Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

baharcim ve zeynep ablacim ikinizlede tanistigima coook memnun oldummmm
Bende canim :) :)
Erman tombik tombik biri canim :):) benim dilim de tuy bitti zayofla diye ama o istemiyo bi ara zayifdi simdiye baka seksen kiloydu kil donmesinden ameliyat oldu cok zor gecti ameliyati iki ay kalkmadan yatti o zaman hoooop geldi kilolar onun uzerine dahada ekledi zayiflamasini isteyen bi benim ama ailesi ye oglum ye tosunum deyip cocugu ete yavuga alistirmislar sebze namina bisey yemez ilerde evlenek onu sebze manyagi yapacam :):):)
Menu guzel gonca abla
Baharcigim atama isin ne oldu,yazdinmi..Ben görmedimmi...

Enistenin is durumu daha hallolmadimi:44:

Senide evereydik bi,juniour baharlarida göreydik,iyiydi

Aayyy canim senmi geldin
Cok tatlisin yaaa bebislerimiz bi olsaydi ah ah :) once bi evlenmeyi basarsaydik
Atama isi olmadi canim yaa benimki zaten dusukdu olmazdida erman 85 cekmisti oda yerlesemedi ona cok sasirdik ben baya bi bunalima felan girmistim 82,83 puanlilar yerlesmis bu nasil yerlesemedi anlamadik simsi calistigi isde iyi deil ben gelin isteyin diyorum anasi isi iyi degil olmaz diyormus su ramazanda gecsin bi gelmesinler artik neler yapiyom gorecekler :) :)

Sevinimmi uzulimmi bilemedim canim yaa
Saka saka kilolari ne zorluklarla verdigini unutma canim yaa herseydem ye ama tadimlik ye abartma kendine hakim ol tamm mi

bu yoruma cok güldüm cnm ya,sebze manyagi yapcan demek

Ailesi istemiyomu acaba cnm,bu kadar erteledikelerine göre aklima baska bisey gelmedi:44:

Son düzenleme:
Herkese iyi günler...

Berilcigim resimerini gördüm,hicte öyle tombik durmuyorsun cnm,cokta hossun ayrica

bu yoruma cok güldüm cnm ya,sebze manyagi yapcan demek

Ailesi istemiyomu acaba cnm,bu kadar erteledikelerine göre aklima baska bisey gelmedi:44:
bilmiyorum canım öle bişeyi düşünme ihtimalini bile vermiyorum onlara iki oğluda sevdiği kızı aldı bana sıra gelince mi kendi istedigi kız olucak gider parçalarım valla hepsini oğlu sanki padişah cocugumu da kız begenmicekmiş hanımefendi
beni bulmuşda öpsünde başının üstüne koysun
Herkese iyi günler...

Berilcigim resimerini gördüm,hicte öyle tombik durmuyorsun cnm,cokta hossun ayrica

şu resimleri bn göremedim canım yaa nerden baktın :44::44:

dünki menüm

sahurda
çok az tavada sucuk bi kaç lokma ekmek çay

iftarda
3 bardak su
küçük bi kase mercimek çorbası
3-4 lokma güveç
yarım dilim kadar pide ekmek
iki kaşık pilav
biraz salata

ara
2 tane incir ama şu yeşil olanlardan kurumus deil

ara
cay , iki tane bisküvi ( akşam yiyemeyince acıkmışım dayanamadım yedim )

su : sayamadım 2 litre felandır belkide daha fazla

spor : akşama kadar cocuklardan hiç yerinde oturamama dedemin bütün torunları bi arada olunca

Son düzenleme:
bende dünki menümü yazıyım
gece 1 dilim tam.bug. ekmeği
1 yumurta
1 bardak acık cay
1 kk kadar hellim
3 ceviz
bol salatalık domates
2 tane yeşil biber
akşam iftarda
yarım kase ( küçük kase) soğuk yoğurt çorbası
4 kasık güveç
3 tane kabak çiçeği dolması
bol salata
ekmek yemedim dolma yediğim için
bol salata
1 su bardağı yoğurt
akşam 10 gibi yürüyüş yaparken bir tane kırmızı erik
su 3 lt cok geçti
spor
akşam 1 saat yürüyüş
10 dakika parkta spor aletleri ile çalışma
evde 50 mekik ve plates bantı ile kol ve sırt hareketleri

Son düzenleme:
kuzucuk bende seni tanıdığıma cok sevindim ama doğum tarihn 2013 mü :))))

huu huuu ramazanda bile menülerin hiç şaşmıyo süpersin zeynep abla sporunda aynen cok guzel
kuzucuk bende seni tanıdığıma cok sevindim ama doğum tarihn 2013 mü :))))
anam 2013 mü yazmışım 1990 zeynep abla
günaydın baharcıgım :)) nasılsın bakalım
iyiyim bi çamasır serdim dilim damagım kurudu annem pazara gitti bende o gelene kadar evi temizlicem
baharcim ve zeynep ablacim ikinizlede tanistigima coook memnun oldummmm

bende canım bende çoooooooooooookkkk memnun oldum tekrardan

benim kızda netten pis yediliyi seyrediyor :) kalk temizlik yapalım diyorum tınmıyor kız beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…