Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba berilcim.ankaraya kadar geldin banada uğrasaydın ya
oruç tutan herkesin allah orucunu kabul eyler inşşş
emzirdiğim için tutamiyorum ben.

merhaba berilcim.ankaraya kadar geldin banada uğrasaydın ya
oruç tutan herkesin allah orucunu kabul eyler inşşş
emzirdiğim için tutamiyorum ben.

Ben 15 yil oturdum ankarada hemde kayinvalidemle.severim bu kadini boludan Eve donuste Telefon ettik amazanini kutlayalim diye sesi bir garipti Hasan gidip alayim dedi gittik....pek sevindi yazik....bende cok emegi cok hakki var.ama yoruldu biraz sabahlayamadik.bu ramazanida tutamayacak ya cok utaniyor.... 76 yasinda Birde yeni kalp sorunu yasadi. Evimide gormemsti iyi oldu geldigi......ay sonuna ankaradayim insallah nurokcugum bir kahve incelim ne dersin.....
Bende emziriyorum ama Hasan istiyorsan tut bir dene dedi.elif normal yiyebilecek halde karnni doyurur.benide emzik niyetine ediyorum zaten

kızlar gece uyumamısınız :) söyle bir okudam baharım mutlaka dersaneye git güzelim ve tamamen dersler odaklan kimseyi düşünme ve ilgilenme ders calış başarırsın eminim.canım benim
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR diliyorum
ben oruç degilim bir iki gün malum durum o yüzden yünlerimi yıkadım şimdide aşada onları kurutuyorum
menümü yukarı cıkınca yazıyım kahvaltımı yaptım biraz dan aşa geri inicem :)

Selam canim hos geldin :) gunaydin ramazanda dikkat et cok kacirma :)
1- rus salatasini cok seviyorum canim dayanamadim yaptim biraz yedim ama menude karisik kizartma vardi annemler onu yedi bende onu yedim :)
2- kpss de kac puan cektin canin cok soru soruyorum kusura bakma gecen sene ben hazirlandim ama bole cok uzerine dusmedim bi gevseklik oldu bu sene olursa gecemi gunduzume katim diyorum korkun calisip da kazanamazsam die cok stresli biriyim ne zaman bi sinava girecek olsam o sabah adet oluyorum ve sinava kivrana kivrana giriyorum hep
Menun guzel canim dondurma carpmiyo goze

Tesekkurler zeynep abla :) korkuyom bi senemi veripde dusuk cekmekten yoksa bende bi dusunuyom bu sene kardesimde oss sinavina giricek lise dorde gidiyo oda evde ders calisicagi icin birlikte calisiriz iyi olur belki

Menümü yazayım.
sabah ılık su bi dilim ekmek peynirli omlet yesil cay salatalık

ara on fındık

öglen 3 gibi kepekli tavuklu yarım burger ayran

ara yogurt

aksam salata bi dilim ekmek

su üç lt.
spor yürüyüş 90 dk.
9 lu çay

Herkesler gitmis yaaaaa
Topragim seni goruyom nasilsin gulum

canlar dünkü menümü yazayım bugün beni mazur görün çok gelemiycem arada uğramaya çalışırım

sabah
1 dilim tam buğday
k.k. beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay

ara
1 avuç kuru nesfit

öğlen
1 simit ayran

ara
1 avuç kuru nesfit

akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 fırında tavuk but
salata

spor yok
su 2-2,5 arası

Ramazandan dolayi dahami tenhalasacak burasi.......
Kolay gelsin fistigim
Bende kalkip giyineyim uyanmadan cocuklar

Herkesler gitmis yaaaaa
Topragim seni goruyom nasilsin gulum

sağol canım, biraz keyifsizim bugün işlerle ilgili
hiç tadım tuzum yok azıcık kendimi toplıyım gelicem

sen nasılsın sabah gördüm sen de mi gelemiycen ramazanda

Toprak canisi....
Agustosta listelere girebilecegim Takimda yer olurum bana

sağol canım, biraz keyifsizim bugün işlerle ilgili
hiç tadım tuzum yok azıcık kendimi toplıyım gelicem

sen nasılsın sabah gördüm sen de mi gelemiycen ramazanda

Hiiii Ben ayrilamamki sizden ama listelere girmeden iyice bir besiye cekecem kendimi.
Annem geldi ayin 10undan sonra yazliga gidecez. Bayramda da Biz bebeleri birakip tatile gidecez.eeee ramazanda var dikkat edecem diye listeye girmiyecem.ama firsatlarda buradayim

Senin nen var Sigma canini hayat sikintiya degmez.

Kizlar ramazan boyunca diyet yapamasanizda, kacamaklar cok olsada motivasyonu kaybetmeyelim.

Toprak hadi biraz gulumse
Seni strese sokan seyleri unut yada unutmus gibi yap gobecik ata ata git bir kahve yap sonrada canini sikanin canini sik.sen cokkkkk guclusun unutma istersen yapamayacagin sey Yok canim

kızlar selamm ben geldim yani döndüm ben yokken değişen bişey var mı yeni kurallar flan ???? aramıza katılan arkadaşlar var galiba hoşgeldiniz...bu arada kilo durumları cok kötü ya cok fazla şişlik var 70le ayrıldım şuan 79 çıkıyorum tartıyı değiştirdim o yüzden de olabilir ama şişlik de cok fazla 3 haftadır wc sorunu yasıyorum şişlik yüzünden tartının ne kadar fazla çıkardıgını anlayamadım ama tartı değişikliğinde ne yapılıyodu topraks ilgilenirsen sevinirim...

Son düzenleme:
Az olmus gibi gonca abla guzel menu ve guzel spor
Nerdesiniz kizlar ya......
Ay canim mayismis bi sekildr yatiyom evde ole :)
Guzel canim menun :) spor eksik spooorr
Eki Görüntüle 751318
Sipanin bana siritisina bak teyzesi
masallah canim yaa cok tatli :) fistik

Hos geldin canim benim 9 kilo nasil fark etti ole kiz tarti farkli olunca kilodami farkli oluyo ben bi kac farkli yerdede tartilmistim ayniydi bende

Eki Görüntüle 751318
Sipanin bana siritisina bak teyzesi
çok çirkinsiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
kızın biraz dağıttı bulutlarımı:))))

ama yine de

Bugün Yıkığım Biliyor Musun?

Bugün Yıkığım Biliyormusun

Ezginim, çaresizim, umutsuzum

Sancılıyım bırakma beni, insanlar kötü

Bırakma beni korkuyorum.

Bir deli otlar büyüyor içimde

Sancılıyım, yorgunum, kederliyim

Bu halini sevdim gitme kal

Çamurlar çirkefler içindeyim

Bir dayak yemiş adamım şimdi

Bezginim, kararsızım, yılgınım

Al götür beni o kayıp gecelere

Yeter ikimize yalnızlığım. . .

Ümit Yaşar OĞUZCAN

bugün güçlü olmak istemiyorum, bugün ağlamak istiyorum, evimde oturup dünyadan bir haber kocamı beklemek istiyorum, sırtımdaki yükleri indirip boş yaşamak istiyorum. İnsan aydınlandıkça daha çok acı çeker derdi babam, aynen ben hayatı tırnaklarımla kazıdıkça daha çok acı çekiyorum uyuyup bir süre birkaç ay uyanmasam ne güzel olurdu...çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…