ben burdayım yaaaaaaaben uyuyorum kimsede kalmamış yarın görüşmek üzereiyi geceler herkeze
ben kendimi kasınca vücudumda kasılıyo canım ya o yüzden yarışıyormuş gibi hissetmemeye calışıyorum
rakimde güçlü olunca:18::18:
ama güzel sonuçlar gelicek gibi öle hissediyorumtarıta öle gösteriyo
ben hep lesli yapıyom ama kaç kalori yaktırıyo yada zayıflatıyomu bilmiyom canım yaa :44::44:
beğendim, ödülün de afiyet olsun canım spor için de koskocaman bir alkış hakettinpazar günün menüsü
sabah
çok az tavada yumurta
bi dilim ekmek
çay domates
ara
çok az üzüm
öğlen
50 gram tavuk döner
salata
biraz lavaş ekmek
ayran
ara
ödülümü kullandım markası neydi unttum bravoydu ismi magnuma benziyo kalorisine baktım 227 kaloriydi die hatırlıyorum iki yüzlü bişeydi
akşam
iki kaşık patates yemeği
biraz semizotu salatası
ekmek yok
ara
yok
su : 2.5 litre
spor
sabah 20 dakika lesli walk 1 miles
ögleden sonra 1 saat yürüyüş
akşam 30 dakika lesli 2 miles
çok sevimli maşallahhttps://hotfile.com/dl/233053147/747fb34/Sude_Naz_Garip.mpg.html
ARKADAŞLAR BU LİNK KIZIMIN VİDEOSU
inşallah canım..çok sevindiiiimmmm oleeeeyyyyyy darısı başıma:)))
menü güzel spor da yapmışsın, ne sinir oluyor di mi yemek bulamayınca((
yok uğraşıyorum ama tartı dondu
faydaları tam benlik:)) özellikle de bronşit için
iyi tatiller canım kendine iyi bak.arkadaşlar hepinize iyi ramazanlar..29 temmuzda görüşürüz..öpüyorum hepinizi..tatil yapacak olanlara iyi tatiller...kalanlarada allah kolaylık versin şekerler.topraks cığım cuma günü bildirim yaparım ben...
pazar günün menüsü
sabah
çok az tavada yumurta
bi dilim ekmek
çay domates
ara
çok az üzüm
öğlen
50 gram tavuk döner
salata
biraz lavaş ekmek
ayran
ara
ödülümü kullandım markası neydi unttum bravoydu ismi magnuma benziyo kalorisine baktım 227 kaloriydi die hatırlıyorum iki yüzlü bişeydi
akşam
iki kaşık patates yemeği
biraz semizotu salatası
ekmek yok
ara
yok
spor
yaaa kaptanım sorular kaynadı gene kimse cevaplamamış..
naber goncacım
ben bugün tembel tavuk oldum spor yalan oldu, geceye hazırlık yaptım şimdi yatsam mı yoksa beklesem mi karar veremiyorum 2 de kaldırıcam bizimkileri 1 saat uyusam acaba kalkabilir miyim?
iyi nolsun kızlarla çok yoruldum nöbette kötü geçmişti.biraz uyudum şimdide kızları yatırdık takılıyoz.ben yatınca geri kalkamıyorum sahurda.gerçi ben hastayım eşimde tutmuyo zaten bikaç gün kalkmam.tutabilirmiyimde bilmiyom..
erken yatsaydım olurdu da şimdi bir saat var oturayım bari, ben de tutamıyorum eşim, eftelya ve anneannem tutacak. anneannemde yaşlı bir gün tutup bir gün bırakacak aslında komple yasak da dinlemiyo
ben düşündüm sabah kendime ayrıca hazırlamıyım hafiften onlarla yiyim sonra öğlen yemeğine kadar ara yapar öğlen yerim ama akşam iftara kadar iki ara yapmam gerekebilir çok geç oluuyor. Allah tutanlara yardım etsin
ben cimcimenin fıstıkının sesini duyuyorum görüntü yok niye ki acaba((( çok tatlııııııııı
saat nerdeyse bir buçuk olmuş ben yatayım artık sabah erken kalkıyorum.senide bırakmak istemiyom ama yarın görüşürüz inşallah..iyi geceler canım.
Bende bosa yapmayim lesliyi diyodum cok asiri terliyom ama faydasi varmidir diyodun ben devam edem o zaman :) ramazanda oruclu olacagim icin aksamlari lesli iki miles yapsam yeterlimi toprak teraviyede gidersek aksam gec donuluyo camiden vakit olursa baska seylerde yapmaya calisirim :)ben burdayım yaaaaaaa
zayıflatıyo merak etme hadi bakalım görücez cuma ben de altıları görücektim ama daha göremedim((
beğendim, ödülün de afiyet olsun canım spor için de koskocaman bir alkış hakettin
Amin canim kac saat ac susuz kalinicak ama susuzluk insani yipratiyo aclik o kadar deil allah herkezin orucumu kabul eder insallaherken yatsaydım olurdu da şimdi bir saat var oturayım bari, ben de tutamıyorum eşim, eftelya ve anneannem tutacak. anneannemde yaşlı bir gün tutup bir gün bırakacak aslında komple yasak da dinlemiyo
ben düşündüm sabah kendime ayrıca hazırlamıyım hafiften onlarla yiyim sonra öğlen yemeğine kadar ara yapar öğlen yerim ama akşam iftara kadar iki ara yapmam gerekebilir çok geç oluuyor. Allah tutanlara yardım etsin
iyi geceler tatlım ne demek sen yat ben birazdan sofrayı hazırlamay başlarım
öptğm seni fıstıkım
kpss sınavını kazanmak istiyosan nacizade tavsiyem bir sene boyunca sadece bu sınava odaklanmak.gece gündüz inek gibi çalışmak. ben üniversitemin 4. yılını hatırlamıyorum bu sınav yüzünden. eşimle o zaman sevgiliydik onla bile iki günde bir akşam yemek saatlerimde görüşürdük .düşün yani. sabah 8 de kalkardım. akşam10-11 e kadar çalışırdım. ama sonuç çok güsel oldu. çok yüksek bir puan alıp istediğim okula atandım. bence sen bir düşün ve kararını ver tatlım.Kizlar size bisey danisicam
Simdi 2014 de kpss sinavi var eylulde ben gecen seneki kpss de 75 cektim atanma ihtimalim biraz zor disarda calismayida dusunmuyorum cok az maas veriyorlar essek gibi calistiriyorlar burda bende tekrar sinavami hazirlansam diyorum dershaneye yazilsam siz ne derseniz bi sene hazirlanip denesemmi
akşam kalorili olmuş cnm benim ya.rus salatası baştan cıssPazartesinin menusunu paylasim :)
Sabah
Bi tane haslanmis yukurtadan salata
Icindekile
Yumurta
Yesil sogan
Nane
Tuz,sumak,pulbiber
1 dilim pide ekmek
Cay
Domates salatalik
Ara
Cok az uzum
Oglen
Disardaydik
Kac gram bilmiyorum tavuk izgara
Salata
Ayran
Biraz ekmek
Ara
Su 66 kalorilik krakerlerden dun denemek icin aldim
Aksam
Rus salatasi
3 kasik garnitur
4-5 kasik yogurt
Iki kasik makarna
Karisimi salata ( kac zamandir canim istiyodu dun aksam yedim)
Ekmek yok sade bu salatayi yedim
Ara
Yok
Su
2 litre
Spor
1 saat yuruyus
Carsida alisveris merkezinde gezme
ödülün afiyet olsun tatlım.menünüde beğendim.ödül deyip çok kalorili bir şey yememişsin. bravooopazar günün menüsü
sabah
çok az tavada yumurta
bi dilim ekmek
çay domates
ara
çok az üzüm
öğlen
50 gram tavuk döner
salata
biraz lavaş ekmek
ayran
ara
akşam
iki kaşık patates yemeği
biraz semizotu salatası
ekmek yok
ara
yok
spor
kuşadasına tatlım.Tatil nereye :) :)
yok cnm otele gidicez.1 hafta tatil. ama giderken ve dönüşte bir gün annemlerde kalıcaz. yokk bırakırmıyım sizi. annemlerde net var ordan yazarım size. otelde de odalarda net varmış.telden girip yazıcam cnm.sen nereye gidicen yazlık gibi mi? uzun mu kalıcan canım, bizi bırakmıycan di mi:)
ben de bilmiyorum spor tadım yok ama deniycem aslında mutfağı elden geçirmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?