Gunaydin
Hayirli ramazanlar arkadaslar
Dun boludan ankaraya ugradik kaynanam gelmis onuda aldik sahura evimize geldik.iki yil aradan sonra sukur oruc tutabilecem.
Ramazanda diyette gume gidecek.bu nedenle Ära Ära gelirim ama agustosta listelerede girebilecegim icin bana yer ayirin.su tatli telaseler bitsin gorusecegiz yine.hepinizin ramazanini tekrar kutlar kocaman operim
merhaba berilcim.ankaraya kadar geldin banada uğrasaydın ya
oruç tutan herkesin allah orucunu kabul eyler inşşş
emzirdiğim için tutamiyorum ben.
Selam canim hos geldin :) gunaydin ramazanda dikkat et cok kacirma :)Gunaydin
Hayirli ramazanlar arkadaslar
Dun boludan ankaraya ugradik kaynanam gelmis onuda aldik sahura evimize geldik.iki yil aradan sonra sukur oruc tutabilecem.
Ramazanda diyette gume gidecek.bu nedenle Ära Ära gelirim ama agustosta listelerede girebilecegim icin bana yer ayirin.su tatli telaseler bitsin gorusecegiz yine.hepinizin ramazanini tekrar kutlar kocaman operim
1- rus salatasini cok seviyorum canim dayanamadim yaptim biraz yedimkpss sınavını kazanmak istiyosan nacizade tavsiyem bir sene boyunca sadece bu sınava odaklanmak.gece gündüz inek gibi çalışmak. ben üniversitemin 4. yılını hatırlamıyorum bu sınav yüzünden. eşimle o zaman sevgiliydik onla bile iki günde bir akşam yemek saatlerimde görüşürdük .düşün yani. sabah 8 de kalkardım. akşam10-11 e kadar çalışırdım. ama sonuç çok güsel oldu. çok yüksek bir puan alıp istediğim okula atandım. bence sen bir düşün ve kararını ver tatlım.
akşam kalorili olmuş cnm benim ya.rus salatası baştan cıss.diğerleri yenebilir. onlara bi sözüm yok. ama genede dengelemeye çalışmışsın.diğer öğünlerini beğendim cnm.
ödülün afiyet olsun tatlım.menünüde beğendim.ödül deyip çok kalorili bir şey yememişsin. bravooo
kuşadasına tatlım.
yok cnm otele gidicez.1 hafta tatil. ama giderken ve dönüşte bir gün annemlerde kalıcaz. yokk bırakırmıyım sizi. annemlerde net var ordan yazarım size. otelde de odalarda net varmış.telden girip yazıcam cnm.
Menun guzel canim dondurma carpmiyo gozegünaydınlar herkese. öğleden sonra yolda olucam.akşam görüşürz artık
sabah
kepekli sandiviç ekmeği domates salatalık
ara
5 badem
1 elma
öğlen
büyük bir kase ton balıklı salata
1 dilim ekmek
ara
1 dilim maraş kesme
akşam
1 tabak sebzeli tavuk
içinde hazır garnitür vardı ekmek yemedim o yüzden.
4 lt su
30 dk yürüyüş yaptım
kızlar gece uyumamısınız :) söyle bir okudam baharım mutlaka dersaneye git güzelim ve tamamen dersler odaklan kimseyi düşünme ve ilgilenme ders calış başarırsın eminim.canım benim
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR diliyorum
ben oruç degilim bir iki gün malum durumo yüzden yünlerimi yıkadım şimdide aşada onları kurutuyorum
menümü yukarı cıkınca yazıyım kahvaltımı yaptım biraz dan aşa geri inicem :)
canlar dünkü menümü yazayım bugün beni mazur görün çok gelemiycem arada uğramaya çalışırım
sabah
1 dilim tam buğday
k.k. beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 avuç kuru nesfit
öğlen
1 simit ayran
ara
1 avuç kuru nesfit
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 fırında tavuk but
salata
spor yok
su 2-2,5 arası
Herkesler gitmis yaaaaa
Topragim seni goruyom nasilsin gulum
Toprak canisi....
Agustosta listelere girebilecegim Takimda yer olurum bana
sağol canım, biraz keyifsizim bugün işlerle ilgili
hiç tadım tuzum yok azıcık kendimi toplıyım gelicem
sen nasılsın sabah gördüm sen de mi gelemiycen ramazanda
Eki Görüntüle 751318
Sipanin bana siritisina bak teyzesi
Az olmus gibi gonca abla guzel menu ve guzel sporMenümü yazayım.
sabah ılık su bi dilim ekmek peynirli omlet yesil cay salatalık
ara on fındık
öglen 3 gibi kepekli tavuklu yarım burger ayran
ara yogurt
aksam salata bi dilim ekmek
su üç lt.
spor yürüyüş 90 dk.
9 lu çay
Ay canim mayismis bi sekildr yatiyom evde ole :)Nerdesiniz kizlar ya......
Guzel canim menun :) spor eksik spooorrcanlar dünkü menümü yazayım bugün beni mazur görün çok gelemiycem arada uğramaya çalışırım
sabah
1 dilim tam buğday
k.k. beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 avuç kuru nesfit
öğlen
1 simit ayran
ara
1 avuç kuru nesfit
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 fırında tavuk but
salata
spor yok
su 2-2,5 arası
masallah canim yaa cok tatli :) fistikEki Görüntüle 751318
kızlar selamm ben geldim yani döndüm ben yokken değişen bişey var mı yeni kurallar flan ???? aramıza katılan arkadaşlar var galiba hoşgeldiniz...bu arada kilo durumları cok kötü ya cok fazla şişlik var 70le ayrıldım şuan 79 çıkıyorum tartıyı değiştirdim o yüzden de olabilir ama şişlik de cok fazla 3 haftadır wc sorunu yasıyorum şişlik yüzünden tartının ne kadar fazla çıkardıgını anlayamadım ama tartı değişikliğinde ne yapılıyodu topraks ilgilenirsen sevinirim...
çok çirkinsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnEki Görüntüle 751318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?