ben ne bileyim gece yedim diye mi oldu yoksa spor yapmadım diye mi bilmiyorum ama gündüz doğru düzgün öğün bile yapmadım hep ara gibi geçiştirdim belki bu sabah öyle çıkmışımdır, yarın nihayi sonucu görücez bugün bol bol kayısı yiyim bari :))))
bizim ev tıklım tıklım canım teyzemler iki dayımlr annanemler coluk cocuk cümbür cemaat yazamıyorum cok azlaramazan diyemi herkes az giriyo. eskiden sayfalar daha cabuk ilerliyodu
kolay gelsin tatlım benimkızlar kusura bakmayın sayfam açık ama bugün işten kafamı kaldıramadaım az kaldı İnşallah geçmişe de bakıcam
öpüyorum, burayım yani siz yazın
Merhaba kızlar ... Menümü yazıyım gecmise bakıp cevap yazcam
gece
1 yumurta
domates
biber
az peynir
1 bardak çay
2 dilim ekmek
2 bardak su
akşam
4 kaşık patlıcan yemegi
2 dilim ekmek
salata
bikac üzüm
2 kayısı
su 2 lt
spor 1.5 saat yürüyüş 200 mekik
beril canım gördüm resimlerinizi albüm nasıl yapılıyo bende koyimidolümsünüz cok tatlısınız yaaa
tebrikler elifçik güzel olmuş :)Merhaba kızlar ... Menümü yazıyım gecmise bakıp cevap yazcam
gece
1 yumurta
domates
biber
az peynir
1 bardak çay
2 dilim ekmek
2 bardak su
akşam
4 kaşık patlıcan yemegi
2 dilim ekmek
salata
bikac üzüm
2 kayısı
su 2 lt
hem ramazan hem yaz yine iyiyiz biz diğer sayfalara uğramıyolar bile ama yine de gevşemeyin kızlar az gelen çok kilo alsın dobiş olsunramazan diyemi herkes az giriyo. eskiden sayfalar daha cabuk ilerliyodu
ben dayanamazdım sanırım oyyyyyyyy :18: sporunu yap yüz bol bol almazsın canımbenim yediklerime gore seninki gayet masum cnm
maalesef zeynep ablam var.insan ne kadarda hakim olayim desede duramiyor.bide kocam o kadar para verdik yemeyecekmisin diyo
evt tatlim bunlari yedim.fitnes var.orda yaptim yuruyusumu
evet gogocum sen de cevapla, tanışalım kaynaşalımAkşam soruları cevaplıyım bende sıram geçmis.
iyi iyi idare eder tatil menüsü daha ne olsungunaydin tekrar kizlar dunki mununu yazayim
sahur
1dilim pide
domates salatalik
annemin evindeydik onlar kalkinca bizde yemek zorunda kaldik
ara yok
yoldaydik
oglen 3 izgara kofte
bol salata
1 dilik gozleme1dilim pizza
aksam
balik
kucuk bir parca bonfile gibi et
1 kasik patates puresi
boll salata
1 kucuk dilim pasta
3lt su
1saate yakin yuzme
1saat kosu bandinda yuruyus
gece 11 den sonrada esimle sahilde yurudukyarim saat kadar
benim büyük kız da beni tınmıyor zeynepçim, ahhh ah, bu akşamda yok iftara davetliymiş hasbambenim kızda netten pis yediliyi seyrediyor :) kalk temizlik yapalım diyorum tınmıyor kız beni :)
ben dosya yapıyorum yazanları sana topluca gönderirim hatta hepinize gönderebilirim bir bitsincanım benim ben sizleri pek tanımıyorum aranızda yoktum 2 hafta kadar sen kendini tanıttın mı
bişey diyemiyorum ramazanda bile menüye bak spora bak, kendime şarkı söylüyorum yazııııııkkkkkk bannnnnaaaaabende dünki menümü yazıyım
gece 1 dilim tam.bug. ekmeği
1 yumurta
1 bardak acık cay
1 kk kadar hellim
3 ceviz
bol salatalık domates
2 tane yeşil biber
akşam iftarda
yarım kase ( küçük kase) soğuk yoğurt çorbası
4 kasık güveç
3 tane kabak çiçeği dolması
bol salata
ekmek yemedim dolma yediğim için
bol salata
1 su bardağı yoğurt
akşam 10 gibi yürüyüş yaparken bir tane kırmızı erik
su 3 lt cok geçti
spor
akşam 1 saat yürüyüş
10 dakika parkta spor aletleri ile çalışma
evde 50 mekik ve plates bantı ile kol ve sırt hareketleri
sahur hiç yapmamışsın ??? sucuk yerine adam gibi kahvaltı etseydin keşkedünki menüm
sahurda
çok az tavada sucuk bi kaç lokma ekmek çay
iftarda
3 bardak su
küçük bi kase mercimek çorbası
3-4 lokma güveç
yarım dilim kadar pide ekmek
iki kaşık pilav
biraz salata
ara
2 tane incir ama şu yeşil olanlardan kurumus deil
ara
cay , iki tane bisküvi ( akşam yiyemeyince acıkmışım dayanamadım yedim )
su : sayamadım 2 litre felandır belkide daha fazla
spor : akşama kadar cocuklardan hiç yerinde oturamamadedemin bütün torunları bi arada olunca
kesinlikle fıstık gibi hatunHerkese iyi günler...
Berilcigim resimerini gördüm,hicte öyle tombik durmuyorsun cnm,cokta hossun ayrica
sen de menü yazmaya başal bence:))Kizlar benim durumum icler acisi yanliz,kendimi kontrol edemiyorum.Ne oldu bana anlamadim...Yedikce yiyorum..Dün dikkat edeyim dedim,aksama kadar dikkat ettim,aksam da az koydum yemegi...Sonra gözüm döndü yine,abur cubur derken,gece o kadar cok yemisimki,nefes alamiyordum
Böyle devam edersem 6 ayi bulmaz beni burda görürsünüz yine
Sana da Allah sabır versin canımBasiniz sagolsun cnm...Allah herkese eceliyle ölmeyi nasip etsin....
Benimde anneannem 5 yil önce vefat etti,ama eceliyle degil...Sebep olanlarinda sonu ayni olsun diyorum
yarın senden çok iyi bir sonuç bekliyorum beril ile ben tırt çıktık sanırım bu haftaGünaydın dünkü menüm.
sabah ılık limonlu su bir peynirli çörek yesil çay
ara bi parça ananas
öglen salata yagsız
üç kasık eriste ayran
ara yok çalısıyodum.
aksam iki kepçe yesil çorba küçük dilim ekmek
bi kasık börülce salatası
su 1 ,5 lt.
spor 1 st yürüyüş 15 dk.spor aletleri
dokuzlu çay
ben de bir pis boğazıııııımmmmmmmmmevt cnm ya.birazdan acik bufede yediklerimi yazicam.lutfen menumu elestirirken tatilde ve acik bufede oldugumu unutmayin kizlar
basin saolsin cnm
tatlim ben saldim cayira mevlam kayira yaparsam yandim.cok kitu pis bogazim verdiklerimide geri alarim.elimden geldigince kontrollu olucam .
biraz uzun açıkladım galiba kızlar pardon
[*]İsimin nedir?
bahar
[*]Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
23 yaşındayım , boğa burcuyum , 17/05/2013 ,
[*]Dış görüntünü tarif eder misin?
1.60 byounda , balık etli , esmerimsi , karamel saçlıyım saçlarım dalgalı uzun
[*]Boyun Kaç?
1.60 boyum
[*]Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
2 kardeşim benden küçük erkek kardeşim var ,
annem ev hanımı
babam iki sene önce vefat etti
[*]Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
mersin tarsusluyum tarsusda yasıyoruz ailemle
[*]Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
2 yıllık harita mezunuyum konyada okudum 6 ay calıştım şimdi calışmıyorum
[*]Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
bekarım 4 senedir devam eden bi ilişkim var:123::124:
[*]Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
çocuk yok
[*]Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
malesef doğum yok pis bogazlıgımdan kilo aldım
[*]Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
67.6 idim şimdi atmışları görüyorum
[*]Kilo alma maceran nedir?
bi maceram yok aslında liseye kadar cok cılızdım
800 gram doğmuşum hatta
liseye başlayınca fes foot la tanıştım lise bitti yine cok kilolu deildim 55 felandım üniye gittim bi döndüm 63 kiloyum işe girdim 67 oldum
bide erkek arkadasımda tombiş maşallah onun payıda büyük kilo almamda
[*]Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
diyete aslında başlamak söle oldu herkez zayıfla zayıfla deyip duruyordu en cokda annem diyordu
bigün erkek arkadasımla bankamatikde sırada bekliyorduk kız arkadasımın biri taaa uzakdan tosunuuum diye bagırdı mikrop o gün bi sinir oldum sonra kıyafetlerim baktım dar geliyo işe giderken bişe giyemez oldum bari az az dikkat edim dedim internetten hergün akşam diyetlere baktım listelere felan denedim olmadı uyamadım sonra burayı keşfettim
[*]En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
evim sensinsinemadan hıçkırarak cıkmıştım
sertap erener öylede güzel böylede güzel
sanatçı karısık hepsini dinlerim
[*]Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
evet balık besledim hep öldüler sonuncusuda kendini fanusdan dısarı atmış intihar etmiş onu öle yerde görünce yıkılmıştım
[*]Hobilerin nelerdir?
erkek arkadasımla gezmek eglenmek konuşmak görüşmekhep onunla vakit geçirmek
[*]Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
erkek arkadasımla lise 2 de aynı sınıftaydık
sonra lise sonda ben baska sınıfa geçmiştim ama aynı dershanede aynı sınıftaydık
liseden sonra baska dershanede yine aynı sınıftaydık ama bu zaman kadar hep b-normal sınıf arkadasıydık
ben o zamanlar cok fenaydım bunu begemiyordumbu bana numarasını verirmiş bende hep telden silermişim bu ep hoşlanmış benden
sonra ben birini sevdim bu aralarda o beni sevmedi süründürdü bi gün dua ettim nasıl birini istedigime dair felan die ondan sonra erman gözüme farklı görünmeye başladı
buda bana iyice aşık olmuşdershanedeyken bu bunalıma girdi ben onu kabul etmem begenmem die bende mahsus biraz süründürdüm ölecekti yazık derdinden öss sınavından sonra gece 4de teklifini kabul ettim 21 haziranda (21.06.2009) 4 senedir görüşüyoruz ve cok seviyorum onu
[*]Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
kitap cok okurum ask kitaplarını çok severim
canan tanın bütün eserlerini aldım okudum
sinan yagmurun kitaplarını okudum
simdi evde peygamber efendimizin hayatı die kitap vardı onu okuyorum
[*]En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
kızdıklarım : haksızlık , aşağılayarak birinin bakması , dalga geçilmesi
mutlu olduklarım : çikolatave erkek arkadasımın süprizleri ve ailemm
[*]Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
bunu hiç düşünmedim ama s beden kıyafetler almak olabilir yada xs
[/LIST]
tatlişsin işte tatliiiiişşşşşşşşşşş1. adım Zeynep canan
2.42 yasındayım terazi burcuyum 29.09.1970 doğum tarihim
3.artık şişman bir kadın değilim :) 1.55boyunda beyaz tenli biriyim :)
4.1.55 boyum
5. benimle beraber 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek ben 2. çocuğuyum ailemin annem ev hanıma babam devlet memuru idi :)
ablam ve kızkardesimin sayesinde kadınlar kulübüne üye oldum
6.kayseriliyim ve kayseide yasıyorum
7.çalışmıyorum ev hanımıyım
8.evliyim ve 15 eylülde 22 sene biticek :) çokda mutlu bir evliliğim var allahım kızımada babası gibi bir koca versin inşallah
9.2 tane evladım var kızım 19 yasında üniversite 2.sınıfa geçti
oğlum 18 yasında 12. sınıfa geçti
10. 2 tane doğum yaptım ve 80 kiloya kadar çıktım bu kış
11. martta en son 80 kiloydum su anda 56 larda felanim cuma tartılıcam :)
12. yedim içtim yattım :) uyumayı cok seviyordum öğlen 12 ye kadar uyuyordum ve uyku bana kilo yaptı birde hergün 4 tane ekmek alıyorduk meğer bizim evde ekmeği ben yiyormuşum su anda 1 ekmeği 3 gündür bitiremediler :)
13. bir gün sabah uyandığımızda eşimin bana Zeynep biraz kilo ver demesiyle çıktım zayıflama yoluna bilinçsiz zayıflamak istemedim ve diyetisyen yardımızyla 24 kiloya yakın verdim :) kus gibi hafiflediğimi hissediyorum
14.en sevdiğim filim bundan yıllar önce seyrettiğim yeşil yol ve yüz yüze hala seyrederim
müzik olarak kulağıma hos gelen müzükleri dinlerim sanatçı olarakta sıla bengü Betül demiri beğenirim
15.balıklarım vardı öldüler
16.eşimle akrabayız yani onlar beni tanıyordı ben tanımıyordum eşimin annesi istedi beni bende olur dedim ve evlendik iyikide evlendik :)
17.hırsat bulduğumda okurum kitap bugün 2 tane kitap aldım kızıma bende okucam güzel kitaplar
18.en kızdığım sey haksızlık yapılamsı bu ben yada başkası fark etmez ama haksızlığa gelemiyorum birde çocukları ile ilgilenmeyen annelere saldım cayıra mevlam kayıra :) sinir oluyorum o kadınlara
en mutlu olduğum zamanlar çocuklarım dogdu zaman eşimin askerden geldiği gün ve şimdiki oturduğumuz evimizi aldığımızda :)
çok istiyordum bu evi ve allahımda kısmet etti aldık ok şükür
18.küçük beden kıyafetler almak
Senin yazdığın sporlarla ben de pes ettim okurken :)))ben geldim ablam :)
yürüyüşümüzü yaptık parkta spor aletlerilede calıstık bol ve karın hareketlerinide yaptım :)
namaz kılıyım yatıcam :) pes ettim bu saatten sonra :)
oh nihayet artık görücez mi seni alttaArtik hayalet degilim bilginize
öyle yaptım yavrucum napıyım, iş iş nereye kadar olmayan olmasınNasiliz bakalim canlar
Nurokcugum istemesekte kacamak yapiyoruz.kacamak yapmasak boyle dombili olabilirmiyiz.aman.....bosver
Toprakcim gom gitsin be yavrummmm
Zeynep hamarat hatun yapip yememek nasil oluyor bacim ya....iradene hayranim
Bahar yediklerimi yazmayim utaniyorum tatlim.gerci bizim ki iftardan sahura depolama oluyor.brde disari cikinca.....
Gonca Umarim iyisindir tatlim.karsilasamiyoruz hc....
Kuzularim gorusuruz insallah aksama
evet fıstık şimdi biz de cevaplayalım atladık birkaç günToprakscm sorulari en son ben cevapladim sanirim. Benden sonra unutuldu
gece
1 yumurta
domates
biber
az peynir
1 bardak çay
2 dilim ekmek
2 bardak su
akşam
4 kaşık patlıcan yemegi
2 dilim ekmek
salata
bikac üzüm
2 kayısı
su 2 lt
bende seni kocaman öpüyorum ramazan pidesi :)ben çıkıcam fıstıklar öpüldünüzzzzzz
bu akşam Sultan Ahmete gidicektik güya kandırmıştım goncamı ama sonra ben vazgeçtim çok zor geldi o kadar yol sonra bi de geri dönmek var
beril canım gördüm resimlerinizi albüm nasıl yapılıyo bende koyimidolümsünüz cok tatlısınız yaaa
ramazanda guzel oluyor cnm kalabalik.severim ben hep birlikte yemek yedigimiz ramazan sofralariniafiy et olsun canım
bizim ev tıklım tıklım canım teyzemler iki dayımlr annanemler coluk cocuk cümbür cemaat yazamıyorum cok azlasusuzluk iflagım kurudu
kolay gelsin tatlım benim
güzel canım menünbende dün patlıcan yedim
berilin resimleri bi ben goremedim herhaldeberil canım gördüm resimlerinizi albüm nasıl yapılıyo bende koyimidolümsünüz cok tatlısınız yaaa
bizim kaptanimiz cook iyi. bu yuzden sayfalarimiz ilerliyo bence. kardesimde baska takimda onlarda mesaj yazma zorunlulugu falan yokmusevet koy resimleri de göreyim seni merak ediyorummm
tebrikler elifçik güzel olmuş :)
hem ramazan hem yaz yine iyiyiz biz diğer sayfalara uğramıyolar bile ama yine de gevşemeyin kızlar az gelen çok kilo alsın dobiş olsun
ben dayanamazdım sanırım oyyyyyyyy :18: sporunu yap yüz bol bol almazsın canım
evet gogocum sen de cevapla, tanışalım kaynaşalım
iyi iyi idare eder tatil menüsü daha ne olsun
benim büyük kız da beni tınmıyor zeynepçim, ahhh ah, bu akşamda yok iftara davetliymiş hasbam
ben dosya yapıyorum yazanları sana topluca gönderirim hatta hepinize gönderebilirim bir bitsin
bişey diyemiyorum ramazanda bile menüye bak spora bak, kendime şarkı söylüyorum yazııııııkkkkkk bannnnnaaaaasonerden gelsin:)))
sahur hiç yapmamışsın ??? sucuk yerine adam gibi kahvaltı etseydin keşke
kesinlikle fıstık gibi hatun
sen de menü yazmaya başal bence:))
Sana da Allah sabır versin canım
yarın senden çok iyi bir sonuç bekliyorum beril ile ben tırt çıktık sanırım bu hafta
ben de bir pis boğazıııııımmmmmmmmm
tatlişsin işte tatliiiiişşşşşşşşşşş
Senin yazdığın sporlarla ben de pes ettim okurken :)))
oh nihayet artık görücez mi seni altta
öyle yaptım yavrucum napıyım, iş iş nereye kadar olmayan olmasın
evet fıstık şimdi biz de cevaplayalım atladık birkaç gün
gece
1 yumurta
domates
biber
az peynir
1 bardak çay
2 dilim ekmek
2 bardak su
akşam
4 kaşık patlıcan yemegi
2 dilim ekmek
salata
bikac üzüm
2 kayısı
su 2 lt
hatun çok güzelsin heee, havalı fıstık sen nerene zayıflıyosun ???Sagol Canim
Profiline gir orda albumler yaziyor.album olustura tikla resim ekleden resimlerini sec bitti.
Bak elifin Sultan elbisesini ekledim.dis kutlamasina Kaftan giydirip omuzlarda salona geldiydi.esimin tabletinde cogu bir Ära yukleim.birde koca danamin bebik arabasindaki resim var.eklerim daha
ye gülüm ye:)) ben yemekleri hazırladım sofrayı hazırlıyım görüşürüzzzzzz
afferin san fıstığım :) harıkasın
bende seni kocaman öpüyorum ramazan pidesi :)
ama ben pide yemiyorum seni yiyim yerine :)
ramazanda guzel oluyor cnm kalabalik.severim ben hep birlikte yemek yedigimiz ramazan sofralarini
berilin resimleri bi ben goremedim herhalde
bizim kaptanimiz cook iyi. bu yuzden sayfalarimiz ilerliyo bence. kardesimde baska takimda onlarda mesaj yazma zorunlulugu falan yokmus
bence ramazana gore mukummel bir menu olmus
baktım canım kızın aynı senSagol Canim
Profiline gir orda albumler yaziyor.album olustura tikla resim ekleden resimlerini sec bitti.
Bak elifin Sultan elbisesini ekledim.dis kutlamasina Kaftan giydirip omuzlarda salona geldiydi.esimin tabletinde cogu bir Ära yukleim.birde koca danamin bebik arabasindaki resim var.eklerim daha
ramazanda guzel oluyor cnm kalabalik.severim ben hep birlikte yemek yedigimiz ramazan sofralarini
berilin resimleri bi ben goremedim herhalde
bizim kaptanimiz cook iyi. bu yuzden sayfalarimiz ilerliyo bence. kardesimde baska takimda onlarda mesaj yazma zorunlulugu falan yokmus
bence ramazana gore mukummel bir menu olmus
berill canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?