Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar kusura bakmayın sayfam açık ama bugün işten kafamı kaldıramadaım az kaldı İnşallah geçmişe de bakıcam
öpüyorum, burayım yani siz yazın

Merhaba kızlar ... Menümü yazıyım gecmise bakıp cevap yazcam

gece
1 yumurta
domates
biber
az peynir
1 bardak çay
2 dilim ekmek
2 bardak su

akşam
4 kaşık patlıcan yemegi
2 dilim ekmek
salata
bikac üzüm
2 kayısı

su 2 lt

spor 1.5 saat yürüyüş 200 mekik

afiyet olsun canım
ramazan diyemi herkes az giriyo. eskiden sayfalar daha cabuk ilerliyodu
bizim ev tıklım tıklım canım teyzemler iki dayımlr annanemler coluk cocuk cümbür cemaat yazamıyorum cok azla susuzluk iflagım kurudu
kızlar kusura bakmayın sayfam açık ama bugün işten kafamı kaldıramadaım az kaldı İnşallah geçmişe de bakıcam
öpüyorum, burayım yani siz yazın
kolay gelsin tatlım benim

güzel canım menün bende dün patlıcan yedim

beril canım gördüm resimlerinizi albüm nasıl yapılıyo bende koyim idolümsünüz cok tatlısınız yaaa

evet koy resimleri de göreyim seni merak ediyorummm

tebrikler elifçik güzel olmuş :)

ramazan diyemi herkes az giriyo. eskiden sayfalar daha cabuk ilerliyodu
hem ramazan hem yaz yine iyiyiz biz diğer sayfalara uğramıyolar bile ama yine de gevşemeyin kızlar az gelen çok kilo alsın dobiş olsun

benim yediklerime gore seninki gayet masum cnm

maalesef zeynep ablam var.insan ne kadarda hakim olayim desede duramiyor.bide kocam o kadar para verdik yemeyecekmisin diyo

evt tatlim bunlari yedim.fitnes var.orda yaptim yuruyusumu
ben dayanamazdım sanırım oyyyyyyyy :18: sporunu yap yüz bol bol almazsın canım

Akşam soruları cevaplıyım bende sıram geçmis.
evet gogocum sen de cevapla, tanışalım kaynaşalım

iyi iyi idare eder tatil menüsü daha ne olsun

benim kızda netten pis yediliyi seyrediyor :) kalk temizlik yapalım diyorum tınmıyor kız beni :)
benim büyük kız da beni tınmıyor zeynepçim, ahhh ah, bu akşamda yok iftara davetliymiş hasbam

canım benim ben sizleri pek tanımıyorum aranızda yoktum 2 hafta kadar sen kendini tanıttın mı
ben dosya yapıyorum yazanları sana topluca gönderirim hatta hepinize gönderebilirim bir bitsin

bişey diyemiyorum ramazanda bile menüye bak spora bak, kendime şarkı söylüyorum yazııııııkkkkkk bannnnnaaaaa sonerden gelsin:)))

sahur hiç yapmamışsın ??? sucuk yerine adam gibi kahvaltı etseydin keşke

Herkese iyi günler...

Berilcigim resimerini gördüm,hicte öyle tombik durmuyorsun cnm,cokta hossun ayrica

kesinlikle fıstık gibi hatun

sen de menü yazmaya başal bence:))

Basiniz sagolsun cnm...Allah herkese eceliyle ölmeyi nasip etsin....

Benimde anneannem 5 yil önce vefat etti,ama eceliyle degil...Sebep olanlarinda sonu ayni olsun diyorum
Sana da Allah sabır versin canım

yarın senden çok iyi bir sonuç bekliyorum beril ile ben tırt çıktık sanırım bu hafta

ben de bir pis boğazıııııımmmmmmmmm

tatlişsin işte tatliiiiişşşşşşşşşşş

ben geldim ablam :)
yürüyüşümüzü yaptık parkta spor aletlerilede calıstık bol ve karın hareketlerinide yaptım :)
namaz kılıyım yatıcam :) pes ettim bu saatten sonra :)
Senin yazdığın sporlarla ben de pes ettim okurken :)))

Artik hayalet degilim bilginize
oh nihayet artık görücez mi seni altta

öyle yaptım yavrucum napıyım, iş iş nereye kadar olmayan olmasın

Toprakscm sorulari en son ben cevapladim sanirim. Benden sonra unutuldu
evet fıstık şimdi biz de cevaplayalım atladık birkaç gün

ben çıkıcam fıstıklar öpüldünüzzzzzz
bu akşam Sultan Ahmete gidicektik güya kandırmıştım goncamı ama sonra ben vazgeçtim çok zor geldi o kadar yol sonra bi de geri dönmek var

afferin san fıstığım :) harıkasın

ben çıkıcam fıstıklar öpüldünüzzzzzz
bu akşam Sultan Ahmete gidicektik güya kandırmıştım goncamı ama sonra ben vazgeçtim çok zor geldi o kadar yol sonra bi de geri dönmek var
bende seni kocaman öpüyorum ramazan pidesi :)
ama ben pide yemiyorum seni yiyim yerine :)

beril canım gördüm resimlerinizi albüm nasıl yapılıyo bende koyim idolümsünüz cok tatlısınız yaaa

Sagol Canim
Profiline gir orda albumler yaziyor.album olustura tikla resim ekleden resimlerini sec bitti.

Bak elifin Sultan elbisesini ekledim.dis kutlamasina Kaftan giydirip omuzlarda salona geldiydi.esimin tabletinde cogu bir Ära yukleim.birde koca danamin bebik arabasindaki resim var.eklerim daha

ramazanda guzel oluyor cnm kalabalik.severim ben hep birlikte yemek yedigimiz ramazan sofralarini
berilin resimleri bi ben goremedim herhalde
bizim kaptanimiz cook iyi. bu yuzden sayfalarimiz ilerliyo bence. kardesimde baska takimda onlarda mesaj yazma zorunlulugu falan yokmus

bence ramazana gore mukummel bir menu olmus

hatun çok güzelsin heee, havalı fıstık sen nerene zayıflıyosun ???
kızın sana benziyor çok tatlııııı ben ısrırım onu tam mıncıklamalık
albümleri birtek arkadaşlarımız mı görüyor eğer öyleseyse koyalım bizde gerçi ben sayfaya da koyuyorum ya farketmiyo:))))

afferin san fıstığım :) harıkasın

bende seni kocaman öpüyorum ramazan pidesi :)
ama ben pide yemiyorum seni yiyim yerine :)
ye gülüm ye:)) ben yemekleri hazırladım sofrayı hazırlıyım görüşürüzzzzzz

kaptanınız sevsin siziiiiii

baktım canım kızın aynı sen maşşallah cok tatlı bende resimleri koyim ama geri kaldırabiliyozmu

canım berilini ismine tıkla asagı dogru in in in solda albümler yazıyo ona tıkla resimler var bi sürü

ramazan bir başka güzel yaa herkez toplandk koca bi sofra kurduk coluk cocuk cümbür cemaat yemek yedik ne güzel kaç zamandır böle yememiştik seviyorum kalabalıgı ben evin böyük kızı çay getir sunu getir deyip durmasalar bide

berill canımmmmm

Canin kurban olsun.....
Kis sen ne minnakmisssin, ay cok kucuk gorunmuyonnnnnnn yavru kuzum sen.gozler pek Guzel mas.mas......
Genclik vay be kiskandim yawwww
Senin en Guzel elbisen gencligin suan

Tombis erman nirde bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…