arkadaşlar hepinize iyi ramazanlar..29 temmuzda görüşürüz..öpüyorum hepinizi..tatil yapacak olanlara iyi tatiller...kalanlarada allah kolaylık versin şekerler.topraks cığım cuma günü bildirim yaparım ben...
cıkmaz insallah canımgogoooooo bende bu cuma çocukları almaya gidicem sanırım, bir aksilik çıkmazsa:)))
uyuma ben geldim :)Kızlar kafamı masaya koyup ben uyuyorum
byeeeeeeeeee
gez gez gecenin körlerine kadar sonra masada uyu
Uyanınca gelirim
anladım canım benim :) afiyet olsungene her zamanki gibi mükemmel zeynep abla
menünüde sporunuda beğendim toprakcım.karadeniz horonu ve full ayakta zıplama bayıldım bu sporlara
ağır kaldırmakla regl olmanın alakası yok diye biliyorum cnm
bezelye, çiğ köfte , baklava, içli köfteeohhh afiyet olsun cnm.bu hafta senle yarışıyorum ben. bide regl olmussun menülerine azıcık daha dikkat et istersen tatlım.gerçi bende çarşambadan itibaren tatildeyim.inş açık büfe kurbanı olmam
zeynep ablam tatile gidicez diye ev tam takır oldu. bi sebze olarak fasulye vardı.onuda eşim kıymalı isteyince mecbur öle yaptım.akşamda derin dondurucıdaki tavuğu yaptım.bugünde azcık protein ağırlıklı beslendim.dolabımda sebze kalmadı çünkü
çocukları seviyosun cnm herhalde. iyi gezmeler size
akşam bi şey bulamadığın için yiyememişsin cnm ya. kötü bir durum anlayabiliyorum.menüyüde beğendim
hemen al bencede.her eve lazım cnm
ooo baharcım hamaratlığın üstünde gene...
sanada hayırlı ramazanlar canım iyi tatiller :) iyi bayramlararkadaşlar hepinize iyi ramazanlar..29 temmuzda görüşürüz..öpüyorum hepinizi..tatil yapacak olanlara iyi tatiller...kalanlarada allah kolaylık versin şekerler.topraks cığım cuma günü bildirim yaparım ben...
:) sen uykuyu cok sevmezsinyakızlar biraz uyudum ama olmadı çok rahatasızdı, birazdan çıkıp evde yatıcam oyyyyy çok uykum var
hoşgeldin canısım, erken çıkıp alışveriş yapıcam onu unutmuştum gidip yatma planları yapıyodum ama alışverişi unutmuşum.cıkmaz insallah canım
uyuma ben geldim :)
anladım canım benim :) afiyet olsun
sanada hayırlı ramazanlar canım iyi tatiller :) iyi bayramlar
:) sen uykuyu cok sevmezsinya
eh işte :) kadın iyi kadın da ben sevemiyorum birtürlü
bana bugun seni ilk oğluma aldığım gibi olmuşun iyi zayıflamısn dedi :)
ben evlenirken yeşil bir takım almıştı onun içine oluyormusun dedi attım o elbiseyi dedim :)
kolay gelsin bebeğim :) bizde kayseri mantısı yapmıştık dilberle ramazana hazırlık olsun diye :)
sagol zeynoşum benimsay bakalım canım ne istiyor güzelim yapar gönderirim
ooooohhh ne güzel fıstık cocuklar gelene kadar bi aşk tazeleyinselam canlar biraz önce geldim eve
kadıköydeydim bu ara leyleği havada gördüm
çocuklar yokken gençliğime döndüm haftaya ev hanımı ve anne olarak devam
ne kadar iyi olursa olsun sevemiyor insan kayınvalidesini. iyi demişsin zeynep ablaoyyy kayseri mantısı
evt cnm kolay diye aldanma. o kadınla aynı tempoyu tutturunca baya bi terliyosun. hamileyken yapmıştım .tabi o kadın gibi değil yavaş tempoda ve bacakları karın bölgesine çekmeyi yapmıyodum. ben kilo veriyodum bebişim kilo alıyodu bu sayede
kayınvalidenle ilişkini bilmiyorum ama ben onun için kılımı kıpırtatmam. bi şeyde yapıp götürmem.söyle bence kayınvalidene kıymetini bilsin
bekliyoruz gonca ablam
yuppy doksan doğumlusun. olsun genede küçüksün benden
evt gonca ablam.o tel çok sinir bozucu bi şey anlıyorum seni
sebzesiz bi gün olmuş nedenini açıklamılşsın güzel menü canımgünaydınn herkese. açılışı ben yapayım
sabah
sandviç kepek ekmeği arasına domates salatalık
ara
elma
5 badem
öğlen
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 dilim ekmek
ara
ince bir dilim carte dor maraş kesme
5 badem
akşam
4-5 kaşık tavuk sote
1 kase cacık
1 dilim ekmek
4 lt su
30 dk yürüyüşş yaptım
kayseride yasıyodun dimi zeynep ablagünaydın kızlar :)
kayınvalidemi sevmiyorum ama kocacıgımın hatırı için kılımı kıpırtatıyorum eşim gercekten cok iyi bir insan onun için ne yapıyorsan:)
kayseride deniz yok malum kızlar bizde bugun kızım ve kızkardesimle havuza gidiyoruz :) yünler balkonda beni bekliyor :)
gökçe canikomsen ne istersen yaparım zeynepcigim sunu yap de tamamdır :)))
benim işim bayaaa zor anladım :18::18:birazdan evden cıkıcaz kızlar dünki menümü yazıyım
sabah
2 bardak sıcak su
1 dilim hellim
4 tane zeytin
bol maydanoz
1 dilim tam bug ekmegi
1 kupa yeşil cay
ara
1 seftali
1 kutu süt
öglen tavuk haşlama 60 gram kadar bol salata
3 kasık yogurt
ara
4 5 tane kayısı
akşam
4 kasık kabak yemegi
1 bardak ayran bol yesil salata
ara kaynanadan dönüş yolundaydık yanımda bir sey yoktu ara yapamadım malesef
su 4 lt yakın
spor
sabah
70 dakika yürüyüş
20 dakika parktaki spor aletleri ile calıstım
3 günlük sıkıcı menümü yazayım
05.07.2013 cuma,
sabah:
4 kaşık yulaf ezmesi,
4 kaşık yoğurt,
ara:
3 tane altın başak bükivi (diyet tahta olanlardan)
öğle:
bezelye yemeği etli,
2 kaşık makarna,yarım dilim ekmek,
ara:1 meyveli soda,1 adet tahta büskivi,
akşam:
tavuklu sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 kase yoğurt,
ara:2 bardak çay,
su:3 lt den fazla,
spor: yok malesef misafirim vardı yapamadım,
06.07.2013 c.tesi:
sabah:
1 çatal omlet,
biraz peynir,
3 zeytin,
domates,salatalık,
3 kaşık yoğurt,
2 dilim kepek ekmek,
ara:yok,
öğle:
tavuklu sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 kase yoğurt,
akşam:
eltimin kız kardeşinin nişanı vardı,
3 kaşık etli çiğ köfte,
1 dilim baklava
2 yudum kola
07.07.2013 pazar:
sabah:
az peynir,fırında patlıcan ,domates, biber(az yağlı)
yoğurt,
öğle:1 dilim karpuz kahvaltıyı geç yapmıştım acıkmadım,
akşam:
3 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt, (eltimin eşime sözü vardı ramazandan öncr içli köfte yapacaktı çay içmeye geldiler getirmişlerdi 3 tane ceviz büyüklüğünde yedim :18:
spor:yok malesef misafirlerim hafta sonu vardı yapamadım..
su:4 lt
güzel canımmenün spor harikafistuklarım önce menümü yazayım sonra geçmişe dalayım :)))
sabah
1 dilim tam buğday
1 k.kutusu beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 küçük armut
öğlen
yarım tabak makarna yoğurt
ara
yok
akşam
koccaman bir tabak göbek salata içine biraz ton balığı
yarım bardak kola zero ( sıfır şeker, sıfır kalori)
spor
öğlen 30 dk bisiklet+kürek
10-15 dk karadeniz horonu:))) ha uşak ha
akşam da saat 20:00- 24:00 arası full ayakta ve zıplamaca
su 2 lt civarı
az olmuş menün gonca ablamenümü yazayım hemen
ılık limonlu su zıplama
yarım simit peynir salatalık şekersiz yeşil çay
ara yok uyudum biraz
öğlen fırın tavuk vardı 2 dilim ekmek az tavuk yoğurt yedim
ara bi avuç leblebi incecik karpuz.
akşam yemek kötüydü 3 kaşık pilavı yoğurtlayıp yedim
çalışma aralarında leblebi yedim 2 avuç kadar
su 3 lt.
9 lu çay yeşil çay
spor 20 dk yürüyüş yattığım yerden göbek çekip bırakma (bu ara sürekli yapmaya çalışıyorum bunu)
10 ar utur kalk,yan bel ,bel çevirme falan fırsat buldukça yaptım..
gözün aydın gonca abla gezin güzel güzel egleninhanımlar benim kızım geldi pek mutluyum bugün.yanında eltimin kızlarıda var üç çocuklu oldum yine birazdan dışarı çıkartıcam onları sinemaya götürcem..akşam görüşürüz artık
ayy allahım ne kadar tatlıydı yaa maşallah canım çok güzel kızların çokda dadlularhttps://hotfile.com/dl/233053147/747fb34/Sude_Naz_Garip.mpg.html
ARKADAŞLAR BU LİNK KIZIMIN VİDEOSU
aaynentadı nasıl? ben değişik tatlara pek alışık değilm
:) ne hamarat ne hamaratgene her zamanki gibi mükemmel zeynep abla
menünüde sporunuda beğendim toprakcım.karadeniz horonu ve full ayakta zıplama bayıldım bu sporlara
ağır kaldırmakla regl olmanın alakası yok diye biliyorum cnm
bezelye, çiğ köfte , baklava, içli köfteeohhh afiyet olsun cnm.bu hafta senle yarışıyorum ben. bide regl olmussun menülerine azıcık daha dikkat et istersen tatlım.gerçi bende çarşambadan itibaren tatildeyim.inş açık büfe kurbanı olmam
zeynep ablam tatile gidicez diye ev tam takır oldu. bi sebze olarak fasulye vardı.onuda eşim kıymalı isteyince mecbur öle yaptım.akşamda derin dondurucıdaki tavuğu yaptım.bugünde azcık protein ağırlıklı beslendim.dolabımda sebze kalmadı çünkü
çocukları seviyosun cnm herhalde. iyi gezmeler size
akşam bi şey bulamadığın için yiyememişsin cnm ya. kötü bir durum anlayabiliyorum.menüyüde beğendim
hemen al bencede.her eve lazım cnm
ooo baharcım hamaratlığın üstünde gene...
arkadaşlar hepinize iyi ramazanlar..29 temmuzda görüşürüz..öpüyorum hepinizi..tatil yapacak olanlara iyi tatiller...kalanlarada allah kolaylık versin şekerler.topraks cığım cuma günü bildirim yaparım ben...
çok garip hissediyorum cidden kendimi okuyorum zannediyorumBen geldimmmm
Geçen gece sohbetin ortasında elektrikler kesildi , pegasus iyiymiş derken benden iyisin anlamında yazmıştım , ben 5 kilo aldığım için
Zeynep ya ben telefon özürlüyüm , aramışsın kaç gün sonra gördüm
Topraks canım , okudum biraz önce farzete yazdıklarını , teşekkürler :26:
yine yakalayamadık senigene kimsecikler yokkk. gidip yürüyüşümü yapayım bari
ne güzel demişim zeynep abla attım die :) şasırdımı ya sen öle deyince
sagol zeynoşum benimbizim mantıd ayak oldu çarsıyı gezdik geldik annemle
ooooohhh ne güzel fıstık cocuklar gelene kadar bi aşk tazeleyin
eveet ben daha küçücüğümkendimi bile daha 16 yasında gibi hissediyorum evlenmek istiyorum ama evlenince appışıp kalırım
sebzesiz bi gün olmuş nedenini açıklamılşsın güzel menü canım
kayseride yasıyodun dimi zeynep abla
benim işim bayaaa zor anladım :18::18:menün çok güzel zeynep ablaa
bunları senmi yedin ne oldu dikkat eden kadına yahu
güzel canımmenün spor harika
az olmuş menün gonca abla
gözün aydın gonca abla gezin güzel güzel eglenin
ayy allahım ne kadar tatlıydı yaa maşallah canım çok güzel kızların çokda dadlular
aaynen
:) ne hamarat ne hamarat
aayyy canım yetişemedim sana iyi tatiller canım oruçların kabul olur inşallah kenidine iyi bak canım öptüm okursan eger
yaptım tatlım.kociş yok bugun gec gelicek.eşyaları toparladım tatil işin.gene evi taşıyoruz tatile giderken.gidiş iyi de dönüşte hepsini yıkamak tam bi işkence.nurdan yaptın mı kız sporunu
yaptım tatlım.kociş yok bugun gec gelicek.eşyaları toparladım tatil işin.gene evi taşıyoruz tatile giderken.gidiş iyi de dönüşte hepsini yıkamak tam bi işkence.
çok garip hissediyorum cidden kendimi okuyorum zannediyorum
yine yakalayamadık seni
aşk tazeleme bitiyo hafta sonu :)))
bu akşamda horon yapalım diyorum eftelyaya olmazsa mezdeke yapayım bari:)))
yaptım tatlım.kociş yok bugun gec gelicek.eşyaları toparladım tatil işin.gene evi taşıyoruz tatile giderken.gidiş iyi de dönüşte hepsini yıkamak tam bi işkence.
Bugun benim hic spor yapasim yookk
napalım bırakalım beril, gogo ve zeynep bizi yensin mi tatlişşşşşşşşş
ben zaten yenildim ki
hiçbirşey imkansız değildir yeterki baştan yenilgiyi kabul etme, kendine inanırsan bedenin de sana inanır, bu hafta bunu sürekli tekrar edersen sen kazanacaksın baharcım, şimdi aklındaki fikri değiştir kenara at ve kalan günlerinde yeni kazanma fikrine odaklan
hadi göreyim seni canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?