- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Bende canim :) :)baharcim ve zeynep ablacim ikinizlede tanistigima coook memnun oldummmm
Erman tombik tombik biri canim :):) benim dilim de tuy bitti zayofla diye ama o istemiyo bi ara zayifdi simdiye baka seksen kiloydu kil donmesinden ameliyat oldu cok zor gecti ameliyati iki ay kalkmadan yatti o zaman hoooop geldi kilolar onun uzerine dahada ekledi zayiflamasini isteyen bi benim ama ailesi ye oglum ye tosunum deyip cocugu ete yavuga alistirmislar sebze namina bisey yemez ilerde evlenek onu sebze manyagi yapacam :):):)gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar alıntılarım sılındı
goncam uzuldum canım allah sabır versın benıde babaannem buyuttu kaybettıgımde yıkım olmustu.
canan cım tanıstıma sevındım sen banlıyken bende kendımı tanıtmıstım
bahar o ne ask hıkayesı yav... sen ermanınında dıyete sok bence senın zayıflaman daha kolay olur.enıste tombıkmı suan...
rapunsel tartı ısın dogru olabılır bende cok su toplarım sıserım
ramazanda saldım cayıra modundayım oysa tatılede cok az kaldı ama neyse....bu ayın guzellını yasayacam bananeeeeeeeeeee
Menu guzel gonca ablaGünaydın dünkü menüm.
sabah ılık limonlu su bir peynirli çörek yesil çay
ara bi parça ananas
öglen salata yagsız
üç kasık eriste ayran
ara yok çalısıyodum.
aksam iki kepçe yesil çorba küçük dilim ekmek
bi kasık börülce salatası
su 1 ,5 lt.
spor 1 st yürüyüş 15 dk.spor aletleri
dokuzlu çay
Baharcigim atama isin ne oldu,yazdinmi..Ben görmedimmi...
Enistenin is durumu daha hallolmadimi:44:
Senide evereydik bi,juniour baharlarida göreydik,iyiydi
Kizlar benim durumum icler acisi yanliz,kendimi kontrol edemiyorum.Ne oldu bana anlamadim...Yedikce yiyorum..Dün dikkat edeyim dedim,aksama kadar dikkat ettim,aksam da az koydum yemegi...Sonra gözüm döndü yine,abur cubur derken,gece o kadar cok yemisimki,nefes alamiyordum
Böyle devam edersem 6 ayi bulmaz beni burda görürsünüz yine
Erman tombik tombik biri canim :):) benim dilim de tuy bitti zayofla diye ama o istemiyo bi ara zayifdi simdiye baka seksen kiloydu kil donmesinden ameliyat oldu cok zor gecti ameliyati iki ay kalkmadan yatti o zaman hoooop geldi kilolar onun uzerine dahada ekledi zayiflamasini isteyen bi benim ama ailesi ye oglum ye tosunum deyip cocugu ete yavuga alistirmislar sebze namina bisey yemez ilerde evlenek onu sebze manyagi yapacam :):):)
Aayyy canim senmi geldin
Cok tatlisin yaaa bebislerimiz bi olsaydi ah ah :) once bi evlenmeyi basarsaydik
Atama isi olmadi canim yaa benimki zaten dusukdu olmazdida erman 85 cekmisti oda yerlesemedi ona cok sasirdik ben baya bi bunalima felan girmistim 82,83 puanlilar yerlesmis bu nasil yerlesemedi anlamadik simsi calistigi isde iyi deil ben gelin isteyin diyorum anasi isi iyi degil olmaz diyormus su ramazanda gecsin bi gelmesinler artik neler yapiyom gorecekler :) :)
Tesekkürler cnmSaolasın helincim.seninde başın saolsun.
bilmiyorum canım öle bişeyi düşünme ihtimalini bile vermiyorum onlara iki oğluda sevdiği kızı aldı bana sıra gelince mi kendi istedigi kız olucak gider parçalarım valla hepsini oğlu sanki padişah cocugumu da kız begenmicekmiş hanımefendibu yoruma cok güldüm cnm ya,sebze manyagi yapcan demek
Ailesi istemiyomu acaba cnm,bu kadar erteledikelerine göre aklima baska bisey gelmedi:44:
Herkese iyi günler...
Berilcigim resimerini gördüm,hicte öyle tombik durmuyorsun cnm,cokta hossun ayrica
kuzucuk bende seni tanıdığıma cok sevindim ama doğum tarihn 2013 mü :))))Guzel cnim menun :)
Ben hatirliyorum neden soyledigini :):)
Bunu denedim canim bende icine yesik cayda koyuyordum ben
Hosafida icmem tatlim :)tesekkurler
Tamam canim birazdan cevapliyorum hemen :)
Basin sagolsun canim cok uzuldum(( allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Tanistigima tekrar cokk memnun oldum zeynosumm :):)
canım benim ben sizleri pek tanımıyorum aranızda yoktum 2 hafta kadar sen kendini tanıttın mıbaharcim ve zeynep ablacim ikinizlede tanistigima coook memnun oldummmm
huu huuubende dünki menümü yazıyım
gece 1 dilim tam.bug. ekmeği
1 yumurta
1 bardak acık cay
1 kk kadar hellim
3 ceviz
bol salatalık domates
2 tane yeşil biber
akşam iftarda
yarım kase ( küçük kase) soğuk yoğurt çorbası
4 kasık güveç
3 tane kabak çiçeği dolması
bol salata
ekmek yemedim dolma yediğim için
bol salata
1 su bardağı yoğurt
su 3 lt cok geçti
spor
akşam 1 saat yürüyüş
10 dakika parkta spor aletleri ile çalışma
evde 50 mekik ve plates bantı ile kol ve sırt hareketleri
anam 2013 mü yazmışımkuzucuk bende seni tanıdığıma cok sevindim ama doğum tarihn 2013 mü :))))
iyiyim bi çamasır serdim dilim damagım kurudu annem pazara gitti bende o gelene kadar evi temizlicemgünaydın baharcıgım :)) nasılsın bakalım
baharcim ve zeynep ablacim ikinizlede tanistigima coook memnun oldummmm
benim kızda netten pis yediliyi seyrediyor :) kalk temizlik yapalım diyorum tınmıyor kız beni :)huu huuuramazanda bile menülerin hiç şaşmıyo süpersin zeynep abla sporunda aynen cok guzel
anam 2013 mü yazmışım1990 zeynep abla
iyiyim bi çamasır serdim dilim damagım kurudu annem pazara gitti bende o gelene kadar evi temizlicem
bende canım bende çoooooooooooookkkk memnun oldum tekrardan
bende gördüm canım :)suanda 7 kullanıcı konuyu okuyor
4 üye 3 ziyaretçi gördünüzmü
benim kızda netten pis yediliyi seyrediyor :) kalk temizlik yapalım diyorum tınmıyor kız beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?