencere almaya gideceğim..öğleden sonra görüşürüz..

kesinlikle hayat kurtarıyo yemek konusunda özellikle çalışanlar için süper kısa sürede yemek hazır, ben çok kullanırım

hanımlar benim kızım geldi pek mutluyum bugün.yanında eltimin kızlarıda var üç çocuklu oldum yine birazdan dışarı çıkartıcam onları sinemaya götürcem..akşam görüşürüz artık

kesinlikle hayat kurtarıyo yemek konusunda özellikle çalışanlar için süper kısa sürede yemek hazır, ben çok kullanırım

evet gerçekten herşeyi kısa sürede pişiriyor.çok büyük kolaylık geçen yıldan beri eşim bozmuştu ha bugün ha yarın derken almadı bir türlü ramazan bahanesiyle ben aldım.gerçi istediğim şeyi alamadım ama inşallah ondanda alacağım..

çok sevindiiiimmmm oleeeeyyyyyy darısı başıma:)))

menü güzel spor da yapmışsın, ne sinir oluyor di mi yemek bulamayınca((

yok uğraşıyorum ama tartı dondu

faydaları tam benlik:)) özellikle de bronşit için

ben her iftarda 2-3 bardak içerim bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.birde serinlik hissi veriyor.o yüzden çok severim..

Kızları filme gönderdim kahve iciyom evden buraya yürüdük 45 dk.tabi üç çocukla normal hızda yürüyebildik :))

Kızlar kafamı masaya koyup ben uyuyorum
byeeeeeeeeee
gez gez gecenin körlerine kadar sonra masada uyu
Uyanınca gelirim

gene her zamanki gibi mükemmel zeynep abla
menünüde sporunuda beğendim toprakcım.karadeniz horonu ve full ayakta zıplama bayıldım bu sporlara
yaaaaaaaaa regli oldum....bari ramazanın ilk gününü tutsaydım.acaba ağır kaldırdım sabah ondan mı oldu...üfff ya çok sinir oldum.
ağır kaldırmakla regl olmanın alakası yok diye biliyorum cnm
bezelye, çiğ köfte , baklava, içli köftee ohhh afiyet olsun cnm.bu hafta senle yarışıyorum ben. bide regl olmussun menülerine azıcık daha dikkat et istersen tatlım.gerçi bende çarşambadan itibaren tatildeyim.inş açık büfe kurbanı olmam
hem öglen etli yemek yemişin hemde akşam agır olmadı mı canım ?
zeynep ablam tatile gidicez diye ev tam takır oldu. bi sebze olarak fasulye vardı.onuda eşim kıymalı isteyince mecbur öle yaptım.akşamda derin dondurucıdaki tavuğu yaptım.bugünde azcık protein ağırlıklı beslendim.dolabımda sebze kalmadı çünkü
çocukları seviyosun cnm herhalde. iyi gezmeler size
akşam bi şey bulamadığın için yiyememişsin cnm ya. kötü bir durum anlayabiliyorum.menüyüde beğendim
hemen al bencede.her eve lazım cnm
Gunaydiinn :) herkeze bugun biraz gec kalkmisim
Kahvalti yaptim temizlik yapcaz annemle simdi bitince gelirim fistiklar :)
ooo baharcım hamaratlığın üstünde gene...

canım dikkat ederim bu günden sonra zaten...canım benim regliye 1-2 gün kalsa ağır felan kaldırsam,ayakta uzun süre kalsam yorulsam hemen oluyorum 10 temmuzda olacaktım yoksa..

arkadaşlar hepinize iyi ramazanlar..29 temmuzda görüşürüz..öpüyorum hepinizi..tatil yapacak olanlara iyi tatiller...kalanlarada allah kolaylık versin şekerler.topraks cığım cuma günü bildirim yaparım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…